Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Unohda odottaa Google I/O:ta – Pixel Foldissa oli juuri valtava vuoto

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Unohda odottaa Google I/O:ta – Pixel Foldissa oli juuri valtava vuoto

Google

Google I/O 2023 on tänään, ja se näyttää olevan show. Odotettujen ilmoitusten joukossa yksi odotetuimmista on