Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tutkimukset osoittavat, että erilaiset tiimit toimivat paremmin: Abhishek Kumar ja Parmjeet Virdi, Publicis Sapient

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tutkimukset osoittavat, että erilaiset tiimit toimivat paremmin: Abhishek Kumar ja Parmjeet Virdi, Publicis Sapient

The Rising 2022 -tapahtumassa puhuneet Abhishek Kumar ja Parmjeet Virdi Publicis Sapientista keskustelivat siitä, kuinka “Inklusiivisen työvoiman valmistaminen tulevaisuutta varten datan ja tekoälyn alalla” oli elintärkeää monipuolisen ja tasa-arvoisen lahjakkuuden saamiseksi. He päättivät esitellä teemaa esiintymällä lavalla yhdessä huulien sijaan. ”Monimuotoisuus ei tarkoita vain naisia. On paljon parempi, kun monimuotoisuus on osa toimintaasi sen sijaan, että vain puhuisit siitä”, Virdi sanoi. Kumar on datatieteen johtaja ja Virdi data-analytiikan johtaja yhdysvaltalaisessa konsulttiyrityksessä.

Katso kaikki Rising 2022:n tallennetut istunnot täältä>>

Virdi selitti, kuinka monimuotoisuus eroaa osallisuudesta. Yritys ei voisi olla monimuotoinen, elleivät ne olisi kattavat. “Pelkä aikomus olla monipuolinen ei välttämättä ratkaise tarkoitusta”, hän sanoi. Virdi aloitti keskustelun anekdootilla omasta elämästään. ”Kun jäin äitiyslomalle, epäilin suuresti, voisinko koskaan palata töihin. En tiennyt, hyväksyisivätkö asiakkaani minut kuukauden tauon jälkeen. Tarvitsin kipeästi tukijärjestelmän. En vain etsinyt monimuotoisuutta, vaan halusin myös tulla mukaan”, hän sanoi.

Nykyään suurin osa kokemuksistamme, kuten älytuotteiden käyttäminen kotona tai jonkin tavaran ostaminen, jättää jalanjäljen tietoihin. Virdi sanoi, että dataa on kaikkialla, ja me olemme niitä, jotka jätämme sen taakse. Virdin mukaan tekoälyaloitteiden onnistumisen neljä avaintekijää ovat data, laskentakyky, algoritmi ja lahjakkuus. Kaikki neljä tekijää esitettiin erillisinä kupliina esityksessä. Nämä kuplat edustivat kunkin ainesosan niukkuutta eivätkä niiden saatavuutta. Vuosien kuluessa, vaikka algoritmeja kehitettiin lisää ja tiedon hankinta helpottui, kykyjen etsiminen vaikeutui.

Virdi ja Kumar ottivat vastuun kääntää valokeilaan siihen, kuinka tärkeää on saada enemmän osallistavaa lahjakkuutta. Organisaation lahjakkuuden parantamisessa oli kolme osaa. Näitä olivat osaaminen, rakenne ja synergia. Kumar otti tehtävänsä seuraavaksi ja puhui siitä, että ihmisten oikean koulutuksen saaminen oli äärimmäisen tärkeää. Ja osallistavampi oleminen tarkoitti koulutusresurssien tarjoamista vammaisten saataville.

🔥 Empfohlen:  8 painettua vaihtoehtoa, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023

Mutta taitojen hankkiminen oli vasta ensimmäinen askel. Johtajien suurin haaste on määrittää organisaation rakenne tavalla, joka yhdistää kaikki liikkuvat osat. Kumarin mukaan yrityksen liiketoimintataidon ja datakeskuksen välillä on oltava yhteys. “Tiedot ovat tehottomia, ellei niitä ole yhdistetty liiketoimintatuloksiin”, hän totesi. Jotkut yritykset, kuten finanssialan yritykset, saattavat tarvita enemmän hallintoa, kun taas toiset saattavat tarvita enemmän yhteistyötä eri tiimien kanssa.

Mainitut kaksi aloitetta, kuten RISE, Publicis Sapiens olivat alkaneet työntää organisaation monimuotoisuutta. RISE:n kaltaisten aloitteiden, joihin kuului naispuolisten työntekijöiden mentorointi, taustalla oli ajatusmallin muuttaminen organisaatiossa. “Haluamme ihmisten olevan yrityksessä sellaisia ​​kuin ovat”, Virdi sanoi.

Osallistavammat tiimit rakensivat enemmän synergiaa ja yksinkertaisesti työskentelivät yhdessä. Virdi paljasti: “Tutkimukset ovat osoittaneet, että vaikka miesten ryhmät olivat tehokkaita päätöksenteossa vain 57% ajasta, monipuolisemmat tiimit tekivät parempia päätöksiä jopa 87% ajasta.”

Yhdessä voisi olla kaikki elementit, mutta se voi silti olla hankalaa. “Ainesosat voivat olla läsnä, mutta ellei sekoitus ole juuri oikea, se ei ole maukasta”, Kumar sanoi.