Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tinderin voittoisa markkinointistrategia: Pyyhkäise oikealle menestykseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tinderin voittoisa markkinointistrategia: Pyyhkäise oikealle menestykseen

Tinder on suosituin treffisovellus, jolla on vahva brändikuva. Kuinka he dominoivat online-treffimaailmaa niin nopeasti ja menestyivät? Heidän markkinointistrategiassaan on ratkaisu. Tinder sitouttaa kuluttajat menestyksekkäästi joka päivä yhdistämällä konseptisuunnittelun ja käyttökokemuksen.

Syyskuussa 2012 deittisovellus Tinder esiteltiin. Tämä deittailusovellus ei aluksi saanut paljon pitoa. Se kuitenkin järkytti sovellusteollisuutta 10 miljoonalla latauksella vuoden 2013 alussa. Alle vuoden kuluttua tuotteen käyttöönotosta Tinder tavoitti yli miljoona aktiivista kuukausittaista käyttäjää. Se houkutteli 24 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää alle 30 kuukaudessa. Siitä tuli yksi suosituimmista sovelluksista.

Statistan mukaan vuonna 2022 Tinder tuotti 64 miljoonaa latausta, mikä tekee siitä ladatuimman treffisovelluksen.

Tinderin kohdeyleisö
Tinderin markkinointistrategiat
Miksi Tinder-markkinointistrategiat toimivat?

Tinderin kohdeyleisö

Suurin osa Tinderin käyttäjäkunnasta kuuluu 18-25-vuotiaiden ikäryhmään. Tämä ikäryhmä on Tinderin ensisijainen kohdeyleisö. Alusta on kuitenkin avoin kaikille yli 18-vuotiaille, jotka ovat sinkkuja ja kiinnostuneita treffeistä.

Tinderin tilastojen mukaan vuonna 2021 yli 50 prosenttia sen käyttäjistä Yhdysvalloissa oli Z-sukupolvea.

Koska noin puolet sen käyttäjistä on Z-sukupolvea. Tästä syystä he omaksuvat omituisia markkinointistrategioita.

Tinderin markkinointistrategiat

Ennen vuotta 2012 kukaan ei koskaan harkinnut mahdollisuutta löytää rakkautta verkosta. Jokaisella on kuitenkin mahdollisuus löytää ihanteellinen kumppaninsa Tinderin esittelyn myötä syyskuussa 2012. Tinderin markkinointitekniikka oli kuitenkin se, mikä sai käyttäjät käyttämään online-treffipalvelua. Tässä ovat Tinderin käyttämät suositut markkinointistrategiat:

 • Hetken markkinointi
 • Keskusteleva markkinointi
 • Meemimarkkinointi
 • Sissimarkkinointi
 • Buzz-markkinointi
 • Tapahtuma- ja verkkosarjat
 • Vaikuttajamarkkinointi
 • Brändien yhteistyö

Katsotaanpa, kuinka Tinder luo tarinoita rakkaudesta ja menestyksestä!

Keskusteleva markkinointi

Kukaan ei puhu aivan kuten Tinder. Mitä tulee online-keskusteluun muiden merkkien kanssa, treffialusta tekee hyvää työtä. Tinder saa yleisön ja muut yritykset mukaan keskusteluun ja tarjoaa hauskimmat vastaukset.

Kun Tinder pyysi käyttäjiä lähettämään hauskoja Tinder-treffitarinoitaan Maailman Emoji-päivänä, suurilta yrityksiltä saatiin loistavia vastauksia. Taitavan keskustelun ja itsensä mainostamisen ansiosta Tinderin keskustelumarkkinointi on listan kärjessä.

Kun Twitterin virallisella tilillä kerran julkaistiin “Sopiva”, tinder vastasi sopivalla twiitillä: “Minä, kun ihastukseni sanoo mitään.” Aika fiksua kyllä.

🔥 Empfohlen:  Umpikorikuorma-autoyrityksen perustaminen: Lopullinen opas menestykseen

Tiedetään hyvin, että Tinder käyttää äkillistä lähestymistapaa Twitterissä. Koska törkeät paluut eivät lopu koskaan, Tinderin Twitter-lähestymistapa keskittyy keskustelujen aloittamiseen kannustaakseen aitoa osallistumista.

Tinder on aina käyttänyt Twitteriä vapaa-ajan, keskustelun ja vakuuttavan sosiaalisen median yhteyksien luomiseen. Millenniaalit ovat ensisijainen kohdemarkkina, joten Tinderin Twitter-lähestymistapa ylläpitää ällöttävää sävyä ja pyrkii korkeaan vuorovaikutukseen twiittien avulla.Hetken markkinointi

Tinder tietää, että markkinoinnissa on kyse ajoituksesta. Yhtiö keksii ajankohtaisiin tapahtumiin ja festivaaleihin perustuvia promootiotaktiikoita. Online-treffialustana Tinder olisi typerää jättää mainostamatta itseään ystävänpäivänä. Yritys twiittasi, että ystävänpäivään on enää 25 päivää jäljellä, ja kehotti kaikkia sinkkuja käyttämään sovellusta ja löytämään täydellisen parin.

Vastaavasti Tinder loi äskettäin useita keikkoja hyödyntäen ohjelman tunnettuja dialogeja sen jälkeen, kun erittäin suosittu komedia Friends Reunion esitettiin televisiossa.

Siksi Tinder hyödyntää tällaisia ​​tilaisuuksia ja olosuhteita mainostaakseen brändiään.

Meemimarkkinointi

Tinderiin asti jokainen tuotemerkki on Memer. Tinder on tietoinen, että sen kohdedemografia on nuoret ja että meemit ovat paras tapa pitää yhteyttä heihin. Siten yksi Tinderin markkinointitekniikoista on meemimarkkinointi.

Tinder käyttää tätä lähestymistapaa kaikilla sosiaalisen median tileillään.

Aikana, jolloin Binod oli lähes kaikkien sosiaalisen median meemien keskipisteenä, Tinder ei jättänyt käyttämättä mahdollisuutta hyödyntää tätä trendikästä ongelmaa. Tinder julkaisi #Baenod-rakkaustarinameemin. Välittääkseen Binodin söpön rakkaustarinan ja paikan, jossa hän tapasi Binodinin, brändi hyödynsi meemin täydellisyyteen.

Siten Tinder kehittää meemimarkkinointitapaansa pysymällä ajan tasalla meemeihin liittyvistä aiheista.

“Aikuinen voi odottaa” on yksi suosituimmista meemimarkkinointikampanjoista, joka herätti yleisössä vilinää digitaalisen median ja ulkoilmameemien vallattua.Sissimarkkinointi

Guerrilla-markkinoinnissa käytetään luovia markkinointitekniikoita kuluttajien tavoittamiseksi. Esimerkiksi Tinder on käyttänyt tätä strategiaa suusta suuhun levittämiseen.

Osana sissimarkkinointitaktiikkaansa Tinder asetti kerran massiivisen tulitikkurasian avoimelle alueelle, jossa se näkyi useimmille ihmisille. Vaikka monet eivät alun perin tienneet, mitä se edustaa, he löysivät lopulta Tinderin logon ja tajusivat näppärän sanaleikin: “se on ottelu.” Kaiken kaikkiaan tämä oli virheettömästi toteutettu sissistrategia.

Buzz-markkinointi

Tinder tunnetaan vilkkaasta markkinointitekniikastaan, joka synnyttää keskusteluja sen liiketoiminnasta ja lisää bränditietoisuutta. Monet yritykset käyttävät tätä menetelmää tuotteidensa tai palveluidensa mainostamiseen.

🔥 Empfohlen:  KFC:n markkinointistrategia 2023: tapaustutkimus

Vuonna 2015 Atlanta Hawks järjesti ensimmäisen “Swipe Right Night” -tapahtuman, jossa Tinderissä tavannut pariskunta alkoi seurustella uudelleen. Vuotta myöhemmin, samassa tilaisuudessa, Hawksin toimitusjohtaja lupasi kattaa pariskunnan häiden kustannukset, jos he päättävät solmia. Vuonna 2018 he menivät naimisiin, ja toimitusjohtaja piti sanansa. Tämä tarina ja Tinder maksoi pariskunnan häämatkasta, auttoivat Tinderiä saavuttamaan suosion ja innostamaan useampia käyttäjiä rekisteröitymään ja pyyhkäisemään oikealle.

Toinen vilkkaan markkinoinnin esimerkki oli, kun Deadpoolin Tinder-profiili luotiin ja jaettiin elokuvan julkaisun aikoihin. Fanit olivat innoissaan omien Tinder-profiilien luomisesta rakkaan hahmon johdolla. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka buzz-markkinointi toimii.

Tapahtumat ja verkkosarjat

Olet luultavasti kuullut lukuisia romanttisia tarinoita pariskunnista, jotka tapasivat ensimmäisen kerran kokoontumisessa tai muussa tilaisuudessa. Kuinka sitten Tinder voi jättää mainostamatta treffipalveluaan tapahtumissa?

Mainostaakseen online-treffipalveluaan Tinder sponsoroi tapahtumia ja tuottaa omia tapahtumiaan. Yhdessä She the People TV:n kanssa Tinder järjesti naisten voimaannuttamistapahtuman Intiassa. Naiset monilta elämänaloilta kokoontuivat tähän tapaamiseen keskustelemaan sellaisista asioista kuin rakkaus, naisten autonomia, tekniikka ja muut asiat.

Läheisen Splendor in the Grass -nimisen musiikkifestivaalin kanssa tehdyn sponsorointisopimuksen avulla Tinder esitteli uuden “Festival Moden” Australiassa.

