Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tutustu kuinka vaikuttajat ansaitsevat rahaa Tiktokissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tutustu kuinka vaikuttajat ansaitsevat rahaa Tiktokissa

Tutustu kuinka vaikuttajat ansaitsevat rahaa Tiktokissa

TikTok saattaa saada sinut miettimään, mihin viimeinen tunti meni, kun selaat mikrovideoita tanssihaasteista, hämmentävistä illuusioista, kosmeettisista vinkeistä, kikattavista vastasyntyneistä, käytännön vitseistä ja kuka tietää mistä muusta.

Tik Tok -vaikuttajana voit ansaita oikeaa rahaa monin eri tavoin. Sisällön luomisen lisäksi TikTokin käyttäjillä on useita tapoja ansaita rahaa. Tässä viestissä tarkastellaan 6 strategiaa, joilla voit alkaa tuottaa rahaa TikTokissa.

Aloitetaan.

Valitse markkinarako videoillesi.

Rahan ansaitseminen TikTokissa alkaa markkinaraon tunnistamisesta. Sinun TikTokin markkinarako on yksinkertaisesti TikTokin alue, jossa viihtyy parhaiten. Se määrittää sisältösi teeman ja sen, kenelle luot materiaalia.

Kun ihmiset arvostavat videota, he voivat käydä profiilissasi. Jos se sisältää tietoja, jotka liittyvät heidän kiinnostukseensa (eli osia markkinaraostasi), he todennäköisesti napsauttavat Seuraa-painiketta varmistaakseen, että he näkevät sisältösi uudelleen.

Erikoisalan valitseminen pienentää kohdemarkkinasi kokoa. Tuloksena on vähemmän kilpailua puolestasi. Jos yleisösi koostuu niche-ihmisistä, sinun pitäisi odottaa parempaa sitoutumista sisältöösi. Se auttaa sinua myös ymmärtämään, mikä liittyy yleisöösi; Jos jokin ei sovi omaan markkinarakoon ja toimii huonosti, tiedät kääntyä tulevissa elokuvissa.

Hallitse vaikuttajakampanjoita

Toinen tapa ansaita rahaa TikTokissa on käsitellä vaikuttajakampanjoita.

Tämä ei ole uusi käsite. Jo nyt on vaikuttajatoimistoja, jotka tarjoavat Instagram-vaikuttajia.

TikTok seuraa samaa logiikkaa. Voit toimia välittäjänä TikTok-valmistajan ja yrityksen välillä, joka haluaa työskennellä kyseisen vaikuttajan kanssa.

Voit veloittaa palvelumaksun tällaisten kampanjoiden hallinnoinnista sopimuksen tekemisestä molempien osapuolten hallintaan ja kaikkien suoritteiden saavuttamisen varmistamiseen.

Maamerkkien yhteistyö

Brändikumppanuudet ovat erinomainen tapa ansaita rahaa TikTokissa, ja voit hankkia niitä, vaikka et olisi TikTok Creator Marketplacen jäsen.

Seuraavien luominen on ensimmäinen askel brändiyhteistyön saamiseksi TikTokissa. Tässä on joitain ehdotuksia:

  • Määritä erikoisuutesi.
  • Kommunikoi muiden TikTokerien kanssa omalla markkinaraollasi.
  • Sitouta seuraajasi.
  • Lähetä säännöllisesti vähintään kahdesti päivässä samaan aikaan.
  • Käytä suosittua musiikkia ja hashtageja.
🔥 Empfohlen:  Voiko ChatGPT korvata ohjelmoijat ja kehittäjät? Onko se nyt tarpeeksi älykäs?

Sisällytä julkaisuihisi joitain brändisi suosimia sisältötyyppejä. Tuotearvostelut, hakkerit, ohjeet ja niin edelleen ovat esimerkkejä tästä. Sinun tulisi myös olla läsnä muilla sivustoilla (erityisesti Instagramissa). Yleisö monilla alustoilla lisää kilpailukykyäsi.

Tiktok-mainosalusta

Neljäs vaihtoehto ansaita rahaa TikTokissa on sen mainosalustan kautta.

Voit Googlella “TikTok-mainontaa” juuri nyt ja rekisteröityä heidän mainosalustaan, aivan kuten Facebook- ja Instagram-mainoksissa.

Jos olet koskaan aiemmin järjestänyt sponsoroitua liikennettä, se on suhteellisen itsestään selvää, joten jos markkinasi ovat käynnissä, kannattaa tehdä muutamia mainoksia, laittaa rahaa yrittämiseen ja katsoa mitä tapahtuu.

Ehkä TikTok voi auttaa sinua myymään enemmän tavaraasi!

Pidä yhteyttä faneihisi

Yhteistyö yhteisön kanssa on ratkaisevan tärkeää yleisösi kehittämisessä. Kommentoi muita alasi viestejä sellaisena kuin näet ne. Duet fanisi ja osoitat huolesi heistä.

Vastaa kommentteihin osoittaaksesi, että nautit vuorovaikutuksesta, ja tee vastauksistasi henkilökohtaisia. Rakenna pitkäaikaisia ​​yhteyksiä omistautuneimpiin kannattajiisi. Kaikki nämä toimenpiteet ovat välttämättömiä sitoutuneen, kasvavan yleisön rakentamiseksi, jota tarvitaan rahan ansaitsemiseen TikTokissa.

Konsultointi

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kun sinusta on tullut TikTok-ammattilainen ja ymmärrät, kuinka joku voi ottaa videon, jossa on sata näyttökertaa ja auttaa häntä saamaan 100 000 näyttökertaa, voit tarjota konsulttipalveluita.

Tämä on loistava tilaisuus hyödyntää alustakokemustasi ja auttaa niitä, jotka haluavat olla TikTokin kuuluisia tai tuottajia, parantamaan lähestymistapaansa niin, että heidän videoitaan katsovat sadat tuhannet, elleivät miljoonat ihmiset.

Jotta voisit tarjota jotain palveluna, sinulla on ensin oltava tarvittava tausta ja kokemusta. Kuitenkin, kun olet paikalla, ihmiset maksavat asiantuntemuksestasi ja älykkyydestäsi puolellaan.

Ja jos autat heitä saamaan kumppanuus- tai vaikuttajasopimuksia, voit jopa neuvotella osan tai osan tästä sopimuksesta vain siksi, että olet heidän neuvonantajansa ja auttanut heitä tulemaan kuuluisiksi TikTokissa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Instagram Creator Marketplace? – Uuden tavan tutkiminen...

TikTok-rakoja TikTok-markkinointistrategiallesi

1. Tanssiminen

2. Komedia

3. Huulisynkronointi

4. Ruoanlaitto/leivonta

5. Taide ja käsityöt

6. Pari maalia

7. Muoti

8. Kunto

Kuinka paljon TikTok voi ansaita sinulle?

Vaikka et tarvitse 20 miljoonaa seuraajaa TikTokin ansaitsemiseen, kannattavalla tilillä on oltava suuri, sitoutunut yleisö.

Rahamäärä, jonka voit ansaita taktiikoilla, kuten vaikuttajamarkkinoinnilla, on usein verrannollinen seuraajien määrään. Ei ole mikään salaisuus, että tunnetut tilit voivat ansaita kymmeniä tuhansia dollareita tai jopa miljoona dollaria jokaisesta viestistä.

Tunnisteet:

Table of Contents