Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitch-tilastot vuodelle 2023 – mielenkiintoisia faktoja ja lukuja Twitch.comista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitch-tilastot vuodelle 2023 – mielenkiintoisia faktoja ja lukuja Twitch.comista

Jos jollakin sosiaalisen median alustalla on ollut suurin vaikutus pelialaan, se on Twitch. Vaikka YouTube on myös ollut alalle valtava online-rahantekijä, Twitch on periaatteessa luonut täysin uuden uran.

Jotkut alustan suurimmista nimistä keräävät miljoonia dollareita vuodessa! On turvallista sanoa, että suoratoistopalvelulla on ollut suuri rooli videopelikulttuurin tuomisessa valtavirtaan. Se on luonut supertähtiä ja tuonut useita mahdollisuuksia suurille yrityksille ja markkinointitoimistoille.

Etkö ole vieläkään vakuuttunut Twitchin elinkelpoisuudesta tai menestyksestä? Katso nämä tärkeät tilastot maailman suosituimmasta pelien suoratoistopalvelusta.

Tietoja Twitch-alustasta

1. Twitch julkaistiin vuonna 2011.

Twitchillä on hieman ainutlaatuinen historia. Se lanseerattiin alun perin vuonna 2007 usean genren suoratoistopalveluna nimeltä Justin.TV. Tämän alustan pelipuolesta tuli niin suosittu, että Justin.TV muutti sen omaksi jutukseen. Uusi palvelu, nimeltään TwitchTV, siirtyi virallisesti beta-vaiheeseen vuonna 2011.

2. Vasta vuonna 2014 Twitch lähti todella nousuun.
Palvelu, jonka me kaikki tunnemme ja rakastamme nykyään, sai alkunsa vasta 2014. Silloin Justin.TV tuli tunnetuksi nimellä Twitch Interactive. Kaikki emoorganisaation resurssit käytettiin Twitchin rakentamiseen nykyiseksi. On selvää, että nuo ponnistelut tuottivat massiivisesti hedelmää.

3. Alustaa on tuettu runsain sijoituksin.
Vaikka Twitch on nykyään taloudellinen huijari, niin ei aina ollut. Alkuaikoina Twitch luotti pääomasijoituksiin. Yritys on kerännyt varoja useita kertoja historiansa aikana. Suurimpia riskipääomasijoituksia tehtiin vuosina 2012 ja 2013. Nämä sijoitukset nettoivat yhtiölle 15 miljoonaa ja 20 miljoonaa dollaria.

4. Kasvu on ollut tasaista vuodesta 2014 lähtien.
Kun suoratoistopalvelu nimettiin virallisesti uudelleen nimellä “Twitch”, se kasvoi melko tasaisesti. Neljännen vuoden aikana jäsenet suoratoistavat noin 192 miljardia minuuttia sisältöä. Sen jälkeen käyttäjäkunta on kasvanut tasaisesti. Yhtiön vuosikasvu on noin 23 prosenttia.

5. Twitch on maailman 26. suosituin sivusto.
Vaikka Twitch on suhteellisen uusi verrattuna joihinkin muihin sivustoihin, se on 26. vierailluin verkkotunnus maailmassa. Kun katsot suosiota pelkästään Yhdysvalloissa, Twitch on sijalla 13.

Twitchin katsoja- ja jäsentilastot

6. Pelkästään vuonna 2017 on suoratoistettu 336 miljardia minuuttia.
Haluatko saada paremman käsityksen siitä, kuinka suosittu Twitch todella on? Twitchin julkaiseman vuoden 2017 tietosivun mukaan jäsenet viettivät huikeat 355 miljardia minuuttia sisällön suoratoistoon alustalla. Tämä vain vuodelle 2017!

7. Vuonna 2019 lähetettiin yli 185 miljoonaa ainutlaatuista suoratoistoa
Alustalla on useita suosittuja striimareita. Twitchin kauneus on kuitenkin se, että sinun ei tarvitse olla pelien supertähti aloittaaksesi lähetyksen. Pelkästään vuonna 2019 ainutlaatuisia streameja oli 185 miljoonaa.

🔥 Empfohlen:  12 ChatGPT-tilastoa, faktoja ja trendejä, joita tarvitset vuonna 2023

8. Vuonna 2019 sisältöä striimattiin yli 404 tuntia.
Näistä 185 miljoonasta suoratoistosta luotiin noin 404 miljoonaa tuntia sisältöä. Twitch on käyttäjien käytettävissä kaikkialla maailmassa. Uutta sisältöä luodaan kellon ympäri, mikä varmistaa, että jäsenillä on aina jotain katsottavaa.

9. On noin 54 500 suoraa kanavaa kulloinkin.
Katseluvaihtoehdoista puhuttaessa voit odottaa, että livenä on reilusti yli 50 000 kanavaa milloin tahansa. Määrä on noussut melkoisesti viime vuosiin verrattuna. Twitchissä ei ole merkkejä hidastumisesta, joten odotamme tämän luvun nousevan tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä Twitch antaa jäsenille mahdollisuuden etsiä tiettyjä striimareita tai pelien nimiä. Näin uuden sisällön löytäminen on aina helppoa.

10. Yli 100 miljoonaa leikettä on tallennettu.
Vaikka palvelu keskittyy live-sisältöön, jäsenet voivat tallentaa pieniä leikkeitä myöhempää katselua varten. Tämä tehdään usein tallentaaksesi suuria hetkiä peleissä tai hauskoja tapahtumia streamissa. Ominaisuus esiteltiin vuonna 2016, ja sitä käytetään miljoonia kertoja päivittäin. Yli 124 miljoonaa leikettä on tallennettu ominaisuuden käyttöönoton jälkeen.

11. Kanavia on yli 9 miljoonaa
Melkein kuka tahansa voi luoda kanavan Twitchissä. Tällä hetkellä alustalla on hieman yli 9 miljoonaa kanavaa. Siten sisällöstä ei ole pulaa.

12. Noin 44 miljardia minuuttia suoratoistetaan kuukaudessa
Vaikka tarkka luku vaihtelee melko vähän, keskimääräinen kuukausittainen katsojamäärä on yli 40 miljardia minuuttia.

13. Lähes miljoona ihmistä katselee streameja joka ajankohtana.
Twitchillä on keskimäärin hieman yli 997 000 aktiivista käyttäjää kulloinkin. Keskimääräinen katsojamäärä on noussut tasaisesti julkaisun jälkeen, joten alusta on valmis rikkomaan miljoonan samanaikaisen katsojan hyvin pian.

14. Alle neljännes Twitchin katsojista on Yhdysvalloissa.
Suurin osa Twitchin jäsenistä sijaitsee Yhdysvalloissa. Palvelu on kuitenkin saatavilla monissa maissa ympäri maailmaa. Yhdessä useimmat käyttäjät eivät sijaitse Yhdysvalloissa.

15. Twitch saa noin 72 prosenttia enemmän katsojia kuin sen suurin kilpailija.
Kuka on Twitchin suurin kilpailija? Se olisi YouTube Gaming. YouTube on perinteisen videon katselun voimanpesä. Mutta alustalla ei ole ollut yhtä suurta menestystä kuin Twitchillä suoratoiston suhteen.

Suoratoistotottumukset ja väestötiedot

16. Noin viidesosa katsojista menee eSportsille.
Kilpaileva eSports-pelaaminen muodostaa noin 21,3 prosenttia kaikista katselukerroista. eSports-ottelut lähetetään katsojille. Itse asiassa eSports-tapahtumalla on otsikko saada eniten samanaikaisia ​​katsojia yhdessä streamissa. Yli miljoona jäsentä seurasi tapahtumaa reaaliajassa.

17. Keskimääräinen käyttäjä viettää yli puolitoista tuntia Twitchissä joka päivä.
Keskimääräinen käyttäjä viettää Twitchissä noin 95 minuuttia päivässä. Monet niistä tulevat mobiililaitteista, mikä tekee Twitchistä yhden markkinoiden eniten käytetyistä sovelluksista.

🔥 Empfohlen:  VM vs VPS - Mitä eroa on?

18. Suurin osa jäsenistä on miehiä
On raportoitu, että noin 81,5 prosenttia Twitchin jäsenistä on miehiä. Näin ollen mainonta suuntautuu yleensä miesyleisölle.

19. 18–34-vuotiaat katsojat muodostavat noin 55 prosenttia käyttäjäkunnasta.
Vaikka videopelejä pidetään usein lasten harrastuksena, Twitchin katsojatilastot olisivat erilaisia. Suurin osa jäsenistä on nuoria aikuisia, jotka ovat 18–34-vuotiaita.

20. Useimmat streamit ovat englanninkielisiä.
Huolimatta Twitchistä, joka on saatavilla monissa ei-englanninkielisissä maissa, noin 62 prosenttia kaikista virroista on englanniksi. Monet uskovat, että muut kuin äidinkielenään puhujat tekevät tämän tarkoituksella saadakseen laajemman yleisön.

21. 16.00 itäistä aikaa on suoratoiston huippuaika.
Noin klo 4:00 iltapäivällä itäistä aikaa Twitchillä on eniten jäseniä aktiivisesti verkossa. Noin kello 4:00 itäistä aikaa katsojamäärä on alhaisimmillaan.

22. 15 miljoonaa ihmistä käyttää Twitchiä joka päivä.
Riippumatta siitä, milloin he päättävät kirjautua sisään, Twitch näkee 15 miljoonaa aktiivista käyttäjää joka päivä. Tämä luku sisältää sekä striimaajat että katsojat.

Raha merkitsee

23. Tuhannen näyttökerran hinta vaihtelee 2–10 dollarin välillä.
Streamerit voivat ansaita tuloja monin eri tavoin. Yleisin on heidän lähetykseensä sijoitettujen mainosten kautta. Striimaajien keskimääräinen tuhannen näyttökerran hinta on 2–10 dollaria. Tarkka summa vaihtelee monien tekijöiden mukaan, mukaan lukien striimin suosio.

24. Tilaushinnat vaihtelevat dramaattisesti.
Toinen tapa, jolla streamaajat ansaitsevat rahaa, on tilaukset. Twitchillä on kolme tilaushintapistettä. Halvin on 4,99 dollaria. Se on suosituin vaihtoehto. Kaksi toista ovat 9,99 dollaria ja 24,99 dollaria. Korkeamman tilaustason edut vaihtelevat. Yleensä siinä on vähemmän lisäyksiä ja mukautettuja hymiöitä.

25. Tilausmaksut jaetaan tasan alustan ja sisällöntuottajan kesken.
Palkanjako Twitchin ja streamereiden välillä on hyvin yksinkertainen. Alusta saa puolet. Tämä yksinkertaistettu jako on kerännyt paljon positiivista huomiota streamaajilta ja koko toimialalta.

26. Twitch-kumppaniohjelmassa on yli 150 000 striimaajaa.
Twitchillä on pari eri tasoa menestyneiden streamaajien palkitsemiseen. Ensimmäiset ovat tytäryhtiöitä. Yhteistyökumppanina striimaajat voivat saada hieman enemmän tuloja tilauksista, myynnistä ja muusta. Saadakseen kelpoisuuden streamaajilla on oltava vähintään 50 seuraajaa ja 500 lähetysminuuttia.

27. Noin 27 000 on virallisia kumppaneita
Seuraava taso on kumppaniohjelma. Tämä ohjelma on varattu vain menestyneimmille streamaajille. He eivät vain saa suuremman leikkauksen tuloista, vaan alusta tarjoaa myös enemmän tuloja.

28. Twitch on tuottanut miljoonia dollareita hyväntekeväisyyteen vuodesta 2012 lähtien.
Vuodesta 2012 lähtien Twitch on kerännyt hyväntekeväisyyteen yli 75 miljoonaa dollaria. Hyväntekeväisyyslähetyksiä järjestetään säännöllisesti eri tarkoituksiin.

🔥 Empfohlen:  Brändäys verkkoyhteisön kautta

Suosittuja pelejä ja striimareita

29. Noin 95 striimaajalla on vähintään miljoona tilaajaa.
Vaikka alustalla on miljoonia streamaajia, vain pieni osa on onnistunut rikkomaan miljoonan tilaajarajan.

30. Suosituin streameri on Ninja.
Jos pelien suoratoisto on sinulle tuttua, olet epäilemättä kuullut Ninjasta. Ninja on ylivoimaisesti suosituin streameri alustalla. Hän on kerännyt satoja miljoonia katselutunteja ja tienaa kuulemma yli 100 000 dollaria kuukaudessa.

31. Suosituin peli on Fortnite.
Vuonna 2019 suosituin battle royale -peli Fortnite oli suosituin. Kuitenkin myös muut pelit, kuten World of Warcraft, Call of Duty, Apex Legends, CS:GO ja muut, ovat saaneet paljon huomiota katsojilta.

32. Monet streamaajat osallistuivat myös eSportsiin.
Yksi ainutlaatuinen asia streaming-demografiassa on, että monet heistä ovat osallistuneet ammattimaiseen eSportsiin jossain vaiheessa. Alustan viidestä parhaasta streameristä neljä on eläkkeellä olevia ammattilaispelaajia.

Johtopäätös

Twitch on jännittävä sosiaalisen median alusta, joka on täysin muuttanut pelaamisen kasvot. Sen lisäksi, että se on tuonut enemmän huomiota koko alaan, se on myös antanut pelaajille mahdollisuuden tehdä laillista uraa tekemällä sitä, mitä he rakastavat.

Vaikka Twitch ei ole yhtä suosittu kuin Facebook, Twitter tai YouTube, se on hyvällä paikalla. Se ei ehkä ole tuttu niille, jotka eivät ole videopelien faneja. Se on kuitenkin tunnettu alusta demografiselle, joka on tärkein. Tämä erikoispalvelu luo valtavan käyttäjäkunnan, joka on omistautunut ja aina valmis katsomaan.

Meillä on sinulle vielä enemmän tilastoja!

Facebookin livetilastot

Affiliate Marketing Stats

LinkedIn-tilastot

Pienyritystilastot

Videon markkinointitilastot

Mobiilimarkkinoinnin tilastot

WordPressin tilastot

Uber-tilastot

Instagram-tilastot

YouTuben tilastot

Bloggaustilastot

Magento tilastot

Joomlan tilastot

Internet-tilastot

Verkkotunnuksen nimitilastot

Kiinan sosiaalisen median tilastot

Suositeltu kuva: Emmanuel

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.

Table of Contents