Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ubersuggest-vaihtoehdot (20 parasta ilmaista ja maksullista työkalua)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ubersuggest-vaihtoehdot (20 parasta ilmaista ja maksullista työkalua)

Tästä oppaasta löydät luettelon Ubersuggest-vaihtoehdoista.

Sivun ensimmäinen osa sisältää 10 näiden työkalujen parhaiten maksettua versiota, kun taas toisessa osassa on 10 Ubersuggest-ILMAISTA vaihtoehtoa, joita voit käyttää SEO-avainsanojen tutkimukseen ja analysointiin digitaalisissa markkinointikampanjoissasi. Suosituksia on yhteensä 20.

Perimmäisenä tavoitteena on auttaa sinua löytämään parhaat vaihtoehdot Ubersuggestille, jotka vastaavat tarpeitasi ja budjettiasi ja jotka voivat auttaa parantamaan avainsanatutkimustasi ja aiheen valintaa sisältömarkkinointistrategiaasi varten.

Paljastus: Tämä sivu sisältää affiliate-linkkejä. Kun ostat maksullisen suunnitelman joidenkin näiden Ubersuggest-kilpailijoiden kautta, saatan ansaita palkkion.

Ubersuggest vaihtoehtoja

KWFinder

49 dollaria kuukaudessa tai 358,80 dollaria vuodessa (vuosisuunnitelma).

Mangoolsin KWFinder on yksi parhaista vaihtoehdoista Ubersuggestille hinnoittelun ja ominaisuuksien suhteen. KWFinderin avulla voit etsiä SEO-avainsanoja kolmella tavalla:

 • Aiheeseen liittyvät avainsanat
 • Googlen automaattinen täydennys
 • Kysymyksiä

Tämän jälkeen voit analysoida keskimääräistä kuukausittaista hakumäärää, napsautuskohtaista hintaa (CPC) koskevia tietoja, napsautuskohtaista hinnoittelua (PPC) koskevaa kilpailua ja avainsanojen vaikeuspisteitä löytääksesi parhaat avainsanat kohdistamiseen verkkosivustollasi.

Tämä KWFinder tekee myös yhden Ubersuggestin parhaista kilpailijoista, koska se toimitetaan muiden SEO-ohjelmistojen kanssa, mukaan lukien sijoitusseuranta, käänteislinkkien tarkistus, SERP-analysaattori ja sivuston profilointi.

Tämä on suosikki SEO-työkaluni markkinoilla, ja käytän sitä päivittäin avainsanatutkimukseen ja SEO-analyysiin. Voit kokeilla KWFinderiä ILMAISEKSI täällä. Voit myös lukea KWFinder-arvosteluni saadaksesi lisätietoja.

Avainhaku

17 dollaria kuukaudessa tai 169 dollaria vuodessa (vuosisuunnitelma).

Keysearch on toinen suosituin Ubersuggest-vaihtoehto, joka toimitetaan muiden SEO-ohjelmistojen mukana. Keysearchin avulla voit etsiä aiheeseen liittyviä avainsanoja, jotka sisältävät kysymyksiä useilta alustoilta, kuten Google, Yahoo, Bing, Youtube, Pinterest jne.

Ilmainen kokeilutili sisältää 5 avainsanahakua päivässä sekä rajoitetun pääsyn muihin SEO-työkaluihin, mukaan lukien:

 • Sijoituksen seuranta
 • Käänteisten linkkien tarkistus
 • Verkkosivuston tarkastaja
 • Kilpailukykyinen analysaattori
 • Sisältöavustaja

Vähäiset hedelmät

25 dollaria 2 000 luottoa kohti; 29,90 dollaria kuukaudessa; tai 249 dollaria vuodessa (vuosisuunnitelma).

Jos haluat halvimman ja parhaan vaihtoehdon Neil Patelin Ubersuggest-työkalulle avainsanatutkimukseen, LowFruits on paras valinta.

LowFruitsista tekee hyvän kilpailijan avainsanatutkimuksessa se, että se auttaa sinua löytämään alhaisen kilpailun SEO-avainsanoja nopeammin kuin Ubersuggest. LowFruits tekee tämän näyttämällä sinulle kohdeavainsanojesi hakukoneiden tulossivujen (SERP) parhaiden paikkojen heikot kohdat. Tämä sisältää termejä ja lauseita, joissa foorumit ja heikot verkkosivustot, joilla on alhainen Domain Authority -pistemäärä, sijoittuvat Googlen 1-10 parhaan joukkoon.

