Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Toimiiko SEO sosiaalisessa mediassa? (Jos on, niin miten)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Toimiiko SEO sosiaalisessa mediassa? (Jos on, niin miten)

SEO tai hakukoneoptimointi on prosessi, jolla parannetaan verkkosivuston tai verkkosivun näkyvyyttä ja osuvuutta orgaanisissa hakutuloksissa hakukoneissa, kuten Google, Yahoo ja Bing. Sosiaalinen media on joukko interaktiivisia teknologioita, jotka helpottavat tiedon, ideoiden, kiinnostuksen kohteiden ja muiden ilmaisumuotojen luomista ja jakamista tekstin, kuvien ja videoiden avulla.

Mutta toimiiko SEO sosiaalisessa mediassa?

Voiko hakukoneoptimointi auttaa löytämään sosiaalisen median sisältöä eri sosiaalisilla alustoilla ja ohjata lisää liikennettä verkkosivustollesi?

Tässä artikkelissa selitämme, toimiiko hakukoneoptimointi sosiaalisessa mediassa, ja jos toimii, kuinka voit hyödyntää hakukoneoptimointia sosiaalisen median läsnäolon parantamiseksi sisältösi näkyvyyden ja verkkosivustosi hakukoneoptimoinnin tehostamiseksi.

Toimiiko SEO sosiaalisessa mediassa?

SEO toimii sosiaalisessa mediassa, koska sosiaalisen median algoritmit toimivat paljon kuin perinteiset hakukoneet. Siksi SEO-tekniikat voivat auttaa käyttäjiä saamaan sosiaalisen median sisällön paremmuusjärjestykseen, löytämään ja löytämään.

Kuinka SEO toimii sosiaalisessa mediassa

Tässä on muutamia tapoja, joilla SEO toimii sosiaalisessa mediassa ja kuinka voit käyttää sitä parantaaksesi näkyvyyttäsi ja suorituskykyäsi verkossa:

Sosiaalisen median profiilit näkyvät SERP:issä

Sosiaalisen median profiilisi ovat usein parhaiden tulosten joukossa, kun joku hakee tuotenimeäsi tai siihen liittyviä avainsanoja Googlessa, Yahoossa tai Bingissä. Esimerkiksi Google-haku “Depop” näyttää Twitter- ja Instagram-profiilinsa sivustonsa kärjessä hakukoneiden tulossivuilla (SERP). Tämä tulos sisältää myös esikatselut brändin uusimmista twiitteistä, mikä korostaa entisestään hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median suhdetta Googlen yhden sivun sisällössä.

Jotta voit optimoida sosiaalisen median profiilisi hakukoneoptimointia varten, sinun on:

 • Käytä tuotemerkkiäsi tai asiaankuuluvaa avainsanaa käyttäjänimenä tai kahvana.
 • Käytä selkeää ja tunnistettavaa profiilikuvaa tai logoa.
 • Kirjoita tarttuva ja kuvaava elämäkerta, joka sisältää arvolupauksesi ja toimintakehotuksen.
 • Lisää linkki verkkosivustollesi tai aloitussivullesi.
 • Käytä viesteissäsi ja kuvateksteissäsi osuvia avainsanoja ja hashtageja.
🔥 Empfohlen:  Facebook Touch Guide: mikä se on ja miten sitä käytetään?

Sosiaalisen median sisältö sijoittuu haussa

Sosiaalisen median sisältösi voi myös sijoittua orgaanisten hakutuloksien joukkoon, varsinkin jos se on suosittua, kiinnostavaa ja osuvaa. Esimerkiksi YouTube-videot sijoittuvat usein hyvin tiedotus- tai opetuskyselyihin, kuten “miten solmitaan?” tai “tapoja käyttää Photoshop AI:tä”.

Jotta voit optimoida sosiaalisen median sisältösi hakukoneoptimointia varten, sinun on:

 • Tee avainsanatutkimusta ja käytä avainsanoja, jotka vastaavat käyttäjän tarkoitusta ja hakukoneen ohjeita.
 • Luo korkealaatuista sisältöä, joka tarjoaa arvoa ja ratkaisee yleisösi ongelmia.
 • Käytä tarttuvia ja kuvaavia otsikoita, kuvauksia, tageja ja pikkukuvia, jotka sisältävät avainsanoja ja houkuttelevat napsautuksia.
 • Rohkaise yleisöäsi tykkäämään, jakamaan, kommentoimaan ja arvioimaan sitoutumista ja sosiaalisia signaaleja.
 • Käytä mallimerkintöjä tai strukturoituja tietoja saadaksesi lisätietoja sisällöstäsi, kuten otsikko, kirjoittaja, päivämäärä, luokitus, hinta, sijainti jne.

Sosiaalinen media tehostaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia

Sosiaalisessa mediassa läsnäolosi voi myös auttaa sinua tehostamaan verkkosivustosi hakukoneoptimointia lisäämällä brändisi näkyvyyttä, lisäämällä liikennettä, luomalla lisää linkkejä ja parantamalla online-mainettasi.

