Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitterin uudelleenmarkkinointimainosten luominen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitterin uudelleenmarkkinointimainosten luominen

Oletko koskaan käyttänyt Twitter-mainoksia? Mitä jos voisit markkinoida mainoksia uudelleen alentaaksesi liidikohtaista kokonaishintaasi? No, tässä on hyvä uutinen. Twitter voi luoda uudelleenmarkkinointikampanjoita Twitter Ads -käyttöliittymästä ilman, että sinun tarvitsee suorittaa kolmannen osapuolen asetuksia. Kun joku on osoittanut kiinnostusta yritystäsi kohtaan, mutta ei ole vielä tullut asiakkaiksi, voit uudelleenmarkkinoida näille ihmisille, jotka ovat vierailleet verkkosivustollasi tai olleet vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa muilla tavoilla.

Tänään keskustelemme siitä, kuinka voit määrittää Twitter-uudelleenmarkkinointimainokset, jotta voit kohdistaa tehokkaasti nämä sivuston vierailijat ja muuntaa heistä asiakkaita.

Mitä ovat Twitterin uudelleenmarkkinointimainokset

Twitterin uudelleenmarkkinointimainokset voivat tuntua monimutkaisilta, mutta ne ovat melko yksinkertaisia. Kaikki merkit haluavat olla huippuluokkaa. Kun käyttäjä on valmis ostamaan tuotteen tai käyttämään palvelua, haluat hänen ajattelevan sinua ensin. Uudelleenmarkkinointi on askel oikeaan suuntaan. Twitter-mainosten viimeisimmän kehityksen ansiosta voit käyttää mainostettuja twiittejä ja Twitter-kortteja markkinoidaksesi uudelleen vain käyttäjille, jotka ovat käyneet verkkosivustollasi. Se on loistava tapa tuoda takaisin ihmisiä tai aiempia asiakkaita, joiden haluat aktivoida verkkosivustosi uudelleen.

Miksi käyttää uudelleenmarkkinointimainoksia sivuston vierailijoiden kohdistamiseen?

Twitter yhdistää brändit arvokkaisiin yleisöihin silloin, kun he ovat vastaanottavaisimpia. Mutta kaikki tulokset eivät toimi niin kuin brändi odottaa niiden toimivan. Uudelleenmarkkinoinnin avulla jokainen liidi on arvokas. Se antaa toisen mahdollisuuden saada muunnos. Se pitää yrityksesi ja tuotteesi yleisön mielessä. Jos sinulla on useita paikkoja, joissa voit markkinoida uudelleen asiakkaallesi, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada konversio. Tässä on erilaisia ​​tapoja markkinoida uudelleen Twitterissä.

A. Kohdista sivuston aiemmat vierailijat

Vähittäismyyntibrändi voisi mainostaa myydyintä tuotettaan kohdistamalla Twitterissä ihmisiin, jotka ovat katsoneet tietyn “bestsellerit” -aloitussivun verkkosivustollaan.

B. Kohdista ihmisiin, jotka ovat sitoutuneet twiitteihisi

Nouseva vaikuttaja voi käyttää twiitin sitouttajakohdistusta tavoittaakseen ihmisiä, jotka ovat nähneet heidän aiemmat twiittinsä ja sitoutuneet niihin.

🔥 Empfohlen:  Twitterin automatisointi: onko se hyvä vai huono idea?

C. Kohdista melkein valmiit ostajat

Verkkokauppayritys voisi tehostaa verkkomyyntiä uudelleenmarkkinoimalla kaikille, jotka laittoivat tuotteita ostoskoriin mutta eivät tehneet ostosta.

D. Kohdetiedotteen vastaanottajat

Nousussa oleva julkaisuyritys voisi alkaa mainostaa uusia julkaisuja ihmisille, jotka ovat tilaaneet verkkouutiskirjeensä.

Twitterin uudelleenmarkkinointimainosten määrittäminen

Luo ja asenna Twitter-tunnisteet

Jotta voit markkinoida uudelleen Twitterissä, sinun on yhdistettävä Twitter-mainoksesi verkkosivustoosi. Tämä on tärkeää, jotta Twitter voi kertoa, kuka on käynyt sivustolla ja kuka ei ole käynyt. Jos haluat yhdistää verkkosivustosi mainokseesi, sinun on luotava Twitter-tunniste ja asennettava se sivustollesi. Twitter-tunniste on HTML-koodi, joka sinun on sisällytettävä verkkosivustosi koodiin. Se voi mitata erilaisia ​​toimia, joita käyttäjät ovat suorittaneet mainostesi seurauksena, kuten käyntejä, ostoksia, latauksia tai rekisteröitymisiä. Katso tämä video Twitterissä Twitter-tunnisteiden määrittämisestä.

Jos et nyt halua asentaa koodeja verkkosivustollesi, voit aina pyytää verkkosivustosi kehittäjää auttamaan sinua.

Rajoita uudelleenmarkkinointi parhaisiin liideihin

Älä markkinoi kaikkia uudelleen Twitterissä. Segmentoi yleisösi ja luo mukautettuja kokemuksia kullekin eniten vieraillulle verkkosivuston sivulle. Asenna sitten asiaan liittyvä tunnistekoodi jokaiseen. Jos esimerkiksi tarjoat kolmea palvelua, luo neljä uudelleenmarkkinointitunnistetta – yksi koko verkkosivustolle ja loput kolme verkkosivustosi palvelusivuja. Toisin sanoen yksi koodi jokaiselle palvelusivulle.

Rajaa uudelleenmarkkinointisi parhaisiin liideihin luomalla uudelleenmarkkinointikampanjasi, joka on kohdistettu räätälöityihin yleisöihin. Alla on kolme muokattua yleisötyyppiä, joista voit valita:

A. Listat

Käytä luetteloita kohdistaaksesi tietyille ihmisryhmille luettelot heidän sähköpostiosoitteestaan ​​tai Twitter-tilinsä nimistä

B. Verkkosivustotoiminta

Kohdista ihmisiin, jotka ovat äskettäin vierailleet verkkosivustollasi Twitterin verkkosivustotunnisteen tai Twitterin virallisen kumppaniohjelman kautta.

C. Sovellustoiminta

Kohdista ihmisiin, jotka ovat suorittaneet sovelluksessasi tietyn toiminnon, kuten maksuerät tai rekisteröitymiset mobiilisovelluksen konversioseurannan avulla.

Valitse Twitter-mainostyyppi

Jokainen kampanja on täysin erilainen, voit käyttää joko mainostettuja twiittejä tai Twitter-kortteja. Molempia näitä kutsutaan mainostviiteiksi.

🔥 Empfohlen:  3dcart Store Spotlight: ReadyHeli.com

Lisää mainostettujen twiittien kohdalla mainoksiisi kuva parantaaksesi näkyvyyttä ja napsautussuhdettasi. Twitter-kuvan tulee olla korkealaatuista ja kooltaan 440 x 220 pikseliä.

Twitter-korteissa neljä korttityyppiä sopii parhaiten uudelleenmarkkinointiin: Lead Generation, Summary Card, App Card ja Image App.

  1. Liidien luontikortin avulla voit kerätä käyttäjäkohtaisia ​​tietoja yhdellä napsautuksella. Kun joku napsauttaa korttia, Twitter antaa sinulle Twitter-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen.
  2. Yhteenvetokortti käyttää otsikkoa ja kuvaa herättääkseen yleisösi huomion.
  3. Jos sinulla on sovellus, voit käyttää joko sovelluskorttia tai luoda muunnelman lisäämällä kuvan napsautussuhteen ja latausten lisäämiseksi.

Johtopäätös

Twitter-uudelleenmarkkinoinnilla on tärkeä rooli kohdeyleisösi tavoittamisessa. Alussa se saattaa kuulostaa tekniseltä, mutta kun teet tämän strategian, saat entistä enemmän potentiaalista yleisöä, joka on todennäköisemmin asiakkaitasi. Toivomme, että tämä artikkeli on antanut kaikki etsimäsi tiedot.

Table of Contents