Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TutorBin Success Story – yhden luukun henkilökohtainen mikrotutorointiratkaisu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TutorBin Success Story – yhden luukun henkilökohtainen mikrotutorointiratkaisu

TutorBin.

Verkko-oppimismarkkinat ovat kasvaneet nopeasti, ja pandemialla on ollut ratkaiseva rooli sen kasvun kiihdyttämisessä. Verkko-oppiminen on saamassa valtavaa suosiota, koska sen avulla opiskelijat ja ammattilaiset voivat oppia omaan aikaansa ja tahtiinsa.

Tämän kasvavan kysynnän ja suosion myötä monet verkko-oppimisympäristöt ovat nousemassa erilaisiin teknologioihin, jotka tarjoavat ratkaisuja erilaisiin oppimistarpeisiin. Hämmästyttävä esimerkki tästä on TutorBin, online-tutorointiportaali, joka on yhden luukun ratkaisu kaikkiin kotitehtäviisi liittyviin ongelmiisi.

Alusta auttaa opiskelijoita henkilökohtaisissa tutorointi- ja epäilyksiä ratkaisevissa istunnoissa ja varmistaa myös, että sen palvelut ovat kaikkien opiskelijoiden saatavilla ja edullisia maailmanlaajuisesti.

Tässä artikkelissa opit lisää TutorBinistä, sen tarinasta, perustajista ja tiimistä, liiketoiminta- ja tulomallista, haasteista ja muusta.

TutorBin – Yrityksen kohokohdat

Aloitusnimi
TutorBin
Ala Sähköisen oppimisen tarjoajat
Päämaja Gurugram, Haryana
Perustettu 2017
Perustajat Parveen Lather, Vishal Kumar, Ankit Gahlawat
Verkkosivusto tutorbin.com

TutorBin – Tietoja
TutorBin – Toimialan tiedot
TutorBin – perustajat ja tiimi
TutorBin – Aloitustarina
TutorBin – Käynnistys
TutorBin – nimi ja logo
TutorBin – Visio ja Missio
TutorBin – Tuotteet/palvelut
TutorBin – Liiketoiminta- ja tulomalli
TutorBin – Käyttäjien houkuttelevuuden ja säilyttämisen strategia
TutorBin – Rahoitus
TutorBin – kohtaamat haasteet
TutorBin – Markkinointistrategia
TutorBin – Tulevaisuuden suunnitelmat

TutorBin – Tietoja

TutorBin on vuonna 2017 perustettu verkkotutorointiportaali. Se on yhden luukun ratkaisu sekä opiskelijoille että verkkotutoreille. Se palkkaa ammattitaitoisia ja asiantuntevia ohjaajia, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita.

Alusta toimii siltana opiskelijoiden ja ohjaajien välillä. Yhtäältä se auttaa opiskelijoita oppimaan ja selvittämään epäilyksiään globaaleilta aiheasiantuntijoilta ja toisaalta se tarjoaa verkkotutoreille mahdollisuuden ansaita samalla jakamalla tietämystään.

TutorBin – Toimialan tiedot

Vuonna 2020 maailmanlaajuisten verkko-oppimismarkkinoiden koko oli 197,00 miljardia dollaria, ja se saavuttaa 840,11 miljardia dollaria vuoteen 2030 mennessä, jolloin CAGR on 17,5 % vuosina 2021–2030. Verkko-oppiminen tarjoaa opiskelijoille erilaisia ​​etuja, mukaan lukien alhaiset koulutuskustannukset ja erikoiskurssit. oppimista. Etäoppimisen lisääntyminen pandemian aikana ja minimaalisten, kätevien oppimiskehysten kysyntä vaikuttavat positiivisesti markkinoiden kasvuun. Muutaman mallin nousun, esimerkiksi mikrooppimisen, monipuolisen oppimisen ja kannettavan tai mobiilin oppimisen uskotaan tarjoavan kannattavia mahdollisuuksia kasvattaa markkinoita lukuaikana.

Verkko-oppimismarkkinat jaetaan palveluntarjoajan, käyttöönotto- tai organisaatiomallin, kurssin, loppukäyttäjän ja alueen perusteella. Palveluntarjoajan mukaan se on jaettu sisältöön ja hallintaan. Organisaatio- tai käyttöönottotilan mukaan se tilataan pilveen ja paikan päällä. Tietenkin se on jaettu perus- ja toisen asteen koulutukseen, korkeakoulutukseen, verkkosertifiointiin ja ammattikurssiin sekä kokeiden valmisteluun. Loppukäyttäjän mukaan se on ryhmitelty akateemiseen, yritys- ja hallintoon.

Akateemisen, yhden raportissa käsitellyistä osista, ennustetaan kirjaavan 10,2 % CAGR:n ja saavuttavan 314 miljardia US$ kokeen aikakehyksen loppuun mennessä. Jatkuvat sisällön digitalisointipyrkimykset akateemisella alueella ja nousevat opiskelijahakemukset verkkokursseille osa- ja päätoimisesti tukevat akateemisen osan kehitystä.TutorBin – perustajat ja tiimi

TutorBinin perustivat Parveen Lather, Vishal Kumar ja Ankit Gahlawat.

Parveen Lather, toimitusjohtaja (toimitusjohtaja)

Tutorbinin toimitusjohtaja Praveen on intohimoinen kouluttaja, joka johtaa yrityksen taloutta, toimintaa ja yleistä liiketoiminnan johtamista. Ennen Tutorbinin perustamista hän ohjasi opiskelijoita useissa maissa. Tutorina hän sai vahvan ymmärryksen tutoroinnin tärkeydestä ja roolista, joka sillä voi olla elämän muuttamisessa. Hän on Kharagpurin Indian Institute of Technologyn alumni, ja hän on suorittanut kandidaatin ja maisterin tutkinnon geofysiikassa.

🔥 Empfohlen:  Sijoitusrahaston kokonaiskulusuhde: Kaava ja selitys

Vishal Kumar, perustaja, johtaja ja tuotepäällikkö (CPO)

Vishal on ollut TutorBinin kanssa sen käsitteellistämisestä lähtien. Hän johtaa teknologiaa, suunnittelua ja tuotekehitystä TutorBinissä. Hän on ollut vahvasti arvioitujen tuotteiden, mukaan lukien mobiilisovellukset, kirjastot, laskimet, tietovarastot ja muut, takana. Hän on suorittanut B. Tech. IIT Kharagpurista.

Ankit Gahlawat, yksi perustajista ja markkinointijohtaja (CMO)

Ankit on vastuussa TutorBinin mainonnasta ja maailmanlaajuisesta kasvusta; hän on ohjannut mainonta- ja markkinointikampanjoita ja kasvua Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Lähi-idässä ja eri puolilla maailmaa. Hän on pääpuhuja keskeisissä yritystoiminnoissa globaalin koulutuksen, ed-techin ja tutoroinnin alalla. Hän uskoo vakaasti, että innovaatiot ovat kasvun kannalta kriittisiä. Hänen johdollaan TutorBin on osallistunut strategisiin yhteistyöhön, vaikuttajamarkkinointiin, digitaaliseen sitoutumiseen ja vallankumouksellisiin mainontatoimiin. Hän on suorittanut B. Tech. IIT Kharagpurista.

TutorBin – Aloitustarina

Hänen alkuaikoinaan IIT Kharagpurissa, Praveen tapana tutoroida ystäviään, jotka opiskelivat ulkomaisissa yliopistoissa. Pian hän sai yhteyden useisiin ulkomailla opiskeleviin opiskelijoihin Facebook-ryhmien kautta. Palvelujen laatu johti siihen, että kiinnostuneiden opiskelijoiden määrä kasvoi. Tästä lähtien hän havaitsi tarpeen mukaan ohjaamisen tarpeen ja ideoi opiskelijoiden henkilökohtaisen akateemisen avun konseptin. Hän ymmärsi, että opiskelijat eivät vaatineet tuntikausia tutorointia tai kokonaista kurssia. He halusivat vain selventää opiskelun aikana esiin tulleita epäilyksiään ja olivat kiinnostuneita täsmällisestä ohjauksesta.

Samalla kun toiset olivat kiireisiä kampuksen sijoituksissa, Praveen ja hänen kaksi ystäväänsä, Vishal ja Ankit, tutkivat tämän ongelman ratkaisemista. Tällä hetkellä kiinnostuneiden opiskelijoiden määrä kasvoi tasaisesti referenssien ja suullisesti. Ottaen huomioon, että opiskelijoilla on erilaiset vaatimukset, trio alkoi kartoittaa heitä sopivien ohjaajien kanssa. Tutorit rakastivat taloudellista vapautta, ja opiskelijat nauttivat laadukkaasta mikrotutoroinnista.

Praveen lisää: “Teimme perusasiat oikein. Seuraava askel oli erilaisten toimintojen, prosessien ja osastojen perustaminen keskittymään jokaiseen osaan erikseen. Lisäksi olimme uteliaita, joten aloimme tavoittaa useampia startup-perustajia, etsiä heidän validointiaan, saada heidän näkemyksiään ja kokemuksiaan ideastamme/työstämme.

TutorBin – Käynnistys

IIT KGP:ssä opiskellessaan TutorBinin perustajat tarjosivat jo räätälöityjä tutorointipalveluita ja epäilyksiä ratkaisevia istuntoja parittomina aikoina opiskelutovereille ja länsimaissa opiskeleville opiskelijoille. Sillä välin he alkoivat ottaa yhteyttä ryhmiin sosiaalisen median kautta ja olla yhteydessä moniin opiskelijoihin. Siinä vaiheessa he tunnistivat opiskelijan huolen. Opiskelijat vaativat mikrotutorointia ja hetkikysymysten käsittelytapaamisia. Ratkaisun löytämiseksi näihin ongelmiin he tarvitsivat mentorointivoimaa.

Alkuvaiheessa selvitettiin, että tuutoriksi sopivimmat olivat opiskelevat tai kilpailukokeisiin valmistautuvat ja taloudellista riippumattomuutta tarvitsevat. Perustajat mainitsivat: “Toimiston perustaminen KGP:hen oli kunnollinen valinta pysyäkseen ohjaajien saavutettavuudessa, ja se auttoi meitä suuresti kehittämään liiketoimintaamme.”

Tällä tavalla heillä oli jo ennen TutorBinin virallista lähettämistä vakaa opiskelija- ja mentoripohja verkostoitumisen kautta. Seuraava vaihe heille oli erilaisten toimintojen, prosessien ja osastojen perustaminen keskittymään jokaiseen osaan erikseen. Heidän vierailunsa Kharagpuriin viime vuosina auttoi heitä perustamaan valmentajapohjansa, mikä ei enää ollut huolenaihe. Lopulta he keskittyivät ylimääräisiin hallintoihin, asioihin ja ryhmien rakentamiseen.

Aluksi organisaatio sai nimensä “Snap Q/A” jossa todettiin, että opiskelijoiden on pohdittava kysymyksiä tai tiedusteluja ja he saavat tarvittavat palvelut ja ratkaisut vapautettuna plagioinnista. Myöhemmin he muuttivat tuotenimeä muotoon “TutorBin” heijastelemaan jatkuvasti kasvavaa mentoripohjaa ja heidän opiskelijoilleen tarjoamaa tyytyväisyyttä. Mentoripohjan koko ei kasvanut, vaan myös ohjaajien laatu parani ja on parantunut edelleen varmistaen, että kaikki TutorBiniä lähestyvät opiskelijat saavat huippuluokan tukea.

🔥 Empfohlen:  Keskikokoisen sisällön mainostaminen (5 tapaa, jotka toimivat)

Lisäksi heidän brändinsä logo puhuu puolestaan. Se suunniteltiin pitäen mielessä niiden tuottaman tyytyväisyyden taso. He haluavat välittää viestin ja esitellä oppilaidensa tyytyväisyyttä oppimismatkaansa. Siksi he suunnittelivat A+ -logon.

TutorBin – Visio ja Missio

Ongelmanratkaisun avulla TutorBin keskittyy tarjoamaan opiskelijoille henkilökohtaisia ​​​​tutorointi- ja epäilyksiä ratkaisevia istuntoja. TutorBin varmistaa, että palvelut ovat maailmanlaajuisesti saatavilla ja edullisia kaikille opiskelijoille.

Näkemys: Kuten he sanovat: “Pyrimme tarjoamaan henkilökohtaista mikrotutorointia opiskelijoille ympäri maailmaa samalla kun luomme ohjaajille hyvät ansaintamahdollisuudet.”

TutorBin – Tuotteet/palvelut

Aluksi TutorBinin ydintiimi aloitti pienestä valmentamalla työtovereitaan. Siitä huolimatta ydintiimi tajusi vuoden sisällä, että he tarvitsivat alustan tämän ongelman ratkaisemiseksi laajemmassa mittakaavassa. TutorBin järjesti mukana tulevat tuotteet, verkkosivut ja räätälöidyt sovellukset sekä opiskelijoille että mentoreille. Helpottaakseen mentoreiden ja opiskelijoiden välistä vuorovaikutusta TutorBin kehitti tuotteita, kuten Student Dashboard ja Student CRMjoiden avulla opiskelijat voivat siirtää vaatimuksiaan ja toiminnanjohtajat huolehtia vaatimuksistaan ​​ja kartoittaa niitä asiantuntijoiden kanssa viimeksi mainittujen avulla.

Koska TutorBin on foorumi opiskelijoille ja mentoreille, se on myös edistänyt a Tutor Dashboard ja Tutor CRM, joiden avulla mentorit voivat tunnistaa välttämättömyydet, välittää pyyntöjä ja seurata niiden tarkkuutta. Pk-yritykset käyttävät Tutor CRM:ää varmistaakseen täyttämiensä vaatimusten oikeellisuuden ennen kuin ne toimittavat ne opiskelijoille, kun taas Tutor Dashboard olennaisesti auttaa mentoreita ehtojen täyttämisessä. Lisäksi he laajensivat ja perustivat lisäpalveluita opiskelijoille, mukaan lukien:

 • Kotitehtävien online-apu
 • Online-tehtäväohje
 • Live-istunto
 • Videoratkaisu
 • Esseen kirjoittamisen apu
 • Laboratorioraporttien kirjoitusohje
 • Projektiraportin kirjoitusohje
 • Puheenkirjoituspalvelut
 • Esitysten kirjoituspalvelut

Siinä ei vielä kaikki. TutorBinissä on E-kirjasto, jossa opiskelijat voivat tutkia yli 1,5 litran kysymysratkaisuja. Ja se myös freemium-versiossa.

Viiden vuoden kuluttua TutorBinillä on korkeatasoinen sivusto, joka huolehtii sekä mentoreiden että opiskelijoiden vaatimuksista. Samoin TutorBin tarjoaa tällä hetkellä yli kahdeksan palvelua ja suunnittelee integroivaa 1-1 live-istuntoa opiskelijoille, mikä auttaa opiskelijoita seuraavilla tavoilla:

 • Ratkaise heidän epäilyksensä videopuhelulla asiantuntijoiden kanssa.
 • Se takaa paremman selkeyden White Board -konseptin kautta.
 • Kasvokkain tapahtuva vuorovaikutus opiskelijan ja mentorin välillä mahdollistaa paremman ymmärtämisen.

TutorBin tarkoittaa myös tekoälylaskimen ja audiovisuaalisen kirjaston edistämistä.

 • Tekoälylaskin antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada ratkaisuja hetkessä riippumatta siitä, ovatko kysymykset numeerisen yhtälön vai sanojen/kirjaimien yhtälön muodossa.
 • Äänivideokirjasto varmistaa, että kysymyskirjastosta tulee vieläkin kiehtovampi opiskelijoille, mutta Audiovideokirjaston avulla opiskelijat ymmärtävät käsitteitä paremmin visuaalisen esityksen avulla.

Näiden opiskelijoille tarkoitettujen arvokkaiden palvelujen lisäksi TutorBin varmistaa, että nämä palvelut ovat helposti saatavilla ja edullisia opiskelijoille ympäri maailmaa.

TutorBin – Liiketoiminta- ja tulomalli

TutorBin on ed-tech-organisaatio, joka on yhteinen alusta opiskelijoille ja ohjaajille. TutorBin keskittyy ratkaisemaan ongelman opiskelijoille ja tarjoaa samalla alustan tutoreille tulojen hankkimiseen. Lisäksi TutorBin aikoo olla yhden luukun ratkaisu kaikkeen siihen apuun, jota opiskelija tarvitsee koulunkäynnin aikana.

TutorBinin tulomalli on provisiopohjainen. Opiskelijoilta ei veloiteta saamistaan ​​palveluista kiinteitä kuluja. Oli miten oli, hinnat määräytyvät erilaisten rajojen mukaan, kuten vaikeusaste, määräaika, käytetty aika jne. TutorBin varmistaa, että palvelut ovat edullisia ja kaikkien opiskelijoiden saatavilla ympäri maailmaa. Lisäksi TutorBinissä on joustava hinnoittelumalli, eli tilauksen hinnoittelu riippuu sijainnista ja opiskelijatyypistä. Toisin sanoen heillä on erilaiset hinnoittelutekniikat eri maissa. Tällä varmistetaan, että heidän palvelut ovat edullisia ja kaikkien opiskelijoiden saatavilla ympäri maailmaa.

🔥 Empfohlen:  ikOOji Startup Story: Brändi, joka luo taikuutta lapsille

TutorBin – Käyttäjien houkuttelevuuden ja säilyttämisen strategia

Alusta lähtien TutorBin on keskittynyt laadukkaiden palvelujen tuottamiseen. Ensisijainen tekniikka, jota TutorBin on käyttänyt pitääkseen ja houkutellakseen lisää asiakkaita, on heidän laadukkaiden palveluidensa täyttäminen.

TutorBin – Rahoitus

TutorBin on edelleen bootstrap-käynnistys. Se on kuitenkin kasvanut tasaisesti näiden vuosien aikana. He etsivät parhaillaan 5 miljoonan dollarin rahoitusta rakentaakseen vahvemman ja hoidetumman tekoälytiimin tulevia tekoälyprojekteja varten, jotka ovat vallankumouksellinen askel alalla.

TutorBin – kohtaamat haasteet

TutorBin pyrkii tyydyttämään asiakkaitaan tarjoamiensa palveluiden laadulla. Organisaation haastavin mutta palkitsevin osa oli sen globaali asiakaskunta. Heidän ensisijaisena haasteensa oli toimittaa eri maissa opiskeleville opiskelijoille tyydyttäviä tehtäviä. Koska jokaisella maalla on oma koulutusjärjestelmänsä ja arviointikehyksensä, asiantuntijoiden on huolehdittava siitä.

Mentorit koulutettiin kuitenkin eri maiden eri opetussuunnitelmien mukaan tämän haasteen voittamiseksi. Ennen pitkää kysyntä ylitti tarjonnan, etenkin COVID-kaudella.TutorBin – Markkinointistrategia

TutorBinillä on asiakkaita Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Kanadasta, Australiasta ja Persianlahden maista. Voidakseen tarjota tyydyttäviä palveluita kaikille asiakkailleen ympäri maailmaa, TutorBin aloitti keskittymällä yhteen maahan kerrallaan ja koulutti ohjaajat sen mukaisesti. Koulutuksen tuloksena räätälöityjä ratkaisuja eri maissa opiskeleville opiskelijoille. Lisäksi se lisäsi tutoreiden ja opiskelijoiden välistä ymmärrystä, kun tutorit ymmärsivät tehokkaasti opiskelijoiden tarpeet.

TutorBin – Tulevaisuuden suunnitelmat

Alkuperäiset perustivat yrityksen tyhjästä, ja nykyään se kasvaa tasaisesti ja sillä on vakaa opiskelija- ja ohjaajakunta. Yrityksen mukana otetut tutorit kasvavat jatkuvasti mahdollisuuksiensa kanssa. TutorBiniin liittyvät opiskelijat jatkavat matkaansa, kunnes he suorittavat koulutussuunnitelmansa ja osoittavat täyttymyksenään ja uskollisuutensa yritystä kohtaan.

Lisäksi TutorBin pyrkii tarjoamaan yhden luukun ratkaisun kaikille opiskelijoilleen. Se aikoo lähettää tilausmallinsa, 1-1 suoraa videotutorointia ja tekoälypohjaisen laskimen. Lisäksi TutorBin on lähettänyt proaktiivisesti kysymyskirjastonsa, jossa on erilaisia ​​Q/An ja joka aikoo sisällyttää videosisältöä.

UKK

Mikä on TutorBin?

TutorBin on yhden luukun ratkaisu kaikkiin kotitehtäväsi ongelmiin. Se keskittyy tarjoamaan opiskelijoille henkilökohtaisia ​​​​tutorointi- ja epäilyksiä ratkaisevia istuntoja.

Kuka aloitti TutorBinin?

TutorBinin perustivat IIT:n alumnit, Kharagpur Parveen Lather, Vishal Kumar ja Ankit Gahlawat.

Milloin TutorBin perustettiin?

TutorBin on perustettu vuonna 2017.

Mitä palveluita TutorBin tarjoaa?

TutorBinin merkittäviin palveluihin kuuluvat:

 • Kotitehtävien online-apu
 • Online-tehtäväohje
 • Live-istunto
 • Videoratkaisu
 • Esseen kirjoittamisen apu
 • Laboratorioraporttien kirjoitusohje
 • Projektiraportin kirjoitusohje
 • Puheenkirjoituspalvelut
 • Esitysten kirjoituspalvelut