Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitter Blue on nyt pakollinen mainosten näyttämiseen alustalla. Miten tämä vaikuttaa brändeihin?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter Blue on nyt pakollinen mainosten näyttämiseen alustalla. Miten tämä vaikuttaa brändeihin?

Jos olet markkinoinnin ammattilainen, joka haluaa olla ajan tasalla uusimmista trendeistä, sinun on täytynyt nähdä kasvavaa maksullista vahvistusta sosiaalisessa mediassa – tämä trendi on ehdottomasti tullut jäädäkseen.

Meta kulkee pienin askelin tämän trendin läpi, maksetun sinisen merkin levittäminen pehmeästi ja aalloissa. Mutta Twitterille se tuli kuin tuhopallo: siitä lähtien ensimmäinen ilmoitus marraskuussa 2022 Twitter Blue, sen premium-tilauspalvelu, jonka avulla kuka tahansa käyttäjä voi ostaa sinisen postimerkin vain 8 dollarilla kuukaudessa, on tullut yhdeksi suurimmista (ja kiistanalaisimmista) teemoista bluebirdin sosiaalisen verkoston ympärillä.

Nyt jos haluat näyttää mainoksia Twitterissä sinun on kirjauduttava joko Twitter Blue- tai Verification for Organizations -palveluun. Tämä tarkoittaa, että brändien on maksettava Twitterille 8 dollaria kuukaudessa sinisestä rastista tai 1 000 dollaria kuukaudessa Verification for Organizations -tarjouksesta.

Mutta mitä Twitterissä tapahtuu viime aikoina?

Ymmärtääksemme paremmin, miksi Twitter Blue on niin kiistanalainen, on tärkeää ottaa askel taaksepäin ja ymmärtää, miten Twitter pääsi tänne.

Ensimmäinen kuhina Twitter Bluen ympärillä oli, kuinka kaoottista käyttöönotto sujui – monet väärennetyt tilit alkavat jäljitellä tuotemerkkejä ja asiaankuuluvia identiteettejä alustalla. Ja tämä on vähän hassua, koska koko sininen merkki -juttu luotiin estää tällainen tilanne. Kuten voitte kuvitella, tämä häpäisi Twitter Bluen – ja myös Elon Muskin päätökset toimitusjohtajana.

Tuolloin Twitter otti askeleen taaksepäin ja “tapoi” Twitter Bluen vain muutaman tunnin kuluttua sen käynnistämisestämutta juuri tarpeeksi aikaa reitin uudelleen laskemiseen ja käynnistä se uudelleen kuukauden kuluttua paremmilla kelpoisuuskriteereillä.

Huolimatta siitä, että Twitter Blue oli tällä kertaa paremmin organisoinut julkaisun, se kamppailee edelleen saavuttaakseen uskottavuutta alustan käyttäjien keskuudessa ja voittaakseen ensimmäiset vaikutelmat – jotka olivat erittäin huonoja, kuten voit nähdä. Ja suurin syy tällaiseen epäuskoon on, että kuka tahansa voi ostaa sen eteenpäin – postimerkki ei ole enää jotain “arvostettua”, jonka ihmiset pyrkivät valloittamaan.

🔥 Empfohlen:  Miksi Facebook, Twitter ja Instagram saatetaan kieltää Intiassa? - Syvä analyysi

Tämän lisäksi “perintö” sininen valintamerkki (edellinen vain aitouskriteereihin perustuva ja käyttäjille maksuton) on otettu käyttöön. virallisesti lopetettu. Tämä tarkoittaa, että kaikki käyttäjät, joilla oli aiemmin sininen leima, menettävät sen, ja Twitter Blue on virallisesti ainoa vaihtoehto niille, jotka haluavat leiman käyttäjätunnuksensa rinnalle.

Mutta no, vahvistuksen saaminen kaikkien ulottuville ei näytä menevän kovin hyvin. Kasvava määrä käyttäjiä on meemien luominen ja maksetun valintamerkin pilkkaaminenmikä vaikeuttaa Twitterin toimitusjohtajan elämää, ja sitoutuminen Twitter Bluen kanssa on melko vähäistä.

Mukaan a Tietojen uusi raporttijolla oli pääsy Twitterin sisäisiin tietoihin, alle 300 000 käyttäjää on tilannut Twitter Bluen – tämä on alle 0,2 % Twitterin kuukausittaisista käyttäjistä.

Ja mitä tapahtuu eteenpäin?

Tämä Twitter Bluen alhainen käyttöaste johtaa meidät toiseen keskusteluun tämän aiheen ympärillä – uuteen lukuun tässä tarinassa, joka ilmestyi tässä kuussa, tarkemmin sanottuna 21. huhtikuuta. Tänä päivänä kaikki Twitter-mainostajat saivat sähköposti-ilmoitus Twitteristäkertoen heille, että heidän tilillään on oltava vahvistettu valintamerkki, jotta he voivat jatkaa mainosten näyttämistä Twitterissä.

Valintamerkkivaihtoehdot ovat Twitter Blue -tilaus tai Vahvistetut organisaatiot leima, vähemmän suosittu (ja paljon kalliimpi) kuin ensimmäinen. Brändeille tämä tarkoittaa, että Twitterille maksetaan 8 dollaria kuukaudessa Twitter Bluesta, alustan kulujen lisäämistä 96 dollarilla vuodessa tai 1 000 dollarin maksamista kuukaudessa vahvistetuista organisaatioista, mikä lisää 12 000 dollarin kustannuksia vuodessa.

Ei ole mikään salaisuus, että ensimmäisestä päivästä lähtien Twitterin toimitusjohtajana Elon Muskin päätavoitteena on tehdä Twitteristä jälleen kannattavan kokeilemalla erilaisia ​​lähestymistapoja ja myös skaalaamalla Twitter Blue. Mutta onko hän nyt mennyt liian pitkälle? Ja mikä tärkeintä: onko tuotemerkkien pakottaminen investoimaan entistä enemmän alustaan ​​todella oikea tapa? Ottaen huomioon sinilintumaassa meneillään olevan herkän ja myrskyisen skenaarion, en usko niin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lakata murehtimasta rahasta

Twitter on jo menetti puolet parhaista mainostajistaan ​​viime vuonnaja aiheesta on käyty paljon keskustelua viime aikoina vihapuheen määrää Twitterissä, mikä tekee siellä ympäristöstä vieläkin epävakaamman kuin koskaan. Tämän pitäisi olla hetki Twitterille vahvistaa liittoutumia tuotemerkkien kanssa, mutta Elon Musk on melko vakuuttunut menemään toisin päin.