Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ultimate Guide to Promoted Pins (Pinterest Ads 101)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ultimate Guide to Promoted Pins (Pinterest Ads 101)

Toimittajan huomautus: Tämän viestin julkaisi alun perin Breaking The One Percent -sivustolla Monica Froese Redefining Mom -yhtiöstä osana “Kysy asiantuntijalta” -haastattelusarjaamme.

Huhtikuussa 2019 Pinterestistä tuli pörssiyhtiö.

Promoted pins, Pinterestin versio maksetusta mainonnasta, on tapa, jolla yritys ansaitsee rahaa. Pörssiyhtiönä heidän huolensa on tuottaa voittoa osakkeenomistajilleen. Mainostetut nastat ovat juuri sitä, miten ne saavuttavat tämän.

Onneksi Pinterest on tehnyt merkittäviä parannuksia Promoted Pins -infrastruktuuriin muutaman viime vuoden aikana.

He ovat julkaisseet useita uusia kampanjatyyppejä, mukaan lukien videomainokset, Shopping-mainokset ja tulosmainokset. Pinterest on myös laajentanut kohdistusvaihtoehtojaan lisäämään maita, Yhdysvaltain postinumeroita, ikää ja paljon muuta.

Monet sisällöntuottajat ovat nauttineet Pinterestin ilmaisesta liikenteestä vuosia. Joten tietysti monien käyttäjien kysymys on…

Miksi minun pitäisi mainostaa PIN-koodia Pinterestissä?

Puretaan numerot Pinterestin takana.

Pinterest ilmoitti äskettäin, että käyttäjämäärä ylitti 250 miljoonaa. Vielä tärkeämpää on, että merkittävällä osalla Pinterestin käyttäjistä on ostovoimaa, ja yli 40 % pinnereista väittää kotitalouden tulot yli 100 000 dollaria vuodessa.[1]

Visuaalisena hakukoneena Pinterest houkuttelee kuluttajia, jotka etsivät aktiivisesti ratkaisuja ongelmiinsa. Pinterest-käyttäjät tulevat alustalle ostajan mentaliteetilla.

Itse asiassa 93% aktiivisista Pinterest-käyttäjistä käyttää Pinterestiä ostosten suunnitteluun ja 50% aktiivisista pinne-käyttäjistä on tehnyt ostoksen mainostetusta merkkistä.

Pinterestin vuonna 2017 tekemässä tutkimuksessa he havaitsivat, että mainostajat saavat keskimäärin 2 dollaria voittoa jokaista käytettyä dollaria kohden.[2]

Anna sen upota hetkeksi. Se on verrattavissa siihen, että annat jollekulle 50 dollaria ja hän palauttaa sinulle 100 dollaria.

Ympäristössä, jossa Pinterest on nyt julkisesti kaupankäynnin kohteena, sisällöntuottajat luottavat Pinterestiin liikenteessä ja Promoted Pins tarjoavat merkittävän tuoton sijoitukselle, olisi hullua jättää huomioimatta Pinterest-mainosalustan takana oleva voima ja potentiaali.

Miten korotetut nastat toimivat?

Promoted Pins -merkit näkyvät tällä hetkellä käyttäjille kolmessa pääpaikassa: kodin pääsyöte, hakutulokset ja liittyvät nastat.

Pinterest-mainostajille on historiallisesti annettu kaksi tapaa maksaa mainostetuista pin-pisteistään: näyttökerrat tai napsautukset.

Pinterest julkaisi äskettäin tuloskampanjoita, joiden avulla mainostajat voivat optimoida tuloksia näyttökertojen tai klikkausten sijaan.

Tämä tarkoittaa, että mainostajat voivat hallita sähköpostilistalleen rekisteröitymisen kustannuksia tai sitä, kuinka paljon myynnin saaminen mainosmerkin kautta maksaa.

