Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tutustu Pankkikatsaus 2023: Turvallisuus, hinnat ja tilivaihtoehdot

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tutustu Pankkikatsaus 2023: Turvallisuus, hinnat ja tilivaihtoehdot

En pyydä pankista paljoa.

Pohjimmiltaan haluan rahani olevan turvassa, enkä halua joutua maksamaan kohtuuttomia kuukausimaksuja käteiseni käyttämisestä. Olisi myös hyödyllistä, jos voisin saada käteispalautuksen tai ansaita enemmän korkoa kuin vain 0,02 dollaria tiliotteelta (tai vähemmän).

Luulisi, että se, mitä pyydän, on arkipäivää, mutta suurten pankkien kohoavat pilvenpiirtäjät ja 7- ja 8-numeroiset johdon palkat eivät maksa itseään. Tämän seurauksena he puristavat tiliomistajiaan viimeisestä sentistä ja saavat vaikutelman siltä, ​​että he tekevät meille palveluksen pitämällä käteistämme kiinni.

Tajusin vähän aikaa sitten, että jos halusin oikeudenmukaista kohtelua, minun oli hylättävä kivijalkapankkilaitokset ja etsittävä muualta. Verkkopankit ovat oikea tapa, mutta suutelin muutamaa sammakkoa ennen kuin avasin tilin Discoveriin. Ja nyt en käy pankissa missään muualla.

Huolimatta siitä, mistä on tulossa yleinen hehkuva arvostelu, Discover Bank ei ole vailla puutteita. Olen siis rehellinen, ja tässä katsauksessa kerron sinulle, missä mielestäni he tekevät erinomaista työtä asiakkaidensa hyväksi ja missä he voisivat tehdä parannuksia.

Onko Discover turvallista?

Arvostan Discoverissa eniten sitä, että tiedän, että rahani ovat turvassa heidän kanssaan. 2000-luvun alussa monet epäilyttävän näköiset pankit avasivat virtuaaliovensa, ja Internet oli huijareiden ja nigerialaisten prinssien villi, villi länsi.

Koska Discover on vakiintunut laitos, jonka historia on palvellut luottokorttiasiakkaita vuodesta 1985, saat turvallisuuden tunteen, kun säilytät rahasi heidän kanssaan.

Jos mietit, mikä pankki omistaa Discoverin, se on Discover Financial Services, Inc. Sama koskee monia korttiyhtiöitä. Esimerkiksi “oikeat” AmEx-kortit ovat American Express Centurion Bankin tukemia.

Onko Discover Bank liittovaltion vakuutettu?

Vaikka he ovat suhteellisen uusia tulokkaita pankkialalla, voit olla varma, että rahasi ovat FDIC-vakuutettuja lain sallimaan enimmäismäärään asti, joka tämän julkaisun aikaan on 250 000 dollaria.

Mutta ennen kuin innostut liikaa rahojesi turvallisuudesta, FDIC-vakuutus (Federal Deposit Insurance Corporation) astuu voimaan vain, jos pankki kaatuu.

Se on olennaisin äärimmäisten finanssikriisien, kuten Suuren laman ja vuoden 2008 finanssikriisin, aikana. Vuonna 2008 25 pankkia kaatui. Se ei kuitenkaan koske varkauksia tai hakkereita.

Entä hakkerit?

Kun tiedän, että Discover Bank ei todennäköisesti kaatuisi, suurin huolenaihe mielessäni on, mitä tapahtuu, jos tietoturvaloukkaus tapahtuu ja hakkerit varastavat rahani. Tämä ei myöskään johdu vain siitä, että olen vainoharhainen.

Hakkerointi ja digitaaliset varkaudet ovat kasvussa, ja monet suuret yritykset ovat vaarantaneet asiakkaidensa tiedot. Onneksi Discover Bankilla on yksityinen vakuutus, jos häikäilemättömät tietokonevarkaat varastavat tietosi ja käteistäsi.

Tässä Discover Bank -katsauksessa keskustelen heidän neljästä tärkeimmistä pankkituotteestaan ​​ja kerron mielipiteeni jokaisesta.

Löydä Bankin BBB-luokitus

Discover Bank omistaa A+ luokitus Better Business Bureaun (BBB) ​​kanssa 58 vuoden jatkuvalla liiketoiminnalla.

Tutustu pankin online-säästötiliin

Discoverin säästötili nimettiin yhdeksi vuoden parhaat säästötilimme, ja on helppo ymmärtää miksi. Discover pysyy muiden yritysten edellä maksujen puutteen ja korkean APY:n (vuosittaisen prosenttiosuuden) ansiosta. On tärkeää, että sinulla on hyvä käsitys APY:n toiminnasta, jos et vielä tiedä.

APY

Discoverilla on yksi verkkopankkimaailman korkeimmista APY:istä, mikä on valtava etu. Kivijalkapankit antavat tyypillisesti noin 0,01–0,05 % APY:n, mutta verkkopankin alhaisilla yleiskustannuksilla nämä säästöt siirtyvät kuluttajalle.

🔥 Empfohlen:  Webinaarin hälytys! Tutustu Lowen tekoäly- ja ML Prowessiin TechSprintissä

Korot vaihtelevat säännöllisesti, joten on parasta tarkistaa Discoverin verkkosivustolta uusin APY. Ne perustuvat talouteen ja muihin tekijöihin, joten ne voivat muuttua ajoittain.

Ei ylläpitomaksuja tai vähimmäissaldovaatimuksia

Minulle se, ettei tarvitse maksaa rahojeni säilyttämisen etuoikeudesta, on vielä tärkeämpää kuin korko.

Meillä kaikilla on joskus ollut taloudellinen hätätilanne. Olipa kyseessä merkittävä auton korjaus, odottamattomat sairaanhoitokulut, lukukausivaellus tai vastustamaton Jimmy Choon pari, pankkitilillä oleva tilapäinen romahdus on normaalia.

Mikä ei ole normaalia, siitä rangaistaan. Kuten sanonta kuuluu, elämä ei ole reilua, mutta mielestäni ylläpitomaksut ja vähimmäissaldon vaatimukset haisevat silti.

Tämä on toinen syy, miksi rakastan Discover Bankia. Mikään kuukausittainen ylläpitomaksu tai minimitalletus ei helpota kenen tahansa tilin avaamista ja ylläpitämistä.

Löydä pankin säästötilibonus

Jos sinulla on suuri määrä rahaa, jonka haluat tallettaa Discover Bank -säästötilille, heidän säästötilibonuksensa asettaa heidät useimpien muiden vaihtoehtojen edelle.

Vaikka Discoverilla ei ole vähimmäistalletusta säästötilin avaamiseksi, sinulla on vähimmäistalletus, jotta saat Discover-säästötilibonuksen. Tämä tarjous vaihtelee, joten katso Discoverin online-säästötililtä nykyiset bonusmahdollisuudet.

Tutustu pankkien sijainteihin ja pankkiautomaateihin

Yksi Internet-pankkitoiminnan merkittävistä kompromisseista on pankkiautomaatin puuttuminen, koska siellä ei ole fyysisiä sivukonttoreita.

Discoverilla on teknisesti yksi sivukonttori Delawaressa, ja se on ainoa paikka, jossa voit tallettaa rahaa tilillesi. Joten, ellet satu asumaan kyseisen toimiston lähellä, et voi siirtää käteistä suoraan tilillesi. Koska Discover Bankissa ei ole muita toimipisteitä kuin Delawaressa, voit tehdä vain shekkitalletuksia tai pankkisiirtoja. Jos harjoitat kassapohjaista liiketoimintaa, tämä voi olla sinulle kaupan katkaisija.

Sinulla on kuitenkin edelleen pääsy 415 000 pankkiautomaattiin. Varo kuitenkin maksuja. Keskimääräinen tapahtumamaksu on 2,77 dollaria, ja vain 60 000 Discoverin verkon pankkiautomaatista luopuu maksusta. Raja on myös kuusi nostoa kuukaudessa, mutta se on universaali kaikille online-säästötileille, ei vain Discoverille. Jos ylität nostotiheyden, sinun on maksettava jokaisesta rajan ylittävästä tapahtumasta.

On toinenkin tapa saada cashbackia maksamatta siitä. Jos avaat shekkitilin ja hankit pankkikortin, saat käteispalautuksen ilman transaktiomaksuja joistakin ostoksista.

Maksun anteeksianto

16. kesäkuuta 2019 alkaen Discoverin online-säästötilit, sekkitilit ja rahamarkkinatilit on kaikki muutettu maksuttomiksi rakenteiksi.

Tämä tarkoittaa, ettei shekkien stop-tilauksista peritä maksuja, ei tilinylitysmaksuja eikä vähimmäissaldomaksuja.

Tällaisten maksujen ollessa tyypillisesti 15–30 dollaria, Discover on ottanut alan johtoaseman poistaessaan ärsyttäviä maksuja, jotka muuten vaivaavat kuluttajien saldoja.

Yhteenvetona: Jos yrität aktiivisesti säästää rahaa, Discover Bank on selkeä voittaja korkean koron verkkosäästötilille. Saat korkeimpia korkoja, eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia maksujen maksamisesta käteisen säilyttämisestä.

Tarkistetaan tiliä

Kuluttajaystävällisten käytäntöjen mukaisten tilien tarkastaminen on vieläkin vaikeampaa kuin säästötilit. Tämä johtuu siitä, että pankit tietävät, että shekkitileillä on todennäköisesti alhaisemmat saldot ja enemmän toimintaa kuin säästötilillä.

