Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tulot ilman sijoituksia: Kuinka antaa rahaa CS:GO

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tulot ilman sijoituksia: Kuinka antaa rahaa CS:GO

Pelien ilmestyminen liittyi haluun monipuolistaa arkea ja viettää aikaa mielenkiintoisten asioiden parissa. Monet asiat ovat kuitenkin muuttuneet tänään, ja nyt pelaajat ansaitsevat harrastuksensa. Tätä varten sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa, koska se riittää tehtävien suorittamiseen ja palkintojen saamiseen.

Ampujien faneja ei evätä tästä mahdollisuudesta. Tavalliset CS:GO-pelaajat hyödyntävät suosittua peliä ja tarjoavat uusille tulokkaille mahdollisuuden ostaa ainutlaatuisen skinin nopeaa mukautumista varten. Tästä syystä mahdollisuus myydä CS:GO skiniä rahalla ansaitsee kokeneiden pelaajien huomion.

Mitä myyjien tulee tietää

Voit aloittaa ostajien etsinnän, kun valmisteluvaihe on päättynyt. Kalliiden skinien hankkiminen on kiinnostuneiden pelaajien päätehtävä. On olemassa useita tapoja hankkia arvokkaita esineitä:

 • pelitehtävien suorittaminen yksin tai osana joukkuetta;
 • voittojen saaminen osallistumisesta arvontaan;
 • käyttämällä bonustarjouksia rekisteröitymiseen tai talletuksen tekemiseen.

Harvinaiset tavarat ovat ihanteellisia “tavaroita” myytäväksi, mutta niiden hankkimiseen on käytettävä aikaa. On mahdollista myydä vähemmän eksklusiivisia lahjoja, joten paljon riippuu pelaajien itsensä taidosta.

Monet resurssit tarjoavat kävijöilleen myymään esineitä, skinejä ja ainutlaatuisia esineitä. Suojan puute voi kuitenkin vaikuttaa kaupan tulokseen. Päästäksesi eroon riskistä, sinun on annettava etusija todistetulle resurssille.

SkinCash-palvelun käyttäjät pääsevät tarvittaviin toimintoihin muutamassa minuutissa. Riittää, kun luot henkilökohtaisen tilin ja annat pääsyn varastoon. Joten voit selvittää löydettyjen skinien asiaankuuluvat kustannukset ja valita sopivan tarjouksen.

SkinCash-palvelun valinnan edut

Tutkimalla saatavilla olevia tarjouksia voit tehdä oman listan vaatimuksista palveluntarjoajalle. SkinCashiin kannattaa kiinnittää huomiota monista syistä, koska etujen luettelo sisältää:

 1. Valmiin ostajapohjan läsnäolo. Resurssilla tehdään liiketoimia tarvitsematta etsiä sopivaa tarjousta. Sivuston vierailijat voivat sekä myydä että ostaa kohteita hahmon vahvistamiseksi.
 2. Turvalliset maksut. Sinun on valittava kätevä maksutapa ostosten maksamiseen. Käyttäjät valitsevat useista vaihtoehdoista, joihin kuuluvat kortit ja e-lompakot.
 3. Helppo kaupanteko. Tavaroiden myynti tapahtuu sivustolla. Nahatpyynnön lähettäminen tapahtuu ilman henkilökohtaista yhteyttä ostajaan. Pelaajat eri kaupungeista ja maista voivat tehdä sopimuksen.
🔥 Empfohlen:  Kuinka saada nykyinen kaupan päivämäärä ja aika Magento 2:ssa

Tilin rekisteröinnin avulla voit käyttää tukikohtaa ja laittaa myyntiin mitä tahansa varastossa olevaa varastoa. Käyttäjät valitsevat parhaat tarjoukset, ja palvelu tarjoaa luotettavan suojan kahden osapuolen tiedoille.

Tilin rekisteröinti CS:GO-tuotteiden myyntiä varten

Henkilökohtaisen tilin luominen ei vaadi monimutkaisten algoritmien suorittamista. Rekisteröityäksesi sinun on napsautettava kuvaketta ja syötettävä järjestelmän pyytämät tiedot. Tämän jälkeen pelaajan on linkitettävä tilinsä Stim-profiiliinsa luodakseen tarjousluettelon.

Tilin linkittämiseksi sinun on sallittava pääsy tiettyihin tietoihin. Lupa mahdollistaa luettelon tekemisen varastoista, jotka myydään luvan aktivoinnin jälkeen. Myyjä luo itsenäisesti tarjouksia, jotka voivat kiinnostaa ostajia.

Kaupan molempien osapuolten etujen suojaaminen on saatavilla seuraavilla tavoilla:

 • käyttää vain niitä tietoja, jotka ovat julkisesti saatavilla;
 • ostajan/myyjän tietojen puuttuminen katseltaviksi;
 • maksutietojen pitäminen salassa.

Tämä pitää tiedot luottamuksellisina ja minimoi riskit. Kun tapahtuma on suoritettu ja tavarat siirretty uudelle omistajalle, rahat talletetaan pelaajan valitsemalle tilille. Toimenpide kestää noin 15 minuuttia, ja sen jälkeen varat voidaan siirtää pankkikortille tai e-lompakkoon.

Kuinka saada ainutlaatuisia skinejä myyntiin

CS:GO-pelaajat saavat uusia skinejä ilmaiseksi tehtävien suorittamisen jälkeen. Ainutlaatuinen esine on kuitenkin mahdollista saada muillakin tavoilla. Esimerkiksi koteloita ja avaimia ostamalla saat halutun ihon. Tällaisten sopimusten kohdalla on syytä ymmärtää, että:

 • tapauksen sisältö pysyy tuntemattomana, kunnes se avataan;
 • avaimen hinta on noin 3 dollaria kappaleelta;
 • kotelon hinta ei liity mahdolliseen sisältöön.

Koteloiden omistajat saavat sekä ainutlaatuisia skinejä että tavallisia skinejä. Ensisijaista vaihtoehtoa ei voi valita, mikä on hieman häiritsevää. Voit kuitenkin myydä mitä tahansa rintasi sisällä olevaa, mikä tarkoittaa, että peli on riskin arvoinen.