Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitter-korttien määrittäminen verkkokauppaasi varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter-korttien määrittäminen verkkokauppaasi varten

Ehkä kysyt, miksi sinun pitäisi vaivautua perustamaan Twitter-kortti? Jos haluat luoda kiinnostavan lähestymistavan yleisöllesi jakaa tietosi ja edistää keskustelua Twitterissä, Twitter Card saattaa olla vastaus. Tässä artikkelissa kerromme, mitä jokaisen markkinoijan tai pienyrityksen omistajan on tiedettävä Twitter-korteista – niiden toiminnot, asetukset ja strategiat, joilla Twitter-kortit erottuvat muista.

Twitter-kortin toiminnot

Twitter-kortit kehitettiin, kun Twitter salli vain 140 merkin twiittaamisen kerrallaan. Se antaa kenelle tahansa mahdollisuuden tehdä twiitteistään houkuttelevampia ja “napsautettavampia”. Se erottuu Twitter-käyttäjistä, mikä rohkaisee sitoutumaan ja ohjaa lopulta liikennettä takaisin verkkosivustollesi.

Erityyppiset Twitter-kortit

Kortteja on neljää eri tyyppiä: yhteenveto, yhteenvetokortti suurella kuvalla, sovellus ja soitin.

Yhteenvetokortti

Yhteenvetokorttien tarkoitus on tarjota lukijalle kurkistus materiaaliin ennen kuin he vierailevat verkkosivustollasi. Tämä sisältää otsikon, kuvauksen, pikkukuvan, Twitter-tilin nimen ja suoran linkin sisältöön.

Yhteenvetokortti suurella kuvalla

Yhteenvetokortti, jossa on suuri kuva, on tarkoitettu tarjoamaan lukijalle rikas visuaalinen kokemus, jolloin vierailija ohjataan verkkosivustollesi klikkaamalla kuvaa. Tämä sisältää valtavan, koko leveän merkitsevän kuvan twiitin ohella. Yhteenvetokortit ovat erinomainen tapa mainostaa suosituksia verkkosivustollasi, korostaa uusia blogiviestejä tai jakaa artikkeleita ja esittää uusia tarjouksia tuotteistasi.

Pelaajakortti

Pelaajakortin avulla katsojat voivat nähdä, kuunnella tai klikata mediaasi ilman, että heidän täytyy poistua Twitteristä. Pelaajakortit toistavat videoita automaattisesti aikajanalla ja syötteillä, joten käyttäjien ei tarvitse poistua sovelluksesta ollakseen vuorovaikutuksessa multimedian kanssa, ja sisältösi saa enemmän katselukertoja.

Pelaajakortit parantavat brändisi näkyvyyttä mainostamalla sitä suurelle yleisölle. Katso alla olevaa esimerkkiä siitä, kuinka YouTube-kortti antaa käyttäjille mahdollisuuden katsoa YouTube-videoita Twitterissä.

Sovelluskortti

App Card on loistava tapa esitellä mobiilisovelluksia Twitterissä ja kannustaa ihmisiä lataamaan niitä. App Card luotiin nimi, kuvaus ja kuvake sekä ominaisuudet, kuten luokitus ja hinta. Tämä ohjaa lukijat App Storeen, josta he voivat ladata sovelluksen.

🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN-verkkopelaamista varten vuonna 2023 (nopeat nopeudet ja alhainen ping)

Twitter-korttien määrittäminen

Erityyppiset Twitter-kortit tekevät niiden hyödyntämisen ja mainostamisen helpon valinnan. Jokaisella korttityypillä on omat tekniset tiedot, jotka auttavat sinua maksimoimaan jaettavan materiaalin. Alle 15 minuutissa pääset käyntiin näillä korteilla. Nämä ovat nyt niiden määrittämisen vaiheet.

Vaihe 1: Valitse käytettävä korttityyppi

Et voi käyttää kaikkia näitä Twitter-kortteja yrityksesi hyväksi. Joten seuraava askel on selvittää, mikä Twitter-kortti sopii sinulle ja tarpeisiisi, ja sitten hyödyntää sitä.

Vaihe 2: Lisää Twitter-kortin metatiedot tuotesivuille

Metatiedot sijoitetaan HTML-dokumentin head-osioon. Niitä käytetään kertomaan hakukoneille, mitä Twitter-korteilla on, ja ne voivat optimoida verkkosivuston liikenteen sinulle, kun sitä korostetaan. Oikeiden sisällönkuvauskenttien lisääminen on tärkeää SEO-tarkoituksiin. Näitä metatageja käytetään kuvaamaan verkkosivuston korttityyppiä ja käyttäjätunnusta. Twitter tarjoaa ohjedokumentteja tämän tekemiseen, ja koodi on valmiina, jotta voit liittää tietosi.

