Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tim Soulon haastattelu markkinoinnista, hakukoneoptimoinnista & amp; Lisää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tim Soulon haastattelu markkinoinnista, hakukoneoptimoinnista & amp; Lisää

Tervetuloa uuteen bloggaajien haastattelusarjaan.

Tällä kertaa haastattelemme Ahrefsin CMO:ta, josta saat paljon oivalluksia hakukoneoptimoinnista ja paremman blogin rakentamisesta.

Tim Soulo on Ahrefsin markkinointijohtaja ja tuoteneuvoja.

Ahrefs on suosittu SEO-työkalusarja, joka tarjoaa kaiken avainsanatutkimuksesta käänteislinkkianalyysiin, sivuston tarkastukseen ja paljon muuta.

Timillä on yli 10 vuoden kokemus hakukoneoptimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista.

Jos haluat löytää mielenkiintoisia neuvoja hakukoneoptimoinnista, tämä Tim Soulon haastattelu on sinulle pakollista luettavaa. Joten, mitä sinä odotat? Aloitetaan ilman suuria puheita.

Asiantuntijahaastattelu Tim Soulon, Ahrefsin markkinajohtajan kanssa

1. Mikä on paras hakukoneoptimointistrategia vuodelle 2023?

En usko, että tähän kysymykseen on vastausta 🙂

Luo hienoa sisältöä, mainosta sitä, luo siihen linkkejä, kasvata brändiäsi – nämä asiat ovat erittäin tärkeitä, jos haluat rakentaa sellaisen verkkosivuston, joka jatkaa sijoittumista Googlessa tulevina vuosina.

Avaimen nouto: On selvää, että kiinnostavan sisällön luominen on avain runsaan liikenteen blogin rakentamiseen. Tarvitset vankan sisältöstrategian, luot linkkejä ja parannat yleistä brändiäsi saadaksesi enemmän liikennettä Googlelta.

2. Mitä taitoja ihmisten tulee hallita tullakseen online-vaikuttajaksi?

Jos haluat rakentaa seuraavan verkossa, sinun tulee keskittyä vain kahteen asiaan:

  1. Hanki ainutlaatuinen taito tai ainutlaatuinen tieto, jonka avulla pääset vähintään 10 prosenttiin alasi parhaista ihmisistä.
  2. Opi mainostamaan itseäsi, yleensä luomalla kiinnostavaa sisältöä, jonka avulla voit opettaa ihmisille osaa tiedoistasi (tai ehkä viihdyttää heitä taidoillasi).

3. Tietoja avainsanatutkimuksesta – onko avainsanatutkimus mielestäsi välttämätöntä jokaiselle verkkosivustolle ja yritykselle?

On erittäin vaikeaa kasvattaa hakuliikennettä verkkosivustollesi, jos et tiedä, mitä ihmiset etsivät.

Kun opettelet tekemään asianmukaista avainsanatutkimusta, voit helposti tunnistaa aiheita, jotka saattavat tuoda sinulle kohtuullisen määrän hakuliikennettä Googlelta ilman, että niiden sijoitus on järjettömän vaikeaa.

Jos olet uusi tässä, kirjoitin melko laajan oppaan avainsanatutkimukseen Ahrefs Blogissa.

Avaimen nouto: Avainsanatutkimus on avain hakuliikenteen lisäämiseen. Sinun on löydettävä avainsanatermit, joita ihmiset etsivät. Käytä asianmukaisia ​​työkaluja, kuten Ahrefs, Semrush, löytääksesi parempia avainsanoja omasta markkinaraostasi. Muista myös tutustua Ahrefsin avainsanatutkimusoppaaseen.

4. Miltä näyttää tyypillinen päiväsi Ahrefsin CMO:na?

Suurin osa ajastani kuluu auttamaan markkinointitiimiä toimimaan tehokkaammin. Joskus minun täytyy antaa neuvoja tiimimme jäsenille asioissa, joissa olen hyvä.

🔥 Empfohlen:  Eggoz Nutrition: Tekniset ratkaisut tuoreille ja ravitseville munille

Toisinaan minun täytyy todella kuunnella tiimini jäsenten minulle antamia neuvoja ja tehdä oikea päätös, vaikka alun perin halusinkin tehdä sen toisin.

Muuten rakastan likata käteni ja itse asiassa tehdä joitain markkinointiprojekteja. Monissa tapauksissa se edellyttää sisällön luomista blogiimme, youtube-kanavaamme tai sosiaalisiin verkostoihin.

5. Mitkä ovat kolme markkinointityökalua, joita et voi elää ilman?

En tietenkään pystyisi elämään ilman Ahrefsiä 🙂

Mutta muuten kutsuisin Twitteriä ja Facebookia markkinointityökaluiksini. Molemmat sosiaaliset verkostot auttavat minua saamaan yhteyden nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiin.

6. Mikä on neuvosi #1 uudelle bloggaajalle (tai markkinoijalle)?

Lopeta muissa blogeissa lukemiesi artikkeleiden kirjoittaminen uudelleen ja TEEE jotain mielenkiintoista, josta voit myöhemmin kirjoittaa blogia.

Hyvä esimerkki siitä olisi tarina siitä, kuinka palkkasimme 3 erilaista tekstinkirjoitustoimistoa kirjoittamaan kotisivumme kopion uudelleen.

Sinulla ei ehkä ole budjettia vastaavaan temppuun, mutta on olemassa paljon mielenkiintoisia asioita, jotka eivät vaadi rahaa, vaan puhtaasti aikaasi ja vaivaasi.

Avaimen nouto: Luo ainutlaatuista sisältöä, joka todella ratkaisee ongelmia. Opi tekstin kirjoittaminen, sillä se auttaa sinua luomaan parempia tuloksia. Voit myös tehdä ihmeitä panemalla enemmän vaivaa paremman sisällön luomiseen. Lakkaa murehtimasta siitä, ettei sinulla ole budjettia. Käytä sen sijaan enemmän aikaa hyödyllisen sisällön luomiseen.

7. Kuinka hallitset aikaasi pitääksesi SEO- ja markkinointityösi järjestyksessä?

Pelkään, etten voi kutsua itseäni ajanhallinnan asiantuntijaksi. Minusta tuli äskettäin isä toisen kerran ja päiväohjelmani on sekaisin. Yritän vain tehdä töitä aina kun se on mahdollista.

Kirjoitan tätä esimerkiksi lauantai-iltapäivänä, kun istun kahvilassa ja odotan 5-vuotiaan poikani lopettavan voimistelutuntinsa. 🙂

8. Mikä on YKSI ASI, joka toimii hyvin Ahrefsille?

Se “asia”, joka Ahrefsilla on konepellin alla. Puhun kaikesta tekniikasta ja kaikesta laitteistosta, jotka tekevät Ahrefsista niin tehokkaita.

Perustajamme ja toimitusjohtajamme Dmitry on luonut hämmästyttävän teknisen tiimin, joka pystyy tekemään hienostuneita asioita, joita kilpailijamme eivät voi toistaa. Jos meillä ei olisi tätä etua, markkinointimme olisi yhtä tehokasta.

🔥 Empfohlen:  Parhaat mainosverkostot uusille bloggaajille: Suosituimmat mainosverkostot blogisi tulouttamiseen

Sivuhuomautus: Jos olet utelias, tässä on kuva Dmitrystä, Ahrefsin perustajasta.

Avaimen nouto: Hyvä tiimi auttaa PALJON liiketoiminnassa. Löydä oikeat ihmiset, jotka voivat tehdä asioita. Se erottaa sinut joukosta. Yksi syy Ahrefsin menestykseen on heidän toimitusjohtajansa, joka toi hämmästyttävän joukkueen pöytään.

9. Loit paljon sisältöä. Kuinka tärkeänä sanoisit sisältömarkkinoinnin olevan yrityksille? Miten se toimi sinulle?

Ahrefsilla sisältömarkkinointi toimi poikkeuksellisen hyvin.

  • Se auttoi meitä saamaan tonnia ilmaista kohdistettua hakuliikennettä Googlelta
  • Se auttoi meitä saamaan uusia asiakkaita
  • Se auttoi meitä kouluttamaan asiakkaitamme siitä, kuinka saada kaikki irti Ahrefsista
  • Se auttoi meitä asettumaan ajatusjohtajiksi tällä alalla

Itse asiassa kirjoitin Twitter-ketjun ajatuksistani sisältömarkkinoinnin ROI:n laskemisesta. Jaoin monia esimerkkejä siitä, kuinka sisältö auttoi Ahrefsin liiketoimintaa kasvamaan.

