Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitter Shadowban ja kuinka poistaa se

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter Shadowban ja kuinka poistaa se

Oletko koskaan kokenut, että mikään sosiaalisen median toimintasi ei näytä ollenkaan? Ymmärrämme, miltä tämä tuntuu. Tämä voi johtua siitä, että Twitter itse on “varjobannut” tilisi. Sosiaalisen median markkinointia arvostavana brändinä orgaaninen tavoittavuus on olennainen osa strategioitasi saavuttaaksesi toivottuja tuloksia. Twitter on hyvin tietoinen tästä, ja he puuttuvat asiaan, jos he huomaavat, että tili ei noudata heidän sääntöjään.

Tässä blogissa keskustelemme syistä shadowbanin saamiseen Twitteriin ja miten se voidaan estää tulevaisuudessa.

Twitter Shadowbanning

Shadowbanning, joka tunnetaan myös nimellä stealth banning, haamukielto tai kommentoitu haamukuva, on toimenpide, jolla estetään tai osittain estetään käyttäjän pääsy alustalle ilman, että se on käyttäjälle ilmeinen. Se tekee tarkoituksella käyttäjän twiiteistä, Twitterissä olevista uudelleentviiteistä havaitsemattomia kaikille paitsi sen lähettäjälle. Tämän seurauksena tilillesi ei tule sitoutumista tai liikennettä Twitteristä.

Onko Twitter shadowban ihmisiä? Kyllä ja ei. Vuoden 2018 Twitter-blogiviestissä he tekivät tarkoituksella ennätyksen, etteivät he tee ihmisten sisällöstä havaitsematonta kaikille paitsi sen lähettäjälle. Twitter teki kuitenkin uuden lähestymistavan parantaakseen alustalla tapahtuvien julkisten keskustelujen terveyttä. Sen tarkoituksena on puuttua peikkomaiseen käyttäytymiseen, joka rikkoo Twitterin käytäntöjä odottamatta Twitteriä käyttävien ihmisten ilmoittavan mahdollisista ongelmista.

Syitä saatat saada Shadowband Twitterissä

Tässä on tärkeitä tekijöitä, jotka voivat saada tilin saamaan Twitterin shadowbanin:

 • Jos tili ei ole vahvistanut sähköpostiosoitetta
 • Profiilikuvaa ei ole saatavilla
 • Sama henkilö rekisteröityy useille tileille samanaikaisesti
 • Käytä samoja vastauksia tai kuvia vastaamaan useille sivuille
 • Tilit, jotka twiittaavat toistuvasti ja mainitsevat tilejä, jotka eivät seuraa niitä
 • Automaattisen palvelun käyttäminen kommenttien jättämiseen
 • Nopea twiittaus tai roskapostitus
 • Alle 500 seuraajaa
 • Luonnoton seuraaja- ja seuraajasuhde
 • Mikä tahansa käyttäytyminen, joka osoittaa koordinoidun hyökkäyksen
🔥 Empfohlen:  Kuinka asentaa MetaTrader 5 tietokoneellesi?

Vahvista aina sähköpostiosoitteesi ja lataa kunnollinen brändiprofiilikuva, jotta et joutuisi Twitterin shadowbannille. Vältä trollaamista, verkkoväittelyihin joutumista tai liian vastakkainasettelua viesteissäsi ja kommenteissasi. Tämä voi saada ihmiset mykistämään tai estämään sinut. Älä lähetä roskapostia ihmisille äläkä mainosta liikaa. Jos kirjoitat ylivoimaisesti, käyttäjät voivat estää sisältösi ja aiheuttaa tilillesi varjokiellon.

Erilaisia ​​varjobanningeja Twitterissä

 1. Viestikielto
  Estää muita näkemästä vastauksiasi twiitteihin.
 2. Hakuehdotuskielto
  Estää muita näkemästä profiiliasi hakutuloksissaan.
 3. Hakukielto
  Estä tweetit hakutuloksista, vaikka ne vastaisivat täsmälleen käytettyjä hakusanoja.
 4. Vastauksen estokielto
  Jos Twitter-signaalit osoittavat, että tili saattaa osallistua haitalliseen toimintaan, Twitter piilottaa vastauksensa esteen taakse ja lataa ne vasta, kun “Näytä lisää vastauksia” napsautetaan. Tämä käyttäytyminen on henkilökohtaista, mikä tarkoittaa, että Twitter ei piilota seuraamiesi tilien twiittejä.

Tapoja poistaa Shadowban

Shadowban-rajoituksen poistaminen ei vie kauan, kun taas tilisi tulee taas näkyviin vasta 48-72 tuntia. Paras käytäntö on jättää tilisi siihen asti, eikä sinun tarvitse tehdä vetoomusta tai twiittaamalla enempää tänä aikana, koska se voi johtaa uuteen varjokieltoon, kun ensimmäinen varjokielto on päättynyt. Jos olet kuitenkin varjobannassa normaalia pidempään, voit lähettää ilmoituksen Twitter-tukitiimille auttamaan sinua ongelmaasi.

Kun kielto on poistettu, tässä on toimintasuunnitelmia, jotka sinun on tehtävä ja jopa valmisteltava etukäteen, jotta tilisi ei joutuisi varjokieltoon tulevaisuudessa.

 1. On tärkeää, että kun olet Shadowbanned, ensimmäinen askel on lopettaa twiittaus kokonaan.
 2. Älä toista twiittejä tai käytä botteja seuraajien, uudelleentwiittausten tai tykkäysten lisäämiseen.
 3. Lopeta kaikki automaattiset viestit ja poista roskapostilinkit tai roskapostitweetit tililtäsi.
 4. Sinua saatetaan myös epäillä “väärien” kiinnostuksen kohteiden vuoksi. Siirry eteenpäin ja muuta “Interest From Twitter” Asetukset- ja Tietosuoja-vaihtoehdossa.

Johtopäätös

Yksinkertaisesti sanottuna noudata Twitterin käytäntöjä alustan käytössä. Sinulla ei ehkä ole aavistustakaan, että sinut on shadowbandissa. Shadowbans voi olla turhauttavaa, varsinkin jos käytät alustaa yleisösi tavoittamiseen ja vuorovaikutukseen heidän kanssaan. Oletko kokenut Twitterin shadowbannin saamisen? Kerro meille muista käyttämistäsi tavoista kommenteissa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Google SGE:tä – kokeile itse hakujen luovaa kokemusta