Tässä ovat yleisimmin käytetyt sisällönkuvauskentät kaikissa Twitter-korttityypeissä:

  • twitter: kortti – käytettävä korttityyppi, joka on “yhteenveto”, “summary_large_image”, “app” tai “player”.
  • twitter: site – kortin alatunnisteessa käytetty verkkosivuston @käyttäjänimi.
  • twitter: otsikko – Otsikko sellaisena kuin sen pitäisi näkyä Twitter-kortissa, enintään 70 merkkiä.
  • twitter:description – Sisällön kuvaus, jossa on enintään 200 merkkiä.
  • twitter:image – Kortissa käytettävän kuvan URL-osoite. Kuvien koon tulee olla alle 5 Mt. JPG-, PNG-, WEBP- ja GIF-muotoja tuetaan.

Alla on esimerkkikoodi, jota käytetään yhteenvetokorttityypille.

Vaihe 3: Suorita URL-osoite Validator Toolin kautta testattavaksi

Testaa Twitter-korttisi tiedot Twitter Card Validatorilla, kun olet lisännyt ne sivustollesi. Tämän helppokäyttöisen työkalun avulla voit visualisoida, miltä korttisi näyttää. Jos Twitter-kortti ei toimi, käytä vianmäärityssivua selvittääksesi, mikä on vialla.

Vaihe 4: Twiittaa URL-osoite sen vahvistamisen jälkeen, niin näet kortin näkyvän twiittisi alapuolella tietonäkymässä

Kokeile twiitata URL-osoite omalle Twitter-tilillesi, jos pidät Twitter-kortin toiminnasta validaattorissa. Twitter Analytics näyttää Twitter-kortit. Tämän ansiosta voit seurata, kuinka tuotesivujasi jaetaan Twitterissä. Twitterillä voi kestää useita päiviä, ennen kuin se alkaa tunnistaa Twitter-korttisi. Palaa validointi- ja vianmäärityssivuille, jos kortti ei toimi tarkoitetulla tavalla viikon kuluttua.

🔥 Empfohlen:  Fake ChatGPT Chrome-laajennus varastaa Facebook-kirjautumiset

Twitter-korttistrategiat

Parempien tulosten maksimoimiseksi Twitter-korttien käytössä, nämä ovat tehokkaita vinkkejä, joita voit käyttää käyttäessäsi niitä verkkokaupassasi.

Priorisoi kuvat

Twitter tekee erinomaista työtä muuttaakseen kuvien kokoa viestiisi sopivaksi. Jos kuitenkin annat Twitterin käsitellä kaikki muotoilut, kuvasi voivat näyttää pikselöidyiltä tai venyneiltä. Pienen lisätyön käyttäminen profiilisi estetiikkaan parantaa brändisi mainetta ja lisää muuntomahdollisuuksiasi. Käsittele Twitter-korttejasi ikään kuin ne olisivat Instagram-syöte ja varmista, että kuvasi ovat tarpeeksi houkuttelevia houkutellakseen vierailijat vierailemaan verkkosivustollasi.

Testaa Twitter-korttisi

Voit määrittää, minkä tyyppiset kortit toimivat parhaiten, luomalla samalle kampanjalle useita kortteja, joissa on erilaisia ​​kuvia, sisältöä ja toimintakehotuksia. Riippuen sisällöstäsi ja tavoitteistasi saatat huomata, että erilaiset kortit toimivat hyvin sivustosi eri osissa. Keskustele kampanjan tavoitteista tiimisi kanssa ja varmista, että käytät oikeaa korttityyppiä jokaisessa viestissä. Ole valmis kokeilemaan uusia korttityyppejä ja ennen kaikkea seuraa edistymistäsi.

Maksimoi kortit, pinnit ja mainokset

Määritä korttisi houkuttelemaan yleisön huomiota riippumatta siitä, selaavatko he kohdeyleisöjä mobiililaitteella tai tietokoneella. Viimeisimmän korttisi kiinnittäminen aikajanasi yläosaan on yksi tapa saavuttaa tämä. Keskity tekemään materiaalistasi mahdollisimman houkuttelevaa, jotta ihmisten on pakko klikata. Lisäksi Mainosten avulla voit myös yhdistää kortteja kohdistusvaihtoehtoihin, kuten aihepiiriin, avainsanoja tai kohdeyleisöryhmiä houkutellaksesi päteviä kävijöitä juuri oikealla hetkellä.

Lopulliset ajatukset

Nyt kun olemme käsitelleet muutamia tapoja ja taktiikoita Twitter-korttien luomiseen myymäläsi markkinoimiseksi, voit aloittaa heti. Muista vain selvittää, mikä kortti toimii parhaiten myymälällesi ja asiakkaillesi. Oikein käytettynä Twitter-kortit lisäävät näkyvyyttäsi, parantavat sosiaalisen median suorituskykyäsi ja parantavat mainettasi verkossa. Kokeile niitä myös aina ennen kuin laitat ne kampanjaan.

Table of Contents