Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Trendien tuottava seuranta ja uutisarvoisen sisällön kirjoittaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Trendien tuottava seuranta ja uutisarvoisen sisällön kirjoittaminen

Oletko kyllästynyt bloggaamaan itsellesi?

Haluatko nostaa blogisi uudelle tasolle?

Tässä on yksi tehokkaimmista tavoista lisätä blogisi liikennettä ja viittauksia…

Seuraa ja peitä trendejä!

Bloggaa uutisarvoista sisältöä…

Olen varma kahdesta asiasta, kun on kyse ajankohtaisen sisällön luomisesta (eli nykyisten kuumien trendien tai uutisarvoisen sisällön perusteella):

1. Se on erittäin tehokas liikenteessä ja sosiaalisen median jakamisessa (joskus myös sivulla sitoutuminen). Olen työskennellyt joissakin suurissa verkkokaupoissa, jotka ovat kukoistaneet uutisten ansiosta.

Kokemukseni mukaan ikivihreä ja ohjeellinen sisältö lisää viittauksia, luottamusta ja uskollisuutta. Vaikka uutisarvoiset artikkelit lisäävät säännöllisiä liikennepiikkejä, jotka on helpompi ansaita rahaa (nämä ovat yleensä uusia vierailijoita, jotka ovat parempia mainosten napsauttajia).

2. Se on ehdoton painajainen, kun kyse on:

 • Säilytä johdonmukaisuus menettämättä ääntäsi. Uutisten julkaiseminen on kovaa työtä. Lisäksi monilla bloggaajilla on ainutlaatuisia tyylejä, eikä uutisia ole helppo sulauttaa toimitukselliseen kalenteriin ärsyttämättä arvokkaimpia uskollisia lukijoita.
 • Erottaa joukosta. Niin monet blogit käsittelevät uutisia niin monella tavalla, että on helppoa olla “vain toinen blogi, joka puhuu uutisista vain siksi, että se tapahtui”. Kuinka voit erottua tuosta sotkusta?

Joten pitäen #1 mielessä ja puhumalla #2: kuinka bloggaajat voivat käsitellä alan uutisia samalla kun he ovat mahtavia?

1. Seuraa uutisia tuottavasti

Joten trendien seuranta on ensin. Trendien ja uutisten seuraaminen on hyvä idea, vaikka et aio kirjoittaa siitä blogia.

Uutisten jakaminen ensimmäisten joukossa sosiaalisen median kuuntelijoidesi kanssa maksaa itsensä nopeasti (lisääntyneen sitoutumisen ja seuraamisen suhteen), joten on hyvä idea seurata alasi uutisia, vaikka et aikoisikaan kirjoittaa niistä blogia.

Nyt trendien seuranta on vaikeampaa kuin miltä se kuulostaa. Kuinka pysyt alan tahdissa samalla kun pystyt työskentelemään ja pysyt terveenä? Olen kotoisin uutisalalta ja onnistuin lopulta luomaan säästäväisen lähestymistapani trendien seurantaan.

Vastaukseni on Twitter…

Pidän Twitterissä siitä, että (jopa kaikella sotkulla ja roskapostilla) se on niin joustava, että sinulla on 100 % hallinta siitä, mitä näet ja kuinka usein.

Käytän Twitter-listoja ja Tweetdeck olla aina alan uutisten kärjessä. Tämä sinun tulee tehdä:

🔥 Empfohlen:  8 parasta pankkia Nevadassa vuonna 2023

1. Luo Twitter-luettelo tileistä, joiden tiedät tuovan kuumia uutisia alallasi. Älä lisää tähän liikaa: On parasta pitää se alle 10 tilissä sotkujen välttämiseksi. Kesti muutaman kuukauden lisäyksen, poistamisen ja muiden lisäämisen, ennen kuin sain täydellisen Twitter-luettelon.

2. Perusta erillinen sarake Tweetdeckiin (uskon, että voit käyttää Hootsuitea myös siihen) ja jos teit hyvää työtä kohdassa 1, voit nyt aktivoi ponnahdusikkunahälytykset tälle sarakkeelle.

Nyt uutisarvoiset päivitykset toimitetaan työpöydälleni, ja voin pitää niitä silmällä keskeyttämättä työtäni. Tuottavuus!

Aina kun huomaan jotain mielenkiintoista, voin:

 • Jaa uutiset sosiaalisten tilieni kautta
 • Huomaa linkki tulevaa (viikoittain/kuukausittain) blogiani varten
 • Kuroi käyttämällä Paper.li:tä, Flipboardia, Tumblria jne (luodaksesi lisää sisältöä sivustolleni/brändilleni)
 • Luo sisältöä välittömästi (jos minulla on siitä heti sanottavaa)

Kaikki tai mikä tahansa niistä hyödyttää sivustoani ja henkilökohtaista brändiäni pitkällä aikavälillä.

Käytän hashtageja myös alani trendien seuraamiseen, mutta hashtageja on liian monta, jotta voisin pysyä niiden kanssa reaaliajassa, joten olen luonut erillisen kojelaudan käyttämällä Cyfe arkistoida Twitterin hashtag-syötteet myöhempää (säännöllistä) käyttöä varten.

Cyfe sopii minulle täydellisesti, koska se voi seurata rajattomasti Twitter-hakutuloksia ja antaa minulle lintunäkymän kaikista tuloksista yhdellä sivulla. Voit myös seurata Google Plus -hashtageja samalla sivulla.

Yleensä avaan Cyfe-kojelautani vasta kirjoittaessani ideoita ja inspiraatiota.

2. Tee uutisista mielipiteitä

Tämä on jokseenkin itsestään selvää. Jos et ole ensimmäinen, joka kertoo uutisista, voit päästä eroon tarjoamalla henkilökohtaisen kierroksesi. Huumori kantaa yleensä pitkälle.

Yksi korvaamaton vinkki, jonka olen ajan mittaan havainnut, on nykyisen kattavuuden lukeminen ja maksaminen enemmän huomio kommentteihin. Useimmissa tapauksissa se, mistä ihmiset keskustelevat kommenteissa, saavat inspiraationsa hetkessä.

Jos et osaa olla humoristinen tai omaperäinen (tai sinulla ei ole vielä mielipidettä tai pelkäät olla kiistanalainen tai haluat kokeilla jotain erilaista), kutsu asiantuntijoita kertomaan mielipiteensä juuri tapahtuneesta uutisesta.

Kokeilin sitä muutaman kerran, ja tämän tyyppisiä artikkeleita jaetaan kuin hullua (koska mainitut asiantuntijat liittyvät yleensä myös jakamaan kappaleen ympärille!).

Ryhmäasiantuntijahaastattelut ovat myös loistava tapa rakentaa suhteita niche-ajattelun johtajiin.

Pikatarjouksen pyytäminen on hyvä tapa kerätä ainutlaatuisia näkemyksiä, mutta ei luultavasti nopein, sillä asiantuntijat lähettävät vastauksia muutaman päivän, ellei viikkojen ajan, ottamalla yhteyttä omalla alueellasi oleviin asiantuntijoihin.

🔥 Empfohlen:  Twitter tutkii maksuominaisuuksia ja menee askeleen pidemmälle kuin sisällön luominen

Siksi käytän yleensä tätä menetelmää uutisten seurantatietojen luomiseen enkä uutiskirjeiden artikkeleiden luomiseen.

Suosittelen myös käyttöä HARO (he tukevat aikaherkkiä pyyntöjä ja jopa twiittaavat niitä viralliselta Twitter-tililtään).

MyBlogU (d) on nopein (ja toivoisin, kätevin) tapa kerätä mielipiteitä ja lainauksia oikeilta ihmisiltä.

Toinen tapa lisätä näkyvyyttä on tehdä uutiskirjeestäsi perusteellisempi ja hyödyllisempi antamalla taustatietoja. minä pidän Jennifer Sleggin tyyliin; hän mainitsee aina useamman kuin yhden lähteen, lainaa asiantuntijoita jne. Luulen, että tämä on aikaa vievä lähestymistapa, mutta se saattaa sopia joihinkin blogeihin paremmin.

3. Kokeile muotoja (keksi omasi!)

Tämä on historiallisesti suosikkivinkkini.

Minulla on tunnustus: En pärjää sanoilla.

Minun on mietittävä kovasti, että jokainen heistä yrittää ilmaista sen, mitä tiedän ja tunnen. Ehkä se johtuu siitä, että englanti on toinen kieleni, enkä edes puhu sitä liian hyvin.

Olen kirjoittanut blogia 8 vuotta ja aina kun olen sanattomuudessa, käytän kuvaa tai vertailukaaviota. Näin minut tuli tunnetuksi alallani. Monet ihmiset eivät visualisoineet niin paljon kuin minä 8 vuotta sitten. Löysin oman tapani kirjoittaa blogitekstejä ja sitä suosittelenkin tekemään.

Tässä on muutamia ideoita, joiden avulla voit käyttää trendikkäitä uutisia hyödyksesi:

Twitter-chatit: Twitter-chatin järjestäminen suurista alan uutisista keskustelemiseksi on nerokas idea.

 • Ensinnäkin kaikki haluavat liittyä, koska he haluavat tietää enemmän siitä
 • Toiseksi voit asettaa sivustosi/brändisi keskustelun keskiöön
 • Lopuksi kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä chatin jälkeen, on kerätä parhaat pisteet ja luoda artikkeli (se on puoliksi kirjoitettu sinulle)

Näin luomme artikkeleita Twitter-keskustelun jälkeen. Mutta se ei ole ainoa tapa pakata Twitter-keskustelu uudelleen. Tässä on an esimerkki an infografiikka voit keksiä keskustelun jälkeen. Voit myös luoda videokierrokset (tässä on esimerkki). Mitä enemmän mediaa tulee esiin, sitä enemmän kanavia pystyt palvelemaan.

Tässä muutamia lisää tietoa sisällön uudelleen pakkaamisesta.

Upotettu sisältö: Pidän siitä, mitä Ana Hoffman teki ennen Google+:n sulkemista. Koko viikon ajan hän keskusteli alan uutisista Google+ -palvelussa ja kokosi ne viikoittaiseen yhteenvetoon blogissaan.

4. Viittaa aina lähteisiin

Tämä on lyhyempi vinkki, mutta sitä ei kannata jättää väliin – Paikanna aina alkuperäinen lähde ja viittaa siihen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada myymälätietoja Magento 2 Checkout -sivulta Knockout Js

Ja linkki kaikille muille, joiden kattauksesta pidit. Älä pelkää levittää linkin rakkautta!

Sitten merkitse kaikki linkittämäsi henkilöt sosiaalisen median päivityksiin.

Tämä on yksi tehokkaimmista tavoista luoda yhteyksiä oman markkinaraon brändeihin ja bloggaajiin:

Katso alkuperäinen esitys Slidesharessa.

5. Käytä oikea-aikaisia ​​hashtageja

Et ole ainoa, joka seuraa alan trendikkäitä hashtageja. Toimittajat ja muut bloggaajat tarkistavat myös ne. Näiden hashtagejen käyttäminen on loistava tapa saada huomiota massamediasta ja suurista julkaisuista (sekä yksinkertaisesti laajentaa ulottuvuuttasi!)

Tein yksityiskohtaisen artikkelin siitä, kuinka löydän liittyviä hashtageja tässä. Jos käsittelet esimerkiksi paikallisuutisia, voit löytää trendikkäitä hashtageja yksinkertaisesti etsimällä sijaintiasi Google Plus /Tutki-osiossa.

Samoin voit löytää samanlaisia ​​hashtageja, virallisia hashtageja, slangihashtageja jne. laajentaaksesi tavoittavuuttasi useammille kanaville.

Jos käsittelet tapahtumaa tai tiettyä trendiä, “virallisen” hashtagin käyttäminen artikkelin otsikossa on loistava tapa ansaita luonnollisia osuuksia ja enemmän tunnustusta.

Avain takeaways

 • Alan uutisten kärjessä oleminen toimii loistavasti sekä sosiaalisen median läsnäolon vahvistamisessa että sivuston liikenteen kasvattamisessa.
 • Twitter on edelleen paras reaaliaikaisten uutisten seuraamiseen. Tweetdeck on erinomainen uutisten havaitsemiseen ja niiden kanssa tuottavaan vuorovaikutukseen. Cyfe on erinomainen tapa kerätä ja arkistoida monia Twitter-hakutulosten yhdistelmiä.
 • Jos sinulla ei ole aikaa kirjoittaa blogitekstiä, harkitse aiheen asiantuntijoiden kutsumista kertomaan mielipiteensä uutisista. Tämä johtaa usein suureen vetovoimaan sosiaalisessa mediassa. Voit käyttää MyBlogU:ta tai HAROa kerätäksesi helposti asiantuntijatarjouksia.
 • Voit aloittaa keskustelun blogisi ulkopuolella ja luoda sitten blogikoosteen käyttämällä upotettua sisältöä tai erilaisia ​​mediatyyppejä.
 • Merkitse uutissarakkeesi johdonmukaisesti, pysy yhdessä muodossa, kokeile erilaisia ​​tapoja pakata uutiset uudelleen tavoittaaksesi laajemman yleisön.
 • Linkittäminen ja sosiaalisen median taggaus houkuttelevat (vaikutuskykyisiä) bloggaajia sivustollesi, mikä voi johtaa pitkäaikaisiin suhteisiin ja molemminpuoliseen kattamiseen.
 • Nousussa olevien hashtagejen käyttäminen on loistava tapa laajentaa tavoittavuuttasi yhteisösi ulkopuolisille.

Mene nyt ulos ja ala tehdä uutisarvoista sisältöä!