Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Toimituksellisen kalenterin luominen blogillesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Toimituksellisen kalenterin luominen blogillesi

Kuinka monta kertaa olet istunut tuijottaen tyhjää näyttöä ilman ajatusta siitä, mitä kirjoittaa blogiisi?

Monet bloggaajat voivat samaistua tähän kokemukseen, jossa heillä on suuria odotuksia siitä, kuinka he saavat lisää liikennettä blogiinsa tai kuinka he käyttävät blogiaan tietoisuuden levittämiseen tietystä tuotteesta tai palvelusta, mutta he päätyvät laiminlyömään bloginsa pitkällä aikavälillä.

Sinulta alkaa puuttua päivä tai kaksi, jota seuraa viikko ja sitten kuukausia, ja ennen kuin huomaatkaan, blogistasi tulee vain yksi laiminlyöty verkkosivusto verkossa.

Onko tämä kokemus, jonka haluat kokea uudestaan ​​​​ja uudestaan?

Ehkä odotat innolla sitä aikaa, jolloin käyt blogissasi tauotta.

Toimituksellinen kalenteri on se, mitä tarvitset tällaisen johdonmukaisuuden ylläpitämiseksi ja varmistaaksesi, että pysyt motivoituneena, järjestäytyneenä ja vältät kirjoittajien jumiutumisen.

Jos sinulla ei vielä ole blogia, muista katsoa postaukseni blogin perustamisesta

Toimituksellisen kalenterin edut

Toimituksellinen kalenteri on blogistrategia, joka auttaa sinua laatimaan toteuttamiskelpoisia suunnitelmia blogisi sisällölle. Voit saada joitain etuja, kun luot toimituksellisen kalenterin blogillesi.

1. Järjestä blogisi

Esimerkiksi useimmat blogit jäävät huomiotta, koska on vaikea päättää kirjoitettavasta ideasta paikan päällä. Toimituksellisen kalenterin avulla on kuitenkin helppo saada laaja kuva siitä, mitä sisältöä sinun on kirjoitettava tiettynä aikana, ja näin ollen sinulla on tarpeeksi aikaa suunnitella etukäteen.

2. Auttaa suunnittelemaan, mitä julkaista

Onko sinulle tuttuja bloggaajia, jotka ovat pysyneet suosittuina pitkään? Todennäköisyys on, että tällaisille blogeille on ominaista hyödyllinen ja eeppinen sisältö, joka kiinnostaa kohdelukijoita. Lisäksi tällaiset bloggaajat suunnittelevat usein sisältönsä etukäteen.

Ehkä sinulla on käsitys, että blogitekstien suunnittelu on helppoa, mutta todellisuus on, että tietyn blogien julkaisemissuunnitelman noudattaminen voi olla melko vaikeaa.

Toimituksellinen kalenteri auttaa sinua listaamaan ja näkemään, mistä blogiideasta kirjoitat kuukauden kuluttua. Tällainen lähestymistapa antaa sinulle tarpeeksi aikaa miettiä, mitä sisältöä sinulla on mielessäsi ja sopiiko se aikaan ja kohdeyleisöön vai ei.

3. Auttaa pysymään johdonmukaisena

Blogisuunnitelman laatiminen kalenteriin on hyödyllinen etenkin siinä pitämisessä. Tällaisen suunnitelman avulla voit ryhtyä toimiin ja arvioida edistymistäsi, kun jatkat blogitoimintaasi. Tehokas kalenteri säästää aikaa päättääksesi, mitä sisältöä haluat kirjoittaa tiettyyn aikaan.

4. Auttaa sinua hiomaan blogisi markkinointisuunnitelmaa

Oletko laatinut markkinointisuunnitelman blogillesi? Se on yksi tärkeimmistä työkaluista, jotka sinulla on oltava bloggaajana. Toimituksellinen kalenteri auttaa sinua määrittämään markkinointisuunnitelmasi tehokkuuden. Saatat esimerkiksi huomata, että blogisi houkuttelee paljon liikennettä, jos jaat viestejä päivittäin, mikä tarkoittaa, että sinun on julkaistava joka päivä.

🔥 Empfohlen:  AI-markkinointiavustajat: Kuinka virtuaaliassistentit muuttavat peliä

Työkaluja tehokkaan blogitoimituskalenterin luomiseen

Tekniikan kehittymisen myötä saatavilla on upeita työkaluja, joiden avulla voit luoda toimituksellisen kalenterin blogeillesi. Tässä on katsaus parhaisiin toimituksellisten kalentereiden työkaluihin:

1. CoShedule: tämä työkalu sisältää vedä ja pudota -ominaisuuksia, joiden avulla voit suunnitella ja julkaista sisältöäsi saumattomasti. Se säästää välilehtien ja näytön välillä napsauttamista vaivaa.

Edut
• Mahdollistaa sisällön suunnittelun ja julkaisemisen helposti ja nopeasti.
• Säästää aikaa.

Hinta: aloitussuunnitelma 15 dollaria kuukaudessa.

2. Google Sheets: Tämä on ilmainen toimituksellinen kalenterityökalu, joka on yksinkertaisen laskentataulukon muodossa, vaikka sen käyttöönotto vaatii paljon aikaa.

Edut
• Google-taulukot on ilmainen resurssi
• Se on erittäin kätevä, koska voit käyttää sitä millä tahansa laitteella pilvitallennustilan kautta
• Voit mukauttaa kaikkia mahdollisia näkökohtia suunnitelmiesi ja aikataulusi mukaan.

Hinta: Ilmainen

3. Trello: tämä on toimituksellisten kalentereiden työkalu, jossa on yksinkertaisia ​​tauluja, joiden avulla voit luoda tehokkaan blogiaikataulun. Se käyttää vedä ja pudota -lähestymistapaa, jonka avulla voit järjestää blogisi sisällön helposti erilaisiksi luetteloiksi.

Edut
• Trello on ihanteellinen joko ryhmälle tai yksilöille.
• Ei vaadi erikoiskoulutusta
• Se on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa, joten voit käyttää suunnitelmiasi tien päällä.

Hinta: Ilmainen

Arvioi kolme työkalua ja määritä, mikä niistä toimii parhaiten budjettisi, joustavuuden ja käyttömukavuuden mukaan. Minkä työkalun valitset; On suositeltavaa kestää jonkin aikaa sen omaksumiseen, ennen kuin sitoudut käyttämään sitä blogisi toimituksellisen kalenterin luomisessa.

Luotettavat vinkit toimituksellisen kalenterin luomiseen

Tehokas toimituksellinen kalenteri vaikuttaa blogiaiheiden valintaan, ajatuksiisi blogikirjoituksista sekä blogiaikataulusi seuraamiseen. Kuinka sitten luot onnistuneen kalenterin blogillesi? Tässä on useita luotettavia vinkkejä siitä, kuinka voit löytää menestynein toimituksellinen kalenteri blogillesi riippumatta siitä, mihin markkinarakoon kohdistat.

1. Keksi blogiaikataulu

Bloggausaikataulu on erittäin tärkeä näkökohta, jos sinun täytyy menestyä blogityössäsi. Sitomalla itsesi sopivaan aikaan, jonka aikana kirjoitat blogitekstiä, varmistat, että pysyt johdonmukaisesti päivittäessäsi blogia. Laadi itsellesi sopiva aikataulu.

Ehkä voit päättää julkaista kolme kertaa viikossa tai viikoittain. Menestyneimmät bloggaajat luovat blogiaikataulun, joka antaa heille tarpeeksi aikaa pohtia blogikirjoituksiaan sekä oppia markkinaraon suuntauksia. Riippumatta siitä, minkä aikakehyksen valitset, muista olla johdonmukainen.

