Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitter vs Instagram: kumpi on parempi yrityksellesi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter vs Instagram: kumpi on parempi yrityksellesi?

Kun olet perustamassa yritystä, saatat ihmetellä Twitter vs Instagram; kumpaa sinun kannattaa käyttää Twitterissä tai Instagramissa yrityksesi mainostamiseen. No, molemmat sosiaalisen median alustat ovat osoittautuneet tehokkaiksi liiketoiminnan edistämisen kannalta. Tarkastellaan nyt tarkemmin kunkin alustan etuja, jotta voimme ottaa huomioon liiketoimintatavoitteidesi saavuttamisen.

Twitterin edut

Twitterissä on useita ominaisuuksia, jotka sopivat useimmiten mihin tahansa yritysmarkkinointisuunnitelmaan. Tarkastellaanpa näitä ominaisuuksia tarkemmin.

Twitter-listat

Twitter-listat voivat auttaa sinua kilpailukykyisessä tutkimuksessa. Se on mukautettu aikajana, joka koostuu valitsemiesi tilien twiiteistä. Kaikki julkiset tilit voidaan lisätä luetteloon, vaikka et seuraa niitä. Hyvä asia on, että voit tehdä Twitter-luetteloistasi yksityisiä ja vain sinulle nähtäviä. Twitter-listat voivat olla kultakaivos saada inspiraatiota muista brändeistä ja pitää silmällä kilpailua.

Twitter Business Analytics

Liiketoimintaanalytiikan avulla voit seurata suorituskykyäsi ja antaa oivalluksia sen parantamiseen. Twitter Analytics for business antaa sinulle tietoja video- ja twiittitoiminnoista sekä yleiskatsauksen sitoutumisesta ja näyttökerroista.

Twitterin analytiikkasivulta löydät Twitterin ehdotuksia suorituskyvyn parantamiseksi. Joitakin huomioon otettavia tietomittareita ovat suosituimmat maininnat ja sitoutumisasteet. Nämä kaksi mittaria voivat ohjata sinua tekemään tarvittavia muutoksia markkinointistrategiasi parantamiseksi, mukaan lukien julkaistava sisältö ja sitoutumisen lisääminen.

Twitter ja hakukoneoptimointi (SEO)

Kuka voi elää ilman SEO:ta tässä digitaalisessa maailmassa? Sosiaalinen media ja SEO ovat kaksi asiaa, jotka ovat erottamattomia. Hyvä uutinen on, että Googlen ja Twitterin välinen sopimus on antanut Twitterille yliotteen. Tweetit näkyvät hakukonetuloksissa aina, kun ihmiset käyttävät twiitteihin liittyviä avainsanoja. Lopuksi on järkevämpää kohdistaa tviiteissäsi suurempiin osuuksiin ja sitoutumiseen linkkien avulla, jotka ohjaavat liikennettä verkkosivustollesi tai aloitussivullesi.

Instagram-edut

Nyt siirrymme eteenpäin Instagramiin ja mitä etuja niistä on markkinointistrategiallesi.

🔥 Empfohlen:  Yksinkertaista tilausten tekeminen B2B-verkkokaupassa

Instagramin luokat

Instagram-luokat antavat käyttäjille paremman käsityksen yrityksesi tarjonnasta tai palveluista. Ne näkyvät bränditilisi yläosassa. Muutamia esimerkkejä Instagram-luokista ovat näyttelijä, arkkitehtisuunnittelija, taiteilija, urheilija, kirjailija, bloggaaja ja valmentaja.

Varmista, että valitset luokka, joka vastaa täydellisesti tuotteitasi tai palveluitasi. Valitsemalla oikean kategorian voit optimoida näkyvyyden potentiaalisille asiakkaille. Avainsanat ja hashtagit ovat etuja, jotka tulevat Instagram-luokkien mukana. Voit lisätä yrityksesi tai asiakaspalvelutiimisi yhteystiedot ja lisätä avainsanoja ja klikattavia hashtageja bioasi parantaaksesi haun saatavuutta.

Instagram Insights

Toinen Instagramin tarjoama suuri etu on Insights-ominaisuus. Instagramin oivallukset auttavat sinua seuraamaan sisällön tehokkuutta ja analysoimaan yleisöäsi väestörakenteen perusteella. Sukella syvemmälle Instagramin oivallusten yksityiskohtiin luodaksesi toimiva markkinointistrategia.

Instagramin ostokset

Pidätkö verkkokauppaa? No, sinun pitäisi olla tyytyväinen Instagram Shopping -ominaisuuteen! Instagram on tasoittanut ostosmahdollisuuksiaan vähittäiskaupan ja verkkokaupan yrityksissä. Instagram-ostoksia käyttämällä voit luoda saumattoman verkkokaupan ja asiakaskokemuksen, mukaan lukien mukaansatempaavan koko näytön myymälän, napsautettavat ostostunnisteet syötteen sisäisiin tuotetietoihin ja kassaominaisuuden sovelluksen sisäisiin ostoihin.

Kuulostaa hienolta, eikö?

Twitter vs Instagram: vertailu

Toivomme, että ymmärrät paremmin Twitterin ja Instagramin edut. Nyt verrataan niitä! Mitä tarkalleen ottaen pitää tarkastella ennen päätöksen tekemistä? Tässä he ovat!

1. Käyttäjän demografiset tiedot

Käyttäjien demografiset tiedot ovat ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, kun vertaat Twitteriä ja Instagramia. Suurin syy on se, että: Sekä Twitterillä että Instagramilla on suhteellisen nuorempi yleisö verrattuna muihin sosiaalisen median alustoihin.

Eräissä sosiaalisen median tutkimuksissa vuonna 2019 havaittiin, että 38 prosenttia Twitterin käyttäjistä on 18–29-vuotiaita ja vain 26 prosenttia käyttäjistä on 30–49-vuotiaita. Sitten Instagramissa havainnot osoittivat, että suurin osa Instagram-käyttäjistä kuuluu samaan 18-29-vuotiaiden ikäluokkaan 67 %:lla ja 47 % käyttäjistä oli 30-49-vuotiaita. Onko vaikea päättää?

🔥 Empfohlen:  6 askelta hyödyntääksesi yrityksesi kuluttajien luomaa markkinointia

No, Twitterissä on tasainen jakautuminen mies- ja naiskäyttäjien välillä, kun taas Instagram vaikuttaa voimakkaammin naisyleisön suuntaan.

2. Yritysmainokset

Mainoksia? Melko ilmeistä, eikö? Mitä tulee yritystäsi mainostamiseen sosiaalisessa mediassa, sekä Twitter että Instagram tarjoavat peruskohdistusvaihtoehtoja, kuten segmentoinnin demografisten tietojen, sijaintien ja kielten mukaan.

Nyt, koska Facebook omistaa Instagramin, IG on tietoinen kaikista Facebookin edistyneistä kohdistusvaihtoehdoista, kuten käyttäytymisestä ja kiinnostuksen kohteista. Voit myös luoda mukautettuja ja samankaltaisia ​​yleisöjä tavoittaaksesi laajemman yleisön. Kuitenkin, jos haluamme puhua laitekohdistamisesta, Twitter on mobiilikohdistuksen selkeä voittaja. Uskomme, että useimmat ihmiset käyttävät Twitteriä puhelimillaan. Twitterillä on jopa ominaisuuksia, kuten mahdollisuus keskittyä laitemalleihin, operaattoreihin ja jopa käyttöjärjestelmiin.

Mitä tulee mainostyyppeihin, Instagram on erinomainen vaihtoehto videoille ja brändeille, joissa on multimedia. Kuvamainokset, karusellimainokset ja videomainokset ovat Instagramin vallassa. Jos kuitenkin aiot käynnistää uuden sovelluksen tai ohjata liikennettä verkkosivustollesi, Twitter saattaa sopia paremmin mainostarpeisiisi.

3. Liiketoimintaanalytiikka

Analyysi on välttämätöntä, jotta ymmärrät sisällön tehokkuuden ja kuinka voit kilpailla. Analyysitietojen avulla voit arvioida, toimiiko nykyinen strategiasi vai tarvitseeko sinun tehdä muutoksia pysyäksesi markkinointitavoitteidesi tasolla.

Instagram ja Twitter Analytics tarjoavat oivalluksia ja analytiikkaa ilmaiseksi yritystileillä. Vaikka ne eroavat mittareilta ja vertailun pituudelta, voit valita, kumpi on mukavampi ja sopii yrityksesi tarpeisiin. Instagram-tilastot näyttävät sinulle tilin tehokkuuden viimeisen viikon aikana, ja ne ovat itse asiassa vahvempia kuin muut alustat. Tarkemmin sanottuna tässä ovat mittarit, joita voit seurata Instagram-tilastoista:

  • Vierailut verkkosivuilla ja profiilissa
  • Tilin kattavuus ja tehokkuus
  • Tietty sisällön vuorovaikutus
  • Yleisön demografiset tiedot

Twitter-analytiikka näyttää sinulle analyyttisen suorituskyvyn viimeisten 28 päivän ajalta, ja seuraavat tiedot, joita voit seurata:

  • Profiilivierailut
  • Tweet-vaikutelmat
  • Tweetin kasvu
  • Yksittäinen twiittiesitys
  • Muuntaminen

Twitter-analytiikka ei kuitenkaan näytä sinulle yleisötietoja, jotka ovat tärkeä osa tutkimustasi terävän markkinointistrategian luomiseksi.

🔥 Empfohlen:  Instagram testaa sisäisesti uutta kaupallistamisominaisuutta sisällöntuottajille nimeltä "Gifts.

Lopulliset ajatukset

Kun verrataan Twitteriä ja Instagramia, jokainen alusta tarjoaa erilaisia ​​etuja yrityksellesi, mutta molemmat ovat loistavia sosiaalisia työkaluja kasvaa. Kysymys ei ole siitä, kumpi on parempi, vaan pikemminkin siitä, mikä on paras tarpeisiisi. Sijoita aikaasi ja resurssiasi sosiaalisiin verkostoihin, jotka tarjoavat eniten lisäarvoa brändillesi ja kohdeyleisöllesi. Muista käyttää aikaa päätöksentekoon ennen kuin hyppäät sisään.