Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Udemy: Story of Online Learning Platform

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Udemy: Story of Online Learning Platform

Kun kaikki ympäri maailmaa muuttuu yhä enemmän online- tai Internet-pohjaiseksi alustaksi, Udemy on online-oppimisalusta joka tarjoaa asiakkailleen kurssivideoita monista erilaisista aiheista, kuten koodauksesta, videoiden ja valokuvien editoinnista, henkilökohtaisesta ja ammatillisesta kehityksestä, ohjelmistojen tutoriaaleista, ohjelmointikursseista, ja luettelo jatkuu ja jatkuu…

Äskettäin Britannia Tiger Krunch on tehnyt yhteistyötä Udemyn kanssa edistääkseen itsepuolustusta lasten keskuudessa. He ovat julkaisseet puolustustunteja lapsille erikoisalennushinnalla.

Intia on yksi yhtiön nopeimmin kasvavista markkinoista, ja liikevaihto ja opiskelijamäärät kaksinkertaistuvat vuositasolla. Paikallinen läsnäolo antaa Udemylle mahdollisuuden jatkaa opiskelija- ja ohjaajakokemuksen parantamista ja lokalisointia.

Udemy – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Udemy

Päämaja San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
sektori Online koulutus
Ala E-oppiminen
Perustajat Eren Bali, Gagan Biyani, Oktay Caglar
Perustettu 11. toukokuuta 2010
toimitusjohtaja Gregg Coccari
URL-osoite www.udemy.com

Udemy – Tietoja
Udemy – Logo
Udemy – Kuinka se toimii?
Udemy – perustajat
Udemy – Tehtävä
Udemy – Liiketoimintamalli
Udemy – tulomalli
Udemy – Hinnat
Udemy – Kurssit
Udemy – opiskelijoille
Udemy – ohjaajille
Udemy – Laajentuminen Intiassa
Udemy – Rahoitus ja sijoittajat
Udemy – Tulot
Udemy – Kilpailijat
Udemy – Palkinnot
Udemy – Tulevaisuuden suunnitelmat
Udemy – UKK

Udemy – Tietoja

Udemy tarjoaa a tehokas alusta kovien ja pehmeiden taitojen itsenäiseen, ei-tutkintoon liittyvään oppimiseen asiakkailleen. Kun tutkit sisältöä laajasti, niitä on 13 kategoriaa: kehitys, liiketoiminta, talous ja kirjanpito, IT ja ohjelmistot, toimiston tuottavuus, henkilökohtainen kehitys, suunnittelu, markkinointi, elämäntapa, valokuvaus, terveys ja kunto, musiikki sekä opetus ja tutkijat. Jokainen luokka on jaettu edelleen alaluokkiin.

Siinä on laaja valikoima sisältöjä ja se on erinomainen resurssi ohjaajille sekä tarjoaa heille alustan tulla esille ja myydä suunnittelemiaan kursseja niitä tarvitseville ihmisille. Useita kursseja opettavat alan asiantuntijat muilla kielillä kuin Englantimukaan lukien espanja, ranska, japani, portugali ja saksa.

Kun puhutaan Udemyn parhaan kurssin myymisestä asiakkaille, herää yleinen kysymys, mistä kurssit tulevat? Haluan valaista, että Udemy kutsuu ohjaajia ja opettajia, jotka haluavat suunnitella kursseja ja myydä niitä alustalla. Udemy ei siis hyödytä vain opiskelijoita tarjoamalla heille kysyttyjä parhaita kursseja näytöllään muutamalla napautuksella, vaan tarjoaa myös alustan opettajille myydä ne opiskelijoille.

Yksi tarvitsee a Udemy tili useimpiin sen alustan toimintaan, mukaan lukien ostaminen, kurssille ilmoittautuminen tai kurssin lähettäminen julkaistavaksi.

Alustalla on yli 35 miljoonaa opiskelijaa ja 57 000 ohjaajaa, jotka opettavat yli 65 kieltä. Ilmoittautuneita on ollut yli 400 miljoonaa. Opiskelijat ja ohjaajat tulevat yli 180 maasta ja 66% opiskelijoista sijaitsee Yhdysvaltojen ulkopuolellaUdemy-logo koostuu kahdesta osasta – a symboli ja sanamerkki. Symboli on käsinkirjoitettu ja orgaaninen, mikä korostaa opiskelijoiden ja ohjaajien välisiä henkilökohtaisia ​​yhteyksiä. Käytännön sans serif -kirjaimella asetettu sanamerkki on rakenne ja sisältö, joka mahdollistaa niiden yhteydet.

Udemy – Kuinka se toimii?

Udemy toimii neljällä päälinjalla ja pyrkii tarjoamaan seuraavaa opiskelijoilleen:

Mukavuus:

Udemy tarjoaa opiskelijoilleen vapauden valita mitä ja milloin opiskelevat. Jos tietty kurssi on saatavilla e-oppimisalustalla, opiskelijat voivat ilmoittautua siihen milloin tahansa, koska Udemy tarjoaa elinikäinen pääsy se. Lisäksi aikarajaa ei ole, joten opiskelijat pääsevät oppimaan omaan sopivaan tahtiinsa.

Lajike:

Udemy on linkittänyt tutoreita eri puolilta maailmaa, jotka opettavat valtavasti erilaisia ​​aiheita liiketoiminnasta taiteeseen. Sen avulla opiskelijat voivat oppia mitä haluavat.

Kohtuuhintaisuus:

Jotkut Udemy-kurssit ovat ilmaisia, ja jotkin ovat maksettuja, alkaen jo 9 dollarista. Tarjolla on myös erilaisia ​​udemy-kuponkeja ja kausittaisia ​​alennuksia, jotka auttavat opiskelijoita rekisteröitymään kursseille likahintaan. Heillä on myös mahdollisuus valita haluamasi maksutapa.

Sertifiointi:

Udemy-sertifiointikurssit lisäävät uskottavuutta urallesi. Udemy tarjoaa erilaisia ​​sertifiointikursseja lisätäkseen uusia taitoja, päivittääkseen taitojasi ja parantaakseen asiantuntemustasi. Se aiheuttaa a saavutustodistus opiskelijoille arvosana tietyn kurssin suorittamisesta. Sertifikaatit voidaan tallentaa .pdf- tai .jpg-tiedostona, jotta voit helposti jakaa saavutuksesi. Lisäksi varmenteita voidaan jakaa Facebook, Twitter ja LinkedIn suoraan Udemyltä. Suoritustodistus näyttää tältä –

Udemy – perustajat

Udemy käynnisti Eren Bali, Oktay Caglar ja Gagan Biyani vuoden 2010 alussa.

Vuonna 2007 Udemyn perustaja Eren Bali rakensi ohjelmiston live-virtuaaliluokkahuoneeseen asuessaan Turkissa. Hän näki potentiaalin tehdä tuotteesta ilmainen kaikille, ja muutti Piilaaksoon löytääkseen yrityksen kaksi vuotta myöhemmin.Udemy – Tehtävä

Tehtävänä on parantaa elämää oppimalla, se on suurin verkko-oppimiskohde, joka auttaa opiskelijoita, yrityksiä ja hallituksia hankkimaan taidot, joita he tarvitsevat kilpaillakseen nykypäivän taloudessa. Niiden avulla kuka tahansa missä tahansa voi luoda ja jakaa koulutuskursseja (ohjaajia) ja ilmoittautua näille kursseille oppiakseen (opiskelijoille). Yli 35 miljoonaa opiskelijaa hallitsee uusia taitoja asiantuntijaohjaajilta, jotka opettavat yli 130 000 verkkokurssia ohjelmoinnista ja datatieteestä johtamiseen ja tiimin rakentamiseen.

Yrityksille Udemy for Business tarjoaa työntekijöiden koulutus- ja kehitysalustan, jossa on tilausoikeus yli 7 000 kurssille, oppimisanalytiikka sekä mahdollisuus isännöidä ja jakaa omaa sisältöään.

Udemy for Government on suunniteltu parantamaan työntekijöiden taitoja ja valmistamaan heitä huomisen työhön. Se on yksityisessä omistuksessa ja sen pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, ja sillä on toimistot Denverissä, Brasiliassa, Intiassa, Irlannissa ja Turkissa.

Udemy – Liiketoimintamalli

Udemy bisnesmalli ylläpitää voimakasta alustaa ohjaajien ja opiskelijoiden välillä. Ohjaaja luo verkkokursseja asiantuntemuksensa mukaan, ja opiskelijat ostavat ne. Se veloittaa ohjaajilta maksun jokaisesta alustallaan tehdystä kurssimyynnistä. Maksu riippuu siitä, miten käyttäjä on hankittu. Se vaihtelee välillä 3-75%. Lisäksi se veloittaa opiskelijoilta vuositilauksen, joka antaa sen yrityksille (ja heidän työntekijöilleen) pääsyn alustan sisältöön.

Udemy – tulomalli

Ohjaajan palkkiot

On ei maksua kurssien luomisesta tai isännöimisestä Udemyssä. Yritys ansaitsee rahaa aina, kun opiskelija ostaa kurssin.

Näin ollen tulot jaetaan ohjaajien kanssa. Opiskelijan hankinnasta riippuen peritään erilainen ohjaajamaksu.

Tällä edtech-yrityksellä on kolme tulonjakotasoa, joita se soveltaa ohjaajiinsa:

  • Ohjaajan ylennys: Opiskelija löytää kurssin ohjaajan antaman kupongin tai suosituslinkin kautta. Tässä tapauksessa ohjaaja saa 97 prosenttia tuloista. Udemy perii 3 prosentin ylimääräisen hallintomaksun.
  • Udemy Organic: Luomumyyntiä syntyy aina, kun opiskelija selailee verkko-oppimisalustaa ja löytää häntä kiinnostavan kurssin. Lisäksi kurssin ostamisessa ei käytetä ohjaajakuponkia. Tässä skenaariossa Udemy ja ohjaaja jakavat 50 prosenttia myynnistä. Udemy veloittaa 30 prosentin maksun kaikista yrityksen Android- tai iOS-sovelluksen kautta tehdyistä myynnistä.
  • Maksullinen hankinta: Joissakin tapauksissa Udemy ostaa mainospaikkoja muilta alustoilta, kuten Googlelta, Facebookilta tai YouTubelta. Aina kun opiskelijat ostavat kursseja maksullisten markkinointikanavien kautta, Udemy saa 75 prosentin leikkauksen jokaisesta kurssimyynnistä. Ohjaajat voivat rajoittaa kurssien mainostamiskertoja ja kanavien tyyppejä.

Yrityksille

Udemy For Business, kuten nimestä voi päätellä, on räätälöity yritykset ja niiden työntekijät. Udemy for Business -isäntäkurssit, mukaan lukien kehitys, suunnittelu, IT ja ohjelmistot, datatiede, toimiston tuottavuus, johtaminen, markkinointi, henkilökohtainen kehitys, projektinhallinta, myyntimuiden joukossa.

Intian johtavat yritykset, kuten Wipro, Tech Mahindra ja Tetrasoft, käyttävät Udemy for Businessia, jotta heidän työntekijänsä voivat oppia uusimmat taidot ja tarjota innovatiivisimpia ratkaisuja asiakkailleen. “Käytämme Udemy for Businessia, koska haluamme tarjota työntekijöillemme ympäri maailmaa oppimisalustan, jossa he voivat oppia milloin tahansa ja missä tahansa. Lyhyiden, pienten luentojen ja maailman parhaiden professorien ansiosta työntekijämme pitävät alustalla oppimisesta, koska uusien taitojen hankkiminen on helppoa”, sanoo Anurag Seth, johtaja ja kykyjen muutoksen johtaja Wiprossa, johtavassa globaalissa tietotekniikassa. konsultointi- ja liiketoimintaprosessipalveluyritys.

Se tarjoaa kaksi tilaussuunnitelmaa joukkueen koosta riippuen. Ryhmäsuunnitelma on suunnattu 5-20 käyttäjän oppimisryhmille. Yrityksen on maksettava 360 dollaria vuodessa ja käyttäjää kohti. Näin ollen suunnitelma sopii kaikille yli 21-vuotiaille tiimeille. Täten hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä ottamalla yhteyttä sen myyntitiimiin. Lisäksi yrityssuunnitelma sisältää muutamia lisäominaisuuksia. Näitä ovat mukautetut luokat ja oppimispolut, ei kielirajoituksia (Tiimisuunnitelma on rajoitettu vain englanniksi), mukautetut käyttäjäryhmät, käyttäjien toiminnan seuranta, Slack-integraatio ja paljon muuta.

Udemy – Hinnat

Koska sen nimeen liittyy niin monia etuja, tämä on toinen yleinen kysymys. On sekä maksullisia että ilmaisia ​​kursseja Udemyssä. Mutta kuvailla sitä maallikolla, mitään arvokasta ei tule ilmaiseksi. Joten kyllä, ilmaiset kurssit eivät ole yhtä tasokkaita kuin maksulliset. Udemy-kurssit on maksettava yksitellen tai pääsy yli 4 000:een milloin tahansa Yritystilaus. Valitettavasti hinta on hieman korkea ja tarvitset vähintään viisi henkilöä Business-tiliä varten. Joissakin suosituissa verkko-oppimisalustoissa on jäsenjärjestelmä, mutta Udemy on kurssikohtainen palvelu. Udemy-kurssit vaihtelevat 9 dollarista 300 dollariin, ja yritys isännöi usein myyntiä.

Se hyväksyy kansainväliset pankki- ja luottokortit, sähköiset maksut ja pankkisiirrot. Yritys tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Udemy – Kurssit

Asiantuntevat tapahtumat ja ohjelmointikurssit ovat hämmästyttävän samankaltaisia ​​kuin ne, jotka voit löytää LinkedIn Learningistä taitavien opettajien kanssa. Opiskelijan näkökulmasta katsot yleensä puhuvaa päätä ja satunnaisesti luet luettelon kohteita tai tiivistelmiä, jotka näkyvät näytöllä.

Voit löytää hauraan aineen ja omatoimiset kasvattajat, jos kaivaat. Epäilykset voidaan jopa kertoa opettajalle kurssin opiskelun aikana, joihin ohjaaja/opettaja vastaa vastaavasti. Muiden käyttäjien epäilykset ja kysymykset, joihin ohjaaja on jo vastannut, näkyvät myös opiskelijalle, mikä auttaa ratkaisemaan hänen epäilynsä mahdollisimman aikaisin.Udemy – opiskelijoille

Jokaisella oppijalla tai opiskelijalla on oltava a Udemy tili ilmoittautua tai ostaa kurssi. Kun opiskelija ostaa kurssin, se tallennetaan alle “Oppimiseni”. Opiskelija voi opiskella niitä vastaavasti. The edistystä Niitä opiskellessa tehty näkyy myös käyttäjälle, mukaan lukien suoritettujen osien määrä. Kuten kaikilla muillakin ostossivustoilla, täällä voimme listata kurssin, jos emme ole valmiita ostamaan samaa sillä hetkellä.

Kun löydät kurssin, voit tarkastella kurssin perusteellista kuvausta, sen aloittamisen vaatimuksia, mitä odottaa kurssin lopussa, sisältääkö kurssi todistuksen suorittamisesta ja niin edelleen.

Jokaisen kurssin liha ja luu ovat videoita. Videot on yleensä ryhmitelty osiot. Kurssi voi siis olla 3 tuntia pitkä, mutta yksikään video ei saa olla yli 10 minuuttia. Näin a kurssi on jaettu osiin.

Muoto antaa opettajille mahdollisuuden varmistaa, että heidän kurssinsa ovat aidosti jäsennelty. Osioiden ja lyhyiden videoiden avulla ohjaajien on jaettava sisältömateriaalinsa tiettyihin, sulaviin osiin. Tämä asetus auttaa opiskelijoita näkemään kurssin yleisen laajuuden etukäteen. Lisäksi se helpottaa opiskelijoiden keskeytymistä ja tauon pitämistä kurssista, kun he haluavat. Lisäksi lyhyiden videoiden ansiosta aloittelijat voivat vaivattomasti toistaa asioita, joita he eivät ymmärtäneet tai joita he eivät tarvitse päivittää. Ja se on hyödyllistä, jos olet jo muutaman kerran perehtynyt aiheiden määrään, koska voit ohittaa kaikki videot, jotka sisältävät jo tietämääsi. Opiskelijat voivat jopa arvioida kursseja vastaavasti.

Udemy – ohjaajille

Kuka tahansa jollain alalla taitava ja itsevarma voi kehittyä Udemyn opettajaksi. Aloittaessaan opettajana Udemy tarjoaa työkaluja ja ymmärrystä auttaakseen sinua suorittamaan kunnollisen kurssin. Udemyn ohjaajana olemisesta ei peritä maksua. Kouluttajille maksetaan yhtiön tulonjakomallin mukaan. Kun opiskelija ostaa kurssin markkinoilta, tulot jaetaan ohjaajan ja yrityksen kesken tulonjakomallin mukaisesti. Se tarjoaa vinkkejä, pääpiirteitä ja tietoa siitä, millaisia ​​kursseja opiskelijat etsivät. Sivusto paljastaa sinulle myös, onko tällä hetkellä tarjolla olevien kurssien määrä kiinnostuksen mukainen, tämän aihealueen normaalin ja huippuhankintakuukausipalkkojen lisäksi. Kursseilla tulee olla vähintään 30 minuuttia videosisältöä ja vähintään 5 luentoa tai oppimismoduulia.

Varmistaakseen, että opiskelijoilla on erinomaiset oppimiskokemukset, Udemyllä on myös laadunarviointiprosessi, jonka jokainen kurssi käy läpi.

Maksullisten kurssien luomiseksi tarvitset aktiivisen PayPal- tai Payoneer-tilin. Ohjaajat voivat yhdistää PayPal- tai Payoneer-tilin Udemy-tiliinsä. Ne maksetaan kuukausittain.

Udemyn tavallisen luentolatausohjelman lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden ladata materiaaleja massana tai tuoda niitä Google Driven, Boxin, Dropboxin ja muiden tiedostojen tallennustyökalujen kautta.

Udemy’s Marketplace Insights tarjoaa vankat raportit opiskelijoiden kysynnästä, hakumääristä ja tuloista tietyssä aiheessa, mikä auttaa sinua päättämään, mitä opettaa. Jos ohjaajaksi haluavan henkilön etsimälle aiheelle ei ole tietoja, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että Udemy-markkinapaikalla on mahdollisuus täyttää tämä aukko ja hänen pitäisi aloittaa heti. Vaikka menestys opettajana e-oppimisalustalla ei ole taattu, tämä työkalu tarjoaa tehokkaita tietoja päätöksenteossa.

Opettajana sinulla on mahdollisuus ilmoittautua Udemy Deals -ohjelmaan, joka koostuu kahdesta markkinointikanavasta, jotka korostavat kurssiasi eri tavoin. Udemy Deals -ohjelmaan ilmoittautuminen antaa yritykselle mahdollisuuden mainostaa kurssiasi alennuksella. Valinta promootioon ei ole taattu. Lisäksi he tarjoavat ohjaajille laajoja artikkeleita, resursseja ja ominaisuuksia online-alustalla, joiden avulla voit markkinoida kurssejasi tehokkaasti.

Udemy – Laajentuminen Intiassa

Udemylle Yhdysvaltojen jälkeen Intia on toiseksi suurin markkina-alue palvelee ammattilaisten vaatimuksia, jotka haluavat oppia uusia taitoja tai päivittää taitojaan.

Udemy – Rahoitus ja sijoittajat

Udemy on nostanut yhteensä 223 miljoonaa dollaria rahoitus on ohi 9 kierroksia. Heidän viimeisin rahoitus on kerätty 19. helmikuuta 2020 alkaen a E-sarjan kierros.

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittaja

19. helmikuuta 2020 Sarja E 50 miljoonaa dollaria Benesse
1. elokuuta 2019 Jälkimarkkinat Manhattan Venture Partners
2. kesäkuuta 2016 Sarja D 60 miljoonaa dollaria Prosus ja Naspers
2. kesäkuuta 2015 Sarja D 65 miljoonaa dollaria Raidat
8. toukokuuta 2014 Sarja C 32 miljoonaa dollaria Norwest Venture Partners
7. joulukuuta 2012 Sarja B 12 miljoonaa dollaria Insight-kumppanit
12. lokakuuta 2011 Sarja A 3 miljoonaa dollaria Lightbank
1. elokuuta 2011 Siemenkierros
31. elokuuta 2010 Siemenkierros 1 miljoonaa dollaria

Winter Capital liittyy F-sarjan rahoituskierrokseen vuoden 2020 neljännellä neljänneksellä laajentaakseen edtech-portfoliotaan. Kerätty pääoma antaa Udemylle mahdollisuuden jatkaa kuluttaja- ja yritystuotetarjonnan kasvattamista palvellakseen maailman opiskelijoita, organisaatioita ja opettajia.

Udemy – Tulot

Udemyn arvioitu vuotuinen liikevaihto on tällä hetkellä 653,9 miljoonaa dollaria. Arvioitu tulo työntekijää kohti on 165 000 dollaria. Kuten mikään kasvutilassa oleva startup, se ei jaa tulomittareita yleisön kanssa. Meneillään olevien laajentumisten uusille markkinoille sekä tuotekehitykseen ja uusiin työntekijöihin kohdistuvien panostusten vuoksi voidaan olettaa, että yritys on toistaiseksi tappiollinen.Udemy – Kilpailijat

Verkko-oppimisen kustannukset ovat kaikkialla kartalla. Jotkut yritykset veloittavat jäsenmaksun, kun taas toiset myyvät pääsyn vain tiettyihin luokkiin. Kuten mainittiin, Teachable antaa ohjaajien myydä kursseja asettamillaan hinnoilla jäsenyyden tarjoamisen sijaan. Suuret kurssit ovat samanlaisia. Jokainen kurssi hinnoitellaan erikseen.

Udemyn huippukilpailijat ovat Coursera ja Khan Akatemia. Muita kilpailijoita ovat mm Linkedin oppiminen, Udacity, Skillshare ja Master Class.

Udemy – Palkinnot

Udemy on voittanut palkintoja suurissa kilpailuissa, kuten VatorSplash ja ASU Education Innovation Summit. Myös blogit, kuten TechCrunch, Mashable, ReadWriteWeb.

Udemy – Tulevaisuuden suunnitelmat

Udemy on mielenkiintoinen ja kehittyvä konsepti, joka keskittyy tiedon siirtämiseen diplomin hakemisen sijaan. Laaja valikoima sisältöjä ja ohjaajia edulliseen hintaan ja poikkeuksellisen henkilökohtainen oppimistahti tekevät siitä erittäin kätevän tavan hankkia taitoja. Maailman muuttuessa edistyneempi ja teknofiilinen, heidän yrityksillä on valtavat näkymät. Toistaiseksi se on kannattamatonta.

Udemy – UKK

Ketkä ovat Udemyn perustajat?

Udemy perusti Eren Bali, Gagan Biyani, ja Oktay Caglar.

Mikä on Udemy?

Udemy on verkkopohjainen oppimisalusta, joka tarjoaa asiakkailleen lukuisia kursseja eri aiheista kuten kehitys, liiketoiminta, talous ja kirjanpito, IT ja ohjelmistot, toimiston tuottavuus, henkilökohtainen kehitys, suunnittelu, markkinointi, elämäntapa, valokuvaus, terveys ja kunto, musiikki, opetus ja tutkijat.

Onko Udemy akkreditoitu?

Udemy on ei ole akkreditoitu laitos. Jokainen suoritti Udemy-kurssin sisältää todistuksenmutta sertifikaattia ei voi käyttää virallisen akkreditoinnin hakemiseen.

Kuinka pitkiä Udemy-kurssit ovat?

Jokaisella kurssilla on tietty kesto. Kun kurssi on ostettu, kuluttajalla on elinikäinen pääsy valitsemilleen kursseille.

Mille alustalle Udemy on rakennettu?

Python on peruskieli, jolle Udemy-alusta on rakennettu. Tietokannassa Udemy käyttää MySQL:ää.

Onko Udemy halpa?

Udemy-kurssit hinnoitellaan markkinoiden mukaan, vaikka yritys isännöi myyntiä (Udemy-alennus), ja joskus ohjaaja tarjoaa alennuksia myyntimäärien lisäämiseksi.

Onko Udemy tunnustettu?

Suoritustodistukset auttavat osoittamaan saavutuksesi, mutta huomioi se Udemy ei ole an akkreditoitu laitokselle, ja tämän seurauksena sertifikaatteja ei voida käyttää viralliseen akkreditointiin.

Onko Udemy intialainen yritys?

Ei, Udemy on amerikkalainen yritys, joka on yksityisomistuksessa ja jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa ja jolla on toimistot Denver, Brasilia, Intia, Irlanti ja Turkki.

🔥 Empfohlen:  Ghost Story -podcastin aloittaminen