LowFrutis on toinen suosikki avainsanatutkimustyökaluni markkinoilla, minkä vuoksi suosittelen sitä hyväksi vaihtoehdoksi harkittavaksi. Voit kokeilla LowFruitsia ilmaiseksi täällä saadaksesi selville, kuinka tehokas se voi olla verkkosivustosi sisältöstrategiassa.

Avainsanakokki

20 dollaria 1 200 krediitillä. Ei kuukausi- tai vuosisuunnitelmia.

Keyword Chef on toinen työkalu, jota voit käyttää SEO-kampanjoissasi Ubersuggestin sijaan. Se on samanlainen kuin LowFruits, mutta näyttää SERP-pisteet sen sijaan, että se näyttäisi kuvakkeita, jotka osoittavat heikkojen kohtien 10 parhaan avainsanan sijoitusta Googlessa.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Passion.io-vaihtoehtoa (2023): asiantuntijoiden valitsema

Voit kokeilla Keyword Chefiä ilmaiseksi täällä ja saada 1 000 krediittiä työkalun ominaisuuksien testaamiseen.

Larseo

21,99 dollaria kuukaudessa; 219,99 dollaria vuodessa; tai 395,82 dollaria elinikäiselle suunnitelmalle.

Larseo on uusi kilpailija Ubersuggestille, jonka suosio kasvaa. Larseon avulla saat käyttöösi useita olennaisia ​​SEO-työkaluja avainsanahaun lisäksi, kuten liikenneanalyysin, käänteisen linkin analyysin ja aiheiden tutkijan. Larseon tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu sisäinen linkkiehdotustyökalu, tekoälyn kirjoitusassistentti ja käänteislinkkien välitystyökalu sekä sisältövaje-analysaattori.

Voit kokeilla Larseoa ilmaiseksi täällä testataksesi avainsanahakuominaisuutta nähdäksesi, pidätkö siitä paremmin kuin Ubersuggest.

KeywordTool.io

89 dollaria kuukaudessa tai 828 dollaria vuodessa (vuosisuunnitelma).

Jos etsit yksinkertaisuutta SEO-avainsanatutkimustyökalussa tai hyvää tapaa tehdä joukkoanalyysiä, KeywordTool.io kannattaa harkita. Sen avulla voit nopeasti tunnistaa hakukoneoptimoinnin kasvumahdollisuudet, tehdä avainsanatutkimusta laajassa mittakaavassa ja kerätä tietoja eri maantieteellisillä tasoilla. Voit myös saada hakumäärätietoja jopa 70 000 avainsanalle päivässä.

Jos haluat vain nopean, tarkan ja syvällisen avainsanatutkimuksen analyysin, sinun kannattaa kokeilla KeywordToo.ioa ilmaiseksi täällä. Ensimmäiset 5 avainsanaehdotusta ovat nähtävissä ilman maksullista tilausta.

LongTail Pro

37 dollaria kuukaudessa tai 297 dollaria vuodessa (vuosisuunnitelma).

Jos etsit samanlaisia ​​sivustoja kuin Ubersuggest, LongTail Pro on suosittu kilpailija. Hinnoittelu on noin 10 dollaria enemmän maksullisesta kuukausitilauksesta, joka antaa sinulle pääsyn tehokkaisiin työkaluihin avainsanatutkimukseen, SERP-analyysiin, sijoitusten seurantaan, käänteisten linkkien analysointiin ja sivuston tarkastukseen.

Yli 70 000 digitaalista markkinoijaa pitää LongTail Prota suosikkiohjelmistonaan SEO-strategiansa tukena. Voit kokeilla LongTail Prota täällä; kokeilusuunnitelma maksaa kuitenkin 8 dollaria.

SE-sijoitus

49 dollaria kuukaudessa tai 470,40 dollaria vuodessa (vuosisuunnitelma).

SE Ranking on yksi johtavista SEO-ohjelmistotyökaluista yritysten omistajille, virastoille ja SEO-asiantuntijoille, jotka voivat tehdä avainsanatutkimusta, seurata sijoituksia, seurata kilpailijoita, havaita tekniset SEO-virheet ja paljon muuta.

Se, mikä tekee SE Rankingista hyvän vaihtoehdon Ubersuggestille, ovat seuraavat edistyneet ominaisuudet:

 • Sivulla oleva SEO-tarkistus
 • Backlink Gap Analyzer
 • Maksullinen ja maksuton avainsanatutkimus
 • Laaja kilpailijatutkimus

SE Rankingissa on myös mukavaa, että voit alentaa maksullisen tilauksesi hintaa vähentämällä tilisi avainsanojen sijoituksen tarkistustiheyttä päivittäisestä kolmen päivän tai viikon välein.

Semrush

119,95 dollaria kuukaudessa tai 1 199,40 dollaria vuodessa (vuosisuunnitelma).

Semrush on all-in-one-työkalu, jonka avulla voit parantaa verkkonäkyvyyttä ja löytää markkinointinäkemyksiä verkkosivustosi kasvattamiseksi. Ohjelmistossa on yli 55 työkalua; Semrush Keyword Magic Tool tekee tästä kuitenkin yhden Ubersuggestin parhaista vaihtoehdoista.

Sinun on nähtävä se uskoaksesi siihen ja voit kokeilla Semrush Keyword Magic Toolia ilmaiseksi täällä ja saada 10 hakua päivässä. Mutta pohjimmiltaan tämä SEO-työkalu auttaa sinua tutkimaan niche-aiheita, löytämään semanttisesti liittyviä long tail-avainsanoja ja rakentamaan pääluettelon SEO-avainsanoista, jotka toimivat parhaiten digitaalisen markkinoinnin ponnisteluissasi.

🔥 Empfohlen:  17 parasta ilmaista kuvan isännöintisivustoa

Ahrefs

99 dollaria kuukaudessa tai 990 dollaria vuodessa (vuosisuunnitelma).

Ahrefs on yksi Ubersuggestin tunnetuimmista kilpailijoista, koska se tarjoaa erinomaiset SEO-analyysi- ja tutkimustyökalut. Ahrefsin avulla voit suorittaa avainsanatutkimusta, sijoituksen seurantaa, käänteislinkkianalyysiä, kilpailijoiden analyyseja, verkkosivustojen tarkastuksia ja paljon muuta.

Ahrefs Keywords Explorer -ominaisuus on osa maksullista työkalua, jonka avulla voit löytää rajattomasti avainsanaideoita, analysoida niiden SEO-sijoituksen vaikeusastetta ja laskea liikennepotentiaalin. Avainsanojen Explorerille ei ole ilmaista kokeiluversiota. voit kuitenkin testata Ahrefs Keyword Generator -ohjelmaa (mainittu seuraavassa osiossa) maksutta.

Ubersuggest ilmaisia ​​vaihtoehtoja

Ahrefs-avainsanojen luontitoiminto

Ahrefs Keyword Generator on yksi markkinoiden parhaista ilmaisista Ubersuggest-vaihtoehdoista avainsanoja paljastamaan ilman, että sinun tarvitsee rekisteröityä tai maksaa tämän tyyppisestä ohjelmistosta. Kun olet syöttänyt termin hakukenttään ja napsauttanut “Etsi avainsanoja” -painiketta, voit suodattaa luettelon “Fraasihaku”- tai “Kysymykset” perusteella.

Google Avainsanojen suunnittelija

Google Keyword Planner on ilmainen avainsanatutkimustyökalu, jota voit hyödyntää Google Ads-tililläsi (aiemmin AdWords). Tämä työkalu tarjoaa aiheehdotuksia siemenavainsanasi perusteella ja raportoi tärkeitä SEO-tietoja, kuten keskimääräisen hakumäärän, napsautuskohtaisen hinnan (CPC), mainostajien kilpailutason, trenditiedot ja paljon muuta. (Katso myös tämä aiheeseen liittyvä opas saadaksesi lisää Googlen hakukoneoptimointityökaluja, joita voit käyttää maksutta analysointiin, seurantaan ja digitaaliseen markkinointiin.)

Googlen automaattinen täydennys

Googlen automaattinen täydennys on kenties vapain vaihtoehto SEO-avainsanojen löytämiseen kohdistettavaksi ilman, että maksat erikoistyökaluista, kuten Ubersuggest. Kirjoita vain sana Googlen hakupalkkiin, niin saat heti luettelon ideoista, jotka perustuvat ensisijaiseen avainsanaasi Googlen käyttäjiltä kerätyistä hakutiedoista.

Google Trends

Google Trends on ilmainen työkalu, joka tarjoaa avainsanatietoja tietyistä Googlessa ja YouTubessa käytetyistä hakutermeistä. Voit käyttää sitä löytääksesi trendikkäitä aiheita, paikallisia hakutrendejä ja niihin liittyviä avainsanoja, joiden suosio kasvaa. Google Trends auttaa myös välttämään avainsanoja, jotka menettävät suosiotaan haussa, jotta voit tehdä parempia päätöksiä siitä, mihin termeihin kohdistat verkkosivustosi sisällön.

SEO Powersuite

SEO Powersuite on täysimittainen SEO-ohjelmisto, jonka avulla voit käyttää kaikkia huippuominaisuuksia ilmaiseksi. Jos pidät sen tarjonnasta, voit päivittää ammatti- tai liiketoimintasuunnitelmaan, joka avaa lisää SEO-tutkimus- ja -analyysiominaisuuksia. Jokaisella vakavalla digitaalisella markkinoijalla tulisi olla oma ilmainen kopio SEO Powersuite -ohjelmasta tietokoneella.

Avainsana Surfer

Keyword Surfer on toinen hyvä ilmainen vaihtoehto Ubersuggestille. Ohjelmiston hallintapaneeliin kirjautumisen sijaan Keyword Surfer on Chrome-laajennus, jonka avulla voit nähdä hakumäärät suoraan Googlen hakutuloksissa. Näin voit löytää parhaat avainsanat sisällöllesi parhaiden tulosten perusteella.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rekisteröidä verkkotunnus ja päivittää DNS

Avainsanataulukko

Keyword Sheeter on toinen suosittu työkalu SEO-avainsanojen tutkimukseen, joka voi saada tuhansia automaattisen täydennyksen ehdotuksia Googlelta. Se on salamannopea ja hyväksyy yhden tai useamman siemenavainsanan ideoiden luomiseksi. Keyword Sheeter on täysin ilmainen käyttää ilman rekisteröitymistä.

Kysymys DB

QuestionDB on nopea ja helppokäyttöinen avainsana, joka antaa sinulle luettelon suosituista kysymyksistä, joita ihmiset kysyvät sivustoilla, kuten Reddit ja Quora, jotka liittyvät SEO-avainsanoihisi. Voit käyttää QuestionDB:tä 100% ilmaiseksi rajattomille etsijöille päivässä; Tuloksissasi on kuitenkin vain 50 avainsanaehdotusta hakua kohden. Maksulliseen sopimukseen päivittäminen antaa sinulle rajattomasti avainsanoja jokaiseen hakuun.

SEOScout

SEOScout tarjoaa joukon ilmaisia ​​työkaluja, kuten Ubersuggest. Voit myös saada ilmaisia ​​avainsanaehdotuksia ilman rekisteröitymistä ohjelmistoon, joka alkaa 49 dollarista kuukaudessa. SEOScoutia pidetään myös yhtenä parhaista Answer the Public -vaihtoehdoista (joka omistaa myös Neil Patel), koska siinä ei ole rajoituksia, kuinka monta kertaa voit käyttää työkaluna avainsanaideoiden luomiseen päivittäin.

Avainsanatyökalu Dominator

Avainsanatyökalu Dominator on ohjelmisto, joka on täynnä 9 työkalua avainsanatutkimukseen. Sen avulla voit analysoida verkkosivustoja, kuten Amazon, Bing, eBay, Etsy, Google, Google Shopping, Home Depot, Walmart ja YouTube löytääksesi suosittuja avainsanoja, joita haetaan kyseisillä alustoilla, sekä poimimalla termejä tuoteluetteloista, jotka auttavat sinua parantamaan sisältömarkkinointiin ja hakukoneoptimointiin. Ilmainen versio rajoittaa nyt 2 hakua päivässä.

Lisää vaihtoehtoisia työkaluja, kuten Ubersuggest

Jos haluat löytää lisää vaihtoehtoisia työkaluja, kuten Ubersuggest, jotka tarjoavat lisäominaisuuksia SEO-tutkimukseen ja -analyysiin, tutustu tähän muihin ilmaisiin avainsanatutkimustyökalujen luetteloon. Sisältä löydät kaikki parhaat työkalut, joita voit käyttää maksutta digitaalisiin markkinointikampanjoihisi.

Vaihtoehtoja Ubersuggest-yhteenvedolle

Toivottavasti pidit tästä Ubersuggest-vaihtoehtoja koskevasta oppaasta.

Kuten huomasit, on olemassa monia ilmaisia ​​Ubersuggest-vaihtoehtoja ja maksullisia työkaluja, joita voit käyttää SEO-avainsanatutkimukseen ja digitaalisen markkinoinnin analysointiin. Toivottavasti löysit tältä sivulta parhaan vaihtoehdon Ubersuggestille tarpeisiisi ja budjettiisi. Jokaisella suosituksella on hyvät ja huonot puolensa; Ne ovat kuitenkin kaikki hyviä korvikkeita Ubersuggestille, jos etsit kilpailijatyökalua, jolla on samanlaiset toiminnot.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents