Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitter tutkii maksuominaisuuksia ja menee askeleen pidemmälle kuin sisällön luominen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter tutkii maksuominaisuuksia ja menee askeleen pidemmälle kuin sisällön luominen

Twitterin hyvin levoton ja kiistanalaisen vuoden 2022 jälkeen meillä on jo ensimmäiset merkit siitä, että 2023 ei ehkä ole niin erilainen Bluebird-maassa.

Mukaan Financial TimesElon Musk, Twitterin uusin toimitusjohtaja, suunnittelee tekevänsä Twitteristä maksualustan, joka menee yli kaiken, mitä olisimme voineet kuvitella Twitterin tulevaisuudelle.

Twitteriä on vaikea kuvitella maksualustana, tiedän. Pääasiassa jokainen viimeaikainen Twitter-päivitys, niin hullu kuin ne olivatkin, oli aina johdonmukaista sisällön luomisen kanssa – Twitterin pääpaino tähän asti. Poleeminen muokkauspainike ja useat muut muutokset, joita olemme viime aikoina seuranneet, kaikki liittyivät jollain tasolla sisältöön.

No eipä taida olla enää niin. Tammikuussa 2023, Twitter alkoi työstää Coins-nimistä ominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat tukea tekijöitä alustalla. Ok, vähän vaivaa, tämä ominaisuus on edelleen sisällön luomisen universumissa, eikö!? Esimerkiksi TikTok on käynnistänyt Creator Fundjolla on hyvin samanlainen ehdotus.

Mutta silti The Financial Timesin raportin mukaan Musk menee hieman pidemmälle ja haluaa, että käyttäjät voivat ostaa tavaraa alustalta, sekä mahdollisuus lähettää rahaa toisilleen – eikä vain sisällöntuottajille. Ja tässä mielestäni jätämme kokonaan sisällöntuotannon universumin ja aloitamme uuden luvun alustan historiassa.

Ok, mutta mitä tämä tarkoittaa markkinoijille ja brändeille?

Tämä uusi ominaisuus (ja uusi Twitter-luku) voi kestää jonkin aikaa yrityksen on ryhdyttävä byrokraattisiin toimenpiteisiin Yhdysvaltain valtiovarainministeriön kanssa ja tarvitsee viranomaislisenssit ennen kuin se alkaa toimia maksujen käsittelijänä. Mutta silti, mitä tämä muutos merkitsee markkinoijille ja brändeille – ja jopa sisällöntuottajille ja käyttäjille?

On vaikea kuvitella, miltä Twitter näyttää lähitulevaisuudessa ja jopa mikä on alustan tarkoitus. Puhutaanko edelleen sisällöntuotantoalustasta vai keskittyykö vain maksuihin? Ja jos kaikki tapahtuu samassa paikassa, sekä sisältö että maksut, miten tämä dynamiikka toimii?

🔥 Empfohlen:  Rainbow IPO -tilauksen tila

Valitettavasti meillä ei ole vieläkään vastausta näihin kysymyksiin. Kaivaa hieman syvemmälle Elon Muskin menneisyyteen ja hänen historiaansa X.com ja Paypal vuonna 2000ja hänen itsensä tunnustava rakkaus kryptovaluuttaan voi antaa meille vihjeen siitä, mitä hän aikoo tehdä Twitterin kanssa, mutta vaikka kaikki on vielä oletuskentällä.

Mutta kummallista kyllä, voimme sanoa, että tämä Twitter-liike maksuominaisuuksien tutkimisen aloittamiseksi oli ennakoitavissa. Ensinnäkin ei ole mikään salaisuus, että Elon Musk etsii mahdollisuuksia tehdä Twitteristä jälleen kannattava alusta menetti monet parhaista mainostajistaan ​​viime vuonna.

Toiseksi tämä “sovelluksen sisäinen maksu” -liike tapahtuu myös muiden digitaalisen maailman suurten toimijoiden kanssa: Amazon testaa ostossyötettä, jonka tavoitteena on taata täydellinen ostajakokemus sovelluksen sisällä, ja TikTok tutkii myös vastaavia polkuja.

Twitter on toistaiseksi edelleen luojien ja brändien vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa, joten strategiaasi ei tarvitse muuttaa radikaalisti – ja tutkittavaa on jo paljon.

Mutta kun on aika tutustua tähän uuteen ominaisuuteen, älä unohda asettaa asiakasta päätöstesi keskiöön. Kuten näimme tässä artikkelissa, sovelluksen sisäiset maksuvaihtoehdot ovat tulossa, joten meidän tehtävämme markkinoinnin ammattilaisina on varmistaa sama ostajakokemus kaikkialla, johon päätämme tutustua.