Avaimen nouto: Sisältömarkkinointi toimii kuin hurmaa. Se luo laadukkaita liidejä, auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin tuotteitasi, houkuttelee enemmän hakuliikennettä ja mikä tärkeintä, auttaa sinua rakentamaan luottamusta.

10. Olet Ahrefsin markkinajohtaja. Onko tämä jotain, johon tähtäsit vai tuliko se vain luonnostaan? Mikä tarina sen takana on?

Se oli todella sattumaa. En muista, että minulla olisi ollut erityistä tavoitetta tulla CMO:ksi.

Itse asiassa, kun Dmitry kutsui minut liittymään Ahrefsiin, olin itse asiassa käynnistämässä omaa verkkoliiketoimintaani – minulla oli henkilökohtainen blogi ja kehitin ja myin premium-laajennuksia WordPressiin.

Mutta liittyminen olemassa olevaan ja melko menestyvään yritykseen ja vastaamaan kaikesta markkinoinnista tuntui mahtavalta haasteelta. Joten hyväksyin Dmitryn tarjouksen ja muutin Singaporeen.

11. Mikä on suurin hakukoneoptimointivoittosi?

Suurin “SEO-voittoni” olisi ollut sijoittuminen termille “SEO”. Mutta äskettäin Google on julkaissut oman “SEO Starter Guide” -oppaan, joka on ykkönen ja antaa kenellekään muulle nolla mahdollisuutta päästä heitä edelle.

Avaimen nouto: Joidenkin kilpailuehtojen, kuten “SEO”, luokittelu on ERITTÄIN vaikeaa. Tarvitset paljon linkkejä, upeaa sisältöä ja oikean SEO-käsityksen voidaksesi sijoittua kilpailukykyisten avainsanojen perusteella.

12. Mitkä ovat suosituimpia SEO-blogejasi, -kirjojasi ja -resurssejasi?

Olen Ahrefsissa luomien SEO-resurssien suuri fani 🙂

Muuten seuraan muutamaa kymmentä superälykästä markkinoijaa Twitterissä, minkä ansiosta pysyn perillä toimialamme tapahtumista.

🔥 Empfohlen:  AhrefsBot: Mikä se on & Kuinka se toimii

Usein kysytyt kysymykset Tim Soulosta ja Ahrefsistä

Tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä Tim Soulosta ja Ahrefsistä.

Kuka on Tim Soulo?

Tim Soulo on Ahrefsin CMO (Chief Marketing Officer) ja tuoteneuvoja. Hän on myös ajatusjohtaja, joka jakaa oivaltavia neuvoja hakukoneoptimoinnista.

Kuinka saan yhteyden Tim Souloon?

Mikä on Ahrefs?

Ahrefs on tehokas SEO-työkalupakki, jota monet ihmiset ympäri maailmaa käyttävät avainsanatutkimukseen, sivuston tarkastuksiin, sijoitusten seurantaan, käänteisten linkkien analysointiin ja muuhun.

Mikä on Tim Soulon nettovarallisuus?

Tim Soulon nettovarallisuus on noin 500 000 dollaria.

Mikä on Tim Soulon sähköpostiosoite?

Lukea: Haastattelu Alex Nerneyn kanssa Create And Go On -sivustolta, joka ansaitsee kokopäiväisiä tuloja bloggaamisesta


Viimeiset ajatukset Tim Soulon haastattelusta

Tim on SEO-asiantuntija, joka osaa sijoittua jopa kilpailukykyisten avainsanojen perusteella. Hän on myös yksi tärkeimmistä syistä Ahrefsin massiiviseen menestykseen.

Jos etsit vankkoja neuvoja hakukoneoptimoinnista ja markkinoinnista, sinun tulee ehdottomasti seurata Timiä Twitterissä ja lukea hänen artikkelinsa Ahrefsista.

Oletko nauttinut haastattelustamme Tim Soulon kanssa Ahrefsista? Onko sinulla kysymyksiä? Kerro meille kommenteissa.

Table of Contents