Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

UMANG: Ystävällisen naapuruston supersovellus, joka rikkoo esteitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: UMANG: Ystävällisen naapuruston supersovellus, joka rikkoo esteitä

Intian hallitus julkaisi vuonna 2017 mobiilisovelluksen UMANG eli Unified Mobile Application for New-Age Governance tuomaan keskus-, osavaltio- ja paikallishallinnon palvelut yhden alustan alle. Yhteistyössä elektroniikka- ja tietotekniikan ministeriön (MeitY) ja National e-Governance Division (NeGD) kanssa kehitetyn sovelluksen tarkoituksena oli edistää mobiilihallintoa tarjoamalla yhden luukun koulutukseen, COVID-19-rokotuksiin, joukkoliikenne, työllisyysneuvonta, passihakemukset ja muut apupalvelut.

Päätavoitteet

Alustan rakentaminen koko Intian väestölle oli kuitenkin monimutkaisempaa kuin alun perin oletettiin. Sovelluksen on ylitettävä useita kieli- ja teknologisia esteitä, jotta se tavoittaisi ihmisiä ruohonjuuritasolla ja niinkin monimuotoisessa maassa kuin Intia. Ongelma oli kaksijakoinen: sovelluksen käyttöliittymän tulisi olla riittävän yksinkertainen suurelle yleisölle, mutta se on monikielisen väestön käytettävissä.

Intian hallitus teki yhteistyötä Senseforth.ai:n, bengalurulaisen syväteknologian tekoälyn startup-yrityksen kanssa, rakentaakseen ääni-first-kokemusalustan, joka sisältää sovelluksen, verkkosivuston ja puhelinkanavat. Ajo-ohjeet Senseforth.ai:lle olivat yksinkertaiset – kansalaiskokemuksen alustalla oli oltava yhtä helppoa kuin chattailuun ystävän kanssa verkossa jokapäiväisistä asioista.

Senseforth.ai rakensi älykkään virtuaaliavustajan, joka saavutti molemmat tavoitteet. Ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa avustajan kanssa useilla kielillä, mikä teki alustasta korvaamattoman hyödyllisen. (Tällä hetkellä se tukee hindiä ja englantia)

Vaikka saatavilla on jo useita muita sovelluksia, jotka tarjoavat erilaisia ​​​​hallinnollisia palveluita, UMANGin avulla kansalaiset voivat olla vuorovaikutuksessa alustan kanssa käyttämällä luonnollisen kielen käsittelyä henkilökohtaisten, intuitiivisten ja välittömien vastausten saamiseksi, aivan kuten he saisivat ihmisen asiakaspalvelun edustajan kanssa. Tämän ja kattavan luonteensa vuoksi UMANGista on tullut vertaansa vailla oleva resurssi Intian kansalaisille.

Pandemian sulkemisen jälkeen myös ihmisten tarve saada kriittistä tietoa on kasvanut eksponentiaalisesti. COVID-19-pandemian keskellä oikeiden tietojen puuttuminen oikeaan aikaan voi johtaa ihmishenkien menetykseen. UMANG voi ohjata ihmisiä lähimmille veripankkeille ilman, että ihmiset joutuvat hätkähdyttämään apua hätätilanteissa.

🔥 Empfohlen:  Google AdSense -bannerikoot: 10 parasta AdSense-muotoa maksimituloille

Makrotasolla hallinnon palvelut lähellä UMANGin puheavustajan kautta johtaa tärkeiden hallituksen ohjelmien ja aloitteiden laajamittaiseen hyväksymiseen. Lisäksi yhtenäisyys helpottaa prosesseja mailin verran. Ihmiset voivat esimerkiksi varata ajan COVID-rokotteen saamiseksi.

Kuinka Conversational AI ratkaisi ongelman

Keskusteleva tekoäly sopi täydellisesti tämän tavoitteen saavuttamiseen, ja Senseforth.ai:lla oli tarvittavat tekniset ominaisuudet tämän kodin ajamiseen. Yrityksen teknologiatiimi hyödynsi syväteknisiä kykyjään rakentaakseen intuitiivisen ja kontekstuaalisen chat-käyttöliittymän, joka tarjoaa välittömiä chat-vastauksia, aivan kuten tekstiviestien lähettäminen pikaviestisovelluksella, kuten WhatsApp.

Senseforth.ai on kesyttänyt elintärkeän haasteen tarjota nopeasti olennaista tietoa monenlaisille organisaatioille pankeista vakuutusyhtiöihin valtion hallintoon. Yrityksen patentoima Natural Language Processing (NLP) teki alustasta enemmän keskustelua, intuitiivisuutta ja kontekstuaalista. Näin ollen riippumatta siitä, kuinka mukavia ihmiset ovat tekniikan parissa, he pystyivät sisällyttämään tekoälyä tukevat keskusteluliittymäominaisuudet varmistamaan, että Intian kansalaiset voivat helposti saada kaiken tarvitsemansa tiedon käden ulottuvilla.

Helppoa ja huipputeknologiaa

Käytetty edistyksellinen tekniikka on tuottanut tulosta. Yksi vilkaisu alustaan ​​osoittaa hallituksen sovellusten nopean kasvun helpon käyttöliittymän suhteen, mikä tekee siitä verrattavissa maailmanlaajuisiin standardeihin. Vaikka UMANG:n ja muiden maailmanlaajuisten supersovellusten välillä on vaikeaa tehdä suoraa vertailua ilman virallista vertailututkimusta, UMANGin odotetaan tavoittavan miljoonia Intian kansalaisia ​​ottamatta huomioon heidän teknistä tietämystään tai haluamaasi kieltä. Siksi uskotaan vahvasti, että UMANG koskettaa enemmän ihmisiä kuin mikään muu alusta.

UMANG on myös selvä askel eteenpäin Intian valtion palvelualustoille siirtymisessä kohti seuraavan sukupolven teknologiaa. Lisäksi ei olisi kiire kutsua alustaa erottuvaksi jopa globaaleilla markkinoilla sen keskustelevan tekoälytekniikan ansiosta.

Kansalaisten tietojen turvaaminen

Huipputekniikan integroinnin lisäksi Senseforth.ai:lla oli muita tärkeitä asioita, kuten tietoturva. Tiimi selittää toimenpiteitä käyttäjätietojen suojaamiseksi. Yrityksen tiimi otti tietoturvan erittäin vakavasti. Tietojen peittämistekniikoita käytettiin arkaluonteisten tietojen suojaamiseen, jotta edes projektin kehittäjät eivät näe tietoja.

🔥 Empfohlen:  HealthifyMe – Healthtech-aloitusyritys, joka auttaa miljoonia pandemian aikana

Tietoturva on keskeinen edellytys Senseforth.ai:n visiolle. Yrityksellä on useita tietoturvatasoja. Ensinnäkin se sisältää yritykselle sisäisesti kuuluvien tietojen ja sen työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden yritykselle uskomien tietojen turvallisuuden varmistamisen.

Jatkuvan benchmarkingin ja tietoturvakäytäntöjen parantamisen matkalla oli myös tärkeää, että Senseforth.ai noudattaa maailmanlaajuisia parhaita käytäntöjä ja standardeja. Tätä varten he kehittivät ja ottivat käyttöön vahvan ja jatkuvasti parantuvan tietoturvan hallintajärjestelmän (ISMS) osoittaakseen kykynsä turvata tietojen ja niihin liittyvien resurssien luottamuksellisuus, eheys ja saatavuus.

Senseforth.ai on perustanut ISMS:n maailmanlaajuisen tietoturvastandardin ISO/IEC 27001:2013 mukaisesti. (ISO/IEC 27001 on kansainvälinen standardi, joka tarjoaa spesifikaation tietoturvan hallintajärjestelmälle (ISMS).) Yritys noudattaa kaikkia tämän standardin määrittelemiä 114+ valvontaa.

Yritys noudattaa myös tiukasti niiden maiden ja alueiden soveltuvia tietosuojalakeja ja säädöksiä, joissa se harjoittaa liiketoimintaa ja tarjoaa ratkaisujaan, mukaan lukien Euroopan unionin (EU) asetus ja GDPR.

Table of Contents