Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

United Parcel Service – Toimitus luotettavasti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: United Parcel Service – Toimitus luotettavasti

Uni

United Parcel Service on maailman johtava pakettien jakeluyritys ja johtava globaalien toimitusketjun hallintaratkaisujen toimittaja. He toimittavat paketteja joka arkipäivä miljoonille toimitus- ja toimitusasiakkaille yli 220 maassa ja alueella.

United Parcel Service – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi United Parcel Service

Päämaja Sandy Springs, Georgia
Ensisijainen teollisuus Kuriiri
Perustajat James E. Casey
Perustettu 1907
Verkkosivusto Ups.com

United Parcel Service – Tietoja
United Parcel Service – teollisuus
United Parcel Service – perustajat ja tiimi
United Parcel Service – Startup Story
United Pakettipalvelu – Missio ja visio
United Parcel Service – nimi, tunnusmerkki, logo
United Parcel Service – liiketoimintamalli
United Parcel Service – tulomalli
United Parcel Service – Työntekijät
United Pakettipalvelu – kohtaamat haasteet
United Parcel Service – hankinnat
United Parcel Service – Kilpailijat
United Parcel Service – Palkinnot ja saavutukset

United Parcel Service – Tietoja

United Parcel Service (UPS) on maailmanlaajuinen ja maailman suurin pakettipalveluyritys. Se on myös suurin pikakuljetusliike ja logistiikkapalvelujen tarjoaja. UPS on rakentanut maailmanlaajuisen kuljetusinfrastruktuurin tarjotakseen kattavan valikoimansa taattuja toimituspalveluita asiakkaille kaikkialla maailmassa. Maailmanlaajuisena palveluntarjoajana UPS tarjoaa toimitusketjun ja ketjunhallintaratkaisut, sekä isojen pakettien kuljetuspalvelut kaikenkokoisille yrityksille. Laajan verkostonsa ja luotettavan palvelunsa ansiosta UPS on yksi johtavista pakettien toimittamisen ja toimitusketjun hallinnan yrityksistä maailmanlaajuisesti.

United Parcel Service – teollisuus

USA:n kuriiriteollisuus on kasvanut tasaisesti useista syistä. Kauppamarkkinat ovat yksi suurimmista ajureista, koska teknologinen kehitys lisääntyy ja digitaalisen kaupankäynnin levinneisyys on merkittävää. Tämä on lisännyt toimituspalveluiden kysynnän kasvua sekä yrityksille että kuluttajille. Myös drone-toimituspalvelut ovat yleistymässä, ja ne tarjoavat asiakkaille nopeita ja tehokkaita paikallisia toimituspalveluita. Lisäksi, kaappitoimitusjärjestelmät ovat saaneet vetovoimaa käteviä kotiinkuljetuksia suosivien asiakkaiden keskuudessa.

United Parcel Service – perustajat ja tiimi

James E. Casey oli amerikkalainen liikemies, joka perusti American Messenger Companyn, joka tunnetaan nykyään yleisesti nimellä UPS. Hän löysi yrityksen alun perin Seattlesta Washingtonista 19-vuotiaana nuorena poikana. Hän oli äskettäin perustetun yrityksensä toimitusjohtaja ja Claude Ryan oli hänen kumppaninsa. Hän teki veljestään Georgesta ja muista teinistä sanansaattajansa. Uuden yrityksen ainoa motto oli “paras palvelu ja halvimmat hinnat”.

United Parcel Service – Startup Story

Vuonna 1907 perustettu UPS aloitti alueellisena pakettipalveluna, ja nyt sen toiminta kattaa pakettien ja asiakirjojen toimituksen yli 220 maahan. Sen pienpakettitoimintaan kuuluu sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä pakettien jakelupalveluita kirjeille, asiakirjoille ja paketeille aina 150 punnan painoon asti. UPS tarjoaa myös lavakuljetuspalvelut raskaammille tuotteille sekä räätälöityille toimitusketjuratkaisuille. Laajan maakaluston, lentolaivaston ja maailmanlaajuisen logistiikkaverkoston ansiosta yhtiön toiminta tarjoaa pakettien toimituksen saman maan sisällä tai yli kansainvälisten rajojen. Toimitusalan merkittävänä toimijana UPS on sitoutunut vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin kustannustehokkailla ratkaisuilla, jotka varmistavat, että lähetykset toimitetaan ajallaan.

Vuonna 1913 se muutti nimensä United Parcel Serviceksi ja alkoi tarjota pakettipalveluja. Vuoteen 1919 mennessä he olivat laajentaneet toimintaansa kattamaan toimituspalvelut kaikkialla Yhdysvalloissa ja sen ulkopuolella. Tämä teki heistä yhden historian ensimmäisistä kansainvälisistä toimitusyrityksistä. Vuonna 1975 UPS:stä tuli vaihtoehto perinteiselle postitoimistopalvelut tarjoamalla edullisia pakettien toimitusvaihtoehtoja yksityisille ja yrityksille. Nykyään UPS on maailmanlaajuinen logistiikan ja toimitusketjun voimanpesä. Laajan lento-, maa- ja rahtipalveluverkostonsa ansiosta UPS työskentelee asiakkaiden kanssa tarjotakseen räätälöityjä ratkaisuja heidän kuljetustarpeisiinsa. UPS Supply Chain Solutions -divisioona tarjoaa täydellisiä päästä päähän toimitusketjun hallintaratkaisuja yli 220 maassa ja alueella. Yrityksellä on myös erikoispalveluja suurille rahdinantajille, kuten UPS Freightille, joka tarjoaa rekkakuormavälityspalveluita kaikkialla Pohjois-Amerikassa. Varustamon ydinliiketoimintansa lisäksi yhtiö tarjoaa myös rahoituspalveluja tytäryhtiönsä UPS Capitalin kautta.

United Pakettipalvelu – Missio ja visio

Aluksi yrityksen mottona oli lähettää viestejä ihmisille paremmalla hinnalla. Myöhemmin yritys laajensi missionsa ja visio yrityksestä laajeni ja tässä ovat lausunnot. UPS-yhtiön missiona on “Tarjoaa ratkaisuja ja maailmanluokan asiakaspalvelua varmistamalla, että jälleenmyyjiämme tuetaan yli 5 000 palvelemassamme yhteisössä”.

Yrityksen visio on “Tue intohimoisesti lähiömme pienyrityksiä, koska heidän yhteisönsä on yhteisömme”.

Yritys perustettiin alun perin nimellä American Messenger Company, joka nimettiin myöhemmin uudelleen United Parcel Servicesiksi ja keskittyi aiemmin vain kuriiripalveluihin. Tunnuslause kuvaa yrityksen mottoa, joka on Asiakas ensin, ihmisten johdolla, innovaatiovetoinen.

Yritys on tehnyt logolle vakaan ja luotettavan väripaletin, joka on kultaa ja ruskeaa. Logon kiiltävästi syleilevä avainsymboli kuvaa brändin kestävyyttä ja vahvuutta.

United Parcel Service – liiketoimintamalli

United Parcel Service (UPS) on maailman suurin pakettipalveluyritys. Sen palvelu sisältää UPS Freightin, pakettitoimituksen ja globaalin toimitusketjun ratkaisut. UPS:llä on jakelukeskuksia ja kuormakuljetuspalveluita Yhdysvaltain kotimaan, Euroopan, Aasian ja Tyynenmeren, Lähi-idän ja Afrikan alueilla. Se on vakiinnuttanut asemansa maassa yli 220 maassa ja alueet ympäri maailmaa. Yritys tarjoaa asiakkailleen kotimaan pakettien toimituspalveluita sekä kansainvälisiä pakettiratkaisuja. Lisäksi se tarjoaa UPS:n toimitusketjupalveluita, mukaan lukien sopimuslogistiikkaa, huolintapalvelua ja tullin välitystä auttaakseen asiakkaita hallitsemaan maailmanlaajuiset toimitusketjut. on globaali toimitusyritys, jonka liiketoimintamalli sisältää erilaisia ​​toimitusketju- ja logistiikkaratkaisuja. Se tarjoaa jakelu-, rahti- ja pakettien toimituspalveluita yrityksille ja kuluttajille maailmanlaajuisesti.

United Parcel Service – tulomalli

United Parcel Services (UPS) on yksi maailman johtavista pakettipalveluyrityksistä. Sen liiketoiminta- ja tuottomalli perustuu pakettiraportointisegmenttiin, joka sisältää kotimaiset rahdinkuljettajat, pakettien jakelupalvelut ja lastinkäsittelijät. UPS tarjoaa pienpakettioperaatioita, lentorahtipalveluita ja lavakuljetusjärjestelmiä asiakkaille kaikkialla maailmassa.

Yli 200 maan ja alueen kattavan verkostonsa ansiosta se tarjoaa asiakkaille oikea-aikaiset toimitusratkaisut paketeilleen. UPS uudistaa jatkuvasti pakettien toimitusjärjestelmää vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin tehokkaasti. Sen edistyneen teknologian avulla asiakkaat voivat seurata pakettejaan aina sen verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta, mikä helpottaa heidän seurata heidän lähetyksiään oikeassa ajassa. Lisäksi UPS on laajentunut muihin segmentteihin, kuten 3PL-logistiikkaan, toimitusketjun hallintapalveluihin ja sähköisen kaupan täyttöratkaisuihin pysyäkseen kilpailukykyisenä markkinoilla. Yhtiö on myös investoinut voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen sekä uusiin teknologioihin, kuten droneihin, joita voidaan käyttää tehokkaampiin pienempien pakettien tai tavaroiden toimittamiseen lyhyitä matkoja kaupunkialueilla, joissa perinteinen maakuljetus ei ehkä ole kannattavaa tai kustannustehokasta. liikenneruuhkista tai kilometriä kohden kuljetusta etäisyydestä jne.

United Parcel Service – Työntekijät

UPS uskoo työntekijöiden vahvuuteen, joka jatkuvasti edistää yrityksen menestystä. UPS auttaa työntekijöitään saavuttamaan uransa ja henkilökohtaisen kehityksensä. UPS myös kannustaa työntekijöitään kohti positiivista kulttuuria ja tarjoaa mahdollisuuksia oppia ja kasvaa. Edut sisältävät myös kilpailukykyisen palkan, terveydenhuollon, mukaan lukien hammaslääketiede, lääketiede, näkö, eläke-edut, uran kasvu, palkallinen vapaa-aika, työntekijöiden alennukset parhaiden jälleenmyyjien kanssa, erilaisia ​​työvuoroja, adoptioapua ja myös alennettuja työntekijöiden osakeostosuunnitelmia.

Yhdistynyt pakettipalvelu – kohtaamat haasteet

Lisääntyneen verkkomyynnin vuoksi UPS joutuu investoimaan infrastruktuuriin, mikä on muutakin kuin investointia. Covid on myös romahtanut kuriiripalvelut sekoittamalla ja sovittamalla toimituksia.

United Parcel Service – hankinnat

UPS on maailman johtava logistiikan ja toimitusketjun hallinnan toimittaja. Se tarjoaa laajan valikoiman toimituspalveluita UPS Truckloadista ja UPS Freightista lento-, paketti-, huolinta- ja SurePost-palveluihin. Ostamalla Markenin ja Coyote Logisticsin kaltaisia ​​yrityksiä UPS on pystynyt parantamaan kykyään rahdin huolinta ja yritysten välinen jakelu. Quantum View Data Services ja Mail Boxes ym. hankinnan myötä siitä on tullut entistä suurempi toimija pakettitoimialalla. Yhtiö osti hiljattain myös Kialan laajentaakseen läsnäoloaan Euroopassa. Lisäksi se tarjoaa varastoratkaisuja Supply Chain Solutions -divisioonan kautta sekä kansainvälistä kuljetusta Global Forwarding -divisioonansa kautta. Kaikki nämä hankinnat ovat antaneet UPS:lle mahdollisuuden tarjota kattavan palveluvalikoiman, joka täyttää kaikentyyppisten yritysten tarpeet useilla toimialoilla ympäri maailmaa.

United Parcel Service (UPS) on ollut merkittävä kansainvälinen rahdinantaja useiden vuosien ajan. Viime vuosina yhtiö on ostanut useita muita yrityksiä laajentaakseen toimitusratkaisujaan ja globaaleja toimitusketjukykyään. UPS ostettu Fritz Companies vuonna 2018 ja Tiger International vuonna 2020, kun taas FedEx osti Tigerin vuonna 2018 osana osakevaihtosopimusta. Nämä hankinnat ovat auttaneet UPS:ää nousemaan yhdeksi merentakaisten laivaussodan parhaista toimijoista. UPS tarjoaa innovatiivisia toimitusratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä virtaviivaistamaan toimitusketjunsa toimintaa ja parantamaan asiakaspalvelun tasoa kaikkialla maailmassa. Tämän seurauksena se on nyt yksi tunnetuimmista nimistä pakettipalveluissa maailmanlaajuisesti

United Parcel Service – Kilpailijat

Kuriiriala on täynnä uusia yrityksiä pienistä isompiin yksisarvisiin. UPS:n suurin kilpailija tällä hetkellä on FedEx. Muita kilpailevia yrityksiä ovat Yhdysvaltain postipalvelu, Australia Post, Ryder System Inc., DPDgroup UK ltd. ja XPO-logistiikka.

United Parcel Service – Palkinnot ja saavutukset

  • Ken Finnerty (UPS:n varatoimitusjohtaja, yritysdata ja analytiikka) saa Informatica Chief Data Officer Analytics Champions -palkinnon
  • Carol B. Tomé tunnustettiin Top 50 CEOs for Diversity -listalle
  • UPS Kiina voitti Kiinan hallituksen kestävän kehityksen palkinnot
  • UPS on valittu Top 50 Companies for Diversity -listalle
  • UPS nimettiin Fortunen maailman ihailtuimpien yritysten listalle
  • UPS saa America’s Top Corporations for Women Business Enterprises -palkinnon
  • FORTUNE-lehden vuotuisessa tutkimuksessa UPS arvioitiin yhdeksi “maailman ihailluimmista” yrityksistä ja toimitusalan ykkösyritykseksi.

UKK

Toimittaako UPS ilman allekirjoitusta?

Lähetykset, jotka eivät vaadi allekirjoitusta, voidaan jättää turvalliseen paikkaan.

Kuinka monta päivää UPS:n toimitus kestää?

UPS:llä kestää yleensä 3 päivää paketin toimittamisessa.

Laskeeko UPS painon tai koon mukaan?

Hinnat perustuvat lähetyksen kaikkien pakettien todelliseen kokonaispainoon tai kokonaispainoon sen mukaan, kumpi on suurempi.

Kuinka lasken UPS:n toimituskulut?

  1. Valitse Toimitus-välilehti miltä tahansa ups.com-sivustolta.
  2. Valitse Laske aika ja kustannukset.
  3. Noudata ohjeita ja merkitse pakolliset kentät.

Kuinka kauan UPS:n tulliselvitys kestää?

Tyypillisesti paketin tulliselvitys voi kestää minuutteja tai tunteja. Jos ongelma kuitenkin ilmenee, se voi kestää päiviä tai jopa viikkoja.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Semrushin edut: 10 syytä, miksi rakastan Semrushin käyttöä orgaanisen liikenteen tutkimuksessa [A Detailed Guide + Screenshots]