Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitterin optimointivinkkejä brändisi tehostamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitterin optimointivinkkejä brändisi tehostamiseen

Twitterillä on paljon sitoutuneita yleisöjä yli 320 miljoonalla kuukausittaisella käyttäjällä, ja se on jatkanut nousuaan tähän päivään asti. Jos Twitterissä on massiivisesti sitoutuneita yleisöjä, siellä ovat varmasti myös potentiaaliset asiakkaasi. Asiakkaiden lisäksi on myös bloggaajia, vaikuttajia, tarinankertojia, liikemiehiä, jotka etsivät tarinaideoita, mielipiteitä ja päivittäisiä päivityksiä Twitteristä. Brändinä et halua missata tätä tilaisuutta tulla nähdyksi ja tulla tunnetuksi monien yrityksesi potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Tässä artikkelissa jaamme kanssasi vinkkejä Twitter-brändiprofiilin optimointiin, jotta yleisösi näkee ja tuntee sinut.

Syitä mainostaa Twitterissä

Kun ajattelemme shoppailua, Twitter ei aina tule mieleen, mutta monet tuotemerkit mainostavat Twitterissä. Ostajat käyttävät Twitteriä koko ostoprosessin ajan. He luottavat Twitterin sisältöön saadakseen tietoja, päivityksiä ja neuvoja, jotka ovat vaikuttaneet heidän ostopäätöksiinsä. He pysyvät 160 % todennäköisemmin ajan tasalla brändiuutisista ja -kampanjoista, 120 % todennäköisemmin etsivät tarjouksia ja alennuksia ja 240 % todennäköisemmin keskustelevat brändin kanssa kuin tavallisen sosiaalisen verkoston vähittäiskauppiaat.

Se selittää, jos brändit mainostavat aktiivisesti Twitterissä, kuluttajat todennäköisesti näkevät ne ja kokevat enemmän myyntiä kuin ne, jotka eivät ole tällä alustalla. Saadaksesi kaiken irti Twitteristä, tässä on optimointivinkkejä, joita voit soveltaa parantaaksesi brändiäsi saadaksesi lisää näkyvyyttä itse alustassa ja Googlen hakutuloksissa.

Tehokkaita vinkkejä Twitterin optimointiin brändisi tehostamiseksi

1.) Seuraa Twitterin algoritmi

Twitterin algoritmi näyttää aina henkilökohtaiset suositukset Trendsistä Aiheisiin Tutki-välilehdelle ja suositeltuihin tileihin, joita seurata. Sen avulla käyttäjät voivat nähdä kiinnostavimman aiheen ja sisällön, joka vastaa heidän vuorovaikutustaan ​​alustan käytössä. Tämä tarkoittaa, että brändinä on tärkeää optimoida twiittisi niin, että algoritmi poimi ne sisältösi oikeille ihmisille. Tässä on yksinkertaisia ​​vinkkejä Twitterin algoritmin hyödyntämiseen:

 • Lähetä twiittejä oikeaan aikaan
 • Päivityksiä trendeihin sijainnin perusteella
 • Osuvien ja trendaavien hashtagejen käyttö
 • Tarkoituksenmukainen merkitseminen mainitsemalla joku twiiteissäsi
 • GIF-tiedostojen, kuvien ja videoiden käyttö tweettien lähettämisessä
 • Sitouta yleisö Twitter-äänestyksellä
 • Ota yhteyttä esittämällä kysymys tai pyytämällä palautetta
🔥 Empfohlen:  Intian pyrkimykset julkistaa tietonsa

Mitä enemmän vuorovaikutusta saat, sitä enemmän Twitter suosii sisältöäsi.

2.) Tee Twitteristä julkinen

Jos haluat Twitter-tilisi olevan yleisön saatavilla paremmin, aseta tilisi yleisön saataville, jotta he voivat kommunikoida kanssasi avoimesti. Siirry Twitterin asetussivulle ja napsauta Tietosuoja ja turvallisuus -välilehteä. Vieritä sitten sivua alaspäin ja siirry Suoraviesti-vaihtoehtoon ja valitse ruutu “Vastaanota suora viesti keneltä tahansa”.

3.) Tweet Valokuvia ja videoita

Jokaisella profiililla on Media-aikajana, joka näyttää uusimmat GIF-tiedostot, valokuvat ja videot. Luovien visuaalien käyttö on paras tapa erottua Twitterin uutissyötteestä. Lisää visuaalisuutta tehostaa mediasuhteiden optimointia, joka toimii syöttinä bloggaajille ja toimittajille, jotka käyttävät Twitter-tarinoita ideoina. Twitter-sovelluksen avulla voit lähettää videoita suoraan verkkosivustolta, ladata videoita ja tehdä Video Live. Muista, että Twitterin live-videoiden raja on noin kaksi minuuttia.

4.) Optimoitu Kiinnitetyt twiitit

Tweettien kiinnittäminen profiilisi yläosaan on usein ohitettu mutta arvokas optimointiominaisuus. Ajattele strategisesti kiinnittäessäsi twiittejä sisällyttämällä siihen vahva visuaalinen kuva, toimintakehotus, osuvia avainsanoja ja linkki verkkosivustollesi.

5.) Käytä asiakaspalvelun Twitter-työkaluja

Koska 80 % asiakaspalvelupyynnöistä tapahtuu Twitterissä, brändit halusivat optimoida asiakaspalvelupyyntönsä Twitterin avulla. Muutamia Twitterin tarjoamia asiakaspalvelutyökaluja; suorat viestin täsmälinkit, asiakaskyselyviestit, profiili-ilmoitukset, jotka ilmaisevat yrityksen vastausajan ja onko käytetty Twitter-tili oikea käyttäjänimi tuen tarjoamiseen. Sosiaalinen media ja asiakaspalvelu ovat niin valtava trendi, että Twitter julkaisi ilmaisen 120-sivuisen asiakaspalvelun pelikirjan siitä, miten ja miksi Twitter integroidaan asiakaspalvelustrategiaansa.

6.) Asiaankuuluvat ja trendaavat hashtagit

Tutkimukset osoittavat, että hashtageja sisältävät twiitit sitovat kaksi kertaa enemmän, mutta mitä tulee hashtagejen määrään, vähemmän on enemmän.

7.) Twitterin sitoutuminen

Viserrys Sitoutuminen tarkoittaa kaikkia tapoja, joilla yleisö sitoutuu brändiisi ja sen julkaisuihin alustalla. Se ei sisällä vain tykkäyksiä, uudelleentwiittauksia ja vastauksia, vaan se laajenee tuotemerkin mainintaan (merkitty tai ei), seuraamiseen, upotettuun mediaan, verkkosivustolinkkeihin, kortteihin, hashtageihin, käyttäjätunnukseen, profiilikuvaan ja twiitin laajennukseen. Toisin sanoen sitoutuminen viittaa siihen, kuinka näkyvä brändisi on alustalle. Lisää brändisi sitoutumista ylläpitämällä aktiivista läsnäoloa Twitterissä kaikilla käytettävissä olevilla ominaisuuksilla.

🔥 Empfohlen:  Twitterin kryptovaluuttamarkkinointi: kuinka mainostaa kryptoa

8. Julkaistut blogit ja verkkosivusto

Jos sinulla on julkaistuja blogeja ja verkkosivustoja saatavilla, on parasta vahvistaa sisältöäsi käyttämällä Twitteriä jakoalustana. Varmista, että tekniset näkökohdat on määritetty oikein verkkosivustollasi:

 • Onko blogissasi Twitter-kortti?
 • Onko jakopainikkeet ohjelmoitu merkitsemään Twitter-kahvaasi?
 • Onko sinulla vaihtoehtoja, kuten “Tweet This” tai “Click to Tweet” kannustaaksesi uudelleentwiittauksiin ja jakamiseen?
 • Onko verkkosivustollasi helppo löytää jakamis- ja seuraamispainike?

Cookie + Kate -resepti on helposti jaettavissa erilaisten jakamisvaihtoehtojen kanssa ja tavoittavuuden lisääminen eri alustoilla.

9.) Luoda Twitter-listat

Twitter-luettelon luominen tai mukaan ottaminen voi optimoida kokemuksesi säästämällä aikaa ja näkyvyyttä. Voit esimerkiksi luoda Twitter-luettelon kilpailijoistasi, jotta pysyt ajan tasalla kaikista uusista tuotteista tai muutoksista heidän hallinnassa ja voit tarkkailla, mitä he jakavat sosiaalisessa mediassa ja kuinka he ovat yhteydessä asiakaskuntaansa. Tietenkin tämä luettelo on pidettävä yksityisenä. Toinen esimerkki on luoda Twitter-luettelo käyttäjistä, jotka usein uudelleentwiitaavat viestejäsi. Tämä antaa heille tunnustuksen brändisi suosikkiasiakkaiksi tai innokkaiksi faneiksi. Samanaikaisesti jaa heidän viesteissään, mitä näet mahdollisesti hyödyllisenä brändillesi.

10.) Sisällytä Web-sivuston URL-osoite

Täällä voit siirtyä Twitter-etusivun ulkopuolelle, ajatella sitä niin, että lähetät seuraajasi ja yleisösi heidän vieraillessaan profiilissasi. Varmista, että sisällytät tweettejä, jotka ohjaavat liikennettä verkkosivustollesi, jotta he saavat lisätietoja brändisi tarjoamista tuotteista.

Lopulliset ajatukset

Nämä ovat perustavanlaatuisia mutta tehokkaita strategioita Twitter-tilisi optimointiin ja twiittien hyödyntämiseen. Muista ymmärtää, mitä brändisi tarvitsee, koska kaikki optimointitaktiikat eivät välttämättä toimi kaikille yrityksille samalla tavalla. Olipa budjettisi suuri tai pieni, kuka tahansa voi käyttää Twitteriä liiketoimintaan rakentaakseen ja tavoittaakseen kohdeyleisön.

Table of Contents