Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Univariety – Tarjoaa tietoa ja ohjausta kaikille intialaisille opiskelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Univariety – Tarjoaa tietoa ja ohjausta kaikille intialaisille opiskelijoille

Vuoden 2018 väestönlaskennan mukaan Intian väkiluku on 135,26 miljoonaa. Näistä 135,26 miljoonasta noin 25 miljoonaa opiskelijaa asuu Intiassa. 25 miljoonasta on paljon opiskelijoita, jotka ovat huolissaan opinnoistaan ​​ja urapolustaan. Monet eivät tiedä mitä tehdä 10+2 suoritettuaan. Myös monet opiskelijat kohtaavat toisinaan johtamisongelmia. Monimuotoisuus on sovellus, joka opastaa asianomaisia ​​opiskelijoita. Heidän uraansa liittyvää ohjausta sekä korkeakoulujen valintaa erilaisilla työkaluilla, neuvonnalla jne.

Lue Monimuotoisuuden menestystarina alla saadaksesi lisätietoja Univariety-rahoituksesta, liiketoimintamallista, kasvusta, tuloista, kilpailijoista ja muusta.

Univariety – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Univariety

Päämaja Hyderabad, Intia
Perustaja Jaideep Gupta
Perustettu 2011
Kokonaisrahoitus 3 miljoonaa dollaria
sektori EdTech
Verkkosivusto univariety.com

Univariety – Tietoja
Univariety – perustaja ja tiimi
Univariety – liiketoimintamalli
Univariety – tunnuslause ja logo
Univariety – Rahoitus ja sijoittajat
Univariety – Kilpailijat
Monimuotoisuus – Kasvu
Monimuotoisuus – UKK

Univariety – Tietoja

Univariety on ainutlaatuinen opastusalusta opiskelijoille. Se tarjoaa kouluille vertaansa vailla olevan palvelukokemuksen kokonaisvaltaisen ura- ja korkeakouluopetusratkaisun muodossa opiskelijoille, ohjaajille, vanhemmille ja myös koulun johtamisjärjestelmälle. Univarietyn tavoitteena on olla korkeakouluopiskelijoiden markkinapaikka, jossa opiskelijat ovat keskellä. Se on johtava koulujen uraneuvonta- ja korkeakouluopastusalusta. Yrityksen missio on auttaa opiskelijoita pääsemään unelmayliopistoon.Univariety – perustaja ja tiimi

Jaideep Gupta on perustaja ja toimitusjohtaja sekä Varun Aggarwal on Univarietyn operatiivinen johtaja ja toinen perustaja.

Jaideep Gupta on kulissien takana voimien ohjaaja. Hän suoritti rahoituksen BBS-tutkintoa Delhin yliopistosta. Sitten hän suoritti MBA-tutkinnon rahoituksesta ja strategiasta SVKM:n Narsee Monjee Institute of Management Studiesissa. Hän työskenteli johdannaiskaupan analyytikkona GE Corporate Treasuryssa. Hänet valittiin myös osaksi johtamisohjelmaa. Hän työskenteli myös Ernst & Young Corporate Financen apulaisjohtajana. Hänet valittiin muutamaksi vuodeksi Senior Manageriksi ja aluejohtajaksi sekä varatoimitusjohtajaksi. Tällä hetkellä hän työskentelee Singaporessa Univarietyssä.

Univarietyn tunnuslause on Tutustu ja tule löydetyksi.Univariety – liiketoimintamalli

Univariety kerää maksun osaavien opiskelijoiden liittämisestä yliopistoihin. Jokaisessa ohjelmassa on eri moduulit, jotka on erityisesti suunniteltu erityyppisille opiskelijoille. Heidän ohjelmansa on jaettu opiskelijoiden ikäryhmiin tai luokkiin, ja niissä on myös erilaisia ​​ohjelmia eri hinnoilla. On ohjelmia alkaen Rs. 2000 ja nousee Rs. 1 225 000. Opiskelijat voivat myös suorittaa erilaisia ​​testejä saadakseen parhaan opastuksen. Liiketoiminnan johtaminen on tässä erittäin tärkeä asia. Relevantit tiedot, välttämättömät taidot ovat välttämättömiä talouden ymmärtämiseksi.

Univariety – Rahoitus ja sijoittajat

Univariety on kerännyt kokonaismäärän 3 miljoonaa dollaria rahoituksessa kahdella kierroksella. Sitä rahoittaa Info Edge.

Päivämäärä Tapahtuman nimi Kerätyt rahat Pääsijoittajat

21. maaliskuuta 2020 Yrityskierros 1,1 miljoonaa dollaria Info Edge
20. joulukuuta 2017 Sarja A 1,9 miljoonaa dollaria Info Edge


Univariety – Kilpailijat

Univarietyn parhaat kilpailijat ovat Hanki myUni, MapMyTalent, Uraopas, CollegeBol, MINDLER, CollegeSearchja Urafutura.

  • GetMyUni on alusta, jossa opiskelijat voivat hakea pääsyä Intian parhaisiin korkeakouluihin. Se antaa myös tietoja maksuista, kursseista, stipendeistä, harjoitteluista ja arvosteluista.
  • MapMyTalent on uraneuvojan asiantuntija joka tarjoaa tieteellisesti suunniteltuun soveltuvuustestiin perustuvaa ohjausta.
  • CareerGuide tarjoaa välitöntä uraohjausta opiskelijoille. Sen avulla käyttäjät voivat myös selata uravaihtoehtoja.
  • CollegeBol on alusta, joka auttaa opiskelijoita valitsemaan korkeakoulun. Kurssin viisaiden arvostelujen ja arvioiden perusteella. Nämä ovat antaneet Intian entiset tai nykyiset opiskelijat.
  • MINDLER auttaa opiskelijoita löytämään täydellisen uran, korkeakoulun, streamin ja kurssit. Tehtävän suorittamiseen tarvitaan Intian parhaiden ohjaajien apua.
  • CollegeSearch tarjoaa opiskelijoille tietoa yliopistoista ja kokeista. Se auttaa myös opiskelijoita vertailemaan korkeakouluja ja yliopistoja.
  • Careerfutura tarjoaa uraneuvontaa innovatiivisella tavalla. Se tarjoaa myös soveltuvuustestin opiskelijoille.


Monimuotoisuus – Kasvu

Yrityksen matka alkoi vuonna 2011. Vuosina 2015-16 yritys teki ristiin Yli 100 kumppanikoulua. Vuosien 2016-17 välillä yritys teki jälleen ristin Yli 350 kumppanikoulu merkki. Vuosien 2017-18 välillä yhtiöstä tuli ylpeä lisäys Info Edge Private Limited -perhe. Info Edge sijoittaa kahdesti kolmen vuoden aikana. Yleensä yritys käyttää rahastoa vahvistaakseen teknologiaansa ja kasvattaakseen asiakaskuntaansa. Univariteetit alumniverkostoon kuuluu yli 75 000 opiskelijaa, yli 350 kumppanikoulua ja yli 200 aktiivista yliopistoa. Univariety on suorittanut yli 50 000 psykometristä testiä. Yli 1 50 000 neuvontaa on suoritettu. Yksilajikkeen kasvu näkyy näissä tilastoissa.

Melkein jokainen haaveilee omasta kultaisesta urastaan ​​12. laudan jälkeen. Osa oppilaista hämmentyy. Jotkut ovat edelleen innoissaan. Mutta nämä kaikki ovat osa matkaa. Monimuotoisuus oli aina olemassa ja on edelleen opiskelijoiden mukana auttaakseen heitä löytämään parhaan. Se auttaa opiskelijoita päättämään uransa ja valitsemaan virran. He valmistavat opiskelijat pääsymenettelyyn saadakseen heidät joustavia kaikenlaisiin haastatteluihin, joita tulevaisuudessa pidettäisiin.

Monimuotoisuus – UKK

Mikä on Univariety?

Opiskelijoita ohjataan Univarietyssä, jonka tehtävänä on auttaa heitä pääsemään unelmayliopistoon.

Kuka on Univarietyn perustaja?

Univarietyn perusti Jaideep Gupta vuonna 2011.

Mikä on Univarietyn kokonaisrahoitus?

Univarietyn kokonaisrahoitus on 3 miljoonaa dollaria.

Kuka sijoitti Univarietyyn?

Info Edge ovat Univarietyn sijoittajia.

Missä on Univarietyn päämaja?

Univarietyn pääkonttori on Hyderabadissa.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Eufy Edge Security System tarjoaa paremmat tunnistukset ja aurinkoenergialla toimivat kamerat