Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TikTokin 20 seuratuin tiliä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TikTokin 20 seuratuin tiliä

Tammikuussa 2023 TikTokilla oli 1,53 miljardia aktiivista maailmanlaajuista käyttäjää – valtava hyppy, joka merkitsee 53 prosentin kasvua vuodesta 2021 (1 miljardi).

Itse asiassa TikTok on niin valtava, että se ohitti YouTuben – maailman ykkösvideonjakoalustan – käyttäjien keskimääräisessä ajankäytössä vuonna 2022.

HUOMAA**

Kaikki tiedot on kerätty 17.4.2023.

20. @kyliejenner – 52,3 miljoonaa seuraajaa

Yli 50 miljoonalla seuraajalla Kylie Jenner aloittaa seuratuimpien TikTok-tilien luettelon. Mutta siinä ei vielä kaikki. Hän ei vain sijoittunut TikTokin 20. seuratuimmaksi tiliksi yli 380 miljoonalla seuraajalla, vaan Kylie on myös Instagramin seuratuimpien tilien viiden parhaan joukossa.

19. @ox_zung – 54,8 miljoonaa seuraajaa

Kuka olisi uskonut, että opiskelija ja pian tuleva äänisuunnittelija kasvaa 0 seuraajasta 38,6 metriin vain yhdessä vuodessa! Won Jeong on 27-vuotias eteläkorealainen kokopäiväinen TikToker, jonka suuri seuraaja teki hänelle 19. sijan listallamme juuri ennen Kylie Jenneria. Won Joeng kirjoittaa usein keskusteluista ystävien kanssa, päivämatkoista ja rakkaudestaan ​​kuntoiluun.

18. @lorengray – 54,4 miljoonaa seuraajaa

Loren Gray Beech on amerikkalainen laulaja ja sosiaalisen median persoona, jolla on vaikuttava seuraaja – lähes 80 miljoonaa seuraajaa TikTokissa, Twitterissä ja Instagramissa. Tämä ei kuitenkaan auttanut TikTokeria varmistamaan paikkaa seuraatuimpien TikTok-tilien viiden parhaan joukossa.

17. @spencerx – 55,3 miljoonaa seuraajaa

Amerikkalainen beat-boxer tai “suumusiikkimies”, kuten tämä TikTok-tähti itsekseen sosiaalisessa mediassa viittaa, tunnetaan parhaiten alkuperäiskappaleiden luomisesta sosiaalisen median alustoille. Spencer Polanco Knight (tämän tilin oikea nimi) keräsi taidoillaan 55,3 miljoonaa seuraajaa ja sijoittui 17. sijalle tällä listalla.

16. @dixiedamelio – 57,2 miljoonaa seuraajaa

Dixie D’Amelio on yhdysvaltalainen laulaja ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi 16. sijalle yli 57 miljoonalla seuraajalla.

🔥 Empfohlen:  Blink Wired Floodlight -kamera tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ja edullisen hintalapun

15. @jasonderulo – 57,7 miljoonaa seuraajaa

Laulaja ja sosiaalisen median persoonallisuus Jason Derulo on pudonnut kahdella sijalla vuoden 2021 jälkeen ja on nyt tällä listalla 15.

14. @selenagomez – 58 miljoonaa seuraajaa

Selena Gomez on yksi maailman tunnetuimmista laulajista, ja tämä heijastuu hänen sosiaaliseen mediaan. Hän ei ole vain TikTokin seuratuimpien tilien 20 parhaan joukossa, vaan myös Instagramissa ja Twitterissä.

13. @bts_official_bighit – 59 miljoonaa seuraajaa

Maailman tunnetuin K-pop-bändi ei tarvitse enää esittelyä, sillä sillä on 174 miljoonaa seuraajaa Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa. Mutta jos haluat, voit tarkistaa nämä 10 järkyttävää BTS-faktaa ja -tilastoa.

12. @domelipa – 65,7 miljoonaa seuraajaa

Dominik Elizabeth Resendez Robledo on TikTok-tähti, YouTube-käyttäjä ja sosiaalisen median julkkis.

11. @therock – 70 miljoonaa seuraajaa

Tämä mies tekee kaikki seuratuimmat listat alustasta riippumatta! Hän on paitsi 11. seuratuin tili TikTokissa, myös kuudenneksi Instagramin seuratuimpien tilien luettelossamme.

10. @cznburak – 70,5 miljoonaa seuraajaa

Burak Özdemir, joka tunnetaan nimellä CZN Burak, on turkkilainen kokki ja ravintoloitsija, jonka nopeasti kasvava vaikutus TikTokiin on nostanut hänet listallamme kymmenennelle sijalle.

9. @tiktok – 71,6 miljoonaa seuraajaa

TikTokin oma tili on kerännyt yli 71 miljoonaa seuraajaa, mikä sijoittuu listan yhdeksännelle sijalle.

8. @willsmith – 73 miljoonaa seuraajaa

Will Smith nappaa kahdeksannen paikan tällä listalla yli 73 miljoonalla seuraajalla. Hän on myös listan korkein Hollywood-näyttelijä.

7. @kimberly.loaiza – 74,2 miljoonaa seuraajaa

Tämä meksikolainen sosiaalisen median persoonallisuus ja laulaja on voittanut itsensä seitsemänneksi hauskoilla videoillaan.

6. @zachking – 75,3 miljoonaa seuraajaa

Magician Zach on amerikkalainen YouTuber, TikToker, entinen Vine-luoja, elokuvantekijä ja YouTube-persoona. Hän nappaa kuudennen paikan videoillaan, joissa taikuutta ja hänen perhettään yhdistyvät.

🔥 Empfohlen:  Valmistaudu Afrikkaan 2023 – Eventus International

5. @mrbeast – 80,8 miljoonaa seuraajaa

Jimmy Donaldson on amerikkalainen YouTube-persoonallisuus ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänet tunnetaan monimutkaisista kepposistaan ​​ja kalliista lahjoistaan.

4. @addisonrae – 88,7 miljoonaa seuraajaa

29. maaliskuuta 2023 mennessä tämä amerikkalainen tanssija ja sosiaalisen median persoonallisuus on kerännyt yli 5,8 miljardia tykkääjää ja 88,7 miljoonaa seuraajaa TikTokissa, mikä on alustan neljänneksi seuratuin henkilö.

3. @bellapoarch – 92,8 miljoonaa seuraajaa

Vuodesta 2021 lähtien TikTok-tähti on noussut kuusi sijaa ylöspäin ja sijoittuu kolmen seuratuimman tilien joukkoon vuonna 2023. Bella on filippiiniläissyntyinen amerikkalainen laulaja ja sosiaalisen median persoona, jonka huulisynkronointivideot levisivät elokuussa 2022.

2. @charlidamelio – 150,5 miljoonaa seuraajaa

Charli latasi ensimmäiset tanssivideonsa vuonna 2019, 16-vuotiaana, ja maaliskuuhun 2020 mennessä se oli TikTokin seuratuin tili, joka rikkoi kaikki aiemmat ennätykset… vuoteen 2022 asti.

1. @khaby.lame – 155,8 miljoonaa seuraajaa

Guinness World Records on saanut uuden ennätyksen. 155,8 miljoonalla seuraajalla 29. maaliskuuta 2023 sosiaalisen median persoonallisuus Khabane Lame on tullut TikTokin seuratuin henkilö.

Khabane Lame tunnetaan videoistaan, joissa hän pilkaa hiljaa muiden käyttäjien lähettämiä liian monimutkaisia ​​life hack -videoita.

Kiitos Wikipedialle luettelon toimittamisesta.

Pidätkö listikoista? Jos näin on, mitä haluatte meidän sijoittuvan seuraavaksi?

Laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Table of Contents