Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tutkimus: 15+ henkilökohtaisia ​​taloustilastoja, jotka sinun on tiedettävä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tutkimus: 15+ henkilökohtaisia ​​taloustilastoja, jotka sinun on tiedettävä

Henkilökohtaiset taloustilastot

Tammikuu Maatalouden ulkopuolinen palkanlaskenta 2021 Raportti on osoittanut selvästi, että Yhdysvallat ei ole menossa kohti maksimityöllisyyttä – ja siihen on lisätty vain 49 000 työpaikkaa – ja tähän mennessä on menetetty yhteensä 227 000 työpaikkaa.

Tämä tarkoittaa järkytystä 10 miljoonaa ihmistä on työttömänäjossa 4 miljoonaa ei enää kuulu työmarkkinoille ja 2 miljoonaa amerikkalaista haluaa kokoaikatyötä, mutta joutuu tällä hetkellä tyytymään osa-aikaiseen.

Tämä tulee selvästi vaikuttamaan keskivertoamerikkalaisen henkilökohtaiseen talouteen ja tapaan, jolla he hallitsevat kotitalouksiensa budjetteja, säästöjä ja kulutustottumuksia. Ja se voi myös avata mahdollisuuden useammille ihmisille, jotka etsivät luovia tapoja saada lisätuloja ja kompensoida alentuneita tai menetettyjä palkkoja.

Tämän seurauksena LifeUpswingin uusi tutkimus paljastaa, kuinka amerikkalaiset pärjäävät jatkuvasti muuttuvassa talousympäristössä – ja koska 64 prosenttia vastaajista arvioi oman henkilökohtaisen taloutensa keskimääräistä paremmaksi, laajempi kuva valaisee sitä, kuinka väestö hallitsee rahojaan. .

Avainlöydökset

Tutkimuskysely tuotti mielenkiintoisia tuloksia yksilöiden henkilökohtaisesta taloudesta, heidän käyttämistään strategioista sekä heidän huolenaiheistaan ​​ja ongelmistaan. Alla on yhteenveto tutkimuksen tärkeimmistä tuloksista:

64% amerikkalaisista

56% amerikkalaisista

59% amerikkalaisista

74% amerikkalaisista

43% amerikkalaisista

85% amerikkalaisista

66% amerikkalaisista

65% amerikkalaisista

50% amerikkalaisista

54% amerikkalaisista

43% amerikkalaisista

87% amerikkalaisista

58% amerikkalaisista

47% amerikkalaisista

48% amerikkalaisista

Personal Finance -tutkimuksen tulokset

Kyselyssä esitetyt 15 kysymystä pyrkivät tarjoamaan kokonaisvaltaisen yleiskatsauksen amerikkalaisten henkilökohtaisesta taloudesta ja kattavat muun muassa budjetteja, eläkkeitä, velkaa ja työtä.

1. Miten arvioit henkilökohtaisen taloutesi?

Voidaan väittää, ettemme itse ole paras tuomari oman henkilökohtaisen taloutemme suhteen. Mutta on mielenkiintoista saada näkökulma siihen, kuinka arvioimme omia kykyjämme rahan suhteen.

Tutkimuksemme tiedot osoittavat, että suurin osa ihmisistä arvioi henkilökohtaisen taloutensa suhteellisen hyvin – kanssa 14,5 % sanoen, 24 % , 25,5 % ja 14 % . Siitä jää kollektiivi 17 % amerikkalaisista arvioi henkilökohtaisen taloutensa arvoksi .

Tutkimus osoittaa siis, että kun teemme kokonaisarvion omasta taloussuunnittelusta, lukutaidosta ja kyvystämme – 64 prosenttia uskoo hallitsevansa henkilökohtaisen talouden.

Kysymys jää kuitenkin, voiko itsearviointia tehdä tarkasti? Katsotaan, miten muu tutkimus käy, ja löytyykö räikeästi ilmeisiä ristiriitoja LifeUpswing-kyselyn tulosten kanssa.

2. Onko sinulla hätärahastoa?

Hätärahastoa pidetään usein hyvän henkilökohtaisen rahoitusstrategian selkärangana – ja sen tarkoituksena on saada sinut pois odottamattomista taloustapahtumista niin, että se vaikuttaa mahdollisimman vähän päivittäiseen elämääsi.

Tutkimus osoittaa sen 56 prosenttia Vastaajilla on itse asiassa hätärahasto – ja tämä on osoitus hyvää henkilökohtaista rahoitusta harjoittavista.

Ja vaikka 24,5 prosentilla ihmisistä ei vielä ole hätärahastoa, 14,5 prosenttia harkitsisi sellaisen perustamista.

Usein hätärahaston käynnistäminen on vaikein osa – mutta kun olet varannut tietyn kuukausisumman erilliselle tilille, rahasto kasvaa itse asiassa yllättävän nopeasti.

Mielenkiintoista on, että hieman yli 5 prosenttia amerikkalaisista ei koskaan harkitse hätärahaston perustamista. Ja vaikka kyselyssä ei käsitellä tätä aihetta enempää, tähän voidaan olettaa monia syitä.

3. Kuinka paljon käteistä sinulla on hätätilanteiden kattamiseksi?

Tämä kysymys otti hieman vapautta, kun se muotoiltiin. Kun harkitaan rahan olemassaoloa hätätilanteiden kattamiseen, voitaisiin olettaa, että se hankittaisiin hätärahastosta. Ja vaikka tämä oli kysymyksen painopiste, päätin olla suoraan olettamatta tämän olevan näin. Siksi muotoilin kysymyksen sellaisenaan, jotta en suoraan täsmennä rahastojen sijaintia – mutta se palvelee samaa tarkoitusta.

Ja tulokset olivat hyvin pitkälti linjassa laajempien tutkimusten kanssa 59 prosenttia amerikkalaisista, joilla on alle 1000 dollaria käytettävissä hätätilanteiden kattamiseen.

Joten vaikka useimmilla amerikkalaisilla on joko hätärahasto tai ainakin he harkitsisivat sellaisen perustamista – useimmilla ihmisillä on itse asiassa suhteellisen vähän varoja käytettävissä.

Martin Lewis, MoneySavingExpert.comin perustaja, suosittelee hätärahastoa vähintään kuuden kuukauden laskut. Ja keskimääräisen amerikkalaisen kuukausikulut on asetettu 5 102 dollaria – Se vastaisi 30 612 dollarin hätärahastoa.

🔥 Empfohlen:  19 sovellusta, jotka tarjoavat rekisteröitymisbonuksen

Kuitenkin 41 prosentilla vastaajista on yli 1 000 dollaria hätätapausten kattamiseen, mutta kuinka lähellä suositeltua konsensussummaa ei tiedetä.

Syy, miksi niin monet henkilökohtaisen rahoituksen asiantuntijat suosittelevat lukusummaa hätärahastojen kokoille (joista voi tulla hyvin suuria kuluistasi riippuen), johtuu “epävarmuustekijästä”. Hätätilanteen luonnetta ja vaikutuksia on mahdotonta selittää, joten 6 kuukauden varojen käyttö on paras tapa lieventää “pahimman mahdollisen skenaarion” varalta.

Kyllä, 30 612 dollaria saattaa tuntua ylimääräiseltä kertaluonteiselle eläinlääkärilaskulle, mutta täysin riittävä lääketieteellinen hätätilanne, joka saa sinut työttömäksi.

4. Pidätkö aktiivisesti yllä kotitalouden budjettia?

Kotitalouden budjetin ylläpitäminen on toinen hyvän henkilökohtaisen talouden kulmakivi – ja se on oikeastaan ​​jokaisen hyvin hoidetun kotitalouden perusta. Jos ajattelet kodin ja perheen päivittäistä toimintaa yrityksenä, ei ehkä ole yllätys, että lähes Kolmella amerikkalaisesta neljästä on kotitalousbudjetti.

Syy siihen, miksi budjetti on niin hyödyllinen, on se, että se antaa kokonaisvaltaisen näkökulman kaikkeen tulevaan ja ulostuloon. Jos budjettisi on jaettu oikein luokkiin, voit nopeasti tunnistaa ongelmalliset kulutustavat ja alueet, jotka kaipaavat parannusta.

Se, että 73,5 prosenttia amerikkalaisten budjetista heidän taloutensa antaa käsityksen siitä, kuinka väestö hallitsee aktiivisesti kulutustottumuksiaan – ja miten he tunnistavat huomiota vaativat menot.

165 sivun budjettisuunnittelija tulostettava

Jos kuulut niihin 26 %:iin amerikkalaisista, jotka eivät ole vielä aloittaneet budjettia – hanki LifeUpswing 165 Page Budget Planner tulostettava 50% alennus käyttämällä alennuskoodia noususuhdanne50

5. Mikä osa kotitaloutesi budjetista hyötyisi eniten menojen vähentämisestä.

Intialainen puhuja UG Krishnamurti sanoi: “Ruoka, vaatteet ja suoja – nämä ovat perustarpeita”. Ja tämän osoittaa selvästi se, missä suurin osa amerikkalaisista kuluttaa paljon – ja hyötyisi eniten kustannusten alentamisesta.

Kuukausikulut ovat väistämätön osa elämää! Ellei tietenkään pysty pitämään Steinbeckin klassikkoromaanista – mutta kuka siihen oikeasti pystyy?

Useimmat meistä ovat sitoutuneet lähettämään säännöllisesti rahaa asioihin, joita tarvitsemme pysyäksemme hengissä ja elääksemme mukavasti. Ja kyselyymme vastaajat tunnistivat selvästi kuukausittaiset sähkölaskut (22,5 %) ja ruokaa (20,5 %) suurin taakka heidän budjettiinsa.

Velan takaisinmaksu (18 %), vuokra tai asuntolaina (17 %) ja viihde/tilaukset (15,5 %) ovat toiseksi suurimmat amerikkalaisten kotitalouksien budjetit, jotka hyötyisivät eniten leikkauksista.

Yllättävän, polttoaine- ja kuljetuskustannukset (6,5 %:lla) oli pienin vaikutus talouteen – ja kotitalouksien budjetti hyötyisi vähiten, jos vähennyksiä löydettäisiin.

Vaikka kotitaloutemme budjetti saattaa näyttää melko jäykältä, on itse asiassa monia tapoja vähentää kulujasi vakavasti. Aktiivinen hintavertailu, energiatehokkuuskäyttäytyminen, jätteiden vähentäminen ja kustannusten leikkaaminen ovat kaikki todistettuja tapoja parantaa budjettia.

6. Etsitkö aktiivisesti tapoja leikata kuukausittaisia ​​kulujasi?

Budjettisi alueiden tunnistaminen, joilla on merkittävin vaikutus henkilökohtaiseen talouteen, on ensimmäinen askel budjetin parantamisessa. Seuraavaksi sinun on osallistuttava aktiivisesti kuukausittaiseen kulujen vähentämiseen tunnistetuilla ongelma-alueilla.

Kuukausikulujen leikkaamistapojen etsiminen on ylivoimaista toimintaa 85 prosenttia amerikkalaisista tehdä.

Vaikka kysely ei paljasta syytä, miksi 15 prosenttia vastaajista yrittää vähentää kulujaan, voisi olettaa, että tietyllä nettoarvolla nämä jatkuvat kustannukset ovat melko merkityksettömiä.

7. Harkitsetko maksavasi palvelusta, joka voisi vähentää kuukausilaskujasi?

Saattaa tuntua epäintuitiiviselta maksaa rahaa säästääkseen rahaa. Mutta nämä palvelut ovat olemassa, ja ne toimivat hinnoittelumallilla, joka hyödyttää sekä yritystä että sen asiakkaita.

Kyselymme paljastaa sen 6,5 % amerikkalaisista käyttää jo laskujen vähentämispalveluita ja 59,5 % ihmisistä harkitsisi sellaisen käyttämistä, jos he eivät jo tee sitä.

Nämä yritykset toimivat siten, että ne veloittavat sinulta osan säästöistä, joita he voivat saada – ja siksi se toimii tavallaan kuin ei-win-no-fee -hinnoittelumalli. Se voi olla kädet irti tapa vaikuttaa merkittävästi kuukausittaisiin menoihisi.

On olemassa useita työkaluja ja taktiikoita, joita voit käyttää kuukausittaisten kulujesi pienentämiseen – ja samalla annat hengähdystaukoa kotitaloudellesi.

Palvelut kuten TrueBill ja BillShark tarkistaa itsenäisesti paremmat hinnat, neuvottelee olemassa olevista hinnoista ja peruuttaa käyttämättömät tilaukset pienellä prosenttiosuudella tehdyistä säästöistä.

🔥 Empfohlen:  Tästä syystä FBI sanoo, että sinun ei pitäisi koskaan käyttää julkisia puhelinlatureita

8. Onko sinulla sivutouhua (aktiivinen rahan ansaitseminen päätulolähteesi ulkopuolella)

Lause voi hyvinkin olla viime vuosikymmenen muotisana – mutta se todella tarkoittaa vain yhtä asiaa. Ja se on rahan ansaitsemista päätulonlähteesi ulkopuolella. Itse asiassa ihmiset ovat tehneet tätä jo hyvin pitkään – toinenkin työ on teknisesti sivutyötä.

Joten ei ehkä ole yllätys, että massiivinen 65 prosenttia amerikkalaisista osallistuu aktiivisesti sivukeikalle joka tuottaa lisätuloja. Mielenkiintoista on kuitenkin ero ansiotason välillä, jonka tämä koulun ulkopuolinen toiminta tuottaa.

Hieman yli 15 prosentilla kyselyyn vastanneista on sivukeikka, joka ansaitsee alle 100 dollaria kuukaudessa.

Seuraava tuloluokka (100–500 dollaria kuukaudessa) on suurin ansaitsevien alaryhmä 24 prosentilla, ja vain 10 prosenttia amerikkalaisista ansaitsee 500–1000 dollaria kuukaudessa.

Eniten ansaitsevia on edelleen vähemmän, 9 prosenttia ansaitsee 1000–5000 dollaria kuukaudessa ja vain 6 prosenttia yli 5000 dollaria kuukaudessa sivuhälinästä.

9. Jos sinulla ei ole sivuhusteria, harkitsisitko sellaisen aloittamista?

A Vistaprintin tutkimus Löysimme samanlaisen tuloksen kuin tekemässämme tutkimuksessa – 55 % työntekijöistä vahvisti pyrkimyksensä muuttaa harrastus sivuharrastukseksi.

Ja vaikka kyselymme ei täsmentänyt syitä sivukeikan aloittamiseen, se antoi kuitenkin jonkinlaisen käsityksen syistä

Ensinnäkin 28 prosenttia vastaajista sanoivat aloittavansa sivuhälinän, mutta heillä ei yksinkertaisesti ole aikaa – lähes 60 prosenttia tästä ryhmästä on .

Toiseksi, 22 prosenttia vastaajista sanoi, että he aloittaisivat sivurytmin, mutta heillä ei ole varoja – 63 prosenttia tästä ryhmästä on .

Lopuksi, 11 prosenttia amerikkalaisista hylkää sivuharrastukset realistisena tapana lisätä henkilökohtaista varallisuutta.

Näistä tiedoista voisi vetää suhteellisen yksinkertaisen johtopäätöksen – Niistä, jotka haluavat aloittaa sivutouhua oman talouden parantamiseksi, nuoremmalla sukupolvella ei ole siihen varaa, ja vanhemmalla ei ole aikaa.

10. Onko sinulla passiivisia tulolähteitä?

Passiivinen tulo on todella unelma! Se on tapa ansaita rahaa toistuvasti näennäisesti vähäisellä vaivalla. Ja vaikka se ei ehkä olekaan niin helppoa, se on ehdottomasti tulonlähde, jonka arsenaalissa kannattaa olla.

Valitettavasti passiiviset tulot edellyttävät luonteeltaan usein kallista omaisuutta (omaisuutta, yrityksiä, immateriaaliomaisuutta) tai vuosia vaurautta, joka tuottaa johdonmukaista tuottoa. Siksi varmaankin 54 prosentilla amerikkalaisista ei ole minkäänlaista perinteistä passiivista tuloa.

Niistä, jotka nauttivat tämän muodon ansioista, yksi neljästä kyselyyn vastanneesta saa sijoituksia. Seuraavaksi suurin ryhmä (8 %) saa passiivisia tuloja eläkemaksuista ja sitten vain 7 % vastaajista saa säännöllistä vuokratuloa.

Mielenkiintoista, 8 % amerikkalaisista nauttii useammasta kuin yhdestä passiivisen tulon lähteestä – mikä tarkoittaa, että he ovat onnistuneet hajauttamaan riskien allokoinnin useille virroille.

11. Kuinka paljon luottokorttivelkaa sinulla on tällä hetkellä?

Luottokorttivelkojen ylläpitäminen ei välttämättä ole henkilökohtaisen talouden loppupää – eivätkä tilastot aina maalaa täydellisiä kuvia. Ongelmat syntyvät, kun velka tulee kalliiksi – eikä sitä voida maksaa pois.

Jos kannettuna olevaa velkaa voidaan hallita yksilön taloudellisissa olosuhteissa – luotto on väline, joka voi helpottaa vastuullista lainaamista. Nämä tilastot eivät paljasta luoton taustalla olevia olosuhteita tai yksilöiden lainanottotapoja. Mutta pikemminkin ne korostavat velkaantuneisuutta, joka on suhteutettu koko väestöön.

Hieman yli 1/3 amerikkalainen ei sisällä luottokorttivelkoja – ja mielenkiintoista kyllä, tämä jakautui tasaisesti ikäryhmien kesken.

Hieman alle 1/4:llä on keskimääräinen luottokorttivelka alle 1 000 dollaria, ja suurimmalla ryhmällä (27 %) oli 1 000 – 5 000 dollaria.

Lopuksi, 16 prosentilla amerikkalaisista on yli 5000 dollarin arvoinen luottokorttivelka.

12. Pidätkö velkasi takaisinmaksuista etusijalla?

Velkaa on monessa muodossa – luottokorttiveloista, opintolainoista, kotitalouksien veloista ja asuntolainasta – ja sen maksaminen on avain terveen henkilökohtaisen talouden kannalta.

Ja vaikka tutkimuksemme osoitti, että 43 prosentilla amerikkalaisista on luottokorttivelkaa, keskiverto amerikkalaisella on a velkaa yhteensä 90 460 dollaria – joka sisältää henkilökohtaiset lainat, asuntolainat ja opintolainat.

Se on hyvä nähdä 87 prosenttia vastaajista asettaa velkojen takaisinmaksun etusijalle – Ja koska niin monilla meistä on nyt niin suuria velkasummia, ei ole yllättävää, että tasapainon selvittäminen on asia, johon monet pyrkivät.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa transkriptoinnilla

13. Säästätkö aktiivisesti rahaa eläketilille, 401(k) tai IRA:lle?

Pieni tai ei ollenkaan eläkesäästöjä on vaarallinen peli, kun mietit taloudellista tulevaisuuttasi.

Ja vain kanssa 58 prosenttia amerikkalaisista säästää aktiivisesti 401(k)- tai IRA-järjestelmäänse herättää kysymyksen, mitä he tekevät sen sijaan taloudellisten sijoitusten suhteen?

Itse asiassa 40 miljoonalla yksityisen sektorin työntekijällä ei ole pääsyä eläkejärjestelmään työnantajansa kautta. Yhdysvaltain työtilastotoimiston 2018 tutkimus.

Ja vielä pelottavampi tilasto on se, että jos haluat jäädä eläkkeelle 65-vuotiaana puolella vuosipalkastasi – sinun tulee säästää 40 % tuloistasi seuraavien 30 vuoden aikana (jos sijoitustuotot ovat alle 3 %).

Acorns eläkkeelle

Helppo, automatisoitu tapa säästää eläkettä varten. Voit laittaa ylimääräistä rahaa töihin niin vähän kuin 5 dollaria kerralla – suoraan sinulle sopivaan IRA:han ja portfolioon

14. Käytätkö henkilökohtaisen talouden sovelluksia?

Elämme teknologisen aikakauden ansiosta, ei ole koskaan ollut helpompaa hallita omaisuuttasi rahan säästämiseen tarkoitetun taloudellisen tuen avulla.

Matkallasi kohti taloudellista riippumattomuutta markkinat ovat nyt täynnä sovelluksia, verkkoalustoja ja räätälöityjä palveluita, jotka auttavat sinua asiantuntevasti yhä monimutkaisemmissa talouspäätöksissä, joita sinun on tehtävä.

Ei se sitten ole ihme 47 prosenttia amerikkalaisista käyttää henkilökohtaista rahoitussovellusta – kanssa Tammmenterhot ja Henkilökohtainen pääoma on selkeä johtaja kyselyvastaustemme joukossa.

The Trim talouspäällikkö sovellus on toinen suosittu valinta budjetointiajalla – ja se auttaa vähentämään kulutusta, säästämään rahaa ja saavuttamaan taloudellisen tavoitteesi.

15. Käytätkö rahanpalautuspalveluita, kuten Ibottaa tai Swagbucksia, säästääksesi rahaa?

Jos todella puhut henkilökohtaisesta rahoituksesta – cashback-palveluntarjoajien käyttäminen on sinulle toista luontoa. Ja vaikka tämä on yhä useammin käytetty kuluttajien säästämisen muoto, kyselymme paljastaa pikemminkin vähemmän kuin täydellisen käyttöönoton.

Itse asiassa, hieman alle puolet amerikkalaisista kuluttajista käyttää cashback-palveluntarjoajia keinona säästää rahaa ostoksia tehdessä.

Cashback-palveluntarjoajat, kuten Swagbucks ja Ibotta kannustaa ostoksia alustojensa kautta tarjoamalla sinulle takaisin joitain heidän tytäryhtiöiden palkkioistaan. Se on todellakin win-win-tilanne kaikille osapuolille.

Ja kyselymme paljastaa, että vaikka hieman yli 50 prosenttia amerikkalaisista kuluttajista ei tällä hetkellä käytä cashbackia, 15 prosenttia pitäisi sen mahdollisuutena tulevaisuudessa.

Taloudellisen tietämyksen lisääminen ja parempien henkilökohtaisen rahoitustaktiikkojen saaminen on nousussa. Ja vaikka kaikki eivät tällä hetkellä ota täysin käyttöön cashback-mallia, halu osallistua uuden aikakauden kulutusmaailmaan näyttää lupaavalta.

Avaimet takeawayt

Kun monet kohtaavat kotitalouksien tulojen pienenemistä, henkilökohtaisen talouden koulutus valaisee Yhdysvaltain väestön sietokykyä talouden taantumia vastaan. Pelkästään se tosiasia, että 65 prosentilla ihmisistä on sivutoimia lisätulojen hankkimiseksi, on osoitus heidän kovasta työstään ja kekseliäisyydestään.

Ja vaikka pyrkimys korkeaan nettovarallisuuteen, opintolainavelan poistaminen, hyvä luottoluokitus ja alhainen kulutusvelka ovat ihailtavia harrastuksia – monien amerikkalaisten omaksuma kokonaisvaltainen lähestymistapa parempaan talouslukutaitoon on kaikin puolin vankka lähestymistapa hyvään henkilökohtaiseen talouteen. .

Suositeltava: 5 rahoitusasiantuntijaa murskaa suurimmat säästömyytit

Henkilökohtaiset taloustilastot

Table of Contents