Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tuo tuotteesi Amazonin hakutulossivun alkuun

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tuo tuotteesi Amazonin hakutulossivun alkuun

Amazon on yksi maailman kilpailluimmista markkinapaikoista, ja siellä asuu kaikenlaisia ​​ja eri alojen myyjiä, olitpa sitten käsitöitäsi myyvä harrastaja tai suuryritys. Kuitenkin tämä mielessä enemmän ja yhä useammat ihmiset kääntyvät Amazonin puoleen myydäkseen tuotteitaanmikä tarkoittaa, että Amazonin hakutulossivulla on yhä enemmän tuotteita.

Ja mitä enemmän tuotteita täällä on, sitä enemmän tuotteita, jotka saattavat nostaa tuotteesi alas sijoituslistalla. Mutta tämän ei tarvitse olla niin. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saat tuotteesi listan kärkeen.

Myy vain laadukkaita tuotteita

Tämä näkökohta saattaa olla sanomattakin selvää, mutta yllätyt siitä, kuinka monet ihmiset yrittävät myydä heikkolaatuisia tuotteita asiakkaille ympäri maailmaa. Jos tuotteesi ei tee sitä, mitä se aikoo tehdä, eikä tarjoa asiakkaillesi mitään todellista arvoa, hanki se Amazonista. Käyttää Merkki markkinatutkimukseen varmistaaksesi, että myyt sitä, mitä asiakkaasi haluavat.

Mitä enemmän myyntiä, sitä enemmän näkyvyyttä

Amazon-hakukone toimii siten, että myydyimmät tuotteet asetetaan sivun yläosaan. Oletetaan, että sinulla on nimike nro 1 ja nimike nro 2 ja tuote nro 1 myydään kymmenen kertaa enemmän kuin tuote nro 2. Mitä tuotetta sinun pitäisi mielestäsi mainostaa enemmän?

Tietysti tuote nro 1, koska se on jo osoittautunut suosituksi ja siksi se sijoittuu joka tapauksessa paljon korkeammalle kuin tuote nro 2. Jatka tuotteen työntämistä ja voit olla varma, että se jatkaa myyntiä. Kun luot sisältöä näiden myyntien luomiseksi, voit käyttää kirjoitusoppaita osoitteessa Viwriting sisällön muokkaamiseen tai SnagShout tuodaksesi sisältösi tärkeiden asiakkaiden eteen.

Hanki asiakasarvioita

Suurin osa asiakkaista ei edes harkitse tuotteesi ostamista, jos sinulla ei ole arvosteluja. Tämä on yksi tärkeimmistä liiketoiminnan näkökohdista, jota Amazonin asiakkaat etsivät, minkä vuoksi on niin tärkeää kerätä arvostelut.

Tietysti jossain määrin Amazon hankkii ennakoivasti arvioita asiakkailtasi, mutta sinun on myös varmistettava, että saat nämä positiiviset arvostelut tuotteistasi. Tämä voidaan tehdä käyttämällä sähköpostimarkkinointikampanjaa tai verkkosivustosi kautta. Mitä enemmän positiivisia arvioita tuotteellasi on, sitä korkeammalle se on hakukoneen tulossivulla.

🔥 Empfohlen:  Amazonin myyntisijoituskaaviot: mitä jokaisen Amazon-myyjän on tiedettävä

Käytä “Fulfilled by Amazon”

Sallimalla Amazon täyttää tilauksesisen sijaan, että tekisit sen itse, annat asiakkaillesi mahdollisuuden ostaa suoraan Amazonin varastoista, ja siksi he kuuluvat Prime-luokkaan.

Ei ole mahdollista, että muut tuotteet pystyisivät kilpailemaan Amazon Prime -tuotteiden kanssa, ja markkinointijättiläinen julkaisee nämä tuotteet myös tulossivujensa yläosassa.

Hallitse avainsanojasi

Avainsanat ovat niin tärkeitä Amazonin listauksissa. Tästä syystä sen sijaan, että näkisit tuotteen kuvattuna yhtenä otsikona, näet otsikon olevan mahdollisesti lauseita pitkiä, eikä se välttämättä ole järkevää.

Tämä johtuu siitä, että Amazonin hakualgoritmit ovat vanhentuneita kuin Googlen, jotka eivät nyt keskity avainsanoihin yhtä paljon, vaikka se on silti tärkeää. Tietenkin Amazonin algoritmeja päivitetään tulevaisuudessa, sillä välin on tärkeää keskittyä avainsanoihin.

Tämä tarkoittaa pilkkujen käytön välttämistä, luonnollisen otsikon luomista ja avainsanatutkimuksen tekemistä varmistaaksesi, että käytät oikeita termejä, jotka liittyvät tuotteisiisi. Voit myös käyttää työkaluja, kuten AdWords ja Moz löytääksesi täydelliset avainsanat tuotteillesi.

Luo täydellinen tuotelistaus

Jos tuotteestasi tai tuotesivultasi puuttuu tietoja, sinua ei todennäköisesti näytetä tulossivun yläosassa. Jotta tämä toimisi, sinun on sisällytettävä joukko näkökohtia. Tämä sisältää tuotenimesi, tuotteen nimen, kuvasi, tuotekuvauksen, sivun yläosassa olevat luettelomerkit, täydelliset tuotetiedot ja tuotetiedot.

Sinun kannattaa myös optimoida ikoninen luettelomerkkiosio, joka näkyy tuoteluettelosi yläosassa. Tätä käytetään yleensä tuomaan esiin tuotteen parhaat ominaisuudet, mutta voit käyttää sitä mihin tahansa. Voit esimerkiksi sisällyttää sen, että tuotteellasi on elinikäinen takuu, mutta tätä käytetään yleensä viimeisenä luettelomerkkinä.

Amazon-myyjänä paras käytäntö on luetella noin 10–15 luettelokohtaa, joita voit käyttää. Voit sitten vaihtaa paikkoja ja tekstiä 2 viikon tai kuukauden välein ja nähdä, mikä kuukausi on paras. Näin voit jatkuvasti kehittää tuotesivuasi, jotta löydät optimaalisen sijainnin.

🔥 Empfohlen:  Amazonin poistotilauksen määrittäminen

Mitä enemmän tietoja sisällytät ja mitä lähempänä 100-prosenttisesti voit tehdä tuoteluettelosi, sitä korkeammalle olet hakukoneen tulossivulla.

Kun kirjoitat tuoteluettelon sisältöä, tarkista se käyttämällä kieliopintarkistusta, kuten Grammarix tai käyttämällä vinkkejä Academadvisor blogin kirjoittaminen. Huonosti kirjoitetut tuotelistaukset eivät lisää yrityksesi uskottavuutta.

Optimoi tuotteesi nimi

Ensimmäinen asia, jonka verkko-ostajat näkevät tuotteesi kohdalla, on nimi, ja monet pitävät sitä tuoteluettelosi tärkeimpänä elementtinä. Tämä johtuu siitä, että se ei ole vain ensimmäinen elementti, jonka ostajat näkevät ja houkuttelevat heidät napsauttamaan tuotettasi, vaan myös Amazon A9 -algoritmi käyttää sitä tuotteesi näyttämiseen tulossivuilla.

Nyrkkisääntönä on, että otsikossa on oltava;

  • Tuotteen merkki
  • Tuotelinja
  • Kaikki materiaalit, joista tuote on valmistettu
  • Tuotteen tyyppi
  • Väri
  • Koko
  • Kaikki määrä- tai pakkaustiedot

Käytä tätä tarkistuslistana luodessasi tuotenimiä varmistaaksesi, että et menetä mitään ja että se on mahdollisimman tehokas. Käsi kädessä yllä olevan huomion kanssa älä unohda sisällyttää avainsanoja varmistaaksesi, että tuotteesi näytetään, kun sitä haetaan, mutta älä liioittele sitä.

Voit myös etsiä tuotetyyppiäsi nähdäksesi, millä nimikkeillä kilpailijasi ovat nimenneet, jotta näet, mitä vastustat. Lopuksi kannattaa myös harkita, kuinka monella hahmolla sinun on leikittävä (käytä a Sana laskuri tätä tehtävää varten), jotta voit varmistaa, että kaikki tietosi sopivat siististi.

Hinnoittelu

Hinnoittelu on erittäin tärkeää Amazon-listauksissa, ja sinun kannattaa varmistaa, että saat sen oikein. Liian alhainen hinta ja ihmiset uskovat, että laatu kärsii ja se on “liian halpaa”. Aseta hintasi liian korkealle, niin kukaan ei halua ostaa tuotettasi. Tämä näkyy Amazon-sijoituksessasi, joten muista tutkia tuotteesi samanlaisia ​​hintoja, jotta saat sen oikein.

Joskus saatat pystyä myymään tuotetta eri määrinä. Jos esimerkiksi ostat vauvanpyyhkeitä, saatat pystyä ostamaan 24 kpl:n tai 56 kpl:n pakkauksia, riippuen siitä, millaista tuotetta sinulla on. Jos tämä on sinun tapauksessasi, varmista kuitenkin, että teet selväksi, että erilaisia ​​vaihtoehtoja on saatavilla ja helposti saatavilla.

🔥 Empfohlen:  Suuri paljastus: eBay-moduuli ja 6.3-version julkaisu

Amazon tarjoaa myös toistuvan tilauksen ostopalvelun, jossa ihmiset voivat tehdä toistuvan tilauksen ilman, että heidän tarvitsee jatkaa sen ostamista. Jos tuotteesi kuuluu tähän kategoriaan, se on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Sinun on myös sovitettava kuvauksesi tuotteen hintaan. Esimerkiksi halpa tuote voi olla kunnossa pelkillä luotimerkityillä ominaisuuksilla, mutta kalliimpi tai luksustuote tarvitsee mukaansatempaavan kuvauksen ja enemmän tietoa. Voit muokata kuvauksiasi käyttämällä työkaluja, kuten Kirjoitustilatai Mainitse se jos tuotekuvauksessasi on viitattava itsenäisiin artikkeleihin, tutkimuksiin jne.

Kerro tarina

Tarinankerronta on yksi yhä suosituimmista mutta tehokkaimmista tavoista myydä tuotetta, eikä ole parempaa paikkaa toteuttaa tämä kuin Amazon-tuotesivu.

Vaikka tämän tarinan vaikutus ei suoraan vaikuta siihen, kuinka nouset tuoteluetteloiden yläpuolelle, Amazon indeksoi sisällön, ja se vaikuttaa yleiseen näkyvyytesi. Lyhyesti sanottuna tämä on tietojesi osa, jossa tunnistat ongelman ja kerrot, kuinka tuotteesi on ratkaisu.

Tätä varten voit käyttää tapaustutkimuksia, joissa kerrotaan, kuinka jollakulla on ollut ongelmia jokapäiväisessä elämässään ja käyttänyt tuotettasi auttamaan häntä. Vaikka myyt pelejä, peliä voidaan käyttää tappamaan aikaa, viihdyttämään ja estämään tylsistyminen, joten sinun on ratkaistava nämä ongelmat.

Kirjoittamalla tarinan muodossa voit auttaa saamaan yhteyden asiakkaasi tunnetasolla, johon he voivat samaistua, ja siten tehdä tuotteen ostamisesta paljon todennäköisempää.

Kuten näet, voit tehdä ja toteuttaa monia asioita varmistaaksesi, että tuotteesi sijoittuu Amazonin tulossivun yläosaan. Muista kokeilla erilaisia ​​asioita nähdäksesi mikä toimii sinulle!


Haluatko murtautua myyntiin Amazonissa? Paljon on vielä opittavaa! Katso lisätietoja alla olevasta ilmaisesta e-kirjastamme.