Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tuotteiden hankkiminen (+9 suosituinta lähdesivustoa ja sovellusta) [2023]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tuotteiden hankkiminen (+9 suosituinta lähdesivustoa ja sovellusta) [2023]

Menestyvän verkkokauppayrityksen rakentaminen edellyttää tehokkaan tavan hankkia tuotteita – mutta kuten monet asiat elämässä, tämä on helpommin sanottu kuin tehty.

Ennen kuin voit hankkia tuotteita, sinun on valittava sinulle sopiva tuotehankintamenetelmä, arvioitava erilaisia ​​tuotehankintayrityksiä ja valittava sitten toimittaja, jonka kanssa työskentelet.

Jos tämä ei ole tarpeeksi kovaa työtä, vaihtoehtoja on niin monia – mitä sinun pitäisi harkita?

Ei tarvitse huolestua – me hoidamme sinut.

Tässä tuotehankintaoppaassa opit kaiken, mitä sinun tulee tietää aloittaaksesi. Ensin tutkimme kolmea suosittua tuotteen hankintastrategiaa. Sitten tarkastellaan yhdeksää tuotehankintasivustoa ja sovellusta, joita voit käyttää.

Mutta ensin mennään samalle sivulle:

Mitä on tuotehankinta?

Tässä on nopea tuotteen hankinnan määritelmä:

Kuinka hankkia tuotteita yrityksellesi

Periaatteessa on kolme pääasiallista tuotehankintastrategiaa – voit hankkia tuotteita:

 1. Dropshipping-toimittajia käytännönläheiseen kokemukseen
 2. Tukkukauppiaat, myydä kolmannen osapuolen tavaroita
 3. Valmistajat, jos haluat luoda mukautettuja tuotteita

Jokainen näistä tuotehankintamenetelmistä vaikuttaa lähes kaikkiin liiketoimintasi ja myyntiponnistelujen osa-alueisiin, joten on tärkeää valita sinulle sopivin.

Tutkitaan kutakin hieman yksityiskohtaisemmin, jotta voit päättää, miten hankit tuotteita yrityksellesi.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

1. Dropshipping-lähteet

Dropshipping on yksinkertaisin tapa hankkia tuotteita. Paras osa? Dropshipping ei ole vain tuotteen hankintamenetelmä – se on myös toimitustapa.

Joten miten dropshipping toimii?

Ensin teet yhteistyötä dropshipping-lähteen kanssa ja valitset tuotteet, joita haluat myydä. Voit sitten lisätä nämä tuotteet kauppaasi ja alkaa markkinoida niitä verkossa. Sitten kun saat tilauksen asiakkaalta, dropshipping-lähteellesi ilmoitetaan, ja hän lähettää tuotteen asiakkaallesi puolestasi.

Alla oleva kuva havainnollistaa tätä prosessia:

Dropshippingin tärkein vahvuus on, että sinun ei tarvitse ostaa varastoa etukäteen – mikä tarkoittaa, että voit aloittaa verkkokauppayrityksen vain 39 dollarilla kuukaudessa Basic Shopify -tilillä.

Lisäksi voit testata niin monta tuotetta kuin haluat ilman riskiä menettää investointeja.

Se on myös helppo skaalata, koska voit lisätä tuotteita myymälään ilman aikaa vievää ja kallista tuotehankintaprosessia.

Dropshipping voi kuitenkin olla erittäin kilpailukykyistä alhaisen pääsyn esteen ansiosta. Myös voittomarginaalit ovat suhteellisen alhaiset, koska joudut maksamaan dropshipping-toimittajallesi tuotteiden valmistamisesta, varastoinnista ja toimittamisesta asiakkaillesi.

Lisäksi voi olla vaikeaa erottaa myymälääsi kilpailijoista, jos myyt geneerisiä tuotteita. Voit kuitenkin kiertää tämän ongelman myymällä tilaustulostustuotteita – eräänlaista dropshipping-toimitusta, jossa toimittajasi lisää suunnittelusi tuotteisiin ennen niiden lähettämistä asiakkaille.

2. Tukkukauppiaat

Tämä seuraava tapa hankkia tuotteita nostaa asioita. Tällä menetelmällä ostat tuotteita irtotavarana tukkumyyjältä.

🔥 Empfohlen:  Magento 2 -tietoturvakorjauksen PRODSECBUG-2198 asentaminen

Nyt, jos olet vasta aloittamassa, on mahdollista saada tavarat toimitettuna kotiisi. Voit sitten säilyttää niitä vapaassa huoneessa tai autotallissasi ja lähettää tilaukset asiakkaille itse.

Yrityksesi kasvaessa sinun on kuitenkin perustettava varasto ja otettava käyttöön toimitustiimi tai palkattava kolmannen osapuolen toimituspalvelu hoitamaan nämä tehtävät puolestasi, kuten esim. Shopifyn toteutusverkosto.

Shopify Fulfillment Network

Tärkein etu tuotteiden ostamisessa tukkukaupasta on se, että saat alhaiset yksikköhinnat – ja mitä enemmän yksiköitä ostat, sitä halvempi yksikkö tulee. Näin ollen, mitä enemmän rahaa sijoitat etukäteen, sitä suuremmat ovat voittomarginaalisi – tätä kutsutaan mittakaavaeduksi.

Tuotteiden hankinta tällä tavalla on myös suhteellisen yksinkertainen prosessi.

Jotkut tukkutoimittajat tarjoavat myös omien merkkien palveluita – silloin ostat tuotteita irtotavarana ja pyydät toimittajaa lisäämään tuotemerkkisi niihin. Esimerkiksi, Havlu Sport Beach & uimapyyhkeet antaa yrityksille mahdollisuuden ostaa etikettipaketin ja myydä pyyhkeitä omalla tuotemerkillään.

Tuotteiden hankinta tukkumyyjiltä: Yksityinen merkintä

Kuitenkin, aivan kuten dropshippingissä, tuotteiden erottaminen kilpailijoista voi olla haastavaa, jos et valitse yksityistä merkintää.

Varastoon sijoittaminen etukäteen tuo mukanaan taloudellisia riskejä, koska minkään tuotteen myyntiä ei taata. Voit kuitenkin vähentää riskiä myymällä esivalidoituja tuotteita vakiintuneilta tuotemerkeiltä.

Lisäksi yrityksesi kasvaessa joudut todennäköisesti hankkimaan tuotteita monilta toimittajilta, mikä voi aiheuttaa hallinnollisia haasteita.

3. Valmistajat

Valmistus on epäilemättä haastavin tapa hankkia tuotteita yrityksellesi.

Yleensä aloitat tuotesuunnittelusta ja prototyyppien valmistuksesta. Sitten kun olet valmis, arvioi valmistajat ja tilaa testierät ennen toimittajan valintaa.

On myös syytä mainita, että valmistajan kanssa on mahdollista muuttaa tai parantaa heidän jo valmistamaansa geneeristä tuotetta. On kuitenkin lähes mahdotonta säilyttää yksinoikeuksia luomaasi tuotteeseen, jos teet tämän. Ja niin, valmistaja todennäköisesti myy parannetun tuotteen suorille kilpailijoillesi.

Kuitenkin, jos sinulla on alkuperäinen tuoteidea ja haluat luoda jotain ainutlaatuista erottuaksesi kilpailijoista, tämä on ainoa tapa edetä.

Ei ole yllättävää, että tämä tuotteen hankintamenetelmä on kallein ja aikaa vievin tapa. Valmistajat vaativat yleensä suuria vähimmäistilausmääriä tuotannon aloittamiseksi, ja toimitusajat voivat kestää kuukausia.

Lisäksi tällä tavalla hankittuihin tuotteisiin liittyy kaikki samat haitat, joita kohtaat tavaroita tukkukaupassa ostaessasi, kuten ennakkoinvestoinnin, varastotilan ja toimitusinfrastruktuurin tarve.

Jotta asiat olisivat vielä monimutkaisempia, voi myös olla haastavaa löytää luotettava ja kustannustehokas toimittaja – varsinkin jos hankit tuotteita ulkomailta.

Valitse tuotehankintastrategia

Nyt kun ymmärrät kolme tärkeintä tapaa hankkia tuotteita, mikä strategia sopii yrityksellesi? Toimi seuraavasti:

 • Dropshipping lähteet: Jos olet vasta aloittamassa yrittäjyyttäsi tai haluat laajentaa olemassa olevaa liiketoimintaa nopeasti, valitse dropshipping. Tämän tuotehankintamenetelmän avulla voit päästä liikkeelle ja hioa liiketoimintataitojasi ennen kuin otat riskin pääoman ostamisesta etukäteen.
 • Tukkukauppiaat: Jos sinulla on kokemusta verkkokaupan pyörittämisestä ja sinulla on rahaa investoitavaksi, harkitse tuotteiden ostamista tukkumyynnistä. Vaikka sinun on luotava toimitusketju tai työskenneltävä toimituspalvelun kanssa, voit nauttia korkeammista voittomarginaaleista ja rakentaa brändin, jossa on yksityisiä merkintöjä.
 • Valmistajat: Jos olet kokenut verkkokauppamyyjä, jolla on ainutlaatuinen tuoteidea, investoitava pääoma ja halu kohdata monimutkaisia ​​haasteita, harkitse myytävien tuotteiden hankkimista valmistajalta.
🔥 Empfohlen:  Miten Clubhouse aikoo ansaita rahaa Intiassa?

9 Tuotehankintasivustot ja -sovellukset

Kun olet valinnut tavan hankkia tuotteita, mitä seuraavaksi? Nyt on aika tutustua joihinkin hankintasivustoihin ja sovelluksiin löytääksesi tuotteita yrityksellesi.

Tässä on 10 harkittavaa tuotteen hankintasivustoa ja sovellusta:

Dropshipping-lähteet

 1. DSers
 2. Tulosta
 3. Painava
 4. Dripshipper
 5. Creative Hub
 6. Lulu Xpress

Tukkukaupan ja valmistajien tuotteiden hankintasivustot

 1. Alibaba
 2. IntiaMart
 3. Valmistettu Kiinassa

Tarkastellaanpa kutakin tarkemmin.

Dropshipping-lähteet

1. DSers

DSers on yksi johtavista dropshipping-sovelluksista, joka tarjoaa tavan aloittaa tuotteiden myynti Shopifyssa alle tunnissa!

Yksinkertaisesti rekisteröidy Shopifyynlisää DSers-sovellus, selaa tuotteita ja lisää ne kauppaasi.

Saatavilla on miljoonia tuotteita lähes kaikissa kuviteltavissa olevissa markkinaraoissa. On kuitenkin järkevää luoda merkkimyymälä, jossa on valikoima täydentäviä tuotteita tietyllä toimialalla.

Saatavilla on myös ilmainen suunnitelma!

2. Tulosta

Tulosta

Tulosta on yksi parhaista tilaustulostettavien tuotteiden hankintasovelluksista.

Se yhdistää sinut lukuisiin tilaustulostustoimittajiin kaikkialla maailmassa, joten voit valita toimittajan, joka on maantieteellisesti lähellä asiakkaitasi, jotta toimitus olisi nopeampaa. Valikoimasta löytyy myös yli 300 tuotetta.

Tämä tuotehankintasovellus tarjoaa myös erittäin yksinkertaisen malligeneraattorin, jonka avulla voit mukauttaa tuotteita suunnittelusi mukaan.

Kuten DSers, myös Printifylla on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit aloittaa.

3. Painava

Painava

Painava on toinen suosittu print-on-demand -tuotteiden hankintasovellus, jossa on yli 220 tuotetta, jotka voit lähettää tilauksesta.

Se tarjoaa valikoiman tulostus- ja räätälöintivaihtoehtoja, kuten suoraan vaatteisiin, leikkaa ja ompele sekä kirjonta. Tämän tuotehankintayrityksen avulla voit myös mukauttaa tuotetunnisteita ja sisällyttää tuotepakkauksiin tuotemerkkejä.

4. Dripshipper

Dripshipper

Dripshipper tarjoaa print-on-demand artesaanikahvia – joten jos olet intohimoinen kahviin, tämä on dropshipping-lähde sinulle!

Palvelu toimittaa kokonaiset pavut samana päivänä, kun ne on paahdettu, ja jauhetun kahvin paahtamisen jälkeisenä päivänä. Palvelu sijaitsee Yhdysvalloissa, mutta toimittaa kahvia maailmanlaajuisesti.

5. Creative Hub

Creative Hub

Creative Hub on taiteen tilaustulostusyritys. Se tarjoaa täydellisen white label -palvelun, joten voit myydä taidetta omalla tuotenimelläsi.

Creative Hubin avulla voit myydä taidettasi tai nykytaidettasi palvelun kirjastosta (jos teet tämän, jaat voitot myymäsi taiteen tekijöiden kanssa).

🔥 Empfohlen:  15 parasta Shopify Trust Badge -sovellusta: Tarkista & Vertailu

Palvelu sijaitsee Isossa-Britanniassa, mutta se toimitetaan minne tahansa kansainvälisesti hintaan 7 puntaa plus alv.

6. Lulu Xpress

Lulu xPress

Lulu xPress on tilaustulostuspalvelu kirjoille, kalentereille, sarjakuville ja aikakauslehdille.

Palvelu tarjoaa runsaasti räätälöintivaihtoehtoja, eikä siinä ole asennus- tai käsittelykuluja. Lisäksi tämä dropshipping-lähde toimittaa tuotteita asiakkaillesi maailmanlaajuisesti.

On myös huomionarvoista, että yritys on sertifioitu B-yhtiö ja hankkii materiaalit kestävästi ja ympäristötietoisesti.

Tukkukaupan ja valmistajien tuotteiden hankintasivustot

7. Alibaba

 Alibaba

Jos olet kiinnostunut ostamaan tuotteita tukkumyynnistä tai haluat löytää valmistajan, tutustu Alibaba. Tämä alusta on maailman suurin B2B-markkinapaikka. Siinä on tavarantoimittajia yli 190 maasta ja alueelta, vaikka suurin osa niistä sijaitsee Kiinassa.

Jos käytät Alibabaa, astu varovasti – huijarit käyttävät sivustoa. On kuitenkin olemassa palvelu nimeltä Trade Assurance, joka on suunniteltu auttamaan sinua löytämään laadukkaita ja luotettavia tuotelähteitä.

8. IndiaMart

IntiaMart

IntiaMart On toiseksi suurin B2B-markkinapaikka maailmanlaajuisesti ja listaa tuhansia valmistajia ja miljoonia tuotteita tukkumyyntiin.

Kuten nimi saattaa vihjata, suurin osa alustan toimittajista sijaitsee Intiassa. IndiaMartilla on myös palvelu, joka auttaa ostajia löytämään parhaat toimittajat työskennelläkseen.

9. Made-In-China

Valmistettu Kiinassa

Valmistettu Kiinassa on toinen erittäin suosittu B2B-markkinapaikka, joka yhdistää Kiinan tavarantoimittajat maailmanlaajuisiin ostajiin.

Alusta tarjoaa palvelun, jonka avulla voit ostaa raportteja toimittajien taloudellisesta tilanteesta, tuotekapasiteetista, työympäristöstä ja muusta.

Yhteenveto: Kuinka hankkia tuotteita

Ennen kuin aloitat myytävien tuotteiden etsimisen, on hyvä idea valita tuotteen hankintamenetelmä. Yhteenvetona voidaan todeta, että tuotteiden hankkimiseen on kolme päätapaa:

 • Dropshipping lähteet
 • Tukkukauppiaat
 • Valmistajat

Muista, että jos olet uusi verkkokaupan parissa, kannattaa välttää suuria riskejä ja hioa taitojasi dropshippingillä. Mutta jos sinulla on vähän kokemusta ja rahaa investoitavaksi, harkitse tuotteiden tukkumyyntiä tai yhteistyötä valmistajan kanssa.

Lopuksi tässä on 10 suosikkituotteemme hankintasovellusta ja -sivustoa:

 1. DSers
 2. Tulosta
 3. Painava
 4. Dripshipper
 5. Creative Hub
 6. Lulu Xpress
 7. Alibaba
 8. IntiaMart
 9. Valmistettu Kiinassa

Mitä seuraavista tuotehankintasovelluksista olet kiinnostunut käyttämään? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents