Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tuotevertailublogiviestin kirjoittaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tuotevertailublogiviestin kirjoittaminen

Jotkut lukijat etsivät tuotevertailua heti, kun taas toiset ovat jo tutkineet jokaista tuotetta ja etsivät henkilöä, joka auttaisi heitä ymmärtämään sen.

Jos voit lisätä lukijallesi tietoja, joita he eivät ole löytäneet, he todennäköisemmin jakavat blogisi tai palaavat verkkosivustollesi myöhemmin.

Harkitse lähteitä yrityksen verkkosivuston ulkopuolelta. Etsi riippumattomia, puolueettomia arvosteluja ja etsi pientä tekstiä, joka ei ole niin julkinen.

Tutustu vertaamasi ainutlaatuisiin ominaisuuksiin

Jos sinulla on kaksi tuotetta, jotka tekevät olennaisesti saman asian, mieti, mikä tekee jokaisesta ainutlaatuisen. Pienet asiat voivat kallistaa asteikon sellaiselle, joka on epävarma kahdesta hyvin samankaltaisesta asiasta.

Yksi pieni ominaisuus, joka helpottaa potentiaalisen asiakkaan elämää, voi olla kaikki mitä he tarvitsevat ollakseen vakuuttuneita.

Anna selkeä kuva ja esimerkkejä vertailuistasi

Harkitse todella kuvan maalaamista lukijallesi. Selitä, kuinka tuote voi hyödyttää heitä, ja anna esimerkkejä siitä, kuinka tämä ominaisuus voi säästää aikaa, stressiä tai rahaa.

Esimerkiksi sen sijaan, että kertoisit jollekulle, että yhden älykellon hintaa vertailet alle tunnissa, selitä, että hän voi ladata kellon suihkussa ja valmistautua töihin aamulla.

Sitten voit selittää, että toisen kellon lataaminen kestää kolme tuntia, mikä tarkoittaa, että he tekevät sen todennäköisesti yön yli.

Jos he tekevät tämän, he eivät voi seurata unirytmiään tai käyttää värinähälytystoimintoa, mikä voi häiritä kumppaniaan. Joillekin henkilöille tämä voi olla merkittävä myyntivaltti!

Muista kertoa, kuka voi hyötyä tuotteesta

Muista selittää lukijallesi, ketä tämä kohde palvelee parhaiten ja mitä hyötyä he voivat odottaa saavansa sen käytöstä.

Miten se parantaa heidän elämäänsä, edes jollain pienellä tavalla?

Älä myöskään pelkää sanoa, ovatko ihmiset, jotka eivät mielestäsi hyötyisi arvioimastasi tuotteesta. Muista vain tukea mielipiteitäsi vakailla, hyvämaineisilla lähteillä ja luottamuksella.