Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Trendiä Twitterissä: Lopullinen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Trendiä Twitterissä: Lopullinen opas

Oletko kiinnostunut Twitterin trendistä? Olemme turvassa.

Markkinoijille, yritysten omistajille ja vaikuttajille ei riitä, että julkaiset sisältöä Twitteriin. Sinun on tehtävä kaikkesi kehittyäksesi alustalla.

Varsinkin kun Twitterillä on yli 192 miljoonaa kaupallistavaa päivittäistä käyttäjää, kannattaa varmistaa, että viestisi löydetään helposti.

Mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Parhaatkaan markkinoinnin ammattilaiset eivät voi taata, että twiitti leviää viraalisesti. Mutta on asioita, joita voit tehdä parantaaksesi mahdollisuuksiasi.

Tänään aiomme puhua kaikista tavoista, joilla voit saada twiitin trendiksi.

Mitä “trendi” tarkoittaa?

Ennen kuin jatkamme, meidän on puhuttava trendeistä ja siitä, mitä ne tarkoittavat keskivertokäyttäjälle.

Kun sana tai lause nousee trendikkäiksi, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että aihetta kohtaan on valtava kiinnostus. Twitterissä trendaavat aiheet määritetään reaaliajassa. Joten aamulla trendikkäät aiheet saattavat vaihtua lounasaikaan.

Nousussa olevat aiheet määritetään algoritmin avulla, joka perustuu tekijöihin, kuten ketä käyttäjä seuraa, hänen kiinnostuksen kohteitaan ja sijaintiaan.

Twitter näyttää kaikki trendaavat aiheet käyttäjilleen. Niiden tarkoitus on näyttää tärkeimmät keskustelut, joita muut käyttäjät käyvät tällä hetkellä. Käyttäjät voivat sitten hypätä keskusteluun ja kertoa mielipiteensä tai pitää hauskaa.

Hashtageja lisätään yleensä tweeteihin osoittamaan niiden merkitystä aiheen kannalta. Aihe voi kuitenkin kehittyä ilman sitä.

Mikä voi estää twiitin nousun?

On tietyntyyppisiä twiittejä, jotka eivät koskaan nouse Twitterissä. Nämä ovat Twitterin sääntöjä rikkovia twiittejä. Luettelo on melko pitkä, mutta ne ovat periaatteessa terveen järjen sääntöjä, joita sinun odotetaan noudattavan alustaa käyttäessäsi.

Et voi esimerkiksi uhata väkivallalla henkilöä tai ihmisryhmää vastaan. Et myöskään voi käyttää twiittejä lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Twiittisi eivät saa olla kohdennettua häirintää. Et myöskään voi julkaista sisältöä, joka johtaa ostoon, myyntiin tai laittomien liiketoimien edistämiseen.

Tweetit, jotka sisältävät kirosanoja tai aikuisille tarkoitettuja/graafisia viittauksia, eivät myöskään sisälly Twitter-trendeihin. Et myöskään voi kohdistaa vakavien rikosten uhrien ja yksityishenkilöiden alaikäisten yksityisyyteen.

Kuinka saada hashtag trendaamaan Twitterissä

Jos haluat saada oman hashtagisi trendin Twitterissä, tiedä, että voit käyttää erilaisia ​​lähestymistapoja. Tämä luettelo sisältää joitain parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit saada ihmiset kuulemaan viestisi ja osallistumaan keskusteluun.

Ole aktiivinen Twitterissä

Aloitetaan jostain, joka on melko ilmeinen. Sinun tulisi panostaa enemmän uusien twiittien lähettämiseen ja vuorovaikutukseen seuraajien kanssa. Tämä pätee erityisesti brändeihin, jotka ovat vasta aloittamassa toimintaansa.

Sinun tulisi kuitenkin miettiä jaettuja asioita.

Resonoiko twiittisi seuraajiesi kanssa? Kannattaako jakaa uudelleen? Miksi ihmisten pitäisi jakaa twiittisi uudelleen?

Käytä näitä kysymyksiä oppaina tarkistaaksesi, onko sinulla postauksen arvoinen twiitti. Jatka merkittävien twiittien lähettämistä säännöllisesti houkutellaksesi uusia seuraajia. Huomaat, että jos twiitat usein, pärjäät paremmin Twitterin hakutuloksissa.

Tarjoa ainutlaatuista sisältöä

Jos haluat ihmisten puhuvan brändistäsi ja twiittaavan siitä, sinun on tarjottava sisältöä, jota he eivät löydä mistään muualta. Sisältö voi tulla eri muodoissa. Elokuvien osalta voit julkaista upouuden trailerin vain Twitterissä.

Muuntyyppisille yrityksille voit tarjota katsauksen toimintojesi kulissien taakse. Voit myös yrittää julkaista teasereita tulevasta tuotteesta. Jos haluat mennä koulutusreitille, voit näyttää mielenkiintoisia faktoja ja lukuja markkinasegmentistä.

Työskenteletkö muiden vaikuttajien kanssa? Twiittaa sitten kokemuksistasi heidän kanssaan. Haluat vain antaa seuraajillesi syyn välittää Twitter-profiilistasi. Ja jos he välittävät viesteistäsi, he tekevät kaikkensa tehdäkseen sinusta suositun aiheen.

Anna ihmisille syy käyttää hashtagiasi

Ihmiset tarvitsevat syyn käyttää hashtageja. Usein he käyttävät sitä osana jatkuvaa keskustelua. Mutta jos olet luova sen kanssa, voit käyttää sitä käynnistääksesi hashtag-trendin ja esitelläksesi, mitä yrityksesi on.

🔥 Empfohlen:  Hakukoneoptimointitrendit 2023 parantaaksesi tuloksiasi

Ota mitä Pandora teki. Se rohkaisi käyttäjiään twiittaamaan tiliään hashtagilla #soundslike sekä mahdollisilla hymiöillä. Ja kun käyttäjät tekivät niin, Pandora lähetti heille kappaleen, jota he voivat kuunnella.

Voit keksiä kampanjan, jolla on sama vaikutus.

Missä yrityksesi on hyvä? Mitä käyttäjät voivat saada sinulta? Onko sinulla jotain arvokasta, jota voit tarjota seuraajillesi?

Pienen kilpailun käynnistäminen voi saada ihmiset uudelleentwiitaamaan, tykkäämään ja kommentoimaan viestiäsi. Voit jopa pyytää ihmisiä käyttämään hashtagejasi kilpailuun osallistumisen edellytyksenä. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi aloittaa Twitter-trendi.

Etsi oikea hashtag

Hashtagit voivat luoda tai katkaista kampanjan. Jos hashtagissasi on liikaa sanoja, ihmiset pitävät sitä vain ärsyttävänä tai epärehellisenä, mikä vähentää mahdollisuuksia käyttää sitä viesteissään. Tweetin täyttämisellä liian monella hashtagilla on sama vaikutus.

Yksi yleinen virhe, jonka ihmiset tekevät lisätessään hashtageja, on se, että he yrittävät tehdä niistä liian tarkkoja. Brändit ovat usein syyllisiä tähän, vaikka jotkut alkavat oppia aikaisemmista virheistä.

Haluat käyttää yleisiä hashtageja. Miksi? Koska se tekee hashtagista suhteettoman. Kun ihmiset liittyvät hashtagiin, he ovat taipuvaisempia olemaan vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Tässä on esimerkki:

Yksi Twitterin uusimmista trendeistä on #redflag. Se alkoi siitä, että ihmiset lähettivät varoituskylttejä ihmisistä, jotka he seurustivat. Mutta heti kun se alkoi nousta, #redflag alkoi kehittyä. Siitä tuli meemi, koska ihmiset pystyivät samaistumaan hashtagiin.

Tietenkin brändit ja persoonallisuudet hyppäsivät nopeasti mukaan.

Joten kun löydät oikean hashtagin, älä pelkää käyttää sitä täysimääräisesti. Se voi vain toimia sinulle.

Käytä sosiaalisen median markkinointityökalua

Sosiaalisen median markkinointityökalun käyttämisessä on etuja. Se ei vain voi auttaa sosiaalisen markkinoinnin automatisoinnissa, vaan se myös kerää arvokasta Twitter-dataa, jonka avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi nousta trendiin.

Otetaan esimerkiksi lähetysajat. Jos et käytä sosiaalisen median työkalua, et tiedä parasta aikaa julkaista Twitterissä. Teet vain arvauksia ja toivot parasta.

Mutta sosiaalisen median ratkaisuissa on usein ominaisuus, joka kertoo, milloin Twitter-seuraajasi ovat aktiivisimpia. Tiedät, mihin aikaan ja päivinä sinun tulee julkaista sisältösi.

Sinun tulisi ajoittaa twiittisi ilmestymään silloin, kun seuraajasi ovat aktiivisimpia, jotta saat paremman sitoutumisasteen. Jos kohdeyleisösi ei ole paikalla, kun twiittisi julkaistaan, se ei saisi pitoa.

Kun löydät oikean ajan julkaistavaksi, voit vain ajoittaa tweetit julkaistamaan optimaalisina aikoina.

Twitterissä on ilmainen aikataulutyökalu nimeltä TweetDeck jota voisit käyttää.

Twitter-datan voiman ansiosta saat paremman kuvan trendaavista hashtageista.

Vaihtoehtoisesti voit valita korkealaatuiset sosiaalisen median aikataulutyökalut, kuten SocialBee. Tästä huolimatta on helppoa olla aktiivinen Twitterissä ilman, että se on ketjutettu matkapuhelimeesi.

Lisää persoonallisuutta

Jotkut väittävät, että Twitterin ruokkii huumori. Ja ihmiset, jotka ottavat itsensä liian vakavasti alustalla, eivät usein saa minkäänlaista vetoa. Tämä koskee myös brändejä.

Joten kun julkaiset twiittejä, lisää niihin persoonallisuutta. Sinun ei tarvitse olla edes ärtyisä sen suhteen. Joskus tämä strategia epäonnistuu. Mutta haluat – ainakin – inhimillistää brändisi.

Ota Popeyesin virallinen Twitter-tili. Sen twiitit näyttävät siltä, ​​että kulissien takana työskentelee todellinen henkilö. Ne eivät ole liian hienoja, ja he tekevät hyvää työtä vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa.

Jos ihmiset pitävät sinua autenttisena, heillä on vielä yksi syy olla vuorovaikutuksessa viestiesi kanssa.

🔥 Empfohlen:  Kilpailukykyanalyysi: kattava 9-vaiheinen opas

Herätä aito keskustelu

Paras tapa herättää kiinnostusta tiettyä aihetta kohtaan on käydä aito keskustelu aiheesta. Esitä kysymyksiä, jotka saavat ihmiset ajattelemaan. Ja kun he vastaavat, sinun tulee olla vilpittömästi vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Äläkä unohda lisätä hashtagia, joka helpottaa ihmisten liittymistä.

Käytä Trend Takeoveria

Tämä menetelmä on epäorgaaninen, mutta silti tehokas. Trend Takeover on Twitter-ominaisuus, joka asettaa mainoksesi trendaavien aiheiden rinnalle. Tämän avulla voit näyttää viestisi edessä ja keskellä ilman, että sinun tarvitsee luoda kampanjaa trendaavan hashtagin saamiseksi.

Mukana on myös Trend Takeover+, joka on periaatteessa sama asia, mutta ainoa ero on mukaansatempaava videomainos.

Twitterin mukaan tämä luo 3x tehokkaamman viestiassosioinnin, 3x kasvun trendin sitoutumisessa ja 9x tehokkaamman suosiomittarin.

Nämä trendit jatkuvat 24 tuntia maassa keskiyöstä alkaen. Jokaisen Trend Takeoverin avulla voit lisätä hashtagin (enintään 20 merkkiä), valinnaisen trendikuvauksen (enintään 70 merkkiä) ja täydentävän twiitin.

Trend Takeover+:lla voit lisätä 6 sekunnin videon, GIF:n tai staattisen kuvan.

Kun EI ole trendi

Trendilistalla oleminen on kaksiteräinen miekka. Positiivisessa valossa tunnet olevasi maailman huipulla. Mutta kun se epäonnistuu, haluat vajota kaiken alle.

Jotkut merkit suuntautuvat vääristä syistä. Huolimatta yhteistyöstä joidenkin parhaiden markkinoijien kanssa, ihmiset voivat ottaa Twitter-viestinsä väärään suuntaan. Ja sen sijaan, että ne olisivat trendikkäitä oikeista syistä, he päätyvät järkyttämään Twitter-faneja ja saamaan kritiikkiä liikkeestään.

Muistatko Burger Kingin Twitter-fiaskon? Vaikka twiitin taustalla oleva tarkoitus oli hyvä, se sai pahoinpitelyn sen näennäisen tunteettomuuden vuoksi.

Tässä lyhyt yhteenveto tapahtuneesta. Burger King UK käynnisti kampanjan, jossa korostetaan sukupuolten välistä epätasa-arvoa ravintola-alalla. Kampanjan tavoitteena oli julkistaa kulinaarinen stipendiohjelma naispuolisille työntekijöilleen.

Yritys päätti kuitenkin julkaista provosoivan twiitin, jossa todettiin “Naiset kuuluvat keittiöön”, joka herätti välittömästi Twitter-käyttäjien vihan. Useimmat ihmiset eivät ymmärtäneet, että siellä oli seurantaviesti, jossa selvennettiin, että tämä on totta vain, jos naiset haluavat. Sitten sanottiin, että vain 20 prosenttia kokeista on naisia ​​ja että Burger Kingin tehtävänä on muuttaa sukupuolten välistä suhdetta alalla.

Mutta jo ennen kuin he ehtivät selittää, ihmiset olivat jo reagoineet negatiivisesti – syyttäen yritystä seksismin käyttämisestä napsautussyöttinä. Tämä sai Burger Kingin pyytämään anteeksi ja poistamaan alkuperäisen twiitin.

Burger King ei kuitenkaan ole suinkaan ainoa yritys, joka teki virheitä Twitterissä.

The Gap teki myös samanlaisen liikkeen, joka sai yrityksen kärsimään Twitter-käyttäjien vihasta. Viimeisimpien Yhdysvaltain presidentinvaalien aikana se twiittasi kuvan sinisestä ja punaisesta collegepaidasta tekstillä “Ainoa asia, jonka tiedämme, on, että yhdessä voimme edetä”.

Vaikka viestissä ei ole luonnostaan ​​mitään vikaa, jotkut käyttäjät pitivät sitä äänettömänä. Eikä se ole edes oikea huppari myynnissä, mikä johti seuraajiensa pilkkaamiseen.

Kaikkien saamiensa vihaisten vastausten vuoksi Gap lopulta poisti twiitin. Siitä tuli vähän liian poliittista aikana, jolloin oli niin paljon epävarmuutta ja ahdistusta. Kuten jotkut käyttäjät sanoivat: Gap ei lukenut huonetta.

Kuten jo luultavasti huomaat, jopa parhaalla tarkoituksella tweetit voivat kostautua ja vahingoittaa yrityksiä. Joten haluat olla varovainen, kun suunnittelet markkinointikampanjaa mille tahansa sosiaalisen median alustalle.

Kuinka saada lisää sitoutumista Twitteriin

Trendikäs Twitterissä voi olla hienoa yrityksille. Mutta käyttäjille tärkeämpää on saada parempia sitoutumisprosentteja. Haluat ihmisten uudelleentwiittaavan viestejäsi, vastaavan sisältöösi, seuraavan Twitter-tiliäsi, napsauttavan linkkejäsi, katsovan videoitasi ja tykkäävän viesteistäsi.

🔥 Empfohlen:  35 parasta Etsyssä myytävää digitaalista tuotetta vuonna 2023 (sisältää esimerkkejä)

Nämä tekijät parantavat sosiaalisia mittareitasi.

On olemassa erilaisia ​​tapoja lisätä Twitterin sitoutumislukujasi.

Yksi yksinkertaisimmista tavoista on houkutella seuraajien sisältöä. Tee samoja asioita, joita haluat heidän tekevän puolestasi. Tykkää, vastaa tai uudelleentwiittaa heidän julkaisuistaan, jos ne liittyvät yritykseesi.

