Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tukkumyynti Shopifyssa: 18 vinkkiä menestykseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tukkumyynti Shopifyssa: 18 vinkkiä menestykseen

Oletko Shopify-kauppias, joka haluaa monipuolistaa tukkumyyntiä, vai oletko ensikertalainen, joka haluaa myydä massaa jälleenmyyjille ja loppukäyttäjille? Jos näin on, olet juuri siellä, missä sinun on oltava.

Toisin kuin monet uskovat, tuotteiden tukkumyynti Shopifyssa on loistava tapa kasvattaa tulojasi nopealla liikevaihdolla.

Menestyneen Shopify B2B -tukkutilin hallinta vaatii kuitenkin joitain vinkkejä ja matkoja, jotta se saadaan oikein ja liiketoiminta jatkuu.

Onneksi olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä oppaassa jaamme kanssasi 18 vinkkiä, jotka auttavat sinua menestymään tukkukaupassa. Mutta ensin selvitetään kuinka tukkumyynti toimii ja mitä hyötyä tukkumyynnistä on.

Kuinka tukkukauppa toimii

Tukkumyynti tarkoittaa tuotteiden myyntiä irtotavarana vähittäiskauppiaille tai yksityishenkilöille alennettuun hintaan. Tämän jälkeen ostaja myy tuotteen edelleen asiakkailleen korkeampaan hintaan. Voit luoda Shopify-tukkumyyntikanavan verkkosivustollesi, jotta voit myydä suoraan loppukäyttäjille.

Tukkumyynnin edut

1. Kasvata tuloja

Tukkumyynti voi auttaa sinua kasvattamaan tulojasi, koska tukkutilaukset ylittävät yleensä vähittäiskaupan tilaukset. Tämä johtuu siitä, että jälleenmyyjien on ostettava tuotteita irtotavarana voidakseen valmistaa tuotteita. Näin ollen sinulla on nopea liikevaihto. Vaikka myyt alennettuun hintaan, nopea liikevaihto johtaa tulojen kasvuun.

2. Kasvata myyntiä ilman lisää markkinointikustannuksia

Uusien asiakkaiden hankkiminen maksaa lähes aina. Mutta kun myyt tukkumyyntiä Shopifyssa, voit ohittaa nämä kustannukset, kun toinen yritys kantaa kustannukset. Jälleenmyyjillä, joille myyt, on jo markkinoita tuotteillesi. Sen sijaan, että yrittäisit löytää yksittäisiä loppukäyttäjiä, voit yksinkertaisesti myydä irtotavarana muille yrityksille ja antaa heidän huolehtia markkinoinnista.

3. Tavoita suurempi yleisö

Tukkumyynti tarkoittaa yleensä sitä, että myyt yrityksille, joilla on vakiintunut asiakaskunta. Odota tilanteissa, joissa loppukäyttäjät ostavat suoraan sinulta. Silti se paljastaa yrityksesi suuremmalle yleisölle. Lisäksi tuotteiden tukkumyynti verkossa parantaa brändisi näkyvyyttä ja kattavuutta.

Tukkumyyntikanavan luominen

Jotta voit myydä tukkumyyntiä Shopifyssa, sinulla on oltava erillinen tukkumyyntikanava, joka eroaa tavallisesta vähittäismyymälästä. Sinun on myös päivitettävä Shopify Plus -sopimukseen, jos käytät sitä vielä.

Tukkukanavan luomisen vaiheet:

 1. Kirjaudu sisään Shopify adminiin, napsauta asetuksia ja valitse sitten Sovellukset ja myyntikanava.
 2. Napsauta Apps and Sales Channel -sivulla Shopify App Storea
 3. Kirjaudu sisään Shopify App Storeen, jos voit ja etsi tukkumyyntiä
 4. Napsauta Lisää kanava tai lisää sovellus.

Ja tukkumyyntisi on valmis.

Huomaa, että et voi kirjautua sisään tukkukauppaasi sen luomisen jälkeen. Kauppa tulee olemaan salasanasuojattu. Sinä tai joku muu voi käyttää sitä vain tukkutilillä.

Suorita seuraavat vaiheet tukkuliikkeen luomisen jälkeen

 1. Lisää vähintään yksi tuote kauppaasi.
 2. Luo asiakastilejä.
 3. Luo tukkuhinnastoja.

Vinkkejä tukkumyyntiin Shopifyssa

1. Tee markkinatutkimusta

Ensimmäinen askel, joka sinun tulee tehdä ennen kuin aloitat tukkumyynnin Shopifyssa, on tehdä perusteellinen markkinatutkimus. Haluat selvittää, mitkä tuotteet ovat kysyttyjä, mikä on kohdeyleisö ja kuinka voit tavoittaa asiakkaasi, joko jälleenmyyjät tai suorat kuluttajat. Kun sinulla on tarvitsemasi tiedot, voit aloittaa Shopify-tukkumyyntimatkasi.

2. Luo liiketoimintasuunnitelma

Sukellus suoraan kysyttyjen tuotteiden myyntiin voi tuntua hienolta idealta, mutta on aina suositeltavaa luoda ensin liiketoimintasuunnitelma. Tee luettelo tuotteista, joita aiot myydä Shopifyssa, hinta, vähimmäistilausmäärä, kohdeyleisö ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  7 vinkkiä sähköisen kaupankäynnin totuuden hetkiin saavuttamiseen UX-suunnittelun avulla

Dokumentoi nämä luvut ja muut tiedot ja aseta ne helposti saataville. Liiketoimintasuunnitelmasi auttaa sinua pysymään keskittyneenä ja järjestäytyneenä, kun kasvatat Shopify-tukkukauppaasi. Voit aina tarvittaessa muuttaa suunnitelmaa.

3. Valitse tuotteesi

Nyt on aika valita mitä myydään. Paras tapa edetä tässä on seurata sähköisen kaupankäynnin trendejä. Näin tiedät aina mitä asiakkaasi haluavat ja milloin he haluavat.

Sosiaalinen media, Google Trends, Magazines ja paljon muuta ovat erinomaisia ​​paikkoja löytää trendikkäitä tuotteita, joita voit myydä tukkumyyntinä Shopifyssa. Jotta tämä osa olisi sinulle helpompaa, tässä on 7 sähköisen kaupankäynnin parasta trendiä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2023.

4. Etsi luotettavia toimittajia

Kun olet päättänyt, mitkä tuotteet haluat myydä, on aika löytää toimittaja. Oikean toimittajan löytäminen tukkuliiketoiminnallesi on olennaista kokonaissuorituskykysi kannalta.

Shopify-tukkukaupan omistajana on erittäin tärkeää, että hankit tuotteita toimittajilta, jotka tarjoavat sekä laatua että kohtuuhintaisuutta, jotta voit maksimoida voittomarginaalin.

Tarvitset toimittajan, joka voi auttaa sinua vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin. Lisäksi toimittajan tulee pystyä toimittamaan tuotteet ajoissa, jotta et petä asiakkaitasi.

5. Luo tukkukauppaluettelo

Toinen loistava vinkki, joka auttaa tukkuliiketoimintaasi Shopifyssa, on tukkuluettelon luominen. Luettelo tarjoaa verkko-ostajille tärkeitä tietoja tuotteesta, kuten kuvat, kuvaus, hinnat, vähimmäistilaus, varastotaso ja paljon muuta.

Se on myös erinomainen tapa esitellä saatavilla olevia tuotteita, jotta asiakkaasi voivat tehdä tietoisen päätöksen.

6. Luo Shopify-tukkutili

Kun olet valinnut tuotteesi huolellisesti ja luonut luettelon, voit nyt luoda Shopify-tukkutilin Shopify-myymälästäsi. Lisää tuoteluettelo, joka sisältää tukkuhinnat ja muut tiedot, Shopify-kauppasi etusivulle.

Näiden tärkeiden tietojen näyttäminen helpottaa päätöksentekoa verkkokaupassasi käydessään.

7. Lisää tukkumyyntilomake

Kilpailijasi saattavat haluta vakoilla yritystäsi saadakseen selville tukkuhintasi ostamatta mitään. Tukkumyyntilomakkeen avulla voit kuitenkin tarkistaa tämän toiminnon. Tämän lomakkeen lisääminen Shopify-kauppaasi auttaa sinua tunnistamaan, kuka on oikeutettu näkemään hinnoittelusi, ennen kuin annat tärkeitä tietoja.

8. Luo tukkumyyntiohjelma

Kannustimet ovat erittäin voimakkaita. Ne voivat saada sinulle erinomaisia ​​tuloksia nopeammin kuin muut markkinointistrategiat. Voit muuttaa tyytyväisistä asiakkaista tytäryhtiöitä perustamalla kumppaniohjelman Shopify-verkkosivustollesi ja tarjoamalla palkintoja, kun he ohjaavat ihmisiä. Monet tukkukaupan omistajat tarjoavat bonuspisteitä, alennuksia, ilmaisia ​​toimituksia, kuponkeja ja paljon muuta suosittelupalkkiona.

Huomaa, että tarvitset kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksen kumppanitilin luomiseen. Näiden sovellusten avulla voit lisätä useita tytäryhtiöitä verkkosivustollesi.

9. Aseta vähimmäistilausmäärät

Se, mikä tekee sinusta tukkukauppiaan, myy tuotteita irtotavarana. Siksi sinun on asetettava vähimmäistilausmäärä jokaiselle Shopify-tukkukaupassasi olevalle tuotteelle.

Vähimmäistilausmäärä on yksinkertaisesti pienin määrä tuotteita, joita asiakas ostaa saadakseen alennuksen, yleensä alkaen kahdesta tai suuremmasta. Asetat myös vähimmäistilauksen kriteeriksi, jotta voit saada ilmaisen tai alennettuun toimitukseen. Irtotavaramyynti auttaa kasvattamaan liikevaihtoasi, myyntiastettasi ja tulojasi. Se antaa myös ostajille mahdollisuuden saada tuotteita alennettuun hintaan, mikä tekee siitä kaikille hyödyksi.

10. Jaa korkealaatuisia kuvia

tukku shopify

Koska myyt tuotteita verkossa, asiakkaat luottavat vain valokuviin ja videoihin päättääkseen, ostavatko he tuotteen vai eivät. Siksi on tärkeää käyttää laadukasta grafiikkaa.

Varmista, että kuva on otettu oikeissa valaistusolosuhteissa. Ja jos mahdollista, näytä kaikki tärkeät kulmat. Laadukkaat kuvat houkuttelevat aina verkko-ostajia ostamaan tuotteita. Voit lukea lisää Shopify-tuotekuvauksesta täältä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada lisää viittauksia graafisen sisältömarkkinoinnin avulla

11. Käytä varastonhallintasovelluksia

Varastonhallintasovellus, kuten nimestä voi päätellä, on työkalu, jonka avulla voit hallita varastoja ja päivittää niitä automaattisesti. Varastonhallintasovellusten käyttäminen säästää aikaa ja vaivaa, joka liittyy tilausten manuaaliseen käsittelyyn ja varaston päivittämiseen. Se myös hälyttää, kun tuotteen varastotaso on alhainen ja tarvitsee täydennystä. Tässä on luettelo 10 parhaasta varastonhallintasovelluksesta, jotka ovat saatavilla Shopify-kauppojen omistajille.

12. Tarjoa tuotesuosituksia

Monet vähittäiskauppiaat myyvät useampaa kuin yhtä tuotetta, ja trendien mukana pysyminen päättää, mitä ostaa, voi olla hirveän vaikea tehtävä. Tuotesuositusten ansiosta nopea päätöksenteko on heille paljon helpompaa. Voit vierailla heidän verkkosivustollaan (jos sellainen on) tai suositella tuotteita heidän aiemman ostohistoriansa perusteella. Vielä parempi, jos haluat lisätietoja heidän markkinaraostaan ​​ennen suosituksia.

13. Yhteistyökumppanina 3PL-yritysten kanssa nopean toimituksen saamiseksi

3PL tarjoaja

3PL tulee sanoista Third Party Logistics. Nämä ovat yrityksiä, jotka auttavat verkkokaupan yrityksiä käsittelemään logistiikkaa ja varastoja pienemmillä kustannuksilla. 3PL-yrityksen käytön alkukustannukset voivat olla korkeat.

Pitkällä aikavälillä se kuitenkin pienentää yleiskustannuksia. Lisäksi ne auttavat vähentämään toimituskuluja ja parantamaan toimitusnopeutta – kaksi tärkeintä tekijää sähköisen kaupankäynnin alalla. Etsitkö parhaita 3PL-yrityksiä? Olemme turvassa. Yritykset, kuten Extensiv tarjoaa myös valikoiman valmiiksi tarkastettuja 3pl-yrityksiä tukemaan sähköisen kaupankäynnin yritystilauksiasi.

14. Tarjoa alennus suurista tilauksista

tukku alennus

Yksi tehokkaimmista tavoista lisätä myyntiä ja houkutella lisää asiakkaita on tarjota enemmän alennuksia suuremmista tilauksista. Tämä auttaa sinua pysymään kilpailukykyisenä markkinoilla ja tekemään ostajasi ensimmäisen valinnan.

Muista, että sinun ei tarvitse tehdä tätä jatkuvasti estääksesi tappiollisen myynnin. Mutta kun voit, mene siihen.

15. Tarjoa ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus

Tämä on toinen tehokas tapa pitää tukkuliiketoimintasi käynnissä. Yksi monista syistä, miksi verkko-ostajat hylkäävät ostoskorinsa, on korkeat toimituskulut. Jos voit poistaa tämän haasteen, sinulla on itsellesi joukko uskollisia asiakkaita.

Jos toimituskulut ovat liian korkeat, voit tarjota sen sijaan alennuksen tai asettaa ehtoja, jotka asiakkaiden on täytettävä saadakseen ilmaisen toimituksen. Yleinen käytäntö on määrittää vähimmäislaatu tai summa, joka ostajien on käytettävä saadakseen ilmaisen toimituksen.

16. Tarjoa laadukasta asiakaspalvelua

Asiakaspalvelu

Hyvä asiakaspalvelu on yrityksesi kasvun salaisuus. 90 % verkko-ostajista sanoo holhottavansa yritystä luettuaan myönteisiä arvosteluja. Kun tarjoat asiakkaillesi laadukasta palvelua, he tulevat melkein aina takaisin ja vielä parempi viittaavat muihin sinuun.

Vähittäiskauppiaat odottavat tukkukauppiaiden olevan helposti tavoitettavissa, jotta he voivat saada nopean vastauksen mahdollisiin huolenaiheisiinsa. Varmista, että asiakkaasi voivat aina tavoittaa sinut tarvittaessa.

Voit myös viedä asiaa eteenpäin pyytämällä palautetta. Näin saat selville, missä olet jäljessä ja mitä muutoksia sinun on tehtävä. Asiakastukisovellus on hyödyllinen täällä.

17. Mainosta yritystäsi

Liiketoiminnan edistäminen tukkumyyntiä varten

Kaikki aiemmin mainitsemamme vinkit eivät välttämättä hyödytä sinua niin paljon, jos asiakkaat eivät tiedä yrityksesi olemassaolosta. Sinun on mainostettava yritystäsi houkutellaksesi lisää tukkuostijoita ja vähittäismyyjiä. On monia tapoja markkinoida Shopify-tukkukauppaasi. Voit kokeilla sosiaalisen median markkinointia, joka sisältää Instagramin, Facebookin, TikTokin ja muiden alustojen käyttämisen, tai offline-markkinointia.