Vaikuttajia ja lähettiläitä

Brändiä eri tavoilla mainostavia ihmisiä ovat vaikuttajat ja brändilähettiläät. Tuottamalla sisältöä yritykselle he mainostavat sitä sosiaalisen median tileillään, ja brändilähettiläät mainostavat sitä levittämällä sanaa ja puolustamalla sitä.

Tinder Intian sosiaalisen median alustoilla on eri vaikuttajien tekemiä videoita, joissa puhutaan erilaisista Tinder-profiileista, bioista ja muista viihdyttävistä asioista. Useat tunnetut näyttelijät ja sisällöntuottajat tukevat Tinderiä, mukaan lukien Ahsaas Channa, Tanmay Bhatt ja Kareema Barry. Ananya Pandey on tunnettu intialainen julkkis, joka käyttää sosiaalista mediaa Tinderin mainostamiseen.

Brändien yhteistyö

Muiden tuotemerkkien mainostaminen oman tuotemerkin rinnalla voi itse asiassa tehdä paljon hyvää brändillesi. Tinder tietää tämän; Siksi he mainostavat muita brändejä sidossuhteillaan ja kumppanuussuhteillaan.

Jakamalla ilmaisen Domino’s pizzan, Tinder loi yli 700 ottelua. Käyttäjät, jotka pyyhkäisevät oikealle Tinderissä, saivat ilmaisen pizzan ja alennuksia. Sekä Tinder että Dominos hyötyivät tästä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka OYO asettuu hallitsemaan markkinoita? - OYO:n markkinointistrategia

Tinder teki myös yhteistyötä paIN Gamingin kanssa mainostaakseen pelejä, kuten Free Fire, Counter-Strike, Clash Royale jne. Tämän seurauksena he muuttivat rakkaudelliset suhteet peleiksi.

Miksi Tinder-markkinointistrategiat toimivat?

 • Pyrkii omaperäisyyteen: “Pyyhkäisy vasemmalle” ja “pyyhkäise oikealle” -käyttöliittymänsä ansiosta treffisovellus tarjoaa treffikokemuksen, joka eroaa perinteisistä treffimenetelmistä.
 • Keskittyy välittömään tyydytykseen: Tinderissä käyttäjät uskovat ansaitsevansa palkinnon heti, kun he ovat yhteydessä johonkin.
 • Tarjoaa helpon käyttökokemuksen: Käyttäjät pitävät siitä, miten Tinder on virtaviivaistanut ja yksinkertaistanut treffiprosessia.
 • Käyttää personointia: Käyttämällä asetustietoja tietojen suodattamiseen, Tinder tarjoaa kuluttajille henkilökohtaisemman käyttökokemuksen.
 • Käyttää suusta suusta: Tinderin markkinointilähestymistavassa painotetaan paljon suusta suuhun -mainontaa. Yritys työllistää opiskelijalähettiläitä levittämään sanaa sovelluksesta muille kohdedemografiaan kuuluville. Asiakkaat luottavat todennäköisemmin muihin asiakkaisiin kuin brändiin, mikä selittää, miksi tämä on ollut niin tehokasta.

Johtopäätös

Tinderin innovatiivisilla markkinointistrategioilla on ollut ratkaiseva rooli sen menestyksessä online-treffialustana. Hyödyntämällä erilaisia ​​kanavia, kuten tapahtumien sponsorointia ja sosiaalisen median markkinointia, Tinder on pystynyt houkuttelemaan ja säilyttämään suuren käyttäjäkunnan samalla kun se on herättänyt innostusta ja kiinnostusta brändiään kohtaan. Kun online-treffiteollisuus kehittyy edelleen, Tinderin kyky mukautua ja pysyä kehityksen kärjessä takaa todennäköisesti sen jatkuvan menestyksen.

UKK

Mitä markkinointistrategioita Tinder käyttää?

Tinderin käyttämiä suosittuja markkinointistrategioita ovat hetkemarkkinointi, keskustelumarkkinointi, meemimarkkinointi, sissimarkkinointi, buzz-markkinointi, tapahtuma- ja verkkosarjat, vaikuttajamarkkinointi ja brändiyhteistyö.

Miksi Tinder-markkinointistrategiat toimivat?

Tinderin markkinointistrategiat toimivat useista syistä, mukaan lukien niiden keskittyminen omaperäisyyteen, välittömään tyydytykseen, käyttäjäystävällisyyteen ja personointiin.

Mikä on Tinderin kohdeyleisö?

Suurin osa Tinderin käyttäjäkunnasta kuuluu 18-25-vuotiaiden ikäryhmään. Tämä ikäryhmä on Tinderin ensisijainen kohdeyleisö. Alusta on kuitenkin avoin kaikille yli 18-vuotiaille, jotka ovat sinkkuja ja kiinnostuneita treffeistä.