Haluat myös vastata suoriin viesteihin, joita ihmiset sinulle lähettävät. Se voi olla pitkä matka kohti kestävää suhdetta seuraajiisi. Mitä enemmän he saavat olla vuorovaikutuksessa kanssasi mielekkäällä tavalla, sitä enemmän he vastaavat twiitteihisi.

Kuviin ja videoihin sijoittaminen saattaa saada sinulle huomiota, jonka twiittisi ansaitsevat. Korkealaatuisten kuvien käyttäminen auttaa sinua erottumaan joukosta. Sinun ei tarvitse palkata ammattilaista saadaksesi upeita mediaresursseja. Jopa nykyaikainen älypuhelin riittää saamaan upeita kuvia ja videoita. Ja on olemassa paljon kolmannen osapuolen työkaluja, joita voit käyttää mediatiedostojesi muokkaamiseen.

Voit parantaa sitoutumisastettasi pyytämällä ihmisiä uudelleentwiitaamaan viestisi. Sinun täytyy vain olla mukava sen suhteen. Voit myös tarjota kannustimia ihmisille, jotka jakavat julkaisusi, kuten alennuksia, kuponkeja, todistuksia ja palkintoja.

Viestien oikoluku on myös tärkeää. Et halua tulla epäjohdonmukaiseksi. Myös kirjoitusvirheet sammuttavat ihmiset. Varmista siis, ettet lisää twiittiisi kielioppivirheitä. Tarkista viestisi ennen niiden julkaisemista. Haluat, että viestisi ymmärretään helposti. Joskus twiitti saattaa näyttää sinulle selkeältä, mutta muiden on vaikea ymmärtää sitä. Pyydä jotakuta tarkistamaan viestisi ennen julkaisemista, jos mahdollista.

Ja älä pelkää esittää kysymyksiä. Tämä on paras tapa saada yleisösi olemaan vuorovaikutuksessa kanssasi. Kun saat keskustelun käyntiin, muita rohkaistaan ​​hyppäämään mukaan. Tämä edestakaisin tapahtuva vaihto auttaa sinua edistämään yhteisöä. Juuri sitä tarvitset saadaksesi paremmat sitoutumisasteet.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka monta twiittiä tarvitaan trendin kehittymiseen?

Tässä ei ole oikeaa vastausta. Se riippuu aina tilanteestasi. Jopa joku, jolla on vähän seuraajia, voi yhtäkkiä trendiä oikean twiitin ja hashtagilla. Sinun on vain julkaistava jatkuvasti saadaksesi paremmat mahdollisuudet nousta trendiin.

Miten saat trendaavat hashtagit Twitterissä?

Twitterissä menestyminen edellyttää, että ihmiset kirjoittavat samasta aiheesta tai käyttävät samoja hashtageja. Markkinoijana voit ottaa käyttöön hashtagin, jonka seuraajasi voivat lisätä viesteihinsä.

Kuinka trendit Twitterissä ilman hashtageja?

Kun käyttäjät kirjoittavat tietystä aiheesta, Twitterin algoritmi tunnistaa sen ja lisää sen trendiluetteloon.

Mikä on trendissä tällä hetkellä Twitterissä?

Voit käyttää Twitter-haku saadaksesi selville, mikä tällä hetkellä trendissä on alustalla. Saatavilla on hakusuodattimia, joiden avulla voit eritellä tuloksia. Voit myös rajata tulokset sijaintisi trendaaviin aiheisiin ja hashtageihin. On myös kolmansien osapuolien lähteitä, jotka antavat sinulle ajantasaisen luettelon trendaavista aiheista.

Lopulliset ajatukset

Ja tämä päättelee oppaamme Twitter-trendiin.

Tweetin leviämisellä tai trendin alkamisella voi olla valtava vaikutus yritykseesi.

Mutta kuten aiemmin keskustelimme – ei ole mitään keinoa taata, että näin voi tapahtua. Noudattamalla tämän artikkelin neuvoja kuitenkin lisäät mahdollisuuksiasi huomattavasti.