Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tldv – tekoälyllä toimiva kokoustallennin Zoomille ja Google Meetille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tldv – tekoälyllä toimiva kokoustallennin Zoomille ja Google Meetille

Tl;dv on tekoälyllä toimiva kokoustallennin, joka voi tallentaa ja litteroida Zoomia ja Google Meetiä etä- ja hybridikäyttäjille.

Noin

Tl;dv on tekoälyn kokousavustaja, joka voi auttaa tallentamaan, muokkaamaan ja litteroimaan online-kokouksia. Se pystyy tallentamaan sekä videokokouksia että ääntä korkealaatuisina ilman rajoituksia.

Käyttäjät voivat helposti tallentaa kokouksensa ilmaiseksi käyttämällä Google Meet Chrome Extension- tai Zoom-sovellusta.

Tl;dv pystyy myös tunnistamaan puhujan, joten tällä alustalla käyttäjät voivat vastaanottaa tarkkoja transkriptioita, vaikka mukana olisi useita kaiuttimia. Tl;dv pystyy kääntämään transkription yli 30 kielelle.

Tl;dv on integroitu suureen kielimalliin GPT-3. Tl;dv sisältää mahtavan tekoälyn, joka voi tehdä selkeitä muistiinpanoja, tehdä yhteenvedon kokouksista ja kehittää hakutoimintoa, jotta käyttäjät voivat helposti etsiä tarvitsemansa.

Voit käyttää tätä alustaa työtilana lähettämällä ilmoituksia kollegoillesi aikaleimalla. Voit myös jakaa näkemyksiäsi koko organisaatiossa.

Tl;dv on erinomainen kokousten tallennusalusta, joka voidaan integroida Slackin, Hubspotin, Notionin ja Salesforcen kanssa.

Verkkosivusto: https://tldv.io/

Tldv ominaisuudet

Laadukas tallennus

Tl;dv voi tallentaa kokouksia ja keskusteluja korkealaatuisella videolla ja äänellä. Toisin kuin muilla alustoilla, käyttäjien ei tarvitse odottaa videon käsittelyä, vaan kun kokouksesi on päättynyt, pääset heti käsiksi tallenteeseen. Tämä on erinomainen ominaisuus etä- tai hybridityöntekijöille.

Rajoittamaton tallennus

Tl;dv:n avulla käyttäjät voivat luoda rajattomasti kokoustallenteita ilmaiseksi. Käyttäjät voivat tallentaa puheluita ja tehdä yhteenvedon kokouksistaan ​​ja tärkeimmistä hetkistään kollegoiden, tiimien, asiakkaiden ja mahdollisten asiakkaiden kanssa ilman rajoituksia.

Transkriptio yli 30 kielellä

Tl;dv pystyy litteroimaan kokouksesi yli 30 kielellä. Tämä sisältää arabia, bulgaria, kiina, englanti, hollanti, filippiiniläinen, italia, hindi, saksa, venäjä ja paljon muuta. Joten riippumatta äidinkielestäsi Tl;dv:n avulla voit vastaanottaa tarkat kokouspöytäkirjat heti kaiuttimen tunnistuksen avulla.

🔥 Empfohlen:  Voit nyt käyttää Bingin tekoälyllä toimivaa hakua Androidissa ja iOS:ssä

Kokouksen yhteenveto

Voit tehdä yhteenvedon yrityksesi kokousten tärkeistä hetkistä yksinkertaisesti käyttämällä pikakuvaketta. Tällä tavalla AI Meeting Note Taker kirjaa muistiin ja tekee yhteenvedon aiheesta, kun sinä voit keskittyä kokoukseen.

Tldv Käyttötapaus – Reaalimaailman sovellukset

Tässä ovat tl;dv:n käyttötapaukset seuraavasti:

Tallenna online-kokouksia ilmaiseksi

Tl;dv on nopein tapa tallentaa verkkokokouksia Zoomissa ja Google Meetissä ilman, että sinun tarvitsee ostaa suunnitelmaa tai tilausta. Käyttäjät voivat yksinkertaisesti käyttää Tl;dv:tä ja tallentaa rajattomasti kokouksia ja puheluita ilmaiseksi Chrome-laajennuksella tai kokoustallenninsovelluksella.

On AI-Powered Meetingsndy-integraatiot

Tekoälykäyttöiset kokoukset hyödyntävät GPT-3:a parantamaan manuaalisten muistiinpanojen ohjelmointia ja tekemään kokouksen yhteenvedon. Näin voit keskittyä keskusteluun, kun tekoäly saa kaikki tärkeät tiedot puolestasi ja tekee muistiinpanoja.

Tl:dv on UX-tutkimusvarasto

Työkalu on UX-tutkimusvarasto, joka ensisijaisesti antaa jäsenilleen ja sidosryhmilleen pääsyn palautteeseen milloin tahansa missä ja milloin tahansa. Tämän lisäksi käyttäjät voivat myös jakaa näkemyksensä suoraan jäsenilleen käyttämällä kanavia. Sinun tarvitsee vain työntää käyttäjätietoleike muihin työkaluihin, kuten Notion, Miro, Salesforce, Google Docs ja Miro. Yksinkertaisella näppäimistötilauksella voit jakaa näkemyksesi.

Scale perehdytys ja koulutus

Tl;dv tarjoaa perehdytyskokemuksen kaikille etä- ja hybridityöntekijöilleen. Tl;dv:n avulla voit luoda ryhmän perehdytysvideoresursseja, jotka voivat auttaa yrityksen tai organisaation uusia työntekijöitä ymmärtämään kokouksia, esityksiä ja opetusvideoita, jotka voivat olla erittäin tehokkaita.

Vahvista asiakkaan ääntä

Tämän työkalun tarjoaa GPT, ja sen tarkoituksena on jakaa aitoja oivalluksia asiakkailleen kaikkialla organisaatiossa. Se auttaa sukeltamaan oivalluksiin ja tekemään tärkeitä muistiinpanoja koko asiakaspuhelun ajan. Näin tiimi voi kokea todellisen asiakkaan tunteen.

Tallenna zoomauskokouksia

Tl;dv pystyy tallentamaan Zoom-kokouksia yhdellä napsautuksella. Zoomin tl;dv-sovellus voi tallentaa tai tallentaa Zoom-puhelun oivalluksia ja jopa tunteita erinomaisella videolaadulla ja äänellä.

Litteroi Zoom-tallenteet

🔥 Empfohlen:  Tarvitsetko LLC:tä myydäksesi Amazonissa?

Tl;dv voi luoda tarkan automaattisen transkription Zoom-tallenteihisi. Kun tallennat videon, suora transkriptiovaihtoehto seuraa automaattisesti. Tällä tavalla pääset kokouksen päätyttyä käsiksi koko pöytäkirjatiedostoon tallenteen vieressä. Tämän jälkeen voit helposti tunnistaa kokouksessa sanotun ja kopioida osia. Voit etsiä aiempia puheluita yksinkertaisesti käyttämällä transkriptioissa olevia avainsanoja.

Tallenna Google Meet -kokouksia

Google Meetin Tl;dv Chrome -laajennuksen avulla käyttäjät voivat tallentaa välittömästi kaikki Google Meet -puhelun tiedot. Yhdessä korkealaatuisen videon ja äänenlaadun kanssa. Tämän laajennuksen kautta käyttäjät pääsevät heti käsiksi tallenteeseen ja saavat tekstityksen videon mukana.

Literoi Google Meet -tallenteet

Google Meetin transkriptiolaajennus Chromelle voi luoda tarkan automaattisen transkription puhelustasi. Kun Google Meet alkaa, sinun on napsautettava “nauhoita”, ja transkriptio seuraa kokousta. Kaiuttimen tunnistusominaisuuden avulla on helpompi ymmärtää, kuka sanoo mitä. Kun kokous on päättynyt, pääset käsiksi koko pöytäkirjatiedostoon. Sitten voit halutessasi kääntää tekstin toiselle kielelle.

Tldv Hinnoittelu

Tl;dv sisältää ilmaisen paketin, jota kuka tahansa voi käyttää rekisteröitymisen jälkeen. Ilmainen suunnitelma sopii pienille ryhmille ja yksittäisille käyttäjille. Tämän suunnitelman avulla voit luoda rajattomasti tallenteita ja transkriptioita.

Ilmainen suunnitelma sisältää muutamia keskeisiä ominaisuuksia, kuten yhteenvedon tekemisen yli 20 kielellä, Slack- ja sähköpostiintegraation, kokouksen hetkien yhteenvedon yhdellä napsautuksella ja paljon muuta.

Jos kuitenkin etsit suunnitelmaa lisäominaisuuksilla, joka sopii suuremmalle tiimille, sinun kannattaa harkita alla mainittujen suunnitelmien ostamista:

Pro Plan Yrityssuunnitelma
25 dollaria/kk Keskustele hinnoittelu
Sopii joukkueille Sopii yrityksille ja organisaatioille
CRM-integraatiot, täysin automatisoidut tekoälymuistiinpanot, tiedostojen lataaminen verkossa ja paljon muuta. Mukautettu hinnoittelu, mukautettu laskutus ja omistautunut asiakasmenestyspäällikkö.

Kuinka käyttää Tldv

Jotta voit käyttää tl;dv:tä, sinun on noudatettava näitä alla mainittuja vaiheita:

  • Vieraile tl;dv-sivulla käyttämällä tätä linkkiä https://chrome.google.com/ tietokoneellasi
  • Napsauta “Lisää Chromeen” -painiketta ja vahvista “Lisää laajennus”
  • Laajennus näkyy sitten URL-palkin vieressä
  • Kirjaudu nyt tl;dv-tilillesi sähköpostiosoitteellasi
  • Kun aloitat kokouksen, sinun on napsautettava “Aloita tallennus”
  • Tl;dv liittyy kokoukseen ja aloittaa transkription kokouksen yhteydessä
  • Kun kokous on ohi, pääset käsiksi koko tl;dv:n tallentamaan pöytäkirjaan