Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Travel Affiliate -markkinointi pandemian jälkeisessä maailmassa: trendit ja mahdollisuudet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Travel Affiliate -markkinointi pandemian jälkeisessä maailmassa: trendit ja mahdollisuudet

Travel Affiliate Marketingin uusi maisema

Kun COVID-19-pandemia pyyhkäisi ympäri maailmaa maaliskuussa 2020, matkailu- ja matkailualan täytyi kääntyä nopeasti, jotta se menestyisi kehittyvillä markkinoilla.

Eri maat reagoivat COVID-19:ään eri tavoin – jotkut maat, kuten Ruotsi ja Yhdysvallat, suhtautuivat pandemiaan rennommin. Sitä vastoin muut maat, kuten Uusi-Seelanti ja Malesia, vaativat tiukkaa politiikkaa viruksen leviämisen hallitsemiseksi. Sen sijaan, että kumppanimarkkinoijat olisivat pitäneet matkustamista globaalina asiana, niitä kannustettiin mainostamaan kotimaisia ​​tai paikallisia kokemuksia – tai pysymään ajan tasalla kunkin maan matkustusvaatimusten nopeasta muuttumisesta. Esimerkiksi bloggaaja, jonka yleisö on pääasiassa Yhdysvalloista, ei olisi hyötynyt retkien tai elämysten mainostamisesta maassa, jossa Yhdysvaltain kansalaiset eivät voi matkustaa pandemian aikana.

Koska monet matkustajat joutuivat kuitenkin keskeyttämään tai muokkaamaan matkasuunnitelmiaan vuosina 2020 ja 2021, pandemian jälkeinen matkakumppanimarkkinointi on täynnä mahdollisuuksia. Vuosina 2022 ja 2023 matkustajat haluavat “korvata menetettyä aikaa” varaamalla uudelleen lomat, jotka heidän oli peruutettava, tai suunnittelemalla matkoja maihin, joihin he voivat matkustaa turvallisesti poistuneiden pandemiarajoitusten seurauksena.

Pandemian vaikutus matkailuun

Tässä on joitain järkyttäviä tilastoja ymmärtääksesi, kuinka voimakkaasti pandemia vaikutti matkailualaan:

  • Maailmanlaajuiset kansainväliset matkailijat laskivat 72,4 % vuonna 2020 – kansainvälisten matkailijoiden määrä putosi lähes 1,5 miljardista vuonna 2019 409 miljoonaan vuonna 2020. (Statista).
  • Hotellien käyttöaste Euroopassa toukokuussa 2020 oli 13,3 % – jyrkkä lasku toukokuun 2019 82,3 %:sta (Statista).
  • 62 % kyselyyn vastanneista piti parempana hotellisovelluksen käyttöä sisään- ja uloskirjautumiseen verrattuna verkkosivuston käyttämiseen pandemian aikana (Statista).
  • Mahdollinen hotelliliiketoiminnan myynnin menetys Yhdysvalloissa oli 925 miljardia dollaria vuonna 2020 (Statista).
  • Pandemian jälkeen haut “glamping holidays UK” ja “UK staycation” kerrottuna neljä kertaa normaalilla hakumäärällä (Statista).
  • Joulukuussa 2020 76 % matkustajista maailmanlaajuisesti odotti yritysten tarjoavan erikoishintoja ja alennuksia pandemian jälkeen (Statista).
Kaavio, joka kuvaa kansainvälisten matkailijoiden vuosittain saapuvien miljoonien lukumäärän vuosina 1950–2022.

Kansainvälinen matkailu romahti pandemian aikana, mutta se ei estänyt matkustajia etsimästä vaihtoehtoisia turvallisia ja vähäriskisiä matkakokemuksia, kuten kotimaanmatkoja, majoitusta ja telttailua. Pandemian aikana matkustajat arvostivat vaihtoehtoisia majoitusvaihtoehtoja, kuten loma-asuntoja, joissa heillä oli vähemmän yhteyttä (ja vähemmän bakteereita) muihin matkustajiin verrattuna vilkkaampiin hotelleihin tai lomakohteisiin. Matkailijat pitivät lähistöllä sisäänkirjautumisesta, uloskirjautumisesta, ruokailusta ja muista palveluista, jos he päättivät yöpyä hotellissa tai lomakeskuksessa.

