Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitterin avulla voit nyt laittaa GIF-tiedostoja, kuvia ja videoita yhteen twiittiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitterin avulla voit nyt laittaa GIF-tiedostoja, kuvia ja videoita yhteen twiittiin

Oletko kyllästynyt siihen, ettet pysty yhdistämään hauskaa GIF-tiedostoa valokuvan kanssa tweetteihisi? Twitter rikkoo tätä rajaa ja ilmoittaa tänään, että voit nyt yhdistää GIF-tiedostoja, kuvia ja videoita yhdeksi twiitiksi.

Keskiviikkona julkaistussa blogiviestissä Twitter sanoi, että voit käyttää enintään neljän GIF:n, valokuvan ja/tai videon yhdistelmää twiittiä kohden. Twitter-tuki jakoi alla olevassa twiitissä videon, joka esitteli kunkin sisältömuodon sekoittamista twiitteihin.

Valmistaudu sekoittamaan se Twitterin visuaalisuuteen.

Voit nyt lisätä yhdistelmän mediaa twiittiin Android- ja iOS-laitteilla. Tämä tarkoittaa, että voit sisällyttää valokuvan, GIF-tiedoston ja videon (tai kaksi!) kaikki samaan twiittiin. Aloita median sekoittaminen napauttamalla kuvakuvaketta twiitin säveltäjässä. pic.twitter.com/9D1cCzjtmI

— Twitter-tuki (@TwitterSupport) 5.10.2022

Kun kirjoitat twiittiä tavalliseen tapaan, sinun tarvitsee vain napauttaa Media- tai GIF-kuvakkeita ja valita sisältö, jonka haluat jakaa. Oletetaan, että haluat jakaa sisältöä rantaloman, tärkeän ilmoituksen tai jopa erityisen kiinnostuksesi perusteella. Napauta Media-kuvaketta lisätäksesi valokuvan ja videon – tai kaksi kuvaa tai kaksi videota, jos haluat – ja napauta sitten GIF lisätäksesi GIF, joka edustaa parhaiten yleisösi kanssa jakamaasi sisältöä. Muista vain lisätä ALT-teksti mediaasi, jotta ne ovat näytönlukuohjelmia käyttävien ihmisten saatavilla.

Näin yhdistin kaikki sekamediat erityisten kiinnostuksen kohteideni perusteella: Sonic the Hedgehog. Tätä artikkelia varten laitoin leikkeen kohteesta , kuvan ja GIF:n ja kirjoitin: “GIF, valokuva ja video yhdessä twiitissä? Se on mennyt ohi!

GIF, valokuva ja video yhdessä twiitissä? Se on mennyt ohi! pic.twitter.com/VFAoGtO5x5

— Cristina Alexander🦔👑🇺🇦 (@SonicPrincess15) 5. lokakuuta 2022

Sekamediapäivitys on nyt saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Päivitystä ei ole laajennettu Windowsiin ja Maciin, mutta erityyppistä sisältöä sisältävät twiitit ovat edelleen nähtävissä kaikilla alustoilla.

🔥 Empfohlen:  Uudista hallintoa tietotekniikan mullistavan potentiaalin avulla