Maksat laskuja tältä tililtä ja käytät mahdollisesti debit-korttia. Kaiken tämän toiminnan seuraaminen voi olla kallista.

Mielestäni sekkitiliosasto on paikka, jossa Discover Bank todella loistaa. Tässä syy:

Cashback debit-korttiostoksista

Luulen, että monet meistä haluavat hyödyntää tapoja ansaita rahaa nopeasti.

Cashback-bonuksilla et rikastu. Kuitenkin vain muutama pankki tarjoaa palkkiot pankkikorttiostoksistajoten tämä tekee Discoverista erottuvan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kasvattaa yritystäni ilman myyntipuheluita: parhaat strategiat

Ei kuukausimaksuja tai minimitalletuksia

Jälleen, jos on kuun lopussa ja saldoni on alhainen, kunnes seuraava palkkani talletetaan, minun ei tarvitse maksaa “ylläpitomaksua”. On kiistatonta, että sekkitilin omistaminen on kätevää, joten on virkistävää, kun et joudu maksamaan etuoikeudesta.

Ei maksuja pankkisekeistä

Tunnetaan myös kassasekinä.

Viimeisessä ahneessa pankissani jouduin maksamaan 8 dollaria. Sitä ei tarvitse joka päivä, mutta tuntuu hullulta ladata niin paljon.

Ei maksuja palautetuista talletuksista

Jos olet koskaan lunastettu shekin jossain ja jos se pomppii, sinulta olisi voitu veloittaa 15–35 dollaria jostakin, johon et voi vaikuttaa ja joka ei ole sinun syytäsi.

Jos budjettisi on tiukka, se voi myös johtaa tilinylitykseen, joka on toinen maksu. Siksi arvostan Discoveria, koska jonkun muun shekin pomppimisesta ei peritä maksua.

Helppo aloittaa

Oletko koskaan avannut shekkitiliä henkilökohtaisesti? Se on pitkä prosessi, joka tuntuu yhdistelmältä invasiivista lääkärikäyntiä ja matkaa DMV:lle.

On paljon paperityötä, kysymyksiä, joihin on vastattava, ja paljon odottelua. Ja aina kun istun pankissa, alan arvailla jokaista taloudellista päätöstäni.

Kun avaat pankkitilin verkossa, sinulla ei ole arviota siitä, kuinka paljon aiot rahoittaa tilillesi. Se on kolme helppoa (ja kivutonta) vaihetta.

Erinomainen Discover Bank -sovellus

Muut verkkopankkisovellukset ovat olleet painajainen käyttää. Yksi sovellus kaatui aina, kun yritin tallettaa shekin. Ja useammin kuin ei, se kertoi minulle, että se ei voinut lukea tallettamani summaa, vaikka se oli kirjoitettu ja sitä ei ollut kirjoitettu lukukelvottomalla musteella.

Discover Banking -sovelluksella on 4,8 luokitus ja huikeat 1,66 miljoonaa arvostelua. On vähättelyä sanoa, että se toimii niin kuin sen pitääkin.

On odotettavissa, että Tutustu mobiilisovellukseen pysyy erinomaisena ja ajan tasalla, koska Discover Bank -toimipisteitä on vain yksi. Suurin osa tapahtumista on tarkoitettu suoritettavaksi verkossa tai älypuhelimella, ja siksi yritys luottaa korkealaatuiseen pankkisovellukseen.

Yhteenvetona: Ellet ole tilanteessa, jossa sekkitilisi on fyysisesti sidottu muihin varoihin, jotka tekevät sen sulkemisen mahdottomaksi, suosittelen Discoverin käyttöä sekki- ja pankkikorttitarpeisiisi.

Talletustodistukset (CD-levyt)

Jos tiedät, ettei sinun tarvitse koskea rahoihin vähään aikaan, CD on turvallinen tapa kerätä pankkitiliä korkeampi korko.

Tutustu pankin CD-hintoja

Tämän julkaisun aikoihin vain muutama pankki oli lähellä maksamaan Discover Bankin CD-hinnan. Jotkut tekijät, jotka vaikuttavat siihen, millaista CD-nopeutta saat, ovat:

  • Aika, joka kuluu CD-levyn taajuuden kypsymiseen
  • Nykyinen korkoympäristö
  • Kuinka paljon pankkisi odottaa voivansa ansaita tallettamillasi rahoilla

FDIC-vakuutettu

Rakastan CD-levyjä, koska kun minulla on ylimääräistä rahaa, voin laittaa sen toimimaan ilman riskejä, koska varat on FDIC-vakuutettu.

Oletetaan, että minulla on ensi vuodelle suunniteltu eurooppalainen kesäloma, ja haluaisin ottaa 1 000 dollaria ylimääräistä käteen. Voin käyttää Discoverin verkkolaskinta selvittääkseni tarkalleen, kuinka paljon rahaa minun pitäisi laittaa syrjään ja kuinka kauan tavoitteeni saavuttaminen kestäisi.

Ei riskiä

Discoverin CD-levyjen hyödyllisintä on, että minun ei tarvitse edes suunnitella paljon etukäteen hyötyäkseni.

Tiedät jo esimerkiksi, että pankkitilille voi maksaa yli 1,5 % korkoa. Mutta jos pidän saman summan turvassa CD-levyllä vain 12 kuukauden ajan, voin ansaita korkeamman hinnan. Se on kuin ilmaista rahaa, eikä siinä ole käytännössä mitään riskiä.

🔥 Empfohlen:  Tutustu 100 % toimiviin ja luotettaviin kuponkeihin säästäjän avulla

Yhteenvetona: Jos sinulla on edes vähän ylimääräistä rahaa, jota et tarvitse heti, CD on turha asia. Jospa olisin löytänyt nämä rahoitusvälineet aikaisemmin… Kuten viisivuotiaana. Sekkitilin tavoin voit myös avata Discover-CD:n verkossa kolmella helpolla vaiheella.

Rahamarkkinatili (MMA)

Discover Bank -arvostelumme ei olisi täydellinen puhumattakaan Discover MMA:sta. Rahamarkkinatili on lähes identtinen pankkitilin kanssa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta:

  1. Ensinnäkin parhaat rahamarkkinatilit niillä on yleensä korkeat korot.
  2. Toiseksi se vaatii yleensä suuremman vähimmäistalletuksen avautumiseen.

Discoverissa pienin avaussumma on 2 500 dollaria. Tämän pisteen alapuolelle jäämisestä ei peritä maksua, mutta tarvitset vähintään sen verran käteistä, että pääset alkuun.

APY

Täällä asiat ovat kuitenkin hieman omituisia. Rahamarkkinatileillä on kaksi listattua APY:tä (yksi 100 000 dollarin saldoille ja yksi 100 000 dollarin saldoille), mutta molemmat korot ovat pienempiä kuin tavallisella online-säästötilillä.

Huomasin, että siinä ei ole muuta eroa kuin se, että rahamarkkinatili on rajoittavampi ja maksaa vähemmän korkoa, mikä tarkoittaa, että siellä on parempia vaihtoehtoja, jos etsit nimenomaan rahamarkkinatiliä.

Tutustu pankkiarvioinnin päätelmään

Kaiken kaikkiaan Discover Bank -arvosteluni on positiivinen. Ne tarjoavat kilpailukykyisen korkeat hinnat, ei maksuja useimmista tuotteista, upean sovelluksen ja helpon pääsyn varoihin.

Discover Bankin asiakaspalvelu on huippuluokkaa, ja niitä tukee FDIC. On joitain haittoja (kuten kaikessa elämässä), mutta ne eivät todellakaan ole etuja suuremmat.

Discover Bankin plussat

Hinnat ovat kilpailukykyiset. Saat enemmän korkoa ja enemmän cashbackia kuin mistään muualta.

Ei maksusäästöjä, shekkejä ja rahamarkkinatuotteita. Ei ylläpitomaksuja, alhaisia ​​tai ei lainkaan vähimmäissaldoja eikä rutiinipalveluiden maksuja tekevät Discoverista parhaan vaihtoehdon kenen tahansa pankkitarpeisiin.

Helppo pääsy rahoillesi. Lähes puolen miljoonan pankkiautomaatin ansiosta voit saada käteistä melkein missä tahansa.

Tämän maailman ulkopuolinen sovellus. Onneksi sovellukset ovat yleisesti ottaen parantuneet vuosien varrella, mutta monet pankkialalla tarvitsevat edelleen parannuksia. Discover Mobile -sovellus on kiistatta ensiluokkainen.

Tutustu Pankin asiakaspalveluun. Yhtiö työllistää Yhdysvalloissa toimivan asiakaspalvelutiimin. Jos olet yrittänyt keskustella monimutkaisista asioista tai joutunut toistamaan 16-numeroista merkkijonoa yhä uudelleen ja uudelleen huonojen puhelinyhteyksien, viivästysten tai huonosti koulutetun henkilökunnan vuoksi, tiedät kuinka turhauttavaa se voi olla.

Tutustu pankin haittoihin

Discover-pankin toimipisteitä on vain yksi. Jos joudut hoitamaan henkilökohtaisia ​​pankkiasioita, voit päättää kääntyä toisen laitoksen puoleen.

Ei tilinylitystä. Kuluttajat eivät voi lainata muilta tileiltä kattaakseen tilapäisiä vajeita ei-säästö-, shekki- ja rahamarkkinatilien ulkopuolella.

Tietojen paljastaminen:

Table of Contents