Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Udacity Digital Marketing Nanodegree Review

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Udacity Digital Marketing Nanodegree Review

Suunniteltu auttamaan mahdollisia digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia ​​aloittamaan uuden uransa Udacity Digital Marketing Nanodegree -ohjelma on kattava digitaalisen markkinoinnin koulutuskurssi.

Tämä kurssi keskittyy auttamaan opiskelijoita kehittämään tärkeitä taitoja kaikessa hakukoneoptimoinnista Facebook-mainontaan. Kurssi ei vaadi aiempaa tietoa ja sisältää vaiheittaiset ohjeet johtavilta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoilta.

Nanodegree-kurssi kestää noin 3 kuukautta ja sisältää yhteensä 7 kohdennettua kurssia.

Menestyneillä opiskelijoilla on tunnustettu alan valtakirja sekä lukuisia käytännön vinkkejä, ohjeita ja alan parhaita käytäntöjä, joita he voivat käyttää koko uransa ajan.

Mikä on Udacity Digital Marketing Nanodegree?

The Udacity Digital Marketing Nanodegree tarjoaa opiskelijoille työkalut, joita he tarvitsevat menestyäkseen kasvavassa digitaalisessa markkinoinnissa.

Oletpa alan aloittelija tai haluat laajentaa taitojasi, tämä kurssi tarjoaa kätevät, vaiheittaiset ohjeet joistakin verkkomarkkinoinnin tärkeimmistä elementeistä arvoehdotusten määrittelystä sisältöstrategian luomiseen. .

Ohjelma sisältää Facebook-asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä luotua sisältöä sekä kulissien takana tehtyjä tapaustutkimuksia, jotta opiskelijat voivat oppia tosielämän projekteista ja projektiarvosteluista.

Lisäksi, kuten kaikki Udacity-ohjelmat, tämä Nanodegree pyrkii käsittelemään erilaisia ​​​​oppimistyylejä videopohjaisella sisällöllä, jota voit käyttää omaan tahtiisi, sekä reaaliaikaisen tuen ohjaajilta ja kattavalta opiskelijayhteisöltä.

Ohjelma sisältää reaaliaikaisen tuen henkilökunnalta, mikä varmistaa, että saat välitöntä palautetta projekteistasi ja voit esittää kysymyksiä kurssin ydinaiheista.

Saat ostoksesi yhteydessä myös monia urapalveluita, kuten pääsyn GitHub-portfolioon ja LinkedIn-profiilin optimointiin, mikä parantaa mahdollisuuksiasi aloittaa uusi ura.

Kurssin ohjaajiin kuuluu Dawn Raquel Jenson, asiakaskokemuksen johtaja, jolla on laajat näkemykset sosiaalisen median markkinoinnista. Opit myös Global Media Marketingin toimitusjohtaja Benjamin Kepner, digitaalisen markkinoinnin johtaja Erica Reid ja SiteLogicin perustaja Matt Bailey.

Istunnot sisältävät myös ohjeita tuotejohtajalta John Triggsiltä, ​​joka on työskennellyt Amazonin ja Capital Onen tiimien kanssa, sekä ohjeita digitaalimarkkinoijalta Jen Cromptonilta ja Performance Marketing Managerilta Liana Gross Furinilta.

Seitsemään kurssiin (eri valinnaisilla vaihtoehdoilla) jaettu kurssiohjelma on täynnä avoimia, käytännönläheisiä projekteja, joilla voit testata taitojasi, oma Wiki, työtiloja, joissa voit kokeilla koodia ja tietokilpailuja.

Palveluun sisältyy myös edistymisseuranta, jonka avulla voit seurata kehittyvää koulutustasi.

Tämän kurssin onnistuneesti suorittaneet opiskelijat saavat Nanodegree-sertifikaatin Udacityltä, jonka he voivat esitellä ansioluetteloissaan ja LinkedIn-profiileissaan.

Saat myös seuraavat:

 • Pääsy henkilökohtaiseen palautteeseen kokeneilta projektin arvioijilta
 • Tekninen mentorituki koko ohjelman ajan
 • Henkilökohtaiset urapalvelut, kuten apu LinkedIn-portfoliosi hallintaan
 • Pääsy Udacityn valikoivaan verkostoon uramentoreille

Kuinka paljon Udacityn digitaalisen markkinoinnin kurssi maksaa?

Opiskelijoilla on kaksi vaihtoehtoa ilmoittautua kurssille Udacity Digital Marketing Nanodegree.

Voit halutessasi maksaa kurssimaksun kuukausittain, mikä voi olla kannattavaa, jos uskot pystyväsi suorittamaan kurssin nopeasti.

Kuukausihinta on 399 dollaria, ja voit peruuttaa milloin tahansa, jos sinusta tuntuu, että olet saanut kaiken tarvitsemasi sisällöstä.

Vaihtoehtoisesti opiskelijat voivat maksaa kurssin tekijöiden suositteleman kolmen kuukauden käyttöoikeuden etukäteen hintaan 1017 dollaria.

Tämä menetelmä antaa sinulle 15 % alennuksen jako-jako-hinnoittelurakenteeseen verrattuna. Lisäksi voit vaihtaa kuukausipakettiin kolmen kuukauden kuluttua, jos tunnet tarvitsevasi lisää aikaa.

Udacity tarjoaa myös räätälöityjä tarjouksia opiskelijoille, jos he ovat valmiita vastaamaan joihinkin kysymyksiin heidän työllisyydestään ja tuloistaan.

🔥 Empfohlen:  Lifestyle Marketing: Brändit, jotka puhuvat | [The Definitive Guide]

Apurahaohjelmat ovat myös toisinaan saatavilla Udacityn verkkosivustolta. Lisäksi opiskelijat voivat hakea hyvitystä 7 päivän kuluessa sisällön käyttämisestä Yhdysvalloissa tai 14 päivän kuluessa EU:ssa.

Udacity Digital Marketing Nanodegree Sisältö

Udacity Digital Marketing Nanodegree jakautuu 7 kurssiin.

Ensimmäiset 2 kurssia ovat pakollisia, ja loput viisi kurssia ovat valinnaisia, joista sinun on valittava yksi suorittaaksesi kurssin.

Vaikka Udacity suosittelee kaikkien kurssien suorittamista saadaksesi lisätietoa tärkeistä taidoista ja menetelmistä, joita markkinointimaailmassa käytetään.

Vaikka tämä kurssi ei vaadi aiempaa markkinoinnin tuntemusta, opiskelijat tarvitsevat pääsyn seuraaviin ohjelmistoihin:

 • Taulukkolaskentaohjelmisto (Excel, Google Sheets)
 • Esitystyökalu (Powerpoint)
 • Google Ads -tili
 • Pääsy SERanking-työkaluun
 • Pääsy Screaming Frog Tooliin
 • Tilaus Ahrefsilla tai Semrushilla
 • Google Search Console -tili

Kurssin suorittaminen kestää noin 3 kuukautta, mikäli käytät noin 5-10 tuntia viikossa projekteihin ja opiskeluun.

Tässä on erittely siitä, mitä odottaa jokaiselta kurssilta.

Kurssi 1: Markkinoinnin perusteet

Toinen Udacity Digital Marketing Nanodegreen pakollisesta kurssista, “Marketing Fundamentals” -kurssi sisältää 7 oppituntia ja käytännön projektin.

Tällä kurssilla opiskelija oppii määrittelemään liiketoiminnan arvolupauksia ja brändäystä, kartoittamaan asiakaspolkuja sekä luomaan sisältömarkkinointistrategian tehokkaita kanavia käyttäen.

Oppitunnit alkavat Udacityn digitaalisen markkinoinnin viitekehyksen esittelyllä, jota seuraa näkemys liiketoiminnan arvolupausten tärkeydestä, asiakasempatiakartoista, asiakasmatkoista ja kohdehenkilöistä.

Kun etenet kurssin läpi, opit kuinka eri markkinointikanavat vaikuttavat markkinointistrategiaasi ja opit mittaamaan tärkeitä markkinoinnin tavoitteita, KPI:itä ja mittareita.

Kurssin viimeisillä tunneilla opiskelijat oppivat suunnittelemaan markkinointisisältöä asiakaspersoonallisuutensa perusteella sekä kehittämään taitoja sisällön luomiseen ja hallintaan.

Käytännön projektissa laadit hiekkalaatikkoyrityksen markkinointisuunnitelman, joka tekee yhteenvedon liiketoimintamalleista, markkinoinnin tavoitteista ja kohdehenkilöistä.

Viitekehyksesi perusteella kartoit asiakaspolun vaiheet ja suunnittelet kullekin vaiheelle sisältö- ja markkinointistrategiat.

Kurssi 2: Markkinointitiedot ja teknologia

Digitaalisen markkinoinnin nanotutkinnon toinen pakollinen kurssi tarkastelee datan ja teknologian arvoa kehittyvässä myynninedistämismaailmassa.

Opit tunnistamaan tärkeitä markkinointitietoja ja käyttämään suosittuja työkaluja, kuten Google Analyticsia, ymmärtääksesi yleisöäsi paremmin.

Kurssi alkaa esittelyllä markkinointianalytiikan strategioiden keskeisiin mittareihin ja kulissien taakse katsomalla tehokkaita analyysimalleja, kuten A/B-testausta ja attribuutiota.

Luot Google Analytics -tilin ja navigoit alustan perusominaisuuksissa ennen kuin alat sukeltaa syvällisesti arvioihin asiakkaiden käyttäytymisestä ja trendeistä.

Muita tämän kurssin kuudella oppitunnilla käsiteltyjä aiheita ovat:

 • Näkemyksiä käyttäjien käyttäytymisestä eri hankintakanavissa
 • Tehokkaiden tuloskanavien tunnistaminen Google Analytics -raporttien avulla
 • Tehokkaimpien markkinoinnin teknisten alustojen ja työkalujen tunnistaminen ja käyttäminen
 • Sähköisen kaupankäynnin valmiuksien kehittäminen ja rakentaminen markkinointistrategioita varten
 • Uusien nousevien markkinoiden trendeihin ja teknologioihin tutustuminen
 • Ketterän markkinoinnin periaatteiden soveltaminen kampanjoihin

Kurssiprojektissa oppijat tutkivat markkinointidataa Google Analyticsin avulla ja saavat näkemyksiä yleisöistä saatavilla olevan tiedon avulla.

Sinun odotetaan myös tunnistavan tulevien markkinointikampanjoiden keskeiset painopistealueet löytämiesi trendien perusteella.

Kurssi 3: (valinnainen) Sosiaalisen median markkinointi

Udacity Digital Marketing Course -kurssin ensimmäinen valinnainen kurssi keskittyy sosiaalisen median arvon kasvattamiseen yhteydenpitoon ja asiakkaiden hoitamiseen.

Tällä kurssilla opit tärkeimmistä eroista sosiaalisen median alustojen välillä ja kuinka hallita tehokasta sosiaalista läsnäoloa.

Opiskelija oppii rakentamaan yhteisöä, käyttämään orgaanisia ja maksettuja mainontastrategioita sekä rakentamaan tehokasta sisältöä eri alustoille.

🔥 Empfohlen:  Simpleshow Review – Paras Video Maker Tool vuonna 2023

Kurssin 5 oppituntia alkavat johdatuksella sosiaalisen median markkinoinnin merkitykseen ja sosiaalisten kanavien kartoittamiseen asiakkaan tarpeisiin ja matkaan.

Opit kuinka eri sisältötyypit toimivat eri kanavissa ja päätät, kuinka kampanjoita toteutetaan käyttämällä asianmukaisia ​​työkaluja yhteisön hallintaan ja mittareiden seurantaan.

Opiskelijoiden edetessä kurssin aikana opit myös:

 • Kuinka toteuttaa tehokkaimmat maksetut mainoskampanjat
 • Facebookin (Meta) mainostyökalujen käytön perusteet
 • Kuinka kehittää kohdeyleisösi persoonallisuuksia demografisten, kiinnostuksen kohteiden ja käytösten perusteella
 • Mainosten sijoitus- ja budjettisuunnitelmien laatimiseen liittyvät tehtävät
 • Mainosten arvioiminen ja tarkistaminen A/B-testauskampanjoiden avulla

Tämä kurssi sisältää myös projektin, jossa oppijoita pyydetään rakentamaan kattava sosiaalisen median kampanja ihonhoitobrändille.

Sinua pyydetään tutkimaan ja luomaan maksettu ja orgaaninen strategia käyttämällä lukuisia liiketoiminta- ja kampanjatavoitteisiin liittyviä resursseja ja oivalluksia.

Kurssi 4: (Valinnainen) SEO Essentials

Seuraava Udacityn digitaalisen markkinoinnin sertifioinnin valinnainen kurssi esittelee opiskelijat hakukoneoptimoinnin (SEO) arvoon ja siihen, miten sisältöä voidaan käyttää liiketoiminnan näkyvyyden lisäämiseen.

Kurssin 5 oppituntia tutkivat käsitteitä, kuten UX-suunnittelua, avainsanoja ja linkkien rakentamista, selvittääkseen, kuinka erilaiset menetelmät vaikuttavat SEO-tuloksiin.

Aloitat esittelyllä hakukoneoptimoinnin tärkeydestä koko asiakaspolun ajan ja opit rakentamaan avainsanaluettelon suurella volyymilla, alhaisella vaikeusasteella ja korkealla mahdollisuudella.

Oppituntien aikana opit kuinka UX-suunnittelu ja sivuston rakenne vaikuttavat verkkosivustosi näkyvyyteen sekä määrittelet ja käytät erilaisia ​​linkkien rakentamiskampanjoita.

Lopuksi huomaat SEO-tarkastusten tärkeyden ja kuinka voit arvioida verkkosivuston yleistä suorituskykyä hakukoneiden tulossivuilla.

Tämän kurssin projekti pyytää oppilaita arvioimaan verkkosivustoa, suosittelemaan tapoja optimoida sijoituksia ja käyttämään kilpailijoiden analyysistä saatuja oivalluksia hakukoneoptimointia varten.

Kurssi 5: (valinnainen) SEM Essentials

Tämän ohjelman kolmas valinnainen kurssi opastaa opiskelijat hakukonemarkkinoinnin (SEM) perusteiden läpi.

Kurssi sisältää viisi erillistä oppituntia, jotka alkavat johdannosta mainosryhmiin ja markkinointitavoitteisiin, joita tehostavat avainsanahaut ja asiakkaiden segmentointi.

Opiskelijat oppivat kehittämään avainsanaluetteloita käyttämällä pitkä- ja lyhythäntäisiä avainsanoja ja kuinka he voivat sitouttaa etsijät dynaamisilla ja tekstipohjaisilla mainoksilla.

Sinulla on myös mahdollisuus tutkia napsautuskohtaisen hintatarjouksen ja mainoksen sijoituksen välistä suhdetta ja kehittää keskeisiä tehokkuusindikaattoreita vertailutestejä varten.

Tämän kurssin projektissa oppilaita pyydetään rakentamaan ja arvioimaan Google Ads -kampanjoiden tehokkuutta.

Aloitat tunnistamalla tuotteelle tai brändille parhaan kampanjan ja määrittämällä tärkeitä seurattavia mittareita.

Projektin toisella puoliskolla arvioit olemassa olevan kampanjan ja annat optimointiehdotuksia A/B-testien, avainsana-analyysien ja muiden tietojen perusteella.

Kurssi 6: (valinnainen) Digitaalinen mainonta

Kurssi 6 eli tämän digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelman neljäs vapaavalintainen kurssi tutkii digitaalisen mainonnan monipuolista maailmaa.

Opiskelija oppii kuinka videomainoskampanjat toimivat useilla mainoskanavilla.

Kurssiprojekti kutsuu oppilaita kehittämään ja toteuttamaan monikanavaista ostoskampanjaa Display-, Shopping- ja YouTube-videomainoksilla.

Mittaat aiempien kampanjoiden tehokkuutta tapaustutkimuksilla ja suosittelet sitten mainosten optimointia näiden tulosten perusteella.

Opiskelijoita pyydetään myös arvioimaan monikanavaisia ​​kampanjoitaan selvittääkseen, tuottivatko heidän strategiansa mitattavissa olevia tuloksia.

Kurssin viiden oppitunnin aikana saat kaikki oivallukset, joita tarvitset käytännön projektisi luomiseen.

Oppitunnit sisältävät myös näkemyksiä:

 • Asiakastietojen keräämisen haasteet ja mahdollisuudet
 • Responsiivisten näyttömainosten käyttäminen mobiilimainonnassa
 • Ohjelmallisen mainonnan kohdistusvaihtoehtojen ja mittareiden valitseminen
 • Mainosjohtajien käyttämien hinnoittelumenetelmien ja -mallien tutkiminen
 • Hintatarjousten, budjettien ja testausstrategioiden asettaminen mainontatavoitteita varten.
 • Käytä oikeita mainosmuotoja ja teknisiä tietoja yleisöjen sitouttamiseen YouTuben kaltaisilla kanavilla
 • Kampanjoiden hallinta ja ohjaus Google Ads -alustan kautta
🔥 Empfohlen:  Duplichecker Review: ilmainen ja tehokas plagioinnin tarkistus?

Kurssi 7: (valinnainen) Sähköpostimarkkinointi

Lopuksi Udacity Digital Marketing Nanodegree -kurssin viimeinen valinnainen kurssi tutkii sähköpostimainonnan kestävää voimaa tavoittaa yleisöä ja muuttaa niitä.

Tämän kurssin neljä oppituntia alkavat johdatuksella yhteydenottolomakkeiden tehokkaaseen suunnitteluun ja varmistamiseen mainoskampanjan liidien keräämiseksi.

Opit MailChimpin avulla muodostamaan tilaajaluetteloita ja laatimaan sitten selkeän, tiiviin ja yhteensopivan kopion jokaisesta sähköpostiviestistä.

Kun opiskelijat edistyvät tällä kurssilla, he tutkivat ydinstrategioita, joita käytetään sähköpostimarkkinointisuunnitelmien kehittämiseen käyttämällä erilaisia ​​kampanjoita ja kalentereita.

Opit myös, kuinka voit arvioida kampanjoidesi tuloksia sellaisilla mittareilla kuin avaus- ja tulosprosentit. Lisäksi kulissien takana on käsitys A/B-testauksen ja segmentoinnin eduista.

Tämän kurssin käytännön projekti rohkaisee oppilaita valmistelemaan oman sähköpostimarkkinointikampanjansa Sandbox-projektia tai olemassa olevaa yrityksen tuotetta tai palvelua varten.

Luot kampanjan ja arvioit sitten tuloksia yleisten testausstrategioiden avulla.

Onko Udacityn digitaalisen markkinoinnin kurssi sen arvoinen?

Vaiheittaiset ohjeet ja käytännön projektit sisältyvät Udacityn digitaalisen markkinoinnin kurssi on suunniteltu huolellisesti, jotta opiskelijat voivat aloittaa uuden uran tällä alalla.

Et tarvitse aiempaa tietoa aloittaaksesi, ja kehität tärkeitä taitoja jokaisen oppitunnin aikana, jotta voit hyödyntää kehittyvää digitaalisen markkinoinnin maisemaa täysimääräisesti.

Tämä kurssi sisältää monia ainutlaatuisia avattavia etuja, markkinoiden johtavien asiantuntijoiden projektiarvioinnista urapalveluihin, jotka valmistavat sinua työhön.

Koulutusohjelmaa päivitetään säännöllisesti, jotta se pysyy ajan tasalla uusimpien markkinointitekniikoiden ja trendien kanssa.

Valmistuneet kehittävät taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen erilaisissa rooleissa SEO-asiantuntijasta sosiaalisen median analyytikkoihin, hakukonemarkkinointijohtajaan tai digitaalisen markkinoinnin johtaja.

Lisäksi saat Nanodegreen, jonka avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi vangita potentiaalisten työnantajien huomio tilassasi.

Jos tavoitteesi on aloittaa menestyksekäs ura digitaalisena markkinoijana ja kehittää taitoja, joita tarvitaan optimoitujen ja tehokkaiden kampanjoiden tuottamiseen erilaisilla digitaalisilla alustoilla, tämä voi olla oikea ohjelma sinulle.

Muut harkitsemisen arvoiset digitaalisen markkinoinnin kurssit

Jos etsit lisää digitaalisen markkinoinnin koulutusvaihtoehtoja, voit harkita seuraavia kursseja:

Luotettavasoftin digitaalisen markkinoinnin kurssi – Hinta vain 149 dollaria, tämä sertifiointikurssi opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää nykyaikaisesta digitaalisesta markkinoinnista. Ohjelma sisältää 13 erittäin käytännönläheistä kurssia, jotka ovat kokeneiden ja menestyneiden digitaalisten markkinoijien laatimia.

Googlen digitaalisen markkinoinnin kurssi – Googlen työntekijöiden luoma kurssi opettaa sinulle kuinka lähestyä digitaalista markkinointia ja verkkokauppamarkkinointia. Ohjelma sisältää seitsemän kurssia, kestää 6 kuukautta ja maksaa 294 dollaria.

Jos haluat vielä lisää upeita kursseja ja sertifikaatteja, tutustu seuraaviin oppaisiin: