Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitter käy läpi muutoksia. Kuinka ne voivat vaikuttaa brändeihin?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter käy läpi muutoksia. Kuinka ne voivat vaikuttaa brändeihin?

Saaga miljardööri Elon Muskin Twitter-ostosta, joka on kestänyt useita kuukausia, on vihdoin tapahtunut. Musk on jo ilmoittanut, että kun hän ottaa sosiaalisen verkoston haltuunsa, hän irtisanoo 75 prosenttia sen työntekijöistä, ja se on jo alkanut toimitusjohtajan ja muiden johtajien kanssa.

Toisaalta, Twitter on julkistanut useita uusia ominaisuuksia viime kuukausina kiinnittääkseen käyttäjien huomion, jotka näyttävät menettävän kiinnostuksensa mikroblogipalvelua kohtaan.

Niin monien uutisten keskellä meidän, markkinoinnin ammattilaisten, on tiedettävä, kuinka nämä muutokset vaikuttavat tässä sosiaalisessa verkostossa esiintyviin brändeihin, olipa kyseessä sitten mainostaminen tai sisällön luominen.

Viimeisimmät uutiset Twitteristä

Muiden sosiaalisten verkostojen aallon jälkeen Twitter on ilmoittanut uutisia, jotta se ei jää jälkeen. Testattavissa tai jo saatavilla olevien muutosten joukossa ovat seuraavat:

Nämä uutuudet vastaavat alustan käyttäjien vanhoihin pyyntöihin tai muissa sosiaalisissa verkostoissa tunnistettuihin trendeihin. Merkeille, ne voivat tarjota mahtavia mahdollisuuksia luoda sisältöä ja erottua joukosta.

Menettääkö lintuverkosto käyttäjiä?

Yksi tekijä on huolestuttanut brändejä ja sijoittajia, tässä tapauksessa itse Elon Muskia. Sisäinen tutkimus, julkaissut Reuterson tunnistanut sen raskaat käyttäjät eivät ole enää yhtä aktiivisia kuin ennen.

Nämä käyttäjät edustavat pientä prosenttiosuutta, alle 10 prosenttia aktiivisista käyttäjistä, mutta he ovat vastuussa 90 prosentista kaikista luoduista twiiteistä. Jotkut vaikuttajat ovat myös hidastuneet verkossa. Itse asiassa tämä oli yksi syy, joka johti Elon Muskin yritykseen vetäytyä neuvotteluista.

Samaan aikaan aiheista, kuten kryptovaluutoista ja selkeästä sisällöstä, on tullut suosittuja aiheita englanninkielisen yleisön keskuudessa.

Kuitenkin sosiaalisen verkoston tiedottajan mukaan Twitterin yleinen yleisö jatkoi kasvuaansaavuttaa 238 miljoonaa kaupallistavaa päivittäistä aktiivista käyttäjää vuoden 2022 toisella neljänneksellä, mikä tekee alustasta hyvän sijoituksen.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää hybridi-oppimismallista

Vaikutus brändeihin

Huolimatta Twitterin tällä hetkellä vallitsevasta vuoristoratasta, brändien on ymmärrettävä, mikä on järkevää heidän yleisönsä ja heidän markkinointistrategiansa kannalta.

Jos yleisösi on Twitterissä, kannattaa todennäköisesti jatkaa panostusta sisällön luomiseen kyseiselle kanavalle. Ja yhtiön ilmoittamia uusia ominaisuuksia voidaan hyödyntää niiden tavoitteiden mukaisesti, joita brändit haluavat saavuttaa verkossa.

Yritä aina pysyä mittareiden tahdissa ja testata uusia formaatteja. Vertaa tuloksiasi, jotka sinulla on muissa sosiaalisissa verkostoissa ymmärtääksesi Twitterin todellisen vaikutuksen lopullisiin lukuihin. Jos vaikutus on positiivinen, ei ole mitään syytä luopua alustasta lähiaikoina.

Tiedämme jo, että Elon Muskilla on erilaisia ​​suunnitelmia Twitterin suhteen ja aikoo tehdä siitä supersovelluksen, joka tarjoaisi viestien ja median jakamiseen liittyvien toimintojen lisäksi kymmeniä palveluita, kuten maksamisen ja ruoan toimituksen.

Jos brändilläsi on jo hyviä tuloksia lintuverkostossa, saatat todennäköisemmin erottua joukosta, jos tämä muutos todella tapahtuu – ja yleisön eduksi. Siihen asti voimme vain jatkaa panostamista siihen, mikä tuottaa tuloksia, ja pitää silmällä tulevia liikkeitä.