Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Turon arvostelu: Onko tämä autonvuokrausvaihtoehto laillinen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Turon arvostelu: Onko tämä autonvuokrausvaihtoehto laillinen?

Päättäminen luopua auton omistamisesta voi säästää rahaa, kun kyse on toistuvista kuluista, kuten kaasusta, vakuutuksista, öljynvaihdoista ja muista. Kuitenkin joudut silti todennäköisesti tilanteisiin, joissa auto on välttämätön.

Aiemmin auton vuokraaminen merkitsi siirtymistä vuokrauspaikkaan ja vuokra-autoyritysten, kuten Enterprisen tai Avisin, käyttöä. Valitettavasti vuokra-autojen valinta johti usein kohtuuttomien vuokrahintojen ja piilomaksujen maksamiseen.

Onneksi Turo voi auttaa sinua vuokraamaan auton edulliseen hintaan. Tässä Turo-katsauksessa käsitellään alustan toimintaa, kuinka paljon se maksaa, sen tärkeimmät ominaisuudet ja paljon muuta.

Yhteenveto

Turo on vertaisautovuokraamo, jonka avulla asiakkaat voivat vuokrata ajoneuvoja suoraan omistajilta autovuokraamon sijaan. Se on nopea ja helppokäyttöinen sekä isännille että kuljettajille, joten isännät voivat ansaita ylimääräistä rahaa, kun taas kuljettajat voivat säästää rahaa vuokrassa tai löytää ainutlaatuisia ajoneuvoja, joita he eivät ehkä löydä muualta.

Plussat

 • Käyttäjäystävällinen verkkosivusto ja sovellus
 • Ansaitse maksaaksesi automaksun
 • Hinnat halvemmat kuin useimmat
 • Useita nouto-/palautuspaikkoja
 • Mahdollisuus vuokrata alle 25-vuotiaille

Haittoja

 • Monimutkaiset isäntämaksut tasoissa
 • Ei yhdensuuntaisia ​​vuokrauksia
 • Rajoitettu maaseutualueilla
 • Suojasuunnitelmat eivät kata kaikkea

Mikä on Turo?

Turo autonvuokraus on vertaisautovuokrauspalvelu, jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa. Periaatteessa voit ajatella sitä Airbnb:nä autoille.

Yritys antaa jonkun, jolla on käyttämätön auto, vuokrata sen jollekin, joka tarvitsee ajoneuvoa. Tämä palvelu tarjoaa mahdollisuuden sekä autonomistajille että kuljettajille.

Ensinnäkin ihmisillä, jotka maksavat autosta, jota he eivät usein käytä, on mahdollisuus vuokrata se ylimääräistä rahaa vastaan. Tämä voi olla heille tapa ansaita passiivisia tuloja.

Toisaalta henkilö, joka tarvitsee auton satunnaiseen käyttöön matkoilla tai ei halua ottaa vastuuta auton omistamisesta, voi helposti vuokrata auton tarvittaessa.

Vielä parempi, ajoneuvojen vuokraaminen Turon kautta voi olla edullisempaa, koska paikalliset autonomistajat eivät yleensä veloita yhtä paljon kuin suuret vuokrayhtiöt.

Tarvitsetpa sitten korvaavan ajoneuvon, lomavuokrauksen tai auton seuraavaa työmatkaasi varten, Turo tarjoaa erinomaiset autonvuokrausvaihtoehdot.

Onko Turo laillinen?

Kyllä, Turo on maailman suurin autonjakopalvelu. Erinomaisella lähes 5 tähden sovellusarviolla ja yli 300 000 arvostelua Google Playn ja Applen sovelluslatausten välillä, he ovat eronneet kaikista kilpailijoista. Turo tarjoaa perusteellisen käyttöehdot hahmotellaan niiden käyttöpolitiikka, kelpoisuus, vaatimukset, oikeudelliset asiat ja paljon muuta.

Voit varata minkä tahansa haluamasi auton, missä haluat, vilkkaasta luotettavien isäntien yhteisöstä Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa. Niitä on yli 7 500 kaupungissa.

Lisäksi heillä on omat intressinsä ympäristön kestävyyttä. Turo kompensoi 100 % arvioiduista maailmanlaajuisista hiilidioksidipäästöistämme investoimalla kasvihuonekaasujen vähentämisprojekteihin,

Miten Turo toimii?

Turo on vertaispalvelu, eli asiakkaat vuokraavat ajoneuvoja suoraan auton omistajalta sovelluksen avulla. Näin he voivat ohittaa perinteisen autonvuokrauspalvelun.

Autonomistajille

Auton omistaville Turo tarjoaa mahdollisuuden ansaita rahaa vuokraamalla ajoneuvoja asiakkailleen. Pohjimmiltaan se on passiivinen tulovirta.

Turo voi tuottaa hieman ylimääräistä rahaa ihmisille, jotka eivät käytä ajoneuvojaan säännöllisesti. Muut bisnesmieliset ihmiset saattavat nähdä Turon yrittäjäyrityksenä, joka ostaa ajoneuvoja vain rahan ansaitsemiseksi vuokraamalla niitä Turosta.

Ajoneuvon listaamiseksi Turoon se ei saa olla yli 12 vuotta vanha, ellei se ole erikoisajoneuvon poikkeus. Sillä on myös oltava alle 130 000 mailia ja sen on oltava hyvin huollettu.

Kun olet valmis listaamaan ajoneuvosi, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi Turosta.

Listaaksesi ajoneuvosi sinun on annettava:

 • Rekisterinumero
 • Ajoneuvon merkki, malli ja vuosi
 • Ajoneuvon tunnusnumero
 • Kuvaus ajoneuvostasi
 • Kuvia autostasi
🔥 Empfohlen:  Onko tietokoneavusteinen laitoshallinta optimoinnin tulevaisuus?

Kun listaat ajoneuvosi, Turo määrittää hintasi automaattisen hinnoittelun avulla sijaintisi sekä kysynnän ja tarjonnan muutosten perusteella. Kuljettajat voivat kytkeä automaattisen hinnoittelun pois päältä ja asettaa omat kiinteät hinnat vähimmäis- ja enimmäisrajan rajoissa.

Voit tarjota alennuksia pitkistä matkoista ja ennakkovarauksista, mutta sinun ei ole pakko.

Kun asiakkaat alkavat vuokrata autoasi, alat saada palkkaa. Maksu lähetetään kolmen tunnin kuluessa ensimmäisen varauksesi päättymisestä.

Jatkettuista varauksista saat viikoittaiset osittaiset maksut matkan loppuun asti.

Kuljettajille

Turon autonvuokraus on mahdollisuus kuljettajille vuokrata autot suoraan omistajilta autovuokraamon kautta.

Ennen kuin voit vuokrata auton Turo-sovelluksessa, sinun on hyväksyttävä kuljettaja. Voit tehdä niin jakamalla profiilikuvasi, yhteystietosi ja ajokorttisi.

Sinut voidaan yleensä hyväksyä välittömästi, mutta se voi kestää jopa 24–48 tuntia, jos tililtäsi puuttuu tietoja.

Vuokrataksesi auton, sinun tulee olla vähintään 21-vuotias. Tietyissä ajoneuvoissa sinun on kuitenkin oltava 25 tai 30.

Matkoille vertaisisäntien kanssa voit ehkä vuokrata jopa 18-vuotiaana.

Tarvitset myös:

 • Voimassa oleva ajokortti
 • Todista, että olet ajanut vähintään kaksi vuotta, jos olet alle 25-vuotias
 • Autovakuutuksen tulos, joka täyttää tietyt vertailuarvot

Varausprosessi on melko yksinkertainen. Kun tilisi on hyväksytty, voit alkaa selata ajoneuvoja ja varata matkan. Hinnat alkavat vain 25 dollarista päivässä, mutta ovat korkeammat uudemmissa tai premium-ajoneuvoissa.

Voit peruuttaa matkasi ja saada täyden hyvityksen jopa 24 tuntia etukäteen. Tämä tekee Turosta erinomaisen vaihtoehdon joustavaan autonvuokraukseen.

Kun on aika aloittaa matka, voit noutaa ajoneuvosi suoraan isännöitsijältäsi tai toimittaa sen sinulle.

Paljonko Turo maksaa?

Sekä ajoneuvojen omistajilta että kuljettajilta veloitetaan tiettyjä kuluja ja vuokramaksuja käyttäessään Turoa.

Autonomistajille

Turo voi olla loistava tilaisuus ansaita ylimääräistä rahaa, mutta sinun on myös jaettava osa tuloistasi autonjakoyhtiön kanssa.

Isännän ottoprosentti on kunkin matkan prosenttiosuus, jonka ansaitset isäntänä. Matkan hinta riippuu valitsemastasi suojasuunnitelmasta, ja hinnat vaihtelevat 60–90 % matkan kokonaishinnasta.

Isännän ottohinta ei sisällä vain päivittäisiä kuluja. Se sisältää myös lisämaksut lisäetäisyyksistä tai käytöstä tai maksut myöhästyneistä palautuksista.

Loppujen lopuksi Turo saa 10–40 % tuloistasi.

Kuljettajille

Auton vuokraus alkaa vain 25 dollarista päivässä. Kuljettajat voivat tehdä hakuja päivähintojen perusteella, jotta he löytävät budjettiinsa sopivan vuokran.

Vanhemmat ja perusajoneuvot saattavat olla hinnoiteltuja alhaisemmalla hinnalla, kun taas toiset voivat maksaa satoja dollareita päivässä.

Esimerkiksi joku Chicagossa voi vuokrata vuoden 2021 Tesla Model S:n yli 400 dollarilla päivässä, mutta vuosikymmeniä vanhan Hondan tai Fordin sedanin voi vuokrata alle 40 dollarilla.

Vuokrahinnan lisäksi sinulta peritään myös matkamaksu. Tämä on prosenttiosuus matkan hinnasta.

Matkamaksusi lasketaan kassalla ja riippuu ajoneuvon arvosta, varauksen kestosta, matkan pituudesta ja muusta.

Toinen kuljettajille mahdollisesti aiheutuva kustannus on heidän valitsemansa suojasuunnitelma. Voit kieltäytyä suojauksesta kokonaan.

Mutta jos päätät ostaa vakuutuksen, se maksaa 18–65 prosenttia matkan hinnasta, ja päivittäinen vähimmäismaksu on 10–14 dollaria päivässä.

Viimeinen maksu, jonka kuljettajat saattavat joutua maksamaan, on nuoren kuljettajan maksu. 18-20-vuotiaiden kuljettajien nuoren kuljettajan maksu alkaa 50 dollarista päivässä. Jos olet 21–25-vuotias, maksu on vähintään 30 dollaria päivässä.

Avainominaisuudet

Turossa on paljon jännittäviä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan vaihtoehdon sekä autonomistajille että kuljettajille.

🔥 Empfohlen:  Tämä on Jeff Bezosin kokonaisnettovarallisuus erottuaan toimitusjohtajan tehtävästä

Turo Carculator

Turo Carculator on Turon verkkosivuille rakennettu työkalu. Sen avulla ajoneuvojen omistajat voivat määrittää, kuinka paljon he voivat ansaita vuokraamalla autonsa Turon verkkosivustolla.

Voit suodattaa tuloksia alueen ja ajoneuvobudjettialueen mukaan. Sieltä näet kyseiselle alueelle hinnoitellut ajoneuvot, odotetut vuosittaiset lainanmaksut ja keskimääräiset vuosiansiot.

Lopuksi Carculator näyttää sinulle arvioitu vuosituotto sijoituksellesi.

Kaikki mahdolliset kuljettajat voivat käyttää Carculatoria arvioidakseen odotetut tulonsa. Se on kuitenkin ensisijaisesti suunnattu ihmisille, jotka haluavat luoda tämän merkittävämmäksi passiiviseksi tulovirraksi.

Isäntätyökalut

Turo tarjoaa erilaisia ​​työkaluja ja resursseja auttaakseen autonomistajia kasvattamaan tulojaan verkkosivustolla.

Aloitusopas

Aloitusopas opettaa autonomistajille kaiken, mitä heidän tarvitsee tietää yritystietojen luomisesta, aikataulujen optimoinnista ja muusta.

Valokuvausopas

Kuvat ovat kaikki kaikessa. Turo tarjoaa valokuvausoppaan, joka opettaa parhaita käytäntöjä, jotta ajoneuvojen omistajan ilmoitukset huomattaisiin lisää.

Puhdistus- ja desinfiointiopas

Sekä kuljettajien että omistajien terveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi tämä opas opettaa omistajille ajoneuvojen puhdistamisen parhaita käytäntöjä.

Kontaktittoman sisäänkirjautumisen opas

Tämä opas opettaa majoittajille, kuinka ylläpitää fyysistä etäisyyttä vuokralaisiinsa kirjaamalla vieraat etänä.

Ajoneuvon suojausopas

Tämä opas auttaa isäntiä navigoimaan eri suojaussuunnitelmissa ja valitsemaan heille parhaan.

Tarjoukset ja alennukset

Turo-isännät saavat erilaisia ​​alennuksia palveluista, kuten Jiffy Lube, Meineke, YourMechanic ja monet muut.

Turon keskustelu

Kaikki Turon isännät voivat liittyä Turo Talkiin, joka on moderoitu Facebook-ryhmä, jossa keskustellaan kaikesta Turon autonvuokraukseen liittyvästä.

Turon tapaustietokortti

Turo tarjoaa jokaiselle majoittajalle tapaturmatietokortin, joka säilytetään ajoneuvon hansikaslokerossa henkilökohtaisen vakuutuskortin mukana.

Vakuutus ja suoja

Turo tarjoaa Travellersin kautta kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen auttaakseen majoittajia suojelemaan ajoneuvojaan ja talouttaan. Jokainen suojasuunnitelma sisältää 750 000 dollarin vastuusuojan.

Jokainen isäntä voi valita oman autovakuutuksensa ja törmäysturvan. Tällä korvataan vuokramatkan aikana sattuneet vahingot.

Turo-isännille on saatavilla viisi erilaista suojaussuunnitelmaa:

Valittavana on monia suunnitelmia, joten sinulla ei ole ongelmia valita tarpeitasi ja budjettiasi vastaava.

Kestävyys

Turosta tuli ensimmäinen autonjakomarkkinapaikka, josta tuli hiilineutraali, mikä tarkoittaa, että se kompensoi 100 % arvioiduista maailmanlaajuisista hiilidioksidipäästöistään.

Täyttääkseen tämän sitoumuksen Turo ostaa hiilidioksidipäästöjä investoimalla päästövähennysprojekteihin hiilidioksidipäästöjen kompensointikehittäjä Bluesourcen kautta.

Rahat menevät hankkeisiin, jotka torjuvat ilmastonmuutosta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä metsätalouden ja kaupallisten kuljetusten tehokkuuden parantamisen kautta.

Turon kauppa

Turo Shop tarjoaa pari resurssia ajoneuvojen omistajille.

Ensinnäkin siinä on Spiffy Complete -desinfiointipakkaus, joka sisältää:

 • Pullo desinfiointiainetta
 • Mikrokuituiset pyyhkeet
 • Puhdistuksen tarkistuslista, jonka kuljettajat voivat ripustaa ikkunaan

Toinen Turon myymälässä myymä tuote on tupakointikieltokyltti, jonka isännät voivat ripustaa ajoneuvoihin muistuttamaan asiakkaita tupakoimattomuudesta. Kyltti muistuttaa asiakkaita myös siitä, että tupakoinnista ajoneuvossa seuraa sakko ja Turon kielto.

Turo Autovuokraamo Arvostelut

Ennen minkään palvelun käyttöä voi olla hyödyllistä tietää, mitä muilla asiakkailla on sanottavana sen laillisuuden varmistamiseksi.

Näin Turo sijoittuu eri luokitussivustoilla:

Tässä muutamia Turon arvioita asiakkailta:

Vaihtoehtoja Turolle

Jos et ole varma, onko Turo paras vaihtoehto sinulle, on olemassa monia muita alustoja, joita kannattaa harkita. Tässä on muutamia vaihtoehtoja Turolle.

Kiertää

Kiertää tarjoaa vertaisautonvuokrausta. Turon tavoin se toimii sekä Yhdysvalloissa että kansainvälisesti. Getaroundin käyttöprosessi on melko samanlainen kuin Turo, mutta sillä on joitain tärkeitä eroja.

Ensinnäkin Getaroundissa on ominaisuus, jonka avulla asiakkaat voivat vuokrata autoja tiettyyn tarkoitukseen Uberille ajamiseen. Itse asiassa nämä kaksi sovellusta liittyvät saumattomasti toisiinsa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on silmiinpistävää? Onko silmiinpistävän hyvä bloggaamiseen?

Lisäksi Getaround veloittaa kuljettajilta ajoneuvojensa listaamisen sen sijaan, että leikkisi voittoja. Isännät maksavat 100 dollaria jokaisesta autolistauksesta sekä 20 dollaria kuukaudessa.

Getaround kannustaa isäntiä käyttämään palvelua liiketoimintamahdollisuutena ja tarjoaa työkaluja laivaston hallintaan. Se tarjoaa myös tilivastaavan majoittajille, joilla on kaksi tai useampia autoja.

HyreCar

HyreCar on erityisesti suunniteltu yhdistämään kuljettajat ajoneuvoihin, joita käytetään kyyti- ja toimituspalveluissa.

Henkilöt, jotka omistavat auton, voivat ansaita ylimääräistä rahaa listaamalla ajoneuvonsa HyreCarissa, kun taas kuljettajat ansaitsevat ylimääräistä rahaa sivuhälinällä.

HyreCar voi muodostaa yhteyden mihin tahansa suureen kyytiin tai toimitusalustaan. On helppoa ja joustavaa vuokrata auto tarvittaessa ja jopa pidentää vuokra-aikaa samalla kun olet ulkona.

Saat 10% alennuksen ensimmäinen HyreCar-vuokrasi koodi HYRE10 lähtöselvityksessä!

ZipCar

ZipCar on alusta, jonka avulla voit vuokrata auton tunniksi tai päiväksi tarpeidesi mukaan. Se toimii Yhdysvalloissa, Kanadassa ja muissa maissa. Valitettavasti se ei sovellu ihmisille, jotka haluavat ansaita lisätuloja käyttämällä autoaan.

Palveluun kirjautuminen, autolla ajaminen ja auton palautus on helppoa.

Hinnat vaihtelevat autotyypin, ajoneuvon käyttöajan ja kuinka pitkän matkan aiot ajaa. Maksat missä tahansa 11 dollarista tunnissa – 133 dollariin päivässä vuokraamalla auton ZipCarilla.

FAQ

Ennen kuin rekisteröidyt Turon autonvuokraukseen, nämä usein kysytyt kysymykset voivat auttaa sinua päättämään, sopiiko alusta sinulle.

Onko Turo turvallista käyttää?

Kyllä, Turo on turvallista käyttää. Koska vakuutus on voimassa, ihmisten, jotka vuokraavat oman autonsa alustalla, ei tarvitse huolehtia taloudellisista menetyksistä, jos joku vahingoittaa heidän autoaan.

Turo helpottaa myös isäntien ja kuljettajien vuorovaikutusta säilyttäen samalla turvallisen sosiaalisen etäisyyden.

Kuinka paljon voin ansaita vuokraamalla autoni Turosta?

Turon mukaan keskitulo yhden auton listaamisesta Turoon on 10 516 dollaria vuodessa. Potentiaaliset tulot kasvavat luetteloimiesi ajoneuvojen määrän myötä.

Tietenkin ansaitsemasi summa riippuu siitä, onko autosi listalla vain tiettyinä aikoina vai onko se aina vuokrattavissa.

Kuinka paljon rahaa voin säästää vuokraamalla auton Turosta?

Perinteisten autovuokraajien vuokra-autot voivat olla kalliita. Onneksi Turon ajoneuvot alkavat vain 25 dollarista päivässä, eikä niihin sisälly monia vuokrayhtiöiden veloittamia lisäkuluja.

Tarkka säästämäsi summa riippuu monista tekijöistä, kuten asuinpaikastasi, vuokraamasi auton tyypistä, ajomatkasta ja muista.

Mitä asiakaspalveluvaihtoehtoja Turo tarjoaa?

Turossa on pari eri tapaa, joilla käyttäjät voivat ottaa yhteyttä Turon asiakaspalveluun. Sivustolla on chat-ominaisuus, jossa voit keskustella jonkun kanssa verkossa.

Lisäksi Turolla on asiakaspalvelupuhelinnumero, joka on käytettävissä 24/7 Yhdysvalloissa.

Yhteenveto

Turo yhdistää ajoneuvoja tarvitsevat ja omaavat, jolloin yksityishenkilöt voivat ohittaa perinteiset vuokrausyritykset ja vuokrata ajoneuvoja suoraan toisiltaan.

Se voi olla majoittajalle mahdollisuus ansaita, olitpa sitten vain listaamassa ajoneuvoa, jota et käytä usein tai oletko aloittamassa täysimittaista liiketoimintaa. Vaihtoehtoisesti kuljettajat voivat vuokrata ajoneuvoja vain liikkuakseen päivän tai pitkän matkan ajaksi.

Etsitpä sitten tapaa ansaita rahaa vuokraamalla auton tai säästää rahaa vuokraamalla, Turoon kannattaa tutustua.

Table of Contents