Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Top 5 Tiktok Ads -kurssia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Top 5 Tiktok Ads -kurssia

TikTok-mainokset ovat valloittaneet markkinointimaailman. TikTok-kursseista ja luokista ei ole pulaa, jotka on suunniteltu opettamaan sinulle sosiaalisen median alustan käyttöä. Siksi olemme laatineet ajantasaisen luettelon parhaista TikTok-kursseista, jotka ovat sekoitus tasoja aloittelijasta edistyneisiin TikTok-taktiikoihin. Jatka lukemista saadaksesi selville!

Kuinka TikTok-mainonta toimii?

TikTok tarjoaa joukon arvokkaita myynninedistämistyökaluja brändeille, jotka haluavat olla luovia ja lähteä kartoittamattomalle alueelle liikenteen ohjaamisesta verkkosivustollesi ja myynnin lisäämisestä uusien tuotteiden tai tapahtumien lanseeraamiseen.

TikTok-markkinointialustalla on valittavana useita mainostuotteita, mukaan lukien syötemainokset (mukaan lukien liidilomakkeet ja kipinämainokset), trendimainokset, brändätyt hashtagit ja brändin tehokkuus.

Brand Acquisition -mainokset eivät ainoastaan ​​näy heti, kun käyttäjät avaavat TikTokin, vaan ne voivat myös näkyä For You -sivuillasi still-kuvina, GIF-kuvina tai videoina, mukaan lukien napsautettavat linkit, jotka ohjaavat käyttäjät aloitussivuille tai haasteisiin.

5 parasta TikTok-kurssia

Alla oleva luettelo TikTok-kursseista sisältää sekä ilmaisia ​​että maksullisia kursseja, jotka auttavat sinua oppimaan TikTok. Se on myös ihanteellinen aloittelijoille, keskitason sekä asiantuntijoille.

1. Täydellinen markkinointikurssi TikTokereille (Udemy)

TikTokia voidaan hyödyntää erinomaisena markkinointialustana eri yrityksille myynnin kasvattamiseen ja konversioiden kasvattamiseen.

Tämä kurssi toimii täydellisenä oppaana, joka auttaa sinua oppimaan, kuinka Tik Tokia voidaan käyttää potentiaalisten asiakkaiden hankkimiseen yrityksellesi ja kuinka houkutella Tik Tok -käyttäjiä sosiaalisen median alustoille, kuten Facebook, Instagram jne.

Saat tietoa erilaisista strategioista, joiden avulla voit mainostaa henkilökohtaista ja yritysbrändiäsi ja säästää aikaa ja rahaa, jonka yritykset usein käyttävät muissa markkinointialustoissa.

Kurssin on luonut Kareen Williams, joka opettaa itsensä muuntamista sosiaalisen median alustoillaan. Tämä kurssi auttaa sinua:

 • Opi perusteet Tik Tokin käyttämisestä omaksi hyödyksesi tai markkinoi yritystäsi suuressa mittakaavassa.
 • Opi luomaan Tik Tok -tilisi ammattimaisesti ja markkinoimaan yritystäsi hauskalla tavalla.
 • Opi käyttämään Tik Tok -navigointia haparoimatta, kuinka löytää trendikkäitä haasteita Tik Tokista, luoda Tik Tok -tili alle 5 minuutissa ja paljon muuta.
 • Tiedä, miten voit luoda trendikkäitä videoita, jotka voivat auttaa sinua tuomaan uusia seuraajia kanavallesi ja mainostamaan yritystäsi nopeasti.
🔥 Empfohlen:  Onko SEO sama kuin Google Ads? (vastattu)

Kesto: 1-2 tuntia

2. TikTok-markkinointikurssit (Udemy)

Jos haluat käyttää Tik Tokia vain yrityksesi markkinointiin, tämä Udemy-kurssiluettelo saattaa olla oikea valinta sinulle. Siellä on yli 20 kurssia, joiden avulla voit oppia TikTok-markkinoinnin nopeasti.

Luettelon suosituimpia kursseja ovat kuitenkin A Complete marketing course for TikTokers, TikTok-markkinointi helppoa aloittelijoille, TikTok-markkinointi 2020 ja jotkut muut.

Kun olet suorittanut nämä kurssit, voit luoda houkuttelevan tilin TikTokin kautta ja kasvattaa myyntiäsi kasvavilla seuraajilla.

Lisäksi tunnit sisältävät erilaisia ​​esimerkkejä oikeista TikTokereista, jotka ovat saavuttaneet suuren maineen sosiaalisen median alustoillaan. Tämä kurssi auttaa sinua:

 • Opi käyttämään Tik Tokia yritysmarkkinoinnissa parhailta ohjaajilta, jotka myös ylläpitävät sosiaalisen median alustojaan upeiden seuraajien kanssa.
 • Opi käyttämään Tik Tokia yksinkertaisimmalla tavalla saadaksesi uskollisten seuraajien yhteisön, tulla Tik Tok kuuluisaksi ja käyttää sitä yrityksesi pyörittämiseen.
 • Pystyt saamaan huimaa myyntiä ja lisäämään tuloksia Tik Tok -markkinointistrategioilla, vinkeillä, taktiikoilla ja tekniikoilla, joita ammattimarkkinoijat usein käyttävät.
 • Sinulla on vapaus oppia mukavasti kotonasi ilman määräaikoja.

Kesto: Omatoiminen

3. TikTok for Business (Skillshare)

Henkilöt, jotka haluavat oppia markkinoimaan yritystään, tuotettaan, brändiään tai tapahtumiaan suuressa mittakaavassa Tik Tokin avulla, voivat saada apua tästä Skillsharen tarjoamasta kurssista.

Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti pienille yrityksille ja yrittäjille, joilla ei ole tarpeeksi budjettia markkinoidakseen yritystään.

Tämän kurssin suorittaminen auttaa sinua oppimaan olemaan luovia markkinoinnissasi ja hyödyntämään Tik Tok -alustaa yksinkertaisimmalla tavalla markkinoida ja mainostaa yritystäsi.

Tämän kurssin aikana saat syvällistä tietoa erilaisista käsitteistä, kuten kuinka perustaa yritys Tik Tok -tili, kuinka julkaista houkuttelevia brändiisi liittyviä videoita, jotka voivat houkutella katsojia, ja kuinka ottaa Tik Tokin avuksi vaikuttajia markkinoimaan tuotteitasi.

Älä unohda käydä kurkkaamassa parhaita urheilumarkkinoinnin kursseja. Tämä kurssi auttaa sinua:

 • Paranna myyntiäsi ja muuntoprosenttejasi Tik Tokin avulla.
 • Opi mitä Tik Tok on; Tutustu sovelluksen käytön perusteisiin ja miten löydät parhaat TikTokerit, jotka voivat mainostaa yritystäsi mahdollisimman alhaisella hinnalla.
 • Hanki tietoa Tik Tokin tehokkaasta käytöstä katsomalla esimerkkivideoita ja tutkimalla erilaisia ​​ideoita, joita voidaan käyttää yrityksen markkinoinnissa.
🔥 Empfohlen:  Liian nopean virheen jälkeen TikTok 2023:ssa

Kesto: Vaihteleva

4. Ultimate 2020 TikTok-markkinoinnin mestarikurssi (Udemy)

Tämä on Tik Tokin mestarikurssikurssi, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaikki tiedot, jotka liittyvät yrityksesi markkinointiin tällä tungosta sosiaalisen median alustalla.

Tämän kurssin oppiminen auttaa sinua oppimaan kaiken, mitä sinun tulee tietää kasvattaaksesi seuraajaasi, luodaksesi yhteisön ja ansaitaksesi rahaa TikTokissa.

Tämän kurssin ovat suunnitelleet kokeneet BraveArt Median ammattilaiset, joka on saksalainen sosiaalisen median markkinointitoimisto. Kurssin aikana olet suoraan yhteydessä ohjaajiisi ja ratkaiset TikTokin käyttöön liittyvät kysymyksesi.

Lisäksi kurssilla on 30 päivän ilmainen kokeilujakso, joten sinun ei tarvitse maksaa mitään kurssille ilmoittautumisesta. Tämä kurssi auttaa sinua:

 • Opi ja ymmärrä, kuinka TikTokia voidaan käyttää tehokkaasti yrityksesi ja brändisi kasvattamiseen sosiaalisen median markkinointistrategioilla.
 • Tunne TikTok-alustan käytön algoritmit, kuinka voit luoda virussisältöä ilman ammattilaitteita ja mitkä sisältömuodot toimivat parhaiten TikTokissa.
 • Opi hyödyntämään kampanjoita ja vaikuttajamarkkinointia entistä nopeamman kasvun saavuttamiseksi ja rahallistamaan seuraajasi kasvattaaksesi arvoa brändillesi.
 • Pysy ajan tasalla uudesta sisällöstä ja vinkeistä, joiden avulla saat sovellukseen lisätyt ominaisuudet ja toiminnot.

Kesto: 2-3 tuntia

5. TikTok-tunnit (Skillshare)

Skillshare tarjoaa myös erilaisia ​​TikTok-luokkia, jotka on suunniteltu kaikentyyppisille yksilöille. Halusitpa sitten oppia markkinoimaan yritystäsi tai tulla vaikuttajaksi TikTokissa, siellä on kaikki mitä tarvitset.

Siellä on yli 10 TikTok-luokkaa, joihin voi ilmoittautua ilmaiseksi, kuten TikTok Made Simple for Creatives, TikTok aloittelijoille, TikTok Marketing for Beginners, The Complete Tik Tok Guide jne.

Kun olet suorittanut nämä luokat, olet erittäin hyvin varustettu kaikilla peruskäsitteillä TikTok-kanavasi menestyksekkääseen käyttöön.

Lisäksi näiden luokkien suorittaminen antaa sinun siirtyä edistyneemmille kursseille TikTokin. Tutustu parhaiden markkinointianalytiikkakurssien kuratointiimme. Tämä kurssi auttaa sinua:

 • Hanki all-in-one paketti TikTok-vinkkejä, tekniikoita, taktiikoita ja luo ainutlaatuisia videoita, jotta voit saada välittömiä seuraajia.
 • Opi erilaisista Tik ok -algoritmeista, niiden toiminnasta ja kuinka voit soveltaa niitä tosielämässä yrityksesi hyväksi.
 • Hanki joustavuutta opiskeluun mukavuusalueeltasi ilman rajoituksia ja määräaikoja.
🔥 Empfohlen:  7 vinkkiä Google Ads -kampanjoiden hallitsemiseen

Kesto: Omatoiminen

Käärimistä

Nämä olivat 5 parasta verkossa saatavilla olevaa TikTok-kurssia, luokkaa, opetusohjelmaa, koulutusta ja sertifiointiohjelmaa vuodelle 2022. Toivottavasti löysit etsimäsi. Toivotan sinulle onnellista oppimista!