Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Unohda ChatGPT – tämän harjoitussovelluksen avulla voit lähettää tekstiviestejä henkilökohtaiselle valmentajalle 24/7

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Unohda ChatGPT – tämän harjoitussovelluksen avulla voit lähettää tekstiviestejä henkilökohtaiselle valmentajalle 24/7

Olemme nähneet hälyttävän lisääntyneen ihmisten määrässä, jotka hakevat ChatGPT:tä harjoitussuunnitelmia, ruokavaliovinkkejä ja kuntoiluohjelmia varten tekoälyn syntymän jälkeen. Mutta voisiko Caliber-sovellus, jonka avulla voit lähettää tekstiviestin henkilökohtaiselle valmentajalle mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, potkia botit tien reunaan?

CDC:n mukaan 77 prosenttia amerikkalaisista ei täytä harjoituksen vähimmäissuosituksia, ja 40 prosenttia kärsii sairauksista, jotka voidaan ehkäistä ruokavaliolla ja liikunnalla. Virtuaalinen kuntoilusovellus Caliber totuttaa liikunnan ja terveellisen syömisen kolmella tekniikalla: tiedolla (todistepohjainen ohjelmointi), vastuullisella (asiantunteva inhimillinen valmennus) ja motivaatiolla (pelilliset sosiaaliset kokemukset) – eikä onneksi bottia näkyvissä.

Caliberin tiimin mukaan sovelluksen kautta toimitettu inhimillinen kokemus edistää sen menestystä. Joten, voisiko se taistella AI-botteja vastaan? Syvennyimme saadaksemme lisätietoja. Lue lisää Caliberista.

Mikä on Caliber-harjoitussovellus?

Kunto- ja ravitsemusasiantuntijoiden (mukaan lukien entinen Blue Apronin CMO Jared Cluff) vuonna 2017 perustama Caliber on henkilökohtainen hyvinvointisovellus, joka on saatavilla iOS:lle, Androidille ja verkossa. Jäsenyysvaihtoehtoja on useita: ilmainen ohjelma tarjoaa tieteellisesti perustetun harjoitusohjelman, joka seuraa aktiivisuutta, ja maksulliset jäsenyydet antavat sinulle Premium Coaching -pääsyn hintaan 7 dollaria päivässä tai Caliber Pron, joka alkaa 19 dollarista kuukaudessa.

Pro-jäsenyys antaa sinulle pääsyn valmentajan suunnittelemiin ohjelmiin, jotka liittyvät esimerkiksi voiman kehittämiseen, rasvanpudotukseen tai kehonpainoharjoitteluun, ja saat täyden pääsyn neljän hengen Caliber-valmentajatiimiin teksti- ja videoviestien kautta ryhmäkeskustelussa. Jos sinulla on vaikeuksia motivoida itseäsi tai olet epävarma, onko muodosi oikea harjoituksen aikana, laita viestiä valmentajillesi.

Mutta ennen kuin kiellät hinnasta, se kuuluu kuntoteollisuuden vakiohintaluokkaan, ja sinun on vaikea löytää personal traineria, joka veloittaa alle 50 dollaria tunnilta.

Caliberin tietojen mukaan käyttäjät suorittavat keskimäärin 10 harjoitusta kuukaudessa verrattuna 17 valmennusjäseneen, ja keskimääräinen Caliberin jäsen saavuttaa vähintään 20 % parannuksen kehon koostumuksessaan vain kolmessa kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tekoäly ja ChatGPT vaikuttavat hakukoneoptimointiin Googlessa

Valitsetpa minkä vaihtoehdon tahansa, Caliber Method auttaa käyttäjiä hyödyntämään jatkuvaa etenemistä vastaan ​​tulevan ja menevän kuntoiluhuivit ja kekseliäät ChatGPT-harjoitussuunnitelmat. Joo, pyysin ChatGPT:tä suunnittelemaan minulle neljän viikon harjoitusohjelman, ja se oli parhaimmillaan keskimäärin.

Unohda ChatGPT – tämän harjoitussovelluksen avulla voit lähettää tekstiviestejä henkilökohtaiselle valmentajalle 24/7. Tässä on tuomiomme.

Painan latausta ja tutkin, mitä Caliberilla on tarjota. Tässä on mitä löysin.

Käytettävyys

Ilmoittautumisen yhteydessä Caliber kysyi ikääni, painoani ja pituuttani ja haluanko synkronoida Apple Healthin kanssa. Kun profiilini oli valmis, voisin tutustua erilaisiin sosiaalisiin ryhmiin, kutsua kavereita harjoitussuunnitelmiin ja ajoittaa oman suunnittelemani harjoitukset – tai pyytää Caliberia luomaan sellaisen minulle. Ja se teki tämän erittäin hyvin.

Jokainen harjoitus voidaan kirjata nopeasti sovellukseen, jolloin voit mitata edistymistä ja seurata sarjoja, toistoja ja painoja. Se on kuitenkin ensisijaisesti suunnattu painonnostoon ja siitä puuttuu monipuolisuus. Jos et nosta painoja kotona tai käytä voimaohjelmia kuntosalilla, tämä sovellus ei ehkä ole sinua varten.

ominaisuudet

Kuten mainittiin, tämä on pääasiassa voimaharjoittelusovellus, joka on suunnattu kuntosaliohjelmiin ja kotiharjoitteluun. Tämän toimivallan sisällä sinulla on paljon vaihtoehtoja. Sovellus tarjoaa kyselylomakkeen, jolla voit selvittää harjoittelutottumuksia, kuinka usein harjoittelet, mitä haluat tehdä, kokemustasoja, elämäntapaa, ruokailutottumuksia ja käytettävissä olevia kuntosali- tai kotikuntosalilaitteita.

Pron avulla valmentajasi luo henkilökohtaisen suunnitelman. Et kuitenkaan voi kirjata ryhmätunteja, kuten parhaita CrossFit-treenejä tai muita aikataulun mukaisia ​​tuntiaktiviteetteja (ja se ei todennäköisesti muutu pian, Caliber-tiimi kertoo minulle).

Voima/tasapaino-toiminnon avulla voit nähdä, kuinka tasapainoinen olet tärkeimpien lihasryhmien ja alueiden välillä, jotka saattavat olla yli- tai alikehittyneitä, mikä auttaa sinua ohjelmoimaan harjoituksia tehokkaammin. Vahvuuspisteesi arvioi sitten kokonaisvoiman ja sijoittuu yhteen viidestä kategoriasta aloittelijasta eliittiin.

🔥 Empfohlen:  29 helppoa verkkotyötä, jotka auttavat sinua ansaitsemaan enemmän rahaa kotoa käsin

Mutta tämän harjoitussovelluksen suuri myynti on pääsy ihmisten henkilökohtaisiin valmentajiin. Saatat olla helppo pyytää ChatGPT:tä suunnittelemaan harjoitussuunnitelma, mutta entä tekstiviestin lähettäminen valmentajalle? Harjoittelusovellukset, kuten Caliber, ovat harvinaisia, ja ne tarjoavat täyden pääsyn treenaajiin käden ulottuvilla. Joten jos olet epävarma, tarvitseeko maastanostosi työtä, sinun ei tarvitse Googlettaa vastauksia. Ja tämä inhimillinen kosketus ajaa yli 200 000 käyttäjää Caliber-yhteisöön.

Tuomio

Vaikka sinun on maksettava etuoikeudesta, valmentajasi laatii joustavan ja henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman tavoitteidesi ympärille ravitsemusohjauksen ja tieteeseen perustuvan tottumisvalmennuksen ohella. Saat joka viikko uuden suunnitelman, joka sisältää päivittäiset sisäänkirjautumiset ja visuaalisesti mitattavissa olevat tulokset sovelluksessa.

Tiimi selittää, että Caliberin jäsenet edistyvät 34 % nopeammin sovelluksella kuin pelkällä harjoittelulla, ja joustavat neuvot auttavat sinua oppimaan kestäviä uusia tapoja saavutettavissa olevissa puitteissa. Kun olet suorittanut jokaisen harjoituksen, jaa suorituskykymittarit kouluttajasi kanssa ja suunnittele seuraavat vaiheet.

Kuka tarvitsee ChatGPT:tä?

Tämän päivän parhaat käsipainotarjoukset

Table of Contents