Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Top 10 itseohjautuvaa startuppia Intiassa, joita kannattaa varoa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Top 10 itseohjautuvaa startuppia Intiassa, joita kannattaa varoa vuonna 2021

Teknologiateollisuudessa itseajavat autot ovat viime vuosien suosituin ja paljon puhuttu aihe. Vaikka globaalit toimijat, kuten Tesla, yrittävät tuoda tämän tien päälle ja ovat myös julkaisseet muutamia itseohjautuvia ajoneuvoja, kun taas Intia ei ole jäljessä ja sillä on jo tämän itseajavan teknologian parissa työskenteleviä startupeja. Katsotaanpa intialaisia ​​startuppeja, jotka pyrkivät luomaan itseohjautuvia autoja maassa.

Fisheyebox
Flux Auto
Netradyne
ATI-moottorit
Hi Tech Robotic Systemz
Swaayatt robotit
SeDriCa 1.0
OmniPresent robotti
Auro Robotics
Leikkiminen
FAQ

Fisheyebox

Fisheyebox on teknologiayritys, joka sijaitsee Kolkatassa, Intiassa. Yritys on keskittynyt luomaan itseajavia autoja pienellä budjetilla, noin 20 lakhs. Heidän päätavoitteensa on luoda itse ajavia autoja, joissa on suhteellisen alhainen teknologia käyttämällä antureita, kameroita ja antenneja, jotta autosta voidaan esitellä muunneltu versio maailmalle.

Heidän autoaan voidaan ohjata joystickillä, ja siinä on ominaisuuksia, kuten äänentunnistus ja ohjelmiston äänikomennot, kuten “käynnistä moottori”.

Flux Auto

Flux Auto on teknologiaa ajava startup, joka sijaitsee Bangaloressa, Intiassa. He keskittyvät kehittämään itseohjautuvaa teknologiaa olemassa olevissa ja uusissa hyötyajoneuvoissa. Ne muuntavat tai muuntavat tavallisen kuorma-auton kuljettajattomaksi kuorma-autoksi.

Tiimi on keskittynyt kehittämään ajoneuvoja paljon pienemmillä kustannuksilla ja odottaa budjetin pysyvän 3 000 – 4 500 dollarin välillä, mikä vaihtelee asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Se on 16-jäseninen startup, jonka perusti Pranav Manpuria

Netradyne

Netradyne on tekoälyn startup, joka sijaitsee Bangaloressa, Intiassa ja San Diegossa, Yhdysvalloissa. Yritys käyttää tekoälyä parantaakseen kuljettajien ja teiden turvallisuutta. He tarjoavat kameran, joka auttaa analysoimaan ajotapoja ja selvittämään onnettomuuden syyn.

Tämän startup-yrityksen kehittämä laite on saippuapalan kokoinen Driveri, joka kiinnitetään taustapeiliin ja ajoneuvon tuulilasin sisäpuolelle.

🔥 Empfohlen:  Samsung Galaxy Watch 4 saa vihdoin Google Assistantin

Startupin perustivat Avneesh Agarwal, joka oli Etelä-Aasian ja Intian entinen presidentti Qualcomm Inc:lle, ja David Julian, joka oli yhdysvaltalaisen siruvalmistajan pääinsinööri.ATI-moottorit

ATImotors on Bangaloressa toimiva startup, joka keskittyy itse ajavien rahtiajoneuvojen suunnitteluun keskittyen pääasiassa Intian ulkopuolisille markkinoille. Startup keskittyy uudenlaisen ajoneuvon tekemiseen, jota he kutsuvat sisäisesti muuliksi. He ovat päättäneet valita tien, jota ei ole koskaan aiemmin kuljettu.

Sen perustivat V. Vinay, Saurabh Chandra ja Saad Nasser.

Hi Tech Robotic Systemz

Hi Tech Robotic Systemz on älykäs robotiikan startup, jonka pääkonttori sijaitsee Gurgaonissa. Yhtiö keskittyy nostamaan itseajavat autot Intiassa korkeammalle tasolle. Intian Auto Expo Motor Show 2016 -tapahtumaa varten yhtiö oli lanseerannut täysin autonomisen sähköauton nimeltä Novus Drive.

Yritys tarjoaa myös palveluita koneoppimisessa, liikkeen suunnittelussa ja ohjauksessa, anturifuusiossa, tietokonenäköteknologiassa ja niin edelleen.Swaayatt robotit

Swaayatt Robots on teknologiaan perustuva startup, joka on keskittynyt kehittämään omaa ajamista tie- ja maastoautoissa. He käyttävät tekniikoita, kuten LIDAR ja RADAR redundantteja tehdessään autoja äärimmäisen vaikeassa liikennetilanteessa ja Intian kaltaisissa rakenteettomissa ympäristöolosuhteissa.

Yhtiö käyttää parhaillaan Mahindra Boleroa teknologioiden testaamiseen. Yrityksen on perustanut Sanjeev Sharma, joka on IIT Roorkeen alumni.

SeDriCa 1.0

SeDriCa 1.0 on itseohjautuva ajoneuvo, jonka on kehittänyt IIT Bombayn innovaatiosolu. He olivat saavuttaneet neljännen paikan maailmanlaajuisesti Intelligent Ground Vehicle Competition (IGVC) -kilpailussa vuoden 2016 aikana.

Tiimi aikoo keskittyä tuomaan lisää ominaisuuksia ajoneuvoon lisäämällä GPS/INS, stereokamerat ja LiDAR keräämään tietoa välittömistä ympäristöolosuhteista.

OmniPresent robotti

OmniPresent Robot on yksi Intian johtavista robotiikkatoimittajista. Yritys on laajalti tunnettu dronejen rakentamisesta muihin teollisuuden katsastuksiin kuin että se työskentelee jatkuvasti myös autonomisen auton kehittämisessä.

Yritykset muutkin kuin normaalit ominaisuudet ja tekniikat pyrkivät tuomaan koneoppimisen ja syväoppimisen autoonsa parantaakseen ajoneuvon suorituskykyä.

🔥 Empfohlen:  5 parasta sähköpostin talteenottostrategiaa, jotka on otettava käyttöön vuonna 2023


Auro Robotics

Auro Robotics on toinen Intian robotiikan tarjoaja, jonka aloittivat IIT Kharagpurin alumnit. Yritys työskentelee itseohjautuvan sukkulan parissa, joka on parhaillaan kampuskokeilussa ja joka on käynnissä Santa Claran yliopistossa.

Yrityksen päätavoitteena on kehittää ajoratkaisuja tarjoamalla päästä päähän itse ajavia sukkuloja korkeakoulujen kampuksilla, asuinyhteisöissä, yksityisillä tiealueilla ja yrityspuistoissa.

Leikkiminen

Playment perustettiin vuonna 2015 ja sen kotipaikka on Bangaloressa, Intiassa. Yritys kehittää itse ajavaa autoa tutkan, LiDARin ja kameran avulla. Yritys on turvannut sijoituksia YCombinatorilta, Piilaaksosta vain muutamia mainitakseni.

FAQ

Mitkä autot ajavat itseään nykyään?

Tesla Model S, Cadillac CT6, Nissan Rogue ja BMW X7 ovat yksi parhaista itseajavista autoista.

Mikä on halvin itseajava auto?

Ford Fusion, Honda Accord, Toyota Camry ja Toyota Prius ovat edullisimpia autoja, joissa on itseohjautuvat ominaisuudet.

Mikä on edistynein itseajava auto?

Hondalla on maailman edistyksellisin itseajava auto – Honda Legend tason 3 autonomisella ajolla.

Johtopäätös

Itseajavien autojen odotetaan olevan uusi normaali lähivuosina. Vaikka globaalit yritykset ovat huolissaan Intian teistä ja liikenteestä, intialaiset startupit pyrkivät ratkaisemaan globaalien teknologiajättien huolenaiheita.