Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

uEngagen tarina: teknologiaratkaisuja uuden aikakauden ravintoloihin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: uEngagen tarina: teknologiaratkaisuja uuden aikakauden ravintoloihin

uEngage tarjoaa tilauspohjaisia ​​teknologiaratkaisuja paikallisille yrityksille parempia markkinapalveluja varten. Sen tehtävänä on auttaa ravintoloita säästämään kerääjäpalkkioita ja rakentaa pitkän aikavälin digitaalisen datan kasvua. Vuonna 2018 alkanut uEngage on saanut yli 700 miljoonan arvoisia tilauksia asiakassovellustensa kautta.

StartupTalky haastatteli Sameer Sharmaa (perustaja, uEngage) saadakseen näkemyksiä organisaation startup-tarinasta ja tiekarttasta. Lue eteenpäin saadaksesi lisätietoja!

uEngage – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi uEngage

Perustajat Sameer Sharma, Sunil Rawal
Perustettu 2018
Päämaja Panchkula, Haryana
Ala Foodtech
Verkkosivusto uengage.in

uEngage – Tietoja ja visio
uEngage – Miten se alkoi
uEngage – perustajat ja tiimi
uEngage – Tuotteet/palvelut
uEngage – kohtaamat haasteet
uEngage – markkinointistrategiat
uEngage – Kasvu ja tilastot
uEngage – Tulevaisuuden suunnitelmat
uEngage – UKK

uEngage – Tietoja ja visio

uEngage tarjoaa digitaalisia ja teknologiaratkaisuja ruoantilaussovelluksiin, pilvikeittiöön, kontaktittomaan tilaamiseen, CRM-palveluihin, päivittäistavaroiden toimitukseen ja moneen muuhun.

uEngagen ainutlaatuisuus piilee sen innovatiivisten tuotteiden ja digitaalisen kasvun konsultin tasapainoisessa yhdistelmässä. Se voidaan jakaa 3 ydinpilariin –

 • Online-tilausratkaisut
 • Käyttäjien hankinta ja kysynnän luominen
 • Ratsastajien seurantaalusta + Kolmannen osapuolen ratsastajien integrointi

uEngage Services on perustettu visiolla tarjota tilauspohjaisia ​​teknologiaratkaisuja paikallisille yrityksille parempia markkinapalveluja varten. He ovat joukko nuoria yrittäjiä, jotka uskovat liike- ja teknologiaratkaisujen tarjoamiseen paikallisille liiketaloille. Kahden seuraavan vuoden (2023) aikana uEngagen missiona on olla yksi parhaista ratkaisuntarjoajista kaikille kauppiaille ja luoda mahdollisimman paljon työmahdollisuuksia päteville nuorille.

uEngage – Miten se alkoi

Perustajat tulevat keskiluokkaisista perheistä, kaupungista, jossa useimmat nuoret joutuvat lähtemään kotikaupungistaan ​​etsimään hyviä työmahdollisuuksia. He halusivat katkaista tämän ketjun ja ajattelivat näin luoda mahdollisuuksia, joissa mahdollisten ihmisten ei tarvitse lähteä kotikaupungistaan. Tulen teknologia- ja yritystaustasta, Sameer & Sunil aloitti ensimmäisen Trideal-yrityksensä vuonna 2012.

Perustajat huomasivat, että paikalliset ruokaliitot maksavat valtavia palkkioita yrityksille, kuten Swiggy, Zomato, toimituspalveluista. Joten he ajattelivat ratkaista ongelman tarjoamalla heille suoran toimitusvaihtoehdon. uEngagen tiimi tarjoaa tilauspohjaisia ​​teknisiä ratkaisuja paikallisille liiketaloille.

uEngage – perustajat ja tiimi

 • Sameer Sharma – uEngage & Shoutlon perustaja
 • Sunil Rawal – uEngage & Shoutlon perustaja, liiketoimintajohtaja

uEngagella on joukko lupaavia nuoria, joilla on intoa ja päättäväisyyttä tarjota teknologisia ratkaisuja paikalliselle yritykselle ja laajentaa työmahdollisuuksia päteville ammattilaisille. Vuonna 2018 uEngagen perusti ja sitä johtaa Sameer Sharma ja hänen toinen perustajansa Sunil Rawal huolehtii yrityksen liiketoimintastrategioista.uEngage – Tuotteet/palvelut

uEngage tarjoaa digitaalisia ja teknologiaratkaisuja ruoantilaussovelluksiin, pilvikeittiöön, kontaktittomaan tilaamiseen, CRM-palveluihin, päivittäistavaratoimituksiin jne.,

LÖYTÖ

 1. Ruoan tilaussovellus: uEngagen avulla voit parantaa asiakkaidesi verkkoruokatilauskokemusta omalla ruoantilaussovelluksellasi. Ei etukäteiskuluja/palkkiota ja edullinen kiinteä vuokramalli.

2. Verkkotilaus: Pyydä asiakkaitasi tekemään tilauksia suoraan oman ruokatilaussivustosi kautta. Jokaisesta tehdystä tilauksesta ei veloiteta provisiota. Ominaisuuksiin kuuluu digitaalisen valikon näyttäminen, tilausten hyväksyminen verkossa ja useiden myyntipisteiden esittely yhdellä verkkosivustolla.

3. Cloud Kitchen -sovellus: Käytä vain toimituspalvelua tarjoavaa ravintolaasi verkossa uEngagen Cloud Kitchen -sovelluksella. Hallitse kaikkia kotiinkuljetus-, takeaway- ja autotilauksiasi saumattomasti.

4. Kontaktiton tilausratkaisu: Integroi kontaktiton tilausratkaisu poistamalla fyysiset kosketuspisteet. Ominaisuuksiin kuuluvat QR-kooditilaus, digitaalinen valikko ja digitaalinen maksutapa.

MARKKINOINTI

 1. CRM ravintoloihin: uEngage tarjoaa täydellisen CRM-ratkaisun, joka auttaa yritystäsi saamaan yhteyden asiakkaisiisi ja olemaan tekemisissä heidän kanssaan älykkäämmin ja muuttamaan yleisösi potentiaalisiksi ostajiksi. Käytössä ominaisuuksilla, kuten – segmenttipohjainen yleisö, henkilökohtainen tekstiviestikampanja, asiakaspalautteen hallinta ja älykäs raportointi.
 2. Digitaalinen markkinointi: Sisältää SEO, SEM, PPC, sähköpostimarkkinoinnin, sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin.
 3. SMS-ratkaisut (DLT): Pysy yhteydessä asiakkaisiisi DLT:n hyväksymän transaktio-, mainos- ja OTP-joukkotekstiviestipalvelun avulla.
 4. Mini App Storen/kolmannen osapuolen integraatio: Aloita yrityksesi Paytm Mini App Storessa ja PhonePe Switchissä esitelläksesi tuotteitasi/palveluitasi ja päästäksesi laajaan Paytm & PhonePen aktiivisten käyttäjien asiakaskuntaan.

TOIMITUS JA LOGISTIIKKA

 1. Kuljettajan seurantasovellus: Tämän sovelluksen avulla ratsastaja voi tehdä toimituksia tehokkaasti kertomalla hänelle parhaat reitit nykyisen liikennetilan perusteella ja kaikki sovelluksen toimitustiedot, mukaan lukien asiakkaan soittovaihtoehdot ja osoite.
 2. Ratsastajan hallinta: Hallitse kaikkia tilaustoimituksiasi ja logistiikkapalveluitasi omalla Rider-sovelluksellasi. Ominaisuuksiin kuuluu – Kuljettajien allokointi, reaaliaikainen ratsastajien seuranta ja kolmannen osapuolen ratsastajien hallinta.
 3. Kolmannen osapuolen logistiikka: Integroi kolmannen osapuolen logistiikkaan Rapidon ja Dunzon kanssa poistaaksesi tarpeen investoida varastotilaan, teknologiaan, kuljetuksiin ja työntekijöihin logistiikkaprosessien suorittamiseksi.

MUUT TYÖKALUT

 1. Myymäläpalautesovellus: Saat tietää, mitä asiakkaasi ajattelevat ruoastasi, tunnelmastasi, palvelustasi, henkilökunnastasi ja muusta asiakasarvostelujen ja -arvioiden avulla, kaikki reaaliajassa.
 2. Digitaalinen sisäänkirjautumissovellus: Kirjaa vieraat sisään ovella kirjoittamalla heidän nimensä tai vahvistusnumeronsa uEngagen Digital Check-in -sovellukseen ja lyhennät heidän odotusaikaansa.
 3. Päivittäistavarakaupan toimitussovellus: Vie ruokakauppasi verkkoon ja tarjoa asiakkaillesi vaivaton ruokaostoskokemus omalla päivittäistavaroiden toimitussovelluksellasi.

uEngage – kohtaamat haasteet

uEngage – Kasvu ja tilastot

uEngage on menestyksekkäästi tarjonnut teknologiaratkaisuja monille brändeille ja auttanut niitä tarjoamaan parempia palveluja asiakkaille. Startup on läsnä yli 127 kaupungissa, ja se on saanut yli 700 miljoonan arvoisia tilauksia asiakkaansa kautta.

 • Yli 3500 myyntipistettä mukana
 • Tarjottu teknologiaratkaisu Outleteille yli 127 kaupungissa
 • Yksi Prominent Pizza Chainista on hankkinut 1,7 miljoonaa käyttäjää ja on Play Kaupan 7 parhaan sovelluksen joukossa
 • uEngage on antanut tärkeän toimitusalustan Punjabin hallitukselle Covid Lockdownin aikana
 • uEngage tekee 5.2 lac+ -tapahtumaa kuukausittain valkoisilla merkityillä sovelluksilla/PWA:illa
 • uEngage on auttanut kumppaniravintoloitaan saavuttamaan yli 700 Cr:n myyntiä yli 4 vuoden matkalla


uEngage – Tulevaisuuden suunnitelmat

Tulevina vuosina uEngage haluaa ravintoloiden aloittavan suorat verkkotoimitukset sen sijaan, että ne kuluttaisivat rahaa provisiopohjaisiin sovelluksiin. Tiimi on myös taipuvainen tekemään Uenagesta yhden pohjoisen alueen suurimmista ratkaisutoimittajista ja luomaan työmahdollisuuksia nuorille yrittäjille.

UKK

Mikä on uEngage?

uEngage tarjoaa tilauspohjaisia ​​teknologiaratkaisuja paikallisille yrityksille parempia markkinapalveluja varten. Se tarjoaa digitaalisia ja teknologiaratkaisuja ruoantilaussovelluksiin, pilvikeittiöön, kontaktittomaan tilaamiseen, CRM-palveluihin, päivittäistavaroiden toimitukseen ja moneen muuhun.

Kuka perusti uEngagen?

Sameer Sharma ja Sunil Rawal perustivat uEngagen vuonna 2018.

Onko uEngage intialainen yritys?

Joo. uEngage on intialainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Panchkulassa, Haryanassa.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kuinka noutaa kantajatunnus Magento 2:ssa