 • Brändin näkyvyys: Jakamalla verkkosivustosi sisältöä sosiaalisen median alustoilla voit tavoittaa laajemman ja monipuolisemman yleisön, joka ei välttämättä ole tietoinen brändistäsi tai ratkaisuistasi. Tämä voi auttaa sinua lisäämään tuotemerkkisi tunnettuutta, tunnettuutta ja uskollisuutta. Tämä voi myös auttaa sinua parantamaan online-mainettasi ja arvovaltaasi, sillä yhä useammat ihmiset luottavat ja suosittelevat brändiäsi.
 • Liikenne: Lisäämällä linkin verkkosivustollesi tai aloitussivullesi sosiaalisen median profiileihisi ja sisältöösi voit ohjata lisää liikennettä verkkosivustollesi sosiaalisen median alustoilta. Tämä voi auttaa sinua lisäämään verkkosivustosi näkyvyyttä, suosiota ja tuloksia. Tämä voi myös auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi sijoitusta, sillä liikenne on yksi niistä tekijöistä, jotka hakukoneet ottavat huomioon määrittäessään verkkosivustoja.
 • Linkit: Luomalla ja jakamalla korkealaatuista sisältöä sosiaalisen median alustoilla voit houkutella lisää linkkejä muista verkkosivustoista ja lähteistä, jotka pitävät sisältösi arvokkaana ja merkityksellisenä. Tämä voi auttaa sinua lisäämään sivustosi arvovaltaa ja luotettavuutta, koska linkit ovat yksi tärkeimmistä hakutekijöistä hakukoneoptimoinnissa. Tämä voi myös auttaa sinua monipuolistamaan linkkiprofiiliasi ja välttämään liiallista optimointia tai roskapostilinkkejä. Katso aiheeseen liittyvä sosiaalisen median linkkien rakentamisoppaamme saadaksesi lisää vinkkejä käänteisten linkkien luomiseen.
 • Maine verkossa: Olemalla yhteydessä yleisöösi ja vastaamalla heidän kommentteihinsa, kysymyksiinsä, palautteisiinsa ja arvosteluihinsa sosiaalisen median alustoilla voit parantaa online-mainettasi ja asiakaspalveluasi. Tämä voi auttaa sinua lisäämään asiakastyytyväisyyttäsi, säilyttämistäsi ja uskollisuuttasi. Tämä voi myös auttaa sinua saamaan enemmän myönteisiä arvosteluja ja kokemuksia, mikä voi parantaa verkkosivustosi uskottavuutta ja konversioita.
🔥 Empfohlen:  Paper Laptop voisi olla e-paperilaite, jota et tiennyt tarvitsevasi

SEO lisää sosiaalisen median sitoutumista

SEO:ta voidaan käyttää myös sosiaalisen median sitoutumisen lisäämiseen optimoimalla sisältö alustan avainsanojen mukaan.

Näin voit käyttää hakukoneoptimoinnin tehoa saadaksesi sen toimimaan sosiaalisessa mediassa:

 • Tee avainsanatutkimusta ja käytä avainsanoja, jotka vastaavat käyttäjän tarkoitusta ja hakukoneen ohjeita. Voit käyttää työkaluja, kuten Ahrefs, Semrush tai Google Keyword Planner, päästäksesi heidän avainsanaliikennetietoihinsa.
 • Käytä tarttuvia ja kuvaavia otsikoita, kuvauksia, tageja ja pikkukuvia, jotka sisältävät avainsanoja ja houkuttelevat napsautuksia. Voit parantaa sosiaalisen median sisällön otsikoita ja kuvauksia käyttämällä työkaluja, kuten Yoast SEO tai CoSchedule Headline Analyzer.
 • Käytä viesteissäsi ja kuvateksteissäsi osuvia avainsanoja ja hashtageja. Hashtagit voivat auttaa sinua lisäämään näkyvyyttäsi ja tavoittavuuttasi sosiaalisen median alustoilla, koska niiden avulla käyttäjät voivat löytää ja seurata kiinnostavia aiheita. Voit käyttää työkaluja, kuten Hashtagify tai RiteTag, löytääksesi ja analysoidaksesi parhaat hashtagit omalle markkinaraollesi.
 • Rohkaise yleisöäsi tykkäämään, jakamaan, kommentoimaan ja arvioimaan sitoutumista ja sosiaalisia signaaleja. Sosiaaliset signaalit voivat kertoa sisältösi suosiosta ja osuvuudesta, mikä voi vaikuttaa hakukoneiden sijoitukseen.
 • Käytä skeemamerkintöjä verkkosivustossasi saadaksesi lisätietoja sisällöstäsi, kuten otsikon, tekijän, päivämäärän, luokituksen, hinnan, sijainnin jne. Kaaviomerkinnät voivat auttaa sisältösi sijoittumaan paremmin maksuttomissa hakutuloksissa ja myös lisätä mahdollisuuksiasi näkyä. esitellyissä katkelmissa tai rich-tuloksissa. Se auttaa myös sosiaalisen median alustoja keräämään parasta dataa, joka näyttää käyttäjilleen klikkausten kannustamiseksi.

Jos haluat saada yksityiskohtaisen luettelon SEO-strategioista tietyille sosiaalisen median alustoille, käytä seuraavia linkkejä. Nämä artikkelit sisältävät perusteellisia oppaita ja kaikkia tapoja, joilla voit käyttää SEO:ta sosiaalisessa mediassa.

Yhteenveto aiheesta If SEO Works for Social Media

SEO toimii sosiaalisessa mediassa auttamalla sinua optimoimaan sosiaalisen median profiileja ja sisältöä hakukoneita ja käyttäjiä varten. Hakukoneoptimointi toimii myös sosiaalisessa mediassa auttamalla sinua hyödyntämään sosiaalista mediaa verkkosivustosi hakukoneoptimoinnin tehostamiseksi. Noudattamalla tämän oppaan vinkkejä saat hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median toimimaan yhdessä yrityksesi hyödyksi.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat tekoälyn mustat laatikot ja miten ne toimivat?

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents