Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tutustu Botifyhin: Pääset sisälle toimitusjohtaja Adrien Menardin kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tutustu Botifyhin: Pääset sisälle toimitusjohtaja Adrien Menardin kanssa

Ehkä olet kuullut yritysindeksointirobotin käännyttämisestä päästä päähän SEO-hallintaratkaisusta Botifysta aiemmin.

Mutta mitä yritys ja sen tiimi ovat tehneet viime aikoina?

Ja ehkä tärkeintä tälle yleisölle – minne he ovat menossa ja mitä he etsivät uusista hakukoneoptimoinnista, jotta he pääsevät sinne?

Minulla oli äskettäin tilaisuus keskustella Botifyn toimitusjohtajan kanssa, Adrien Menard.

Lue hänen näkemyksensä yrityksen hakukoneoptimoinnin kiireellisimmistä haasteista ja mahdollisuuksista, hänen brändinsä ja työkalunsa uudesta, mitä Botify etsii uusilta SEO-vuokraajilta ja paljon muuta.

Mitkä ovat yrityksen suurimmat analytiikkahaasteet ja mahdollisuudet tällä hetkellä?

Adrien Menard: Yksi yritysorganisaatioiden suurimmista haasteista on hyödyntää valtavia määriä saatavilla olevaa raakadataa tehokkaasti ja tuloksellisesti järkevien päätösten tekemiseksi. Tämä pätee erityisesti yrityksiin, jotka ylläpitävät suuria tai monimutkaisia ​​toimipaikkoja.

Mikä tahansa organisaatio voi nykyään saada enemmän kuin tarpeeksi dataa ammattitaitoiselle orgaanisen haun ammattilaiselle ymmärtääkseen muutaman sivun toiminnan ja parantaakseen niitä.

Ihmisten on kuitenkin mahdotonta tarkastella manuaalisesti näitä tuhansien monimutkaisesti toisiinsa liittyvien sivujen tietoja ja saada käyttökelpoisia oivalluksia päivittäin tai viikoittain. Se vaatii tehokkaita data-analyysityökaluja ja suoraan sanottuna koneoppimista.

Mutta tämän sisällä piilee vielä suurempi haaste. Kun sinulla on tarkka käsitys verkkosivustosi tehokkuudesta sivutasolla, miten priorisoit optimoinnit?

Suoraan sanottuna et halua tuhlata aikaa sivuille, joilla ei ole vaikutusta tuloihin. etkä myöskään halua parantaa sivuja, joita indeksointirobotit eivät edes indeksoi koodausvirheen tai algoritmin päätöksen takia, jonka mukaan sivut eivät ole indeksoinnin arvoisia.

Analyysi ei siis voi pelkistää raakadatan massaa hienostuneen datan massaksi – tai jopa loistavien oivallusten massaksi. Sen on otettava seuraava askel.

Sen on tunnistettava yksittäisten sivujen tuottoarvo, priorisoitava optimoinnit tulovaikutusten perusteella, varmistettava, että Web-indeksoijat todella indeksoivat sivut, ja suunniteltava optimoinnit sen pohjalta.

Mitkä yrityksen SEO-haasteet ovat edessäpäin?

Adrien Menard: Uskon, että orgaanisen hakumarkkinoinnin tiimit kohtaavat kahdenlaisia ​​ongelmia omissa organisaatioissaan.

Ensinnäkin uskon, että hakuammattilaisten on yhä vaikeampi toteuttaa suosituksiaan.

Jos sinulla on loistavia ideoita optimointiin, mutta sinun on vietävä ne yrityksen web-tiimiin, joka on jo varattu kahdeksi tai kolmeksi neljännekseksi, tai joudut ajamaan ne sisällöntarkastajien haasteen läpi, et ehkä koskaan saa optimoinnit aktivoitu.

🔥 Empfohlen:  Puma tekee yhteistyötä LaMelo Ballin ja Gutter Cat Gangin kanssa NFT-lenkkarien valmistuksessa

Olen vakuuttunut, että hyvä vastaus on tuoda lisää automaatiota päätöksentekoprosessiin ja toteutusvaiheeseen.

Toiseksi uskon, että orgaanisen haun ammattilaisilla on yhä enemmän paineita näyttää tuloksia tuloihin kohdistuvan vaikutuksen suhteen. Tämä ei ole harvinaista.

Jokaisen markkinointikanavan tulee vastata samaan kysymykseen!

Maksullisen hakuvaihtoehdon kilpailukyvyn lisääntyessä ja vakavia kysymyksiä verkossa tapahtuvasta yksityisyydestä, johtajat alkavat tarkastella uudelleen orgaanista hakua ja kysyä: “Mitä voit tehdä ylimmän linjani hyväksi?”

Vastauksen saaminen ei ole aina helppoa ja voi vaatia uusia lähestymistapoja hakuammattilaisille, mutta sitä vaaditaan nyt kaikissa markkinointiorganisaatioissa.

Minkä jatkuvan etsintäongelman heiluttaisit taikasauvaa ja ratkaisisit jos voisit?

Adrien Menard: Kuten aiemmin mainitsin, mielestäni yksi ongelma, johon keskittyisin, on optimointien toteuttaminen. Tämä on kaksijakoinen ongelma.

Ensimmäinen haaste on selvittää, mitkä muutokset tulisi aktivoida, ja saada lupa niiden aktivoimiseen. Ja tästä on tulossa yhä enemmän ongelma, joka liittyy ehdotetun optimoinnin suhteeseen sen odotettuihin tulovaikutuksiin.

Rajallisilla resursseilla ainoa todellinen tapa oikeuttaa sivuston koskettaminen on lisätulot.

Toiseksi on resurssiongelma. Useimmissa verkkoorganisaatioissa ei ole alikäyttöisiä resursseja.

Jos haluat saada jotain muutosta, sinun tulee vaikuttaa mahdollisimman vähän muihin organisaatiossa.

Mutta jos sallitte, lisäisin vielä toisen, pidemmän aikavälin ongelman: hakumaailman monimuotoisuuden puute. Kun ajattelemme hakukoneita, ajattelemme useimmiten Googlea.

Orgaanisen haun ammattilaisille – ja oikeastaan ​​käyttäjille – olisi paljon jännittävämpää, jos vaihtoehtoja olisi enemmän.

Siksi pidän You.comin ja Neevan kaltaisista aloitteista niin paljon, ja siksi tuemme aktiivisesti Bingiä.

Mitä uutta Botifyssa?

Adrien Menard: Vuosi 2021 oli upea vuosi Botifylle.

Yksi jännittävimmistä asioista meille tänä vuonna on ollut seurata, kuinka Botify Activation – työkalumme, joka käyttää tekoälyä luomaan ja optimoimaan hakukoneoptimointia ilman mitään kehitys- tai teknisiä resursseja – tulee nopeimmin kasvavasta tuotteestamme.

Luulen, että tämä kuvastaa sitä, mistä on tullut suurin yksittäinen haaste orgaanisen haun markkinoinnin ammattilaisille: heidän tunnistamiensa optimointien toteuttaminen.

Botify-aktivointi on tässä valtava apu, koska sen avulla ei tarvitse hankkia aikaa ja resursseja muilta jo ylisitoutuneilta tiimeiltä, ​​kuten web-ohjelmoijoilta ja sivusuunnittelijoilta.

🔥 Empfohlen:  Startupit, joita rahoittaa Shilpa Shetty Kundra

Toinen kehitys, josta olemme todella innoissamme, on evolutiivisempi.

Laajennamme nyt asiakaslähtöisyyttämme valtavasta, resurssirikkaasta vähittäiskaupan ja julkaisutoiminnan toiminnasta laajaan yritysten maailmaan, joilla voi olla suuria ja monimutkaisia ​​sivustoja, mutta joilla ei ole suuria orgaanisen haun asiantuntijoiden ja verkko-ohjelmoijien ryhmiä.

Laajennamme siis organisaatiotamme saavuttaaksemme nämä uudet mahdollisuudet.

Syyskuussa saimme 55 miljoonaa dollaria C-sarjan rahoitusta. Tämän rahoituksen ansiosta voimme skaalata ja laajentua nopeammin – tiimimme, kumppaneidemme ja tuotevalikoimamme kannalta.

Marraskuussa julkistimme laajentuminen Aasian ja Tyynenmeren alueellesuurin alueellinen luomuhakumarkkinoinnin markkina.

Laajennamme yhteistyötämme alueen tärkeimpien tuotemerkkien ja kumppaneiden kanssa ja palkkaamme aktiivisesti työntekijöitä Singaporessa, Sydneyssä ja Tokiossa kaikilla osastoilla.

Lopuksi laajennamme ekosysteemiämme kattamaan teknologian, markkinoinnin ja ratkaisukumppanuudet.

Aiomme rakentaa jo solmimiemme vahvojen kumppanuuksien varaan ja jatkaa asiakkaidemme menestyksen kannalta oleellisten linjausten, yhteentoimivuuden ja yhteistyömahdollisuuksien luomista kumppaneiden kanssa.

Vuonna 2022 keskitymme automaatioon, datatieteeseen ja kumppanuuksiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme paremman sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Tämä tarkoittaa, että Botify Analyticsin ja Botify Intelligencen vahvistamista on jatkettava lisäämällä tekoälyä ja koneoppimista sekä niiden kykyjen tunnistaa tulojen kasvumahdollisuuksia että varoittaa, kun regressio on tapahtumassa.

Se tarkoittaa myös, kuten olemme keskustelleet, uusien automaatioominaisuuksien kehittämisen jatkamista Botify Activationissa.

Aiomme myös laajentaa ja syventää suhteitamme kumppaneidemme kanssa.

Kumppanisuhteet tekevät orgaanisen haun markkinointitiimille paljon helpompaa omaksua työkalumme ja integroida ne nykyiseen työympäristöönsä.

Ja se on myös yksi puoli analyysin muuttamisesta lisätuloksi ja nopeammaksi ja helpommaksi toteutukseksi.

Kuinka Botify käyttää koneoppimista?

Adrien Menard: Mielestäni tähän vastaamiseksi meidän on kysyttävä, missä koneoppiminen on todella hyvää nykyään.

Vastaus on, että ML todella loistaa mittakaavassa. Se ei välttämättä ratkaise yhtä monimutkaista ongelmaa paremmin kuin ihmisen asiantuntija, mutta se voi tehdä paljon nopeampia ja parempia päätöksiä kymmenien tai satojen tuhansien tai miljoonien sivujen osalta.

Olemme siis tehneet koneoppimisesta ja tekoälystä kiinteän osan Botifyn ratkaisuja.

Koneoppiminen auttaa meitä automatisoimaan viikkoja tai kuukausia kestäviä tehtäviä ja kutistaa ne tuntiin. Sekä Botify Intelligence että Botify Activation luottavat siihen.

Botify Intelligence priorisoi toimintasuunnitelmat automaattisesti käyttämällä tehokkaita ML- ja AI-malleja kertoakseen käyttäjille tarkalleen, mihin optimointiin heidän tulisi keskittyä ja mikä vaikutus niillä on.

🔥 Empfohlen:  9 toimistosääntöä, joita kaikki vihaavat

Botify-aktivointi antaa orgaanisen haun johtajille autonomian toteuttaa projektejaan ja auttaa heitä tekemään sen nopeammin, helpommin ja joissakin tapauksissa automaattisesti, ilman suunnittelutiimin tukea.

Näin organisaatiot voivat säästää resursseja ja aikaa sekä siirtyä strategisempaan aloitteeseen.

Tekoäly on nykypäivän pakollinen ominaisuus: Yritykset heittävät koneoppimismalleja kaikkiin mahdollisiin ongelmiin. Uskon kuitenkin, että kokemuksemme on vahvistanut, että olemme oikealla tiellä.

Asiakkaidemme kilpailutilanne on vain kovenemassa, joten aiomme jatkaa intensiivistä panostusta työkalujemme ML-osiin.

Botify Intelligencen osalta syvennämme ja rikastamme mallejamme sivujen optimoinnin ja tuoton välisestä suhteesta, jotta voimme ennustaa tarkemmin, mikä on tietyn optimoinnin taloudellinen tulos.

Botify-aktivointia varten jatkamme malliemme kehittämistä, jotka automatisoivat optimoinnin soveltamisen asiakkaan sivustolle.

Palkkaako Botify SEO-ammattilaisia?

Adrien Menard: Vuonna 2022 suunnitellun laajentumisemme myötä odotamme saavamme henkilöstöä kaikkialla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Australiassa, Singaporessa ja Japanissa. Meillä on siis runsaasti paikkoja ja mahdollisuuksia avoinna – noin 170 vuonna 2022.

Haemme tiettyihin tehtäviin SEO-ammattilaisia, ohjelmisto- ja DevOps-insinöörejä, asiakasmenestyspäälliköitä sekä erilaisia ​​markkinointi- ja myyntitehtäviä eri ikätasoilla.

Tämä on loistava tilaisuus työskennellä asiakkaille joidenkin maailman edistyneimpien SEO-organisaatioiden kanssa!

Tutustu tarjolla oleviin avoimiin rooleihin tässä.

Muita neuvoja yritysmarkkinoijille ja SEO-ammattilaisille?

Adrien Menard: Jos voisin jättää yleisöllemme yhden neuvon, se olisi ketteryyden aarre.

Maailmamme muuttuu uskomattomalla nopeudella: Hakumäärät kasvavat, hakutermit vaihtuvat päivittäin, ja yritykset yrittävät jatkuvasti löytää parhaan yhdistelmän orgaanista hakua, maksullista hakua ja muita taktiikoita.

On valtava haaste pystyä tunnistamaan raakatiedon muutokset välittömästi, tulkitsemaan niitä, tunnistamaan niiden vaikutukset suuren ja monimutkaisen sivuston tärkeimpiin sivuihin ja saamaan tarvittavat optimoinnit käyttöön.

Se on haaste, jonka haluamme ratkaista.

Lisää resursseja:


Table of Contents