Lisäksi pandemian jälkeen matkustajat etsivät todennäköisemmin tarjouksia varaaessaan matkaa ja ovat tietoisempia joustavista peruutussuunnitelmista. Matkavakuutus nähdään pandemian jälkeisessä maailmassa matkustajien “tarpeena” eikä “toivona”.

🔥 Empfohlen:  Mistä löytää sertifioituja teknisiä kirjoittajia?

Kuinka matkailuala on elpynyt pandemian jälkeen

Huolimatta pandemian dramaattisista vaikutuksista matkailualaan, ala on alkanut “palata takaisin” vuosina 2022 ja 2023. Matkailu- ja matkailualan menot ovat olleet nousussa, ja alan odotetaan elpyvän täydellisesti.

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tilastoja Maailman matkailujärjestö (UNWTO) matkailualan nopeasta elpymisestä vuonna 2023:

  • Kansainväliset saapujat saavuttivat 80 % pandemiaa edeltävästä tasosta vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä.
  • 235 miljoonaa turistia matkusti vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä, mikä oli yli kaksinkertainen määrä viime vuonna tähän aikaan vuonna 2022.
  • 960 miljoonaa turistia matkusti kansainvälisesti vuonna 2022, mikä tarkoittaa, että kaksi kolmasosaa pandemiaa edeltäneestä määrästä on toipunut.
  • Eurooppa saavutti 90 prosenttia pandemiaa edeltävästä tasosta vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä, kun taas Afrikka saavutti 88 prosenttia ja Amerikka 85 prosenttia vuoden 2019 tasosta.

Matkustajien kehittyvät tarpeet

COVID-19:n jälkeen ihmisten matkustamisen syyt ja mieltymykset ovat muuttuneet. Ennen pandemiaa useimmat ihmiset matkustivat vain loma-, loma- tai työmatkoilla – mutta nyt on syntynyt kokonaan uusi matkustamisen aikakausi.

Suurin osa työpaikoista siirtyi etätyöasetelmiin pandemian aikana, ja useat työnantajat ovat antaneet työntekijöilleen mahdollisuuden jatkaa etätyötä tai hybridiaikataululla. Monet etätyöntekijät etsivät “työpaikkoja” tai mahdollisuuksia työskennellä eri puolilta maailmaa, nyt kun heidän ei enää tarvitse olla toimistossa.

Koska on niin monia mahdollisuuksia työskennellä verkossa puhelimella tai kannettavalla tietokoneella, monet ihmiset pyrkivät digitaaliseen nomadismiin – elämäntapaan, jonka avulla ihmiset voivat matkustaa ja ansaita rahaa etätyöskentelyllä. Digitaaliset nomadit saattavat todennäköisemmin etsiä majoitusta hostelleista, yhteisasunnoista ja loma-asunnoista kuin hotelleista ja lomakohteista.

Vietettyään enemmän aikaa luonnossa pandemian aikana ja nähtyään pienemmän liikenteen (autot, lentokoneet jne.) positiiviset vaikutukset planeettaan, monet matkustajat ovat keskittyneet kestävämpään matkustamiseen käyttämällä tehokkaita kulkuvälineitä, ostamalla tavaroita ja aterioita paikallisia yrityksiä ja syrjäytymistä.

Navigointi Travel Affiliate Marketingin “uudessa normaalissa”.

Pandemian jälkeinen matkakumppanuusmarkkinointi saattaa vaatia joitain muutoksia, joita et käyttänyt matkabloggaajana tai sisällöntuottajana ennen pandemiaa. Kuluttajien muuttuvan käyttäytymisen ja markkinaolosuhteiden ymmärtäminen voi kuitenkin auttaa sinua luomaan tytäryhtiömarkkinointistrategian, joka resonoi yleisösi kanssa heidän navigoiessaan pandemian jälkeisessä maailmassa.

Ensinnäkin hotellien, lentojen ja matkojen viime hetken varaukset ovat nousussa. Matkailijat lykkäävät loman varaamista, kunnes he ovat varmoja siitä, ettei matkasuunnitelmia peruta terveysrajoitusten vuoksi. Sinun kannattaa muistaa tämä, kun luot sisältöä affiliate-markkinointistrategiaasi varten. Matkailijat eivät esimerkiksi varaa lomaa heinäkuulle kevätloman ajaksi, kuten he olisivat tehneet aiemmin. Sen sijaan he varaavat touko- tai kesäkuussa. Jos mainostat sisältöä kesäkohteisiin liian aikaisin, saatat jäädä paitsi viime hetken varauksista.

🔥 Empfohlen:  Sosiaalisen median markkinointi on välttämätöntä paikallisille yrityksille. Tässä on miksi.

Lisäksi loma-asunnot ovat nousussa suosittuina majoitusvaihtoehtoina hotellien ja lomakohteiden sijaan. Matkailijat nauttivat loma-asunnon yksityisyydestä ja lisämukavuuksista – kuten täysikokoisesta keittiöstä ja pesukoneesta – ja voivat tuntea olonsa turvallisemmaksi, kun heillä on oma tila sen sijaan, että jakaisivat seiniä muiden kanssa hotellissa. Ja vietettyään kuukausia tai vuosia eristyksissä perheenjäsenistä, useiden sukupolvien matkustaminen on nousussa, joten suuret perheet, jotka saattavat etsiä majoituspaikkaa isovanhempien, tätien, sedien, serkkujen ja lasten luona, voivat mieluummin valita kustannustehokkaan vuokran. erilliset huoneet hotellissa tai lomakeskuksessa. Yhteistyökumppanina on erittäin tärkeää sisällyttää loma-asunnot, kuten VRBO, sisältöstrategiaasi.

Lopuksi matkustajat arvostavat turvallisuutta ja joustavuutta varaaessaan pandemian jälkeisiä matkaelämyksiä. Kun lomat on peruutettu vuosina 2020 ja 2021, viimeinen asia, jonka matkustajat haluavat, on saman tapahtuvan uudelleen – minkä vuoksi he asettavat etusijalle matkavakuutukset ja hotellit, lennot, vuokra-autot jne. joustavalla peruutuksella. Jos et ole liittynyt matkavakuutuksen affiliate-ohjelmaan, lue tämä luettelo löytääksesi parhaan ohjelman ainutlaatuisiin tarpeisiisi.

Kotimaan matkailun ja paikallisten elämysten edistäminen

Vaikka ulkomaiset ja kansainväliset matkailut ovat ilmeisesti palautuneet pandemiaa edeltävälle tasolle vuonna 2023, kotimaan ja paikallisen matkailun kysyntä on edelleen poikkeuksellisen korkea – etenkin lähtömaastasi riippuen. Bloggaajat, jotka ovat onnistuneesti siirtäneet tytäryhtiömarkkinointistrategiansa kansainvälisestä matkailusta kotimaahan, ovat todennäköisesti nähneet tulojen kasvun.

Jos esimerkiksi yleisösi asuu Yhdysvalloissa ja kirjoitit blogia ensisijaisesti Euroopasta ennen pandemiaa, siirrät sisältöstrategiaasi kotimaisiin paikkoihin tai jopa kirjoitat blogitekstiä “Yhdysvaltain parhaista kaupungeista, jotka tuntuvat suosituilta eurooppalaisilta kohteilta ” – olisi fiksu valinta. Voit sisällyttää affiliate-linkkejä hotelleihin, loma-asuntoihin, retkiin, aktiviteetteihin ja muihin asioihin näissä kaupungeissa.

Myös ulkoilmaelämykset kokivat massiivisen kiinnostuspiikin pandemian aikana, kun vaellus, pyöräily, retkeily ja muut ulkoilmaseikkailut nousivat suosiossa. Jos se sopii omaan markkinarakoon, voit liittyä kumppaniohjelmaan, kuten Mapo Tapoon – ulkoilumatkailubrändiin, jonka tavoitteena on kehittää extreme-urheilun paikallismatkailua syrjäisillä alueilla. Voit mainostaa kiipeilyretkiä, purjehdusretkiä, vaellusretkiä ja muita paikallisten oppaiden johtamia ryhmäretkiä.

Kuvakaappaus Mapo Tapon nettisivuilta, jonka otsikko on

Vaihtoehtoisten majoitusmahdollisuuksien hyödyntäminen

Matkailijat pitävät majoittumisesta majoittumiseen, joka ei ole perinteistä hotellia tai lomakeskusta – loma-asunnot, pienet kodit, glamping, telttailu ja kodin jakaminen ovat vain muutamia esimerkkejä vaihtoehtoisista majoitusvaihtoehdoista, joita matkailijat valitsevat pandemian jälkeen.

Lomavuokra-affiliate-ohjelmien löytäminen, kuten VRBO, on erinomainen tapa sisällyttää tämä kuluttajan mieltymys osakkuusyritysmarkkinointistrategiaasi. VRBO tarjoaa runsaasti ainutlaatuisia kiinteistöjä – yksinkertaisista asunnoista luksuslinnoihin – joten sinulla on paljon kiinteistöjä, joista valita löytääksesi täydelliset yöpymiset (ja kumppanilinkit) jokaiselle sisällölle.

🔥 Empfohlen:  WordPress-sivustokartta: mikä se on? Kuinka luoda sellainen?

Kosketusvapaa matkailu

Kontaktiton teknologia muutti matkailualaa pandemian aikana – ja uskomme, että monet näistä teknologisista edistysaskeleista ovat tulleet jäädäkseen.

Hotellit ovat siirtyneet perinteisestä lähtöselvityksestä digitaaliseen älypuhelimeen. Hotellien avaimet ovat nyt saatavilla sovelluksen kautta, lentojen lähtöselvitys verkossa, lippuja voi säilyttää mobiililompakossa ja ravintolatilauksia voi tehdä QR-koodin avulla – muutamia edistysaskeleita mainitakseni. Näitä trendejä edistävien teknologiaratkaisujen ja digitaalisten työkalujen löytäminen auttaa sinua pysymään matkan affiliate-markkinoinnin tulevaisuuden mukana.

Kestävä matkailu

Kestävä matkailu kuvaa keinon löytämistä, jolla voidaan ylläpitää matkailua pitkällä aikavälillä vahingoittamatta luontoa ja kulttuuriympäristöä. Matkabloggaajana tai sisällöntuottajana voit tuottaa sisältöä, joka kannustaa kestävään matkailuun ja resonoi matkailijoiden keskuudessa, jotka suhtautuvat tähän aiheeseen vahvasti.

Esimerkiksi junalla matkustaminen päästää vähiten kasvihuonekaasuja ja muita saasteita, jotka voivat vahingoittaa ympäristöä (verrattuna ajoneuvoon tai lentokoneeseen), joten kumppanilinkkien sisällyttäminen junalippuihin Omion tai Trainlinen kautta on erinomainen tapa tavoittaa kestävät matkustajat. .

Kuvakaappaus Trainline-kumppaniohjelmien tiedoista ja vaatimuksista Travelpayoutsissa.

Lisäksi paikallisten ravintoloiden, retkien ja aktiviteettien mainostaminen sisällössäsi on erinomainen tapa edistää kestävää matkailua ja edistää paikallista taloutta. EatWith on loistava yritys (ja kumppaniohjelma), joka yhdistää vieraat mukaansatempaaviin ruoanlaitto-, leivonta- ja kulinaarisiin kokemuksiin omasta kodistaan ​​tai loma-asunnosta käsin. Nämä luokat tukevat paikallisia isäntiä ja ovat loistava tapa tukea paikallista taloutta.

Viator ja GetYourGuide tarjoavat myös tuhansia kokemuksia maailmanlaajuisesti paikallisilta matkanjärjestäjiltä – voit selata alustoja löytääksesi täydelliset aktiviteetit sisällössäsi.

Kukoistaa pandemian jälkeisessä matkailualan kumppanimarkkinoinnin maailmassa

Matkailu on tulossa takaisin vahvempana kuin koskaan – joten on hyvä aika aloittaa pandemian jälkeinen matkakumppanimarkkinointi, jos et ole vielä tehnyt sitä! Travelpayouts-kumppanuusohjelmamme tarjoaa pääsyn satoihin kumppaniohjelmiin, kuten Viator, VRBOja Mapo Tapo, joiden avulla pääset tutustumaan suosittuihin pandemian jälkeisiin matkailutrendeihin, kuten kestävään matkailuun, vaihtoehtoisiin majoitukseen ja kotimaisiin kokemuksiin.

Liity tänään ja aloita ansaitseminen. Matkailuaffiliate-markkinoinnin tulevaisuus on valoisa, ja jos seuraat näitä kuluttajatrendejä, menestyt varmasti matkailualan affiliate-markkinoijana.