Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Toluna Review: Onko se aikasi arvoista?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Toluna Review: Onko se aikasi arvoista?

Kyselyjen täyttämiseen kuluva aika ei ansaitse tarpeeksi, jotta sinua pidettäisiin sivuhulinana, mutta jos olet riittävän johdonmukainen ja ymmärrät, miten se toimii, voit kerätä tarpeeksi pisteitä lunastaaksesi ne jatkuvasti lahjakortilla tai kahdella.

Parasta kyselysivustoissa on, että ne ovat ilmaisia, rekisteröitymisprosessi on erittäin yksinkertainen ja kysymyksiin on helppo vastata. Ainoa mitä teet, on mielipiteesi – ei se helpompaa ole!

Lisäksi, jos sinulla on tapana tehdä ostoksia paljon ja olet perehtynyt erilaisiin tuotteisiin, olet luultavasti sopiva vastaamaan kyselyihin.

Suurin haaste ansaita rahaa tutkimussivustolla on aika. Jos sinulla on tarpeeksi aikaa ja sinulla on vahvat kuluttajalähtöiset mielipiteet tuotteista, voit lisätä Tolunan tutkimussivustojen luetteloosi.

Yhteenveto

Kyselyjen täyttäminen lahjakorttien tai jopa rahan ansaitsemiseksi vie paljon aikaa. Jos et kuitenkaan välitä alhaisista tuloista ja nautit kyselyihin osallistumisesta, kokeile sitä.

Plussat

 • Ansaitse ylimääräistä rahaa
 • Ilmainen liittyminen
 • Andriod- tai IOS-ystävällinen

Haittoja

 • Pienet tulot
 • Vähintään 30 dollaria nostaaksesi

Mikä on Toluna?

Toluna on kyselysivusto, jonka avulla voit vastata erilaisiin kyselyihin, jotta voit ansaita pisteitä ja lunastaa ne lahjakorteiksi tai rahaksi.

Yritys on hieman erilainen kuin kilpailijansa, koska ne keskittyvät voimakkaasti 10 miljoonan kyselyjä tekevään yhteisöön saadakseen sinut sitoutumaan paremmin erilaisiin tuotteisiin ja palveluihin, joihin he liittivät sinut.

Toluna käyttää sosiaalisen sitoutumisen ja yhteisön voimaa vaikuttaakseen muihin alustalla osallistumaan ja antamaan mielipiteensä.

Kun liityt Tolunaan, sinusta tulee automaattisesti osa yhteisöä, ja sinua rohkaistaan ​​vastaamaan kysymyksiin ja voit jopa ansaita lisäpisteitä äänestäessäsi kyselyissä, aiheissa, taisteluissa ja peukalossa.

Pääasiallinen tapa ansaita pisteitä on vastata heidän kyselyihinsä, jotka voivat kestää 10–20 minuuttia tai kauemmin.

Jokainen kysely tarjoaa tietyn määrän pisteitä (eli 2500), ja voit käyttää pisteesi lahjakorttiin tai saada maksun PayPalin kautta, kun olet saavuttanut tietyn kynnyksen.

Voit jopa testata erilaisia ​​tuotteita kotoa käsin ja antaa arvostelun. Korvausta ei makseta, mutta voit pitää arvostelemasi tuotteen.

Huomautus: Sinun on kirjauduttava tähän, jotta sinut harkitaan. Sitten Toluna laittaa sinut satunnaiseen piirustukseen, jotta sinut valitaan tuotteen testaajaksi.

Miksi tutkimusyritykset tarvitsevat apuasi?

Elämme arvostelujen maailmassa, ja asiakkaat ovat olleet eturintamassa antamassa mielipiteitään auttaakseen muita kuluttajia ja jakaessaan kokemuksiaan.

Nämä oivallukset ovat arvokkaita myös yrityksille, kun ne parantavat tuotteitaan tai tuovat markkinoille uusia.

Tutkimusyritykset haluavat tietää ajatuksesi ja mielipiteesi tietyistä tuotteista, ja keskustelu auttaa heitä ymmärtämään kuluttajiaan paremmin.

2 Tolunan kyselytyyppiä

Tolunassa on kahdenlaisia ​​tutkimuksia: profiilitutkimukset ja säännölliset kyselyt.

Profiilikyselyt, jotka vievät vain muutaman minuutin ja auttavat keräämään sinusta enemmän tietoa – nämä ovat arvoltaan noin 100 pistettä.

🔥 Empfohlen:  Shani Leead Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Amazonin FBA-maksuista Lue artikkeli

Täytin matkustamista koskevan profiilikyselyn (meni noin 5 minuuttia) ja sain heti 100 pistettä, jotka ilmestyivät heti tililleni.

Profiilikyselyiden täyttäminen auttaa Tolunaa ymmärtämään sinusta enemmän, jotta he voivat vastata kyselyihin taustasi mukaan.

Esimerkiksi: Voit kertoa heille, että sinulla on Android-puhelin, ja siksi he näyttävät sinulle kyselyitä, joissa on mukana Android-puhelimien käyttäjiä iOS-laitteen sijaan.

Rekisteröitymisen jälkeen voit käyttää puhelinnumeroasi hyväksyäksesi mahdollisia kyselyitä, jotka saattavat sopia profiiliisi.

Säännölliset kyselyt täytetään kyselykeskuksesi sivulla, ja niiden täyttäminen voi kestää 10–20 minuuttia tai kauemmin. Nämä kyselyt vievät sinut yleensä kolmannen osapuolen sivustolle täytettäväksi.

Mitä odottaa, kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran Tolunaan

Päätin rekisteröityä Tolunaan ymmärtääkseni, mitä kyselyt sisältävät ja kuinka paljon voin realistisesti ansaita.

Rekisteröityminen kesti muutaman minuutin, ja heidän käyttäjäystävällisellä sivustollaan oli erittäin helppo navigoida. He kysyivät minulta sähköpostiosoitetta, syntymäpäivää, postinumeroa ja jopa puhelinnumeroa, mikä oli valinnaista. Sitten he lähettävät sinulle sähköpostivahvistuksen.

1. Täytä Tietoja sinusta -osio

Ensimmäinen askel on vastata ensimmäiseen kyselyyn – täytä “Tietoja sinusta” -profiilisivu, jotta pääset kyselyihin. Nämä enimmäkseen liittyivät demografisiin kysymyksiin, kuten sukupuoleen, kuka ostaa elintarvikkeita kotonasi, tuloistasi ja osoitteestasi,

2. Siirry Survey Centeriin

Kun perusprofiilini oli valmis, minut ohjattiin Survey Centerin sivulle, joka näytti luettelon erilaisista kyselyistä, jotka voin tehdä, eriteltynä luokkien, kuten matkailun, elämäntavan ja ruoan, mukaan.

Eniten pisteitä tuottaneet kyselyt sisälsivät terveyden ja elämäntavan – voit ansaita jopa 2550 pistettä.

3. Täytä profiilisi saadaksesi lisää pisteitä

Toluna-hallintapaneelisi oikealla puolella näet tapoja ansaita pisteitä täyttämällä profiiliasi koskevat kyselyt, mukaan lukien seuraavat luokat: matkailu, internet, autot, matkapuhelin.

Täytin matkailua koskevan profiilikyselyn ja sain enemmän pisteitä yhteensä 515 pistettä.

Seuraavaksi päätin tehdä varsinaisen kyselyn nähdäkseni, millainen prosessi oli.

4. Osallistu ensimmäiseen kyselyyn

Ensimmäinen kysely, jonka valitsin, oli elämäntapakategoriasta. Minut ohjattiin vastaamaan “kyselyyn nyt”.

Kyselyn latautuminen kesti odotettua kauemmin (käytin Safaria), mutta sen avaamisen jälkeen pääsin sisään ja vastaamaan kosmetiikkaa koskeviin kysymyksiin 1 600 pisteellä.

Ennen kuin aloitat, Toluna antaa sinulle arvioidun ajan, joka kuluu kyselyn täyttämiseen.

Kyselyyn vastaamiseen meni noin 15 minuuttia, ja kun suoritin sen, olin yllättynyt huomatessani, että pisteideni käsitteleminen ja tilini pohtiminen kestäisi 24 tuntia.

Valmistumisen jälkeen kirjauduin ulos ja kirjauduin sisään vasta seuraavana päivänä. Kun tein, huomasin, että heillä oli minulle uusi kysely ilmoituksissa, joten otin myös sen.

Kirjautumisestani on kulunut muutama viikko, enkä tunne minua pommittavan Tolunan sähköpostipyynnöistä, joissa minua pyydetään osallistumaan kyselyihin. Sain noin yhden sähköpostin päivittäin tai sähköpostin joka toinen päivä.

🔥 Empfohlen:  Intel Arc A380 voidaan ylikellottaa 3,1 GHz:iin – mutta onko se vaivan arvoista?

Kuinka ansaita lisäpisteitä

Sitoutumisen voima voi ansaita enemmän pisteitä, ja päästäksesi sinne sinun on luotava sivustolle tietynlaista sisältöä, jota muut voivat äänestää tai vastata.

Nämä ovat lisätapoja ansaita enemmän pisteitä ja ovat nopean kysymyksen muodossa. Voit ansaita jopa 1 000 pistettä jokaisesta Tolunassa luomastasi sisällöstä.

Toluna-tiimi tarkastaa tämän sisällön, ja kun he ovat hyväksyneet sisältösi, pisteet hyvitetään manuaalisesti sen sijaan, että niitä myönnettäisiin automaattisesti heti luomisen jälkeen.

Tolunan ohjeiden mukaan laadukas sisältö tarkoittaa, että kyselylläsi tai aiheellasi on otsikko, henkilökohtainen mielipide ja kuva tai video. Muista antaa mielipiteesi tuotteesta ja seurata Tolunaa käyttöehdot.

Tässä on eri tapoja ansaita enemmän pisteitä:

 • Miniäänestykset: Voit luoda kyselyitä, joihin ihmiset voivat vastata yksinkertaisella kyllä- tai ei-vastauksella. Jokaisesta kyselystä saa 100 pistettä
 • Taistelut: Tämä on, kun kirjoitat siitä, miksi pidät tietystä tuotteesta enemmän kuin toisesta
 • Peukalo: Näin muut jäsenet voivat pitää peukkua ylös tai alas aiheesta, josta haluat keskustella
 • Ystäväviittaukset: Ansaitset 500 pistettä jokaisesta suosituksesta, jonka ystäväsi rekisteröi ja suorittaa rekisteröintinsä. Ystäväsuositusten enimmäismäärä on 10 uutta ystävää kuukaudessa.

Joskus sinut hylätään kyselystä (se tapahtuu kaikille)

Kun kirjauduin ensimmäisen kerran Tolunaan, en tiennyt, että olisi olemassa tiettyjä tutkimuksia, joihin en kelpaisi.

Syynä tähän on se, että Tolunan kanssa yhteistyötä tehnyt yritys haluaa mielipiteitä ja oivalluksia ihmisiltä, ​​jotka sopivat tiettyyn profiiliin.

Jos sinut koskaan hylätään tiettyyn kyselyyn, Toluna kertoo sinulle, että et vastannut tiettyä profiilia, jota asiakkaat etsivät.

Lohdutuksena Toluna osallistuu automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan. Muista, että tarvitset 500 pistettä osallistuaksesi.

Kuinka monta palkintopistettä sinun on lunastettava?

Suurin valitus Tolunan käyttäjiltä ja arvioijilta liittyi pisteistä dollariin muuntokurssiin, joka on 3 000 pistettä per 1 dollari.

Kilpailijat, kuten Swagbucks ja i-Say, käyttävät paljon tuottoisampaa muuntokurssia, joka on 100 pistettä per 1 lunastettu dollari.

Tehtyäni muutaman kyselyn ja profiilikyselyn sain noin 2 230 pistettä (muista, että kyselyn 1 600 pistettä ei lähetetty tililleni heti).

Kokonaisaika, jonka käytin tilin luomiseen ja kyselyyn vastaamiseen, oli noin 45 minuuttia. Tämä tarkoittaa, että tienasin noin 0,74 dollaria. Ei paljon.

Tarvitsen vähintään 30 000 pistettä saadakseni heidän halvimman lahjakortin, jonka arvo on 10 dollaria.

Saadaksesi maksun käteisellä, tarvitset 90 000 pistettä vähintään 30 dollaria PayPalissa. Näet pisteesi siirtymällä Yhteisö-välilehdelle ja napsauttamalla Palkinnot.

Joillakin lahjakorteilla on tietty summa, jolla voit lunastaa ne, joten näet Starbucksin kolme kertaa niiden lahjakorttisivulla.

🔥 Empfohlen:  17 blogityyppiä, jotka ansaitsevat rahaa (esimerkein)

Esimerkiksi:

 • 10 dollarin kortti (30 000 pistettä)
 • 20 dollarin lahjakortti (60 000 pistettä)
 • 50 dollarin lahjakortti (150 000 pistettä)

En tiedä sinusta, mutta tämä on paljon tutkimuksia, jotka sinun on suoritettava kofeiinin korjaamiseksi!

Sinun on myös käytettävä pisteesi 12 kuukauden kuluessa, tai muuten ne vanhenevat.

Mitä lahjakortteja voit saada Tolunasta?

Kirjoitushetkellä Toluna tarjoaa 28 lahjakorttia voit lunastaa pisteitäsi, mukaan lukien ravintolat, ostokset ja muut palvelut.

Ruokaa

 • Juustokakkutehdas
 • Chiliä
 • Panera leipä
 • Papa Johnin
 • Starbucks

Ostokset

 • Amazon
 • Bed Bath & Beyond
 • CVS
 • Dell
 • GameStop
 • Groupon
 • Kohlin
 • Lowen
 • Ylivarasto
 • Petco
 • Sears
 • Sephora
 • Kohde
 • TJ Maxx, Marshalls, HomeGoods
 • Walmart
 • Yankee kynttilä

Prepaid-kortit/palvelut

 • Fandango
 • Globaali hotelli
 • iTunes
 • Redbox
 • Rixty
 • Restaurant.com

Kuinka käyttää Tolunaa parhaiten

Ilmoittautuessasi muista täyttää profiilisi kokonaan ja vastata profiilikyselyihin. Tämä varmistaa, että voit ansaita lisäpisteitä. Se auttaa myös Tolunaa yhdistämään sinut tarkasti profiiliisi sopiviin kyselyihin.

Voit myös vastaanottaa tekstiviestejä puhelimeesi. Tekstit ilmoittavat uusista kyselyistä. Tämä saattaa olla helpompaa, jos postilaatikkosi on sekava ja haluat nopeamman tavan vastata uusiin kyselyihin.

Tuotetestaus: Sinun täytyy olla valittu

Jos pidät ilmaisista tavaroista, rekisteröidy tuotetestaajaksi. Voit säilyttää kaikki tuotteet, sinun tarvitsee vain luoda niistä arvostelu. Rekisteröityäksesi mene “Yhteisö”-välilehdelle ja valitse tuote, jota haluat testata.

Sitten sinut lisätään satunnaistettuun luetteloon, joten sinut voidaan valita tai ei. Saat tuotteen automaattisesti postitse, jos sinut valitaan.

Yhteenveto

Kyselyjen täyttäminen lahjakorttien tai jopa rahan ansaitsemiseksi vie paljon aikaa. Tämä ei ole varteenotettava tapa ansaita sivuhuilaa. Kestää yksinkertaisesti liian kauan ansaita jotain merkittävää.

Sinun on paljon parempi valita todellinen sivukeikka, kuten ajaa Lyftin kanssa, ohjata lapsia verkossa tai vuokrata huone kotoa Airbnb:n kautta.

Tai voit tarkistaa kuinka ansaita 100 dollaria nopeasti.

Jos et kuitenkaan välitä alhaisista tuloista ja nautit kyselyihin osallistumisesta, kokeile sitä.

Tolunan yhteisö on myös hyvä tapa keskustella muiden kanssa ja oppia, mitä he tekevät maksimoidakseen pisteensä ja ansaitakseen lahjakortteja ja käteistä.