18. Seuraa asiakkaita

Kun asiakkaan on täytynyt kirjautua ulos onnistuneesti, sinun tulee seurata häntä. Tämä on paras aika kuulla asiakkaaltasi varmistaaksesi, että he ovat olleet tyytyväisiä palveluihisi. Kiitä ensin heitä yrityksesi valinnasta ja pyydä palautetta tuotteistasi ja palveluistasi. Tämän tekeminen tekee asiakkaasi onnelliseksi ja innokkaaksi jatkamaan holhoamistasi.

🔥 Empfohlen:  5 urheiluvedonlyöntiosaketta säilytettäväksi tarkkailulistallasi

Shopifyssa myytävät tukkutuotteet

Etsitkö parhaita tuotteita tukkumyyntiin Shopifyssa? Tässä muutamia:

1. Vaatteet ja asusteet

Vaatemarkkinat ovat biljoonien dollareiden ala. Vuonna 2022 toimialan arvo oli 1,53 biljoonaa.Tämä ei ole yllätys, koska vaatteet ovat ihmisen suurin tarve. Kaikki tarvitsevat vaatteita.

Tässä on joitain korkean kysynnän tuotteita, joita kannattaa harkita:

 • Naisten asu
 • Kuntosalivaatteet
 • Vauvanvaatteet
 • Miehet sopivat
 • Korut
 • Kengät
 • Vapaa-ajan vaatteet

2. Terveys ja hyvinvointi

Terveys- ja hyvinvointialan arvoksi arvioitiin yli 4,3 biljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuonna 2020, ja sen odotetaan saavuttavan 7 biljoonaa dollaria vuoteen 2025 mennessä. Tämä osoittaa, että terveys- ja hyvinvointiala on onnentekijä.

Tässä on joitain suosittuja tuotteita, joita voit myydä Shopify-tukkukaupassasi:

 • Öljyt
 • Käsipainot
 • Jooga-tarvikkeet
 • Vitamiinit ja lisäravinteet
 • Anti-aging tuotteet
 • Hierontalaitteet

3. Kodinsisustus

Kodinsisustus on toinen kannattava, kysytty markkinarako, jota voit kokeilla

Tämän kategorian tuotteita ovat:

 • Vuodevaatteet
 • Heitä tyynyt ja peitot
 • Taustakuvia ja printtejä
 • valaistus/lamput
 • Kynttilät ja kynttilänjalat
 • matot/matot

4. Ruoka

Ruoka on välttämätöntä ihmisen olemassaololle. Ilman ruokaa millään muulla ei ole väliä. Siksi elintarviketeollisuus on kannattava markkina-alue, jolle päästä. Verkkokaupassasi myyt monia elintarvikkeita, tässä on muutamia:

 • Chips
 • Keksit
 • Naudanlihaa
 • Porsaan
 • Öljyt ja lyhennys
 • Juomat
 • Meijeri
 • Keto tuotteet
 • Luomu
 • Vähähiilihydraattinen

5. Lemmikkieläintarvikkeet

Monet ihmiset rakastavat ja omistavat lemmikkejä. Ja on oikein huolehtia näistä eläimistä. Voit hioa saatavilla oleville markkinoille toimittaaksesi asiakkaille mitä he tarvitsevat. Tässä on joitain myytäviä lemmikkituotteita:

 • Lemmikin ruoka
 • Lelut
 • ruokaa
 • Sängyt ja vuodevaatteet
 • Taluttimet, valjaat ja kaulukset
 • herkkuja

Johtopäätös

Tukkumyynti Shopifyssa on kannattava yritys, jota kannattaa kokeilla. Se voi auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi nopeammin kuin myymällä vähittäiskauppaa. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua myymään tukkumyyntiä ja mitä sinun tulee tehdä houkutellaksesi ja pitääksesi lisää asiakkaita.

Onko sinulla vaikeuksia tehdä mielekästä myyntiä verkkosivustollasi? Adoric voi auttaa.

Adoric sisältää joukon työkaluja ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua muuttamaan verkkosivustosi vierailijat uskollisiksi asiakkaiksi. Lisää Adoric Shopify-verkkosivustollesi heti, niin näet sen toiminnassa.