Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitter julkaisee Integrity Update -päivityksen yhteisön muistiinpanoissa torjuakseen väärennettyjen kuvien leviämistä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter julkaisee Integrity Update -päivityksen yhteisön muistiinpanoissa torjuakseen väärennettyjen kuvien leviämistä

Joidenkin kuuluisten tapausten jälkeen, joissa vääriä kuvia levisi verkossa, viime 30. toukokuuta, Twitter julkaisi uuden päivityksen Community Notes -sovellukseenheidän ohjelmansa, joka kannustaa käyttäjiä tekemään yhteistyötä tweettien muistiinpanojen avulla, lisäämällä eheystietoja jaettuihin viesteihin ja pitämällä ihmiset ajan tasalla.

Katsotaanpa ensin, mitä teknologiayhteisössä huolestuttavaa tekoälyympäristössä tapahtuu.

Väärennetyt kuvat leviävät sosiaalisessa mediassa

Tekoälyn luomat kuvat liikkuvat vapaasti verkossa joka päivä. Joskus viattomia vitsejä ihmisten välillä, jotka luovat kuvia tekoälysovelluksilla ja jakavat ne sitten sosiaalisen median tileillään.

Toisaalta ne voivat tuottaa hauskaa verkossa, toisaalta niitä voidaan käyttää pahuuteen aiheuttaen paniikkia ja vaarallisia olosuhteita.

Äskettäin valokuva “räjähdyksestä” lähellä Pentagonia levisi massiivisesti, myös monien varmennettujen tilien kohdalla. Mukaan CNN, ja jopa suuri intialainen televisioorganisaatio Republic TV ilmoitti väitetystä räjähdyksestä käyttämällä tätä väärennettyä kuvaa. Lisäksi venäläisen uutislehden RT:n raportit peruutettiin, kun tiedot kiellettiin.

Paavi Franciscuksen mukaan New York Times on “tekoälyn luomien valokuvien tähti”. Francisuksen oletettavasti pukeutuneen valkoiseen takkiin ranskalaiseen muotityyliin, se ansaitsi enemmän katselukertoja, tykkäyksiä ja jakoja kuin useimmat muut kuuluisat tekoälyn luomat valokuvat.

Donald Trump oli myös valeuutiskohde tekoälyn luomilla valokuvilla, jotka esittivät hänen väitettyä pakoyritystään ja lisäkuvia “hänen vangitsemisesta” amerikkalaisen poliisin toimesta New Yorkissa aikana, jolloin häntä todella tutkitaan useiden rikollisten toimien todistajana. .

Tekniikan jättiläiset ja tekoäly ovat huolissaan ja tekevät “apokalyptisiä” ennusteita

Tekoälyn tunnetut edustajat reagoivat tekoälyn riskeihin. Ei ole uutta, että joitakin toimia, joiden tarkoituksena on varoittaa maailmaa sen vaaroista, on tapahtunut. Katsotaanpa joitain viimeaikaisia ​​esimerkkejä:

Pysähdy suuriin tekoälyprojekteihin

Avoin kirje, jonka allekirjoittivat useat teknologiayhteisön nimet, mukaan lukien jättiläisten edustajat, kuten Elon Musk itse. Avoimessa kirjeessä pyydetään kuuden kuukauden taukoa tekoälytutkimuksessa ja -kehityksessä.

🔥 Empfohlen:  Twitter rakentaa valikkovaihtoehtoa Twitter Shopsille

Kirje jakoi asiantuntijat ympäri maailmaa. Jotkut kannattavat välittömien riskien, kuten väärän tiedon, aiheuttamaa taukoa, kun taas toiset eivät näe syytä pitää taukoa, koska he uskovat, että tekoäly ei ole vielä omavarainen.

Tekoäly-kummisetävaroitukset

Tekoälykummisetä Geoffrey Hinton erosi viime kuussa Googlen palveluksesta varoittaakseen maailmaa riskeistä, joihin ihmiskunta saattaa kohdistua. Hinton uskoo, että koneista voi tulla pian ihmisiä älykkäämpiä, ja varoitti tekoäly-chatboteista, joita hän kutsui “pahoiksi toimijoiksi”.

22-sanainen lausunto

Viimeisin korkean profiilin varoitus tekoälyriskistä, jonka allekirjoittajina ovat Google DeepMindin toimitusjohtaja Demis Hassabis ja OpenAI:n toimitusjohtaja Sam Altman sekä kaksi 2018 Turing Award -voittajaa, Yoshua Bengio ja aiemmin mainittu entinen Googlen työntekijä Geoffrey Hinton.

Se on kirjaimellisesti 22 sanaa pitkä ja sanoo

Mukaan The Verge

Kuinka Twitterin faktantarkistus voi olla hyödyllistä torjuttaessa väärää tietoa

Elon Muskin sosiaalinen media uskoo, että ihmisten pitäisi valita, mitä Twitterissä saatetaan näyttää, ja yritys on kehittänyt resursseja, jotka luottavat käyttäjiensä apuun syöttääkseen tietokantansa mahdollisista vääristä tiedoista.

Yhteisön muistiinpanot on twiitin alapuolella oleva resurssi, johon käyttäjät voivat lisätä hyödyllistä kontekstia, joka liittyy jaettuihin viesteihin, mikä osoittaa mahdollista harhaanjohtavaa tietoa. Tämän jälkeen yhteistyökumppanit voivat arvioida muistiinpanon ja vain, jos se katsotaan hyödylliseksi, se säilyy twiittiin.

Tämä ei yksin riitä estämään virusten väärennöskuvia. Joten nyt “faktien tarkistuksen” avulla on mahdollista lisätä muistiinpanoja suoraan tiedotusvälineisiin, mikä auttaa välttämään niiden leviämisen. Kun tämä on muistiinpanossa, on helpompi tunnistaa tekoälyn luomat kuvat, kuten alustalla on aiemmin nähty.

Tästä huolimatta muistiinpanon lisäämis- ja luokitteluprosessin viivästymisen vuoksi tämä ei ehkä ole ketterin ratkaisu massiivisen jakamisen välttämiseksi, joka yleensä tapahtuu sekunneissa, mikä tarkoittaa, että meillä on vielä matkaa kohti turvallisempaa maailmaa. , AI työskentelee parhaaksi ihmiskunnan suurena kumppanina eikä vihollisena.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat WordPress-laajennukset? WordPress-laajennusopas

Table of Contents