Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TikTok vs Instagram: Mikä alusta on parempi brändillesi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TikTok vs Instagram: Mikä alusta on parempi brändillesi?

TikTok vs Instagram -aikakaudella sosiaalinen media on osa elämäämme. Useimmat meistä eivät voi viettää päivääkään tarkistamatta sosiaalisia syötteitämme ja viestejämme. Yli miljardien aktiivisten käyttäjien kanssa sosiaalisen median alustat ovat kriittisin markkinointistrategia yrityksille.

Vaikka sosiaalisen median alustoja on paljon saatavilla, kahden erillisen alustan, jotka valloittivat Internetin pandemian jälkeen, on oltava Instagram ja Tiktok!

Koska molemmilla alustoilla on yli miljardeja käyttäjiä, yrityksissä on väistämätöntä hämmennystä sosiaalisen median mainonnasta. Vaikka molemmilla alustoilla on oma auransa ja etunsa, sukeltamme syvälle niiden erillisten ominaisuuksien ja erojen välillä. Jos olet minkä tahansa toimialan yrityksen omistaja, joka haluaa laajentaa sosiaalisen median ulottuvuuttasi muille alustoille, voit saada tästä viestistä hyvän käsityksen oikeasta alustasta, johon sinun kannattaa pyrkiä. Aloitetaan taistelu TikTok vs Instagram, eikö niin?

TikTok vs Instagram: Käyttäjän demografiset tiedot

Ensimmäinen askel kohti tehokasta mainontaa sosiaalisessa mediassa on kohdedemografian analysointi. Vaikka TikTokilla on laaja valikoima ikäryhmiä 12–65-vuotiaista, suosio on ensisijaisesti Z-sukupolvella.

32,5 % TikTokin käyttäjistä on 10–19-vuotiaita, kun taas 29,5 % käyttäjistä on 20–29-vuotiaita.

TikTokin aktiivisten kuukausittaisten käyttäjien määrä on keskimäärin 80 miljoonaa, joista 60 % on naisia ​​ja 40 % miehiä.

Kiina on listan kärjessä TikTokin käyttäjien enimmäismäärässä, ja Intia tulee heti sen jälkeen.

Toisaalta Instagramilla on yli miljardi aktiivista käyttäjää, ja noin 75 % maailman Instagram-käyttäjistä on alle 24-vuotiaita.

Instagramin käyttäjistä 52 prosenttia on naisia ​​ja 48 prosenttia miehiä.

Suurin Instagram-käyttäjien määrä on Yhdysvallat, jossa on jopa 120 miljoonaa.

Lopullinen tuomio: Jos aiot kohdistaa Aasian markkinoille, TikTok on oikea valinta sinulle. Jos kohdeyleisösi on kuitenkin Amerikan maista, voit aina valita yrityksellesi Instagramin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä julkinen profiili Snapchatissa

TikTok vs Instagram: Sosiaalinen sitoutuminen

Molemmat sosiaalisen median alustat toimivat sosiaalisen sitoutumisen pohjalta. Tästä syystä useimmat brändit luottavat vaikuttajamarkkinointiin saadakseen laadukasta vuorovaikutusta.

Vuorovaikutusta ja sitoutumista voidaan lisätä eri tavoin molemmilla alustoilla. Tiktok on kuuluisa lyhytaikaisista videoistaan, kun taas Instagram on suosittu visuaalisesta sisällöstä.

TikTok tunnetaan hauskoista hashtag-haasteistaan, joita vaikuttajat suorittavat saadakseen lisää näkyvyyttä. Aika, joka tarvitaan suosion saavuttamiseen TikTok-vaikuttajamarkkinoinnissa, on melko lyhyempi kuin Instagramissa.

Instagram-vaikuttajamarkkinointi vie enemmän aikaa, kun vaikuttajat käyttävät kuukausia interaktiivisten postausten luomiseen ja yleisön kanssakäymiseen.

Huolellisesti tarkasteltuna Instagram on enemmän esteettinen ja arkipäiväiseen sisältöön verrattuna.

Lopullinen tuomio: Instagramissa on kyse tuotekuvista, kun taas TikTokissa tuote-esittelyvideoita. Suosituksi tuleminen TikTokissa on paljon helpompaa kuin Instagram. Sisällön luominen vastaavasti auttaa saavuttamaan maksimaalisen pidon molemmissa päissä.

TikTok vs Instagram: Jaettu sisältö

TikTokiin ja Instagramiin lähetetyllä sisällöllä on suuri ero.

Tiktokissa on kyse narratiivivetoisista tarinoista korkealaatuisen musiikin ja kuvien kera, jotka lisäävät brändin tunnettuutta ja tunnettuutta kuluttajien keskuudessa.

Instagramissa on kyse postausten luomisesta konversioiden lisäämiseksi ja tietyille yleisömarkkinoille kohdistamisesta.

Lopullinen tuomio: Jos haluat parantaa brändisi tunnettuutta ja tunnettuutta, valitse TikTok, sillä se voi nopeasti tehdä yrityksestäsi viruksen. Jos haluat keskittyä enemmän tulosprosentteihin ja houkutella lisää kuluttajia sosiaalisen median sivustojen kautta, valitse sen sijaan Instagram.

Ominaisuuksien vertailu

Vaikka sekä TikTokissa että Instagramissa on lyhyt videon lähetysominaisuus, niillä on monia selviä eroja.

Videon kesto: Tiktokilla ei vielä ole pitkäaikaista videoominaisuutta. Voit luoda videoita vain 60 sekuntia TikTokissa. Samaan aikaan Instagram tarjoaa IGTV-ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä videoita jopa 2 tuntia tai enemmän.

Sovelluksen sisäiset ostokset: Molemmilla sovelluksilla on sovelluksen sisäiset ostomahdollisuudet, mutta TikTokilla on virtuaalinen valuutta, toisin kuin Instagram. Tätä virtuaalista valuuttaa voidaan käyttää käyttäjien tai sisällöntuottajien palkitsemiseen virtuaalisilla lahjoilla. Titktokin virtuaaliseen kolikkovaluuttaan käytetty keskimääräinen summa sisältää 23,1 miljoonaa dollaria.

🔥 Empfohlen:  Spotify Wrapped 2023 on täällä: Mikä on "kuuntelupersoonallisuutesi"?

Verkkokaupan ominaisuudet: Sekä TikTokilla että Instagramilla on samanlaiset verkkokaupan ostomahdollisuudet. Instagramissa on kuitenkin enemmän päivitettyjä ominaisuuksia, jotka voivat jopa asettua sähköisen kaupankäynnin alustaksi, kun otetaan huomioon ostosten suosion nousu Instagramissa.

Tiktok puolestaan ​​antaa yrityksille mahdollisuuden linkittää tuotteita verkkosivuillaan hashtag-haasteen kautta, joka voi käydä pienyritysten omistajille kovalla kädellä, koska hashtag-haasteen käynnistäminen voi olla melko kallista Instagramiin verrattuna.

Käytä TikTokia ja Instagramia menestykseen

Sekä Tikotkilla että Instagramilla on valtavat mahdollisuudet menestyä. Kuitenkin vastakkaisten ominaisuuksien ansiosta useimmat yritykset hämmentyvät siitä, mihin alustaan ​​heidän pitäisi investoida.

Tavoitteena on tunnistaa nykyiset liiketoimintatavoitteet ja budjetti ja valita alusta vastaavasti.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sosiaalisen median markkinoinnissa on aina parempi yhdistää molempien alustojen tilat ja hyödyntää niiden ominaisuuksia strategisesti. Jos olet vielä epävarma siitä, mitä alustoja käyttää tai kuinka saada niistä kaikki irti, sosiaalisen median hallinnan asiantuntijat voivat huolehtia raskaiden nostoista.

Johtopäätös

Sosiaalisen median markkinointi on tullut jäädäkseen. Liiketoimintasuunnitelma voi auttaa sinua saavuttamaan minkä tahansa tavoitteesi. On niin monia tehokkaita sosiaalisen median strategioita, joiden avulla voit viedä minkä tahansa alustan seuraavalle tasolle. Nyt kun olemme analysoineet TikTokin ja Instagramin välistä taistelua, mikä on valintasi? Analysoi liiketoimintatavoitteesi huolellisesti ja tee sopiva valinta tulevaa sosiaalisen median markkinointihanketta varten.