Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tile ottaa käyttöön vainoamisen estävän työkalun AirTags-skandaalin jälkeen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tile ottaa käyttöön vainoamisen estävän työkalun AirTags-skandaalin jälkeen

Tile on juuri ilmoittanut uudesta ominaisuudesta, joka tulee sen iOS- ja Android-sovelluksiin nimeltä Scan and Secure. Sen tarkoituksena on auttaa käyttäjiä pysymään ajan tasalla yrityksistä valvoa ja jäljittää heitä käyttämällä Tilen seurantalaitteita. Tämä siirto tapahtuu sen jälkeen, kun Apple on kohdannut kritiikkiä sen omien AirTagien käytöstä varkaustapauksissa tai vainoamisessa maailmanlaajuisesti.

Tilen uusi Scan and Secure -ominaisuus on saatavilla Tile-sovelluksen osana, eikä Tile-tiliä tarvita. Kun työkalu on asennettu, voit käyttää työkalua ja antaa sen havaita manuaalisesti, onko sinulla jossain Tile-yhteensopivaa laitetta. Yhtiö huomauttaa, että ihmisten jäljittäminen heidän tietämättään on sen palveluehtojen vastaista, ja lisää, että se voi olla myös laitonta monilla alueilla.

Tile sanoo kehittäneensä lähestymistapaansa perheväkivallan uhrien tukemiseksi. Yhtiö lainasi

“Jos joku joutuu perheväkivallan uhriksi ja hän valmistautuu jättämään esimerkiksi kumppaninsa, on hyödyllistä, että hän voi valita itselleen turvallisimman ajan ja paikan, jotta hän voi ennakoivasti tarkistaa, onko hänellä laitetta, joka voisi seurata hänen sijaintiaan. . Ohjauksen antaminen heidän käsiinsä on tärkeä osa turvallisuuden lisäämistä”, sanoi Erica Olsen, National Network to End Domestic Violence -verkoston turvaverkkoprojektin johtaja.

Tasapainon saavuttaminen?

Kuten edellä todettiin, Applen AirTagit ovat kohdanneet samanlaisen ongelman, kun yritys julkaisee päivityksen päivityksen jälkeen, jotta käyttäjät voivat paremmin hallita, kenellä ne on. Ihmiset, joilla on iPhone, voivat myös saada puhelimensa automaattisesti havaitsemaan, ovatko AirTagit heidän kohdallaan vai eivät, kun taas Android-käyttäjillä on Tracker Detect -sovellus, joka toimii kuten Tile’s Scan and Secure -ominaisuus.

Ongelmana on edelleen se, että mitään teknologista ratkaisua, joka ylpeilee pystyvänsä jäljittämään esineitä piilossa, ei voida estää tekemästä samoin ihmisten kanssa yksinkertaisesti siksi, että jälkimmäisen vähentämiseksi tehdyt muutokset vaikuttavat poikkeuksetta ensimmäiseen.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Osta nyt maksa myöhemmin -liiketoimintamalli ja miksi verkkokauppayritykset ottavat tämän mallin käyttöön

“Et voi tehdä työkalua, joka on hyvä varastettujen tavaroiden jäljittämiseen, ellet tee myös työkalua, joka on ihanteellinen vainoamiseen, koska molemmat skenaariot perustuvat siihen, että kohdettasi tietämättään kuljettava henkilö huijataan ajattelemaan, että häntä ei jäljitetä.” Eva Galperin, Electronic Frontier Foundationin (EFF) kyberturvallisuusjohtaja, kertoi Digital Trendsille sähköpostitse tammikuussa.

Ainakin Applen ja Tilen kanssa nämä muutokset ovat parempia kuin ei mitään.