Pinterest-mainosten asiantuntijana suurin valitukseni alustaa kohtaan on aina ollut konversion hallinnan puute. Nyt kun muunnoskampanjat ovat saatavilla, Pinterest on valmis kilpailemaan Facebookin kaltaisella tasolla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada hyväksyntä FlexOffers Affiliatessa (Ultimate Guide)

Tässä on täydellinen luettelo tuloskampanjoista saadaksesi lisätietoja parhaat Pinterest-mainokset ja milloin kutakin käyttää.

3 vaihetta muuntavien Pinterest-mainosten valmisteluun

Saatat ajatella, että ensimmäinen askel mainostetun merkin käyttämiseksi on kampanjan määrittäminen Pinterest-mainosten hallintapaneelissa.

Ja olisit väärässä.

Jos olet kuullut bloggaajien mutisevan, että korotetut nastat eivät ole tehokkaita, lupaan, että se johtuu siitä, että he eivät tehneet tarvittavaa esityötä menestyksensä varmistamiseksi.

Menestyneen Pinterest-mainoskampanjan toteuttaminen edellyttää liiketoimintatavoitteiden ja tulosten ymmärtämistä.

Kuka tahansa voi mennä Pinterestiin ja perustaa kampanjan. Se on aika itsestäänselvyys. Koska Pinterest muuttaa usein kampanjan ulkoasua ja tuntumaa, tämä artikkeli olisi vanhentunut hetkessä.

Siksi aion keskittyä sen sijaan siihen, kuinka voit määrittää mainoksesi menestymään.

Vaihe 1. Asenna Pinterest-tagi

Pinterest-tunniste on välttämätön Pinterest-mainosten näyttämiselle.

Asentamalla Pinterest-tunnisteen verkkosivustollesi voit tehdä kaksi tärkeää asiaa:

  1. Luo lämmin yleisö verkkosivuston vierailijoista, joita voit kohdistaa tulevissa Pinterest-mainoskampanjoissa
  2. Seuraa konversioita (eli rekisteröitymisiä ja ostoja), joita ihmiset tekevät vieraillessaan sivustollasi korostetuista pinneistäsi

Ensin sinun on varmistettava, että sinulla on Pinterest-yritystili. Helpoin tapa tietää, onko sinulla jo yritystili, on katsoa Pinterestin vasemmasta yläkulmasta kirjautuneena.

Näetkö avattavan analytiikka- ja mainontavalikon? Jos näin on, sinulla on Pinterest-yritystili. Jos ei, seuraa näitä ohjeita luodaksesi Pinterest-yritystilisi.

Toiseksi sinun on löydettävä verkkosivustosi otsikkoosio. Tässä voit kopioida ja liittää Pinterest-tunnisteen.

Nopea vinkki: Otsikko-osio on todennäköisesti sinne, missä olet jo asentanut Google Analyticsin.

Kolmanneksi sinun on luotava Pinterest-tunniste Pinterest-mainosten hallintapaneelin kautta.

Siirry Pinterest-tilisi vasempaan yläkulmaan ja valitse mainokset → tulokset → luo uusi Pinterest-tunniste. Jos vierailet tällä sivulla ensimmäistä kertaa, näet todennäköisesti suuren punaisen painikkeen, jossa lukee .

Kun olet luonut ja nimennyt Pinterest-tunnisteen, valitset tagin tulosten hallintapaneelista.

Valitse numero 1, . Kopioi ja liitä koko koodi ja liitä se verkkosivustosi otsikkoosioon.

Jos olet WordPress-käyttäjä, voit katsoa YouTube-videostani vaiheittaiset ohjeet Pinterest-tunnisteen asentamiseen:

Nyt verkkosivustosi seuraa kävijöitä ennakoivasti tulevaa uudelleenkohdistamista varten Pinterest-mainosten avulla.

Vaihe 2. Etsi ostajaaikeissa olevat avainsanat

Pinterest on visuaalinen hakukone. Se on kolmanneksi suurin hakukone maailmassa Googlen ja YouTuben jälkeen.

Tämä tarkoittaa, että suurin osa ihmisistä tulee Pinterestiin ongelman kanssa ja etsii ratkaisua.

Pinterest-mainoksesi tavoitteena on tuoda ratkaisusi ihmisten eteen, jotka etsivät ratkaisemaasi ongelmaa.

🔥 Empfohlen:  5 varmaa tapaa rakentaa vahva verkkokauppabrändi

Pinterestin hakupalkkiin kirjoittama sana tai lause tunnetaan avainsanana.

Pinterestissä avainsanahauissa näkyvät tulokset ovat kuvia. Tämä on Pinterestin hakukoneen visuaalinen puoli.

Kun valmistaudut ensimmäistä korostettua merkkinastakampanjaasi, haluat tehdä luettelon vähintään 40 avainsanasta, jotka liittyvät mainostettavaan merkkiin.

Promoted Pins on rakennettu avainsanoihin.

Laskentataulukon pitäminen kampanjassasi käyttämistäsi avainsanoista helpottaa sinua, kun siirryt Pinterest-mainosten hallintapaneeliin ja määrität kaiken.

Kuinka löytää Pinterest-avainsanoja

Avainsanatutkimus Pinterestissä on melko yksinkertaista.

Oletetaan alla olevassa esimerkissä, että meillä on ateriasuunnittelija, . Haluamme rohkaista ihmisiä liittymään sähköpostilistallemme ja lataamaan ateriasuunnitelmamme.

Pinterestin hakupalkin avulla voit alkaa tutkia ongelmia, joiden uskot ihanteellisen asiakkaasi kirjoittavan löytääksesi ratkaisusi.

Näet heti, että Pinterest ehdottaa minulle avainsanoja keto-aterian suunnitteluun.

Nämä ovat avainsanoja, jotka haluat kirjoittaa muistiin avainsanalaskentataulukkoon.

Lihavoin aina alkuperäisen etsimäni avainsanan laskentataulukostani, jotta voin seurata jo tekemiäni hakuja.

Seuraavaksi kannattaa katsoa Pinterestin suosittelemia laattoja hakupalkin alla. Nämä ovat ylimääräisiä pitkän pyrstön avainsanoja, joita voit käyttää mainostetussa pin-kampanjassasi.

Tietenkään kaikki löytämäsi avainsanat eivät ole järkeviä mainostamisessasi. Käyttämiesi avainsanojen rajaamiseksi on tärkeää tarkastella muita hakutulosten alla olevia nastaja. Jos nastalla ei ole mitään järkeä mainoksellesi, ohita se.

Saatat myös huomata, että jotkin haussa palautetuista avainsanoista eivät liity siihen, mitä mainostat. Esimerkiksi tässä haussa yksi pitkän hännän avainsanoista on . Jos keto-oppaasi sisältää kananmunareseptejä, tämä avainsana ei liity sinuun. Merkitse tämä laskentataulukkoosi negatiiviseksi avainsanaksi. Kun käytät korotettua merkkiä, voit kertoa Pinterestille tietyt hakutermit, joiden alla haluat näkyvän.

Suosittelen, että keksit 4–5 pääavainsanaa kampanjallesi ja 5–10 pitkän hännän avainsanaa kunkin alle.

Vaihe 3. Luo napsautusarvoisia nastakuvia

Kuten olet oppinut, Pinterest on visuaalinen hakukone.

Nyt kun olet suorittanut avainsanatutkimuksesi, asiakkaasi matkan seuraava vaihe on pakottaa klikkaamaan pin-kuvaasi. Tämä on Pinterest-hakukoneen visuaalinen osa.

Pinterestissä voit luoda useita nastaja jotka johtavat samaan URL-osoitteeseen. Kun luot Pinterest-mainoskampanjaasi, voit valita mainostettavaksi useita pinssejä.

5 korostettujen pin-kuvien periaatetta

  1. Koolla on väliä
  2. Avainsanoihin keskittyvät tekstipeittokuvat
  3. Vahva kehotus toimintaan
  4. Selkeä valokuvaus
  5. Brändäys

Pinterest-kuvan koko

Ihanteellinen suhde korotetulle nastalle on 2:3. Pinterest suosittelee 1 000 x 1 500 pikseliä.

