Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tumman tilan käyttäminen verkkosivustoilla Google Chromessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tumman tilan käyttäminen verkkosivustoilla Google Chromessa

PC- ja mobiiliohjelmistojen tummat teemat ovat muotia nykyään. Voit ottaa tumman tilan käyttöön Google Chromessa valitsemalla Tumma Windows 11:n Värien mukauttamisasetuksissa. Tämä vaihtoehto käyttää mustaa käyttöliittymää Chromeen, mutta ei muuta verkkosivustojen taustaväriä.

Mutta entä jos haluat laajentaa Chromen pimeän tilan myös verkkosivustoille? Jos näin on, voit tummentaa Chrome-sivuja lisäämällä mustan taustan verkkosivustojen sivuille laajennuksilla tai ilman. Näin käytät tummaa tilaa verkkosivustoille Googlen lippulaivaselaimessa.

Tumman tilan käyttäminen verkkosivustoilla ottamalla käyttöön Chrome Flags -asetus

Google Chromessa on vaihtoehto, joka hahmontaa verkkosivuston sisällön mustalla teemalla. Tämä vaihtoehto on kuitenkin Chromen sisällä piilotettu lippuasetus Kokeilut -välilehti. Voit käyttää tummaa tilaa verkkosivustoilla ottamalla käyttöön Automaattinen tumma tila verkkosisällölle lippu.

  1. Avaa Google Chrome ja napsauta selaimen URL-osoitepalkkia.
  2. Tyyppi chrome://liput/ Web-sivuston osoiterivillä ja paina Enter-näppäintä.
  3. Syötä nyt avainsana Ota käyttöön-pakota-tumma yläreunan Hakuliput -kentässä Kokeilut -välilehti.
  4. Valitse Käytössä avattavasta valikosta Automaattinen tumma tila verkkosisällölle vaihtoehto.
  5. Klikkaa Käynnistä uudelleen -painiketta, joka näkyy Chromen alareunassa.

Nyt voit kokeilla Chromen uutta pimeää verkkosivustotilaa. Avaa Google-sivu selaimessa. Tällä hakukoneella on nyt tumma tausta. Kaikki verkkosivustot, joilla oli aiemmin valkoinen tausta, ovat nyt tummia ja valkoista tekstiä.

The Automaattinen tumma tila verkkosisällölle lipulla on useita muita Käytössä tumman tilan asetukset. Nämä vaihtoehdot käyttävät erilaisia ​​tehosteita tummaan tilaan. Kokeile käyttää joitain kyseisen lipun eri asetuksista nähdäksesi niiden vaikutukset.

Tumman tilan käyttäminen verkkosivustoille Dark Reader -laajennuksella

Chromelle on myös joitain laajennuksia, joilla voit käyttää samanlaista pimeää tilaa verkkosivustoille. Dark Reader on yksi tällainen laajennus, joka sisältää hyviä vaihtoehtoja. Lisätä Tumma lukija Googlen lippulaivaselaimeen, napsauta Lisää Chromeen -painiketta verkkokauppansa sivulla.

🔥 Empfohlen:  30 parasta kysymystä, joita markkinoijat kysyvät siitä, kuinka tekoälysisältö muuttaa hakukoneoptimointia [+Expert Answers]

Kun olet asentanut Dark Readerin, napsauta kyseisen laajennuksen painiketta Chromen URL-työkalupalkissa. Jos et näe sitä, napsauta Laajennukset palapelikuvake valitaksesi Dark Reader’s Pin vaihtoehto; paina sitten Tumma lukija -painiketta avataksesi lisäosan, kuten alla olevassa tilannekuvassa.

Jos et ole jo valittuna, napsauta Tumma tila vaihtoehto siellä. Tämä käyttää mustaa taustaa useimmille verkkosivustojen sivuille. Voit vaihtaa takaisin helposti napsauttamalla laajennusta Kevyt tai Vinossa vaihtoehtoja.

Voit myös mukauttaa tummaa teemaa laajennuksen muilla vaihtoehdoilla. Napsauta vasenta ja oikeaa nuolipainiketta Kirkkaus, Kontrasti, Seepiaja Harmaasävy asetukset määrittääksesi nämä asetukset. Jos haluat käyttää näitä asetuksia vain avoimelle verkkosivulle, valitse Vain vaihtoehto.

Tumma teema koskee kaikkia verkkosivustoja, ellet valitse toisin. Napsauta Dark Reader’s Sivustoluettelo välilehti näkyy suoraan alla. Siellä voit määrittää laajennuksen käyttämään mustaa teemaa vain tietyillä verkkosivustoilla valitsemalla Vain käänteinen luettelo. Anna sitten verkkosivustojen URL-osoitteet, joille haluat lisätä mustat taustat.

Tumma lukija Lisää -välilehti sisältää joitain muita web-sivujen mukautusasetuksia. Voit vaihtaa verkkosivujen fonttia napsauttamalla Valitse fontti avattavasta valikosta Lisää -välilehti. Valitse sieltä fontti ja paina X -painiketta ottaaksesi sen käyttöön.

ladata: Dark Reader for Google Chrome (Vapaa)

Tumman tilan käyttäminen verkkosivustoilla Super Dark Mode -laajennuksella

Super Dark Mode on toinen hyvä laajennus, jolla voit lisätä tummia taustoja Chromen verkkosivustoille. Ainutlaatuinen asia tässä laajennuksessa on, että se sisältää myös vaihtoehdot pimeän tilan ajoittamiseen tietyllä aikavälillä. Napsauta Super Dark Mode for Chrome -hyperlinkkiä alla ja paina Lisää Chromeen asentaaksesi tämän lisäosan Googlen lippulaivaselaimeen.

Avaa nyt Google-hakukone selaimessasi. Napsauta Chromen Laajennukset-painiketta ja Super Dark Mode -lisäosaa kytkeäksesi musta tausta päälle/pois Googlessa. Sinun on päivitettävä selaimessasi jo avatut sivut ennen Super Dark Moden asentamista, jotta musta tausta tulee käyttöön.

🔥 Empfohlen:  Kuinka täyttää E-ehdokas EPFO:ssa? Vaiheittainen opas

Jos haluat määrittää käytettävän mustan taustan, avaa Chromen laajennusvalikko. Napsauta sitten vieressä olevaa kolmen pisteen painiketta Super Dark Mode ja valitse Vaihtoehdot. Se avaa Super Dark Mode laajennusvälilehti, joka sisältää useita asetuksia.

Valitse Moderni -radiopainiketta Yleiset tummat teemat -välilehti. Sitten voit napsauttaa sen sisällä Tausta värilaatikko valitaksesi minkä tahansa värin. Jos haluat pitää taustan tummana, valitse paletista eri mustan sävy. Voit myös muuttaa linkin ja tekstin värejä napsauttamalla Teksti ja Linkki palettilaatikot.

The Smart Invert vaihtoehto on hyvä valita sieltä. Tämä asetus muuttaa verkkosivuston värit käänteisiksi tekstin selkeyttämiseksi pimeässä tilassa. Teksti on hieman selkeämpää, kun tämä vaihtoehto on valittu oletusarvon sijaan Moderni tumma teema.

Jos haluat, että sivuston tummat taustat otetaan käyttöön tietyllä aikavälillä, napsauta Automaattinen aikataulu -välilehti. Sieltä voit valita Ota Super Dark Mode käyttöön aikavälin aikana -valintaruutu. Syötä aika, jolloin tumma tila tulee päälle From laatikko. Anna sitten toinen aika poistaaksesi mustan verkkosivuston taustan käytöstä Vastaanottaja laatikko.

Voit säätää sivujen kirkkautta Super Dark Mode -tilassa Lisäasetukset -välilehti. Valitse Säädä KAIKKIEN sivustojen kontrastia/kirkkautta vaihtoehto. Vedä sitten palkin liukusäädintä oikealle tai vasemmalle lisätäksesi tai vähentääksesi sivun kirkkautta.

Jos haluat sulkea pois tummat taustat tietyiltä verkkosivustoilta, napsauta Super Dark Mode’s Valkoinen lista -välilehti. Syötä verkkosivuston verkkotunnus, jotta et käytä mustaa taustaa kyseisen välilehden tekstiruudun sisällä. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa sivua hiiren kakkospainikkeella ja valita Super Dark Mode > Poista SDM käytöstä tällä sivustolla lisätäksesi verkkosivuston sallittujen luetteloon.

ladata: Super Dark Mode for Google Chrome (Vapaa)

Lisää Google Chromeen vielä tummempi puoli

Jos pidät tummista tiloista, pidät mustista taustoista, joita Google Chromen käyttöön pakota tumma lippu -asetus, Dark Reader ja Super Dark Mode lisäävät verkkosivustoille.

🔥 Empfohlen:  Canva Content Plannerin käyttäminen

Enable-force-dark -lipun ottaminen käyttöön sopii hyvin perustumman tilan lisäämiseen sivustoille, mutta laajennukset tarjoavat enemmän joustavuutta ylimääräisten mukautusasetustensa ansiosta. Mustien taustan lisääminen verkkosivustoille antaa Google Chromelle vielä tummemman puolen, kun se yhdistetään Windowsin pimeään tilaan.