2. Tunnista yleisösi

Bloggaus ilman erityistä kohderyhmää ei tuota juurikaan tuloksia. Varaa aikaa miettiäksesi ihmisiä, jotka todennäköisesti ovat kiinnostuneita viesteistäsi. Sopiva lähestymistapa tässä tapauksessa on keskittyä sekä nykyisten että mahdollisten kuluttajien tarpeisiin.

Menestyäksesi tässä vaiheessa sinun on ymmärrettävä markkinarako, sillä se auttaa määrittämään yleisöllesi käyttämäsi sävyn, kielen ja lähestymistavan. Esimerkiksi yritysblogi käyttää todennäköisesti kieltä, joka eroaa teknologiablogista.

🔥 Empfohlen:  Nothing Phone 1:n LEDit tekevät paljon enemmän kuin odotat

3. Jaa blogisi luokkiin

Kun olet ymmärtänyt markkinaraon ja kohdeyleisön, seuraava askel on määrittää eri luokat, joiden avulla blogisi tavoittaa koko kohdeyleisön. Blogissasi olevien luokkien tulisi olla läheisessä suhteessa kohdeyleisösi ja markkinarakoon.

Jos kirjoitat blogia kakkujen leipomisesta, voit harkita blogiluokkia, kuten hääkakkujen leivontaa, syntymäpäiväkakkujen leivontaa, kakkutunteja ja kakun koristelua. Tällaisten erilaisten luokkien avulla pystyt antamaan kaikki tarvittavat tiedot, jotka koskevat omaa markkinarakoasi ja yleisöäsi.

On kuitenkin suositeltavaa välttää blogisi tukkimista liian monilla luokilla, koska tämä voi joko saada huomion menetettyä tai saada blogisi näyttämään liian monimutkaiselta niin, että lukijat eivät tiedä mistä löytää kiinnostavaa sisältöä.

4. Suunnittele blogiideasi etukäteen

Suurin syy siihen, miksi useimmat ihmiset laiminlyövät blogejaan, on ideoiden puute, ja tämä johtuu huonosta suunnittelusta tai jopa suunnittelun puutteesta blogiideoiden suhteen. Menestyneet ja johdonmukaiset bloggaajat aivoriihivät blogipostausideoitaan etukäteen, ja tämä antaa heille mahdollisuuden varmistaa, että he noudattavat asetettua blogiaikataulua.

Varaa aikaa ideoiden pohtimiseen ja tunnistamiseen, mitä ideoita voit kirjoittaa; älä rajoita itseäsi, vaan varmista, että luettelet kaikki ideasi omassa markkinarakossasi ja kohdeyleisösi, jotka mielessäsi kulkevat. Voit myös kokeilla ilmaista blogiideageneraattoriani.

Esimerkiksi kakkujen leivontaan liittyen voit keksiä blogiideoita, kuten:

• 5 vinkkiä syntymäpäiväkakun koristeluun
• Tee-se-itse-kakun leivontaopas
• Lapsen syntymäpäiväkakun resepti
• Vinkkejä parhaan hääkakun valintaan

Voit pohtia blogipostauksiasi missä tahansa, bussissa, syödessäsi tai jopa suihkussa, kun otat talteen minkä tahansa idean. Tärkein asia, joka on otettava huomioon valitessasi blogiideoita, on asiakkaidesi ja lukijoiden kiinnostus, ei kiinnostuksesi siihen, mitä myyt. Tällainen lähestymistapa auttaa sinua keräämään uusia lukijoita, potentiaalisia asiakkaita ja lopulta ostajia.

Vältä liian pitkiä blogikirjoituksia. Jotkut bloggaajat käyttävät videoita tai jopa kuvia blogikirjoituksensa. Mainitse kuitenkin aina kaikki ulkoiset linkit ja lähteet, joista saat videosi ja valokuvasi.

5. Tee tilaa erityistapahtumille ja lomapäiville

Blogiviestien ajoitus on kriittinen. Joskus blogisi saa paljon vierailijoita, kun taas muina aikoina sinulla ei ole liikennettä. Sinun on oltava tietoinen sellaisista ajoista ja harkittava erityisiä tapahtumia ja lomapäiviä.

Tällainen harkinta antaa sinulle mahdollisuuden luoda ihanteellinen sisältö ja aika, jonka sinun tarvitsee julkaista blogissasi. Jos esimerkiksi pidät matka- ja matkailublogia, ei ole ihanteellista kirjoittaa vinkkejä matkatoimiston valintaan kesällä, kun on talvi.

Laadi luettelo aktiviteeteista, joita aiot järjestää, kuten erikoismyyntiä, tuotelanseerauksia tai jopa tapahtumia, joihin aiot osallistua. Älä unohda kalenteristasi pyhäpäiviä, joilla voi olla merkittävä vaikutus blogitekstien valintaan. Tee esimerkiksi postauksia, jotka liittyvät jouluun, jos on joulukuu. Tällainen tapahtuma- ja lomavalikoima varmistaa, että sitoudut lukijoihisi ja asiakkaisiisi ympäri vuoden ilman taukoa.

🔥 Empfohlen:  PDF:n luominen ohjelmallisesti Magento 2:ssa

6. Luo toimituksellinen kalenteri blogillesi

Tiedätkö miksi kirjoitat blogia? Oletko määrittänyt blogiaikataulusi, blogiluokat ja tunnistanut erityiset tapahtumat ja lomat, jotka saattavat vaikuttaa merkittävästi blogikirjoituksiisi?

Seuraava askel on luoda toimituksellinen kalenteri varmistaaksesi, että olet johdonmukainen ja järjestetty.

Aloita hankkimalla kalenteri. Mikä tahansa kalenteri, olipa se seinäkalenteri, vuosisuunnittelija, laskentataulukko tai verkkokalenteri, riittää. Valitse kuitenkin se, joka toimii sinulle parhaiten. Täytä kalenteriin kaikki yritykseesi liittyvät tapahtumat sekä blogitekstit, jotka aiot kirjoittaa vuoden sisällä. Älä unohda ottaa huomioon vuoden sisällä olevia lomapäiviä.

Käytä blogitekstiideoitasi blogitekstien lisäämiseen kalenteriisi. Saadaksesi erilaisia ​​viestejä varmistamalla, että ideasi kattavat kaikki blogissasi olevat kategoriat. Tämä lähestymistapa varmistaa, että katat kaikki blogiluokat tasaisesti.

Varmista seuraavaksi, että olet ajoittanut viestisi kätevästi, 2-3 kertaa viikossa tai kuukaudessa, mikä on ihanteellinen, koska se antaa sinulle mahdollisuuden varmistaa, että blogisi pyörii sujuvasti. Joustavuudestasi riippuen valitse kuitenkin sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopiva aikataulu.

Johtopäätös

Toimituksellisen kalenterin luominen ei ole sen loppu, itse asiassa se on blogitoiminnan alku. sinun on pysyttävä sen mukana varmistaaksesi, että se toimii eduksesi. Varmistaaksesi, että kalenterisi on tehokas, tarkista se säännöllisesti ja päivitä se sen mukaan, mitä ideoita ja tapahtumia sinulla on. Lisäksi voit saada uusia ideoita jatkaessasi kirjoittamista, minkä vuoksi sinun on ajoitettava ne kalenteriisi.

Varmista, että noudatat uskonnollisesti blogiaikatauluasi, koska lukijoiden ja asiakkaittesi on luettava blogejasi aikataulusi perusteella. Katko blogitekstisi aikataulussa voi maksaa sinulle useita lukijoita ja asiakkaita. Vaikka on suositeltavaa seurata aikatauluasi myöhempään, on aikoja, jolloin et tunne olosi kirjoittamisen tuulelle. Käytä päiviä, jolloin sinulla on motivaatiota kirjoittaa, ja keksi pari postausta kerralla.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.