Avainsanatekstipeittokuvat

Pinnissäsi olevat tekstipeittokuvat tarjoavat Pinterestin käyttäjille usein helpon tavan ymmärtää, mistä PIN-koodissasi on kysymys. Pinterestillä on myös mahdollisuus lukea tekstipeittokuvasi. Pääavainsanan käyttäminen merkkiin on helppo tapa auttaa merkkiä erottumaan etusivun syötteessä ja hakutuloksissa.

🔥 Empfohlen:  KredX - Ultimate Invoice Discounting Tool yrityksille

Toimintakehotuspainike

Pinterest antaa sinun käyttää myös “toimintakehotus”-painikkeita nastaissa.

Sisään Pinterestin mainosohjeet, ne kertovat hyvin tarkasti, kuinka voit käyttää toimintakehotuspainikkeita. Pinterest sanoo: “Kuvat, joissa on keinotekoisia toimintoja, kuten “toisto”- tai “lataus”-painikkeet, ilmoituskuvakkeet, hakupalkit tai elementit, jotka jäljittelevät Pinterestin ominaisuuksia (kuten “Tallenna”- tai “Osta”-painikkeet).”

Esimerkki hyväksyttävästä toimintakehotuspainikkeesta on, jos linkität tuotesivulle, voit käyttää toimintakehotuspainiketta, jossa lukee .

Pinterest-mainoksesi päätavoitteesi on saada uusi verkkosivustosi kävijä ryhtymään tiettyyn toimenpiteeseen. Jotta voit hyötyä sivustosi napsautuksesta maksamisesta, haluat heidän tekevän jotain, kuten rekisteröityvän sähköpostilistallesi tai ostavan tuotteesi.

Toimintakehotuspainikkeet tekevät aikomuksestasi selväksi henkilölle, joka napsauttaa merkkiäsi. Ei ole mitään järkeä maksaa napsautuksista ihmisiltä, ​​joilla ei ole aikomusta ryhtyä haluamaasi toimintaan.

Laatuvalokuvaus

On tärkeää muistaa, että 80 % Pinterestin liikenteestä tulee mobiililaitteista. Promootioon valitsemasi valokuvan tulee olla korkealaatuista ja helposti nähtävissä mobiililaitteilla.

On suositeltavaa käyttää valokuvaa, joka osoittaa, kuinka tuotettasi käytetään tosielämässä, jos mahdollista.

Alla näytän esimerkin siitä, kuinka mainostan digitaalista tuotetta, joka ei ole konkreettinen.

Aiheeseen liittyvä: Mistä löytää ilmaisia ​​arkistokuvia blogiisi tai verkkosivustoosi

Merkki Kaikki Pins

Pinssien pitäisi rakentaa tuotemerkin tunnettuutta.

Sisällytä logosi tai verkkosivustosi osoite jokaiseen mainostettuun merkkikuvaan.

Korostetun pin-kuvan anatomia

Katsotaanpa todellista esimerkkiä korotetusta nastakuvasta.

Tässä kuvassa on vahva toimintakehotus, pääavainsanaa käytetään tekstipeittokuvassa ja nastassa on merkki.

Kun alat kartoittaa ensimmäistä Pinterest-mainoskampanjaasi, kysy itseltäsi: “Mihin toimiin haluan Pinterest-vierailijani tekevän?”

Nyt olet valmis aloittamaan ensimmäisen Pinterest-mainoskampanjasi.

Pinterest-mainosten käyttäminen on auttanut minua ansaitsemaan yli miljoona dollaria digitaalisista tuotteistani. Jos haluat oppia löytämään digitaalisen tuoteideaasi ja luomaan suppilon myymään sitä uudelleen, liity ilmaiseen koulutukseeni, Digital Product Dash. Sisällä opastan sinut tuotteesi aiheen tunnistamiseen, idean vahvistamiseen, yleisön löytämiseen ja rahan ansaitsemiseen lanseeraushetkestä lähtien.