Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Toimiiko iMessages, kun puhelin on kuollut?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Toimiiko iMessages, kun puhelin on kuollut?

Oletko koskaan miettinyt, mitä iMessagesille tapahtuu, kun puhelimesi on kuollut tai sammutettu ja toimitetaanko ne vai ei? Monilla Applen käyttäjillä on tämä kysymys. Tässä artikkelissa selitämme, kuinka iMessages toimii tällaisissa tilanteissa ja kuinka kauan niiden toimittaminen kestää.

Toimiiko iMessages, kun puhelin on kuollut?

iMessage on ainutlaatuinen iPhone-palvelu, joka mahdollistaa yhteydenpidon muiden Apple-käyttäjien kanssa. Kun iPhonesi virta on katkaistu tai se toimii väärin, iMessage ei tule perille. Tämä johtuu aktiivisen Internet-yhteyden tarpeesta. Jos vastaanottaja kuitenkin omistaa toimivia Apple-laitteita, kuten iPadin, Apple Watchin tai Macin, joka on liitetty verkkoon, hän saattaa silti vastaanottaa iMessagesi näillä gadgeteilla.

Joskus, kun jonkun puhelin on sammutettu, iMessage saattaa näyttää toimitetulta. Tämä voi tapahtua, jos heillä on toinen laite, joka on sekä aktiivinen että yhdistetty Internetiin. Tällaisissa tapauksissa iMessage lähetetään kyseiselle laitteelle ja merkitään toimitetuksi.

Mikä on iMessage?

​iMessage on pikaviestipalvelu, jonka avulla Apple-laitteiden käyttäjät voivat lähettää tekstiviestejä, valokuvia, videoita ja muuta multimediasisältöä toisilleen Internet-yhteyden kautta. Toisin kuin perinteinen tekstiviesti, iMessage käyttää Internet-yhteyttä tai Wi-Fi-yhteyttä viestien lähettämiseen, mikä tarjoaa useita etuja perinteisiin viestintäpalveluihin verrattuna. Se on loistava tapa kommunikoida muiden Apple-laitteiden käyttäjien kanssa.

Tässä ovat seuraavat iMessagen ominaisuudet, jotka auttavat sinua tietämään, mikä iMessage on:

  • iMessagen avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa tekstiviestit helposti.
  • iMessagen kautta käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa multimediatiedot kuten kuvia, videoita, ääniviestejä, asiakirjoja ja paljon muuta.
  • iMessage käyttää päittäin salaus varmistaakseen, että vain lähettäjä ja vastaanottaja pääsevät käsiksi viestiensä sisältöön, etusijalle asettaen käyttäjien yksityisyyden ja turvallisuuden.
  • iMessagen tarjoamien ryhmäkeskustelujen avulla käyttäjät voivat aloittaa keskusteluja, joissa on mukana useita vastaanottajia, ja liittyä niihin. Ryhmäkeskustelut antaa käyttäjien olla vuorovaikutuksessa, jakaa mediaa ja ajoittaa toimintoja.
  • Monenlaisia animoituja tarroja, hymiöitä ja GIF-tiedostoja ovat saatavilla iMessagessa ilmaisemaan tunteita ja antamaan keskusteluille ainutlaatuisen tunnelman.
  • iMessage tarjoaa lukea kuititjotka näyttävät, milloin viesti on lähetetty ja milloin vastaanottaja on vastaanottanut sen.
  • iMessagen käyttäjillä on pääsy useisiin sovelluksia ja laajennuksia jotka lisäävät keskusteluihin ominaisuuksia, kuten pelejä, sääpäivityksiä, ravintolavarauksia ja paljon muuta.
  • Viestiohjelman käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa rahaa turvallisesti Apple Paylla.
  • Kautta iCloud-synkronointiiMessage varmistaa, että keskustelut varmuuskopioidaan ja että ne ovat käytettävissä kaikilla Applen laitteilla.
🔥 Empfohlen:  Kuinka kerätä aloitusrahoitusta startup-yrityksellesi? (8 tapaa)

Lue myös: Toimituksen poistaminen käytöstä hiljaa iMessagessa

Kuinka kauan iMessage yrittää toimittaa?

On tärkeää huomata, että kun puhelin on sammutettu tai sammunut, Apple tallentaa kyseiselle tilille lähetetyt viestit palvelimilleen. Kun iPhone on päällä ja yhdistetty Internetiin, viestit lähetetään laitteeseen. Viestit eivät katoa, mutta niiden vastaanottamisessa voi olla viivettä, koska vastaanottajan on kytkettävä puhelin takaisin päälle.

Aika, jonka iMessage yrittää toimittaa viestin kuolleelle iPhonelle ei ole määritelty. Se yrittää lähettää viestin, kunnes vastaanottajan puhelin on kytketty päälle ja yhdistetty Internetiin. Jos viestiä ei kuitenkaan lähetetä tietyn ajan kuluessa, se voidaan poistaa automaattisesti Applen palvelimilta. Muista kuitenkin, että jos vastaanottajan puhelin on kuollut tai sammutettu, viestejä ei toimiteta. Joten jos odotat vastausta, mutta henkilö ei vastaa, hänen puhelimensa saattaa olla kuollut.

Toimitetaanko viestit, kun puhelin on DND-tilassa?

Kun iPhone on asetettu Älä häiritse -tilaan, kaikki saapuvat puhelut, tekstiviestit sekä Facebook- ja Twitter-ilmoitukset ovat äänettömiä ja piilotettu käyttäjältä kunnes DND-tila kytketään pois päältä. DND ei estä tekstiviestien tai iMessages-viestien toimittamista iPhonessa, joten iMessage sanoo edelleen toimitettu, jos puhelin on tässä tilassa. Et kuule tai näe minkäänlaista ilmoitusta, kun joku soittaa sinulle tai lähettää tekstiviestejä, kun olet DND-tilassa.

Lue myös: Mitä Toimitettu tarkoittaa Snapchatissa?

Mutta voit käyttää Hätäohitus vaihtoehto, jos haluat vastaanottaa viestejä tietyiltä yhteyshenkilöiltä ollessasi DND-tilassa. Tämän toiminnon avulla voit lisätä tiettyjä kontakteja ohittaaksesi DND-tilan ja soittaaksesi läpi, jotta et menetä tärkeitä puheluita tai viestejä tietyiltä yhteyshenkilöiltä. Joten on selkeä vastaus toimittaa viestit, kun puhelin on DND-tilassa.

Toivomme, että tämä opas auttoi vastaamaan kysymyksiisi siitä, onko iMessages voidaan toimittaa, kun puhelin on kuollut. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai ehdotuksia, jätä ne alla olevaan kommenttiosaan. Olemme täällä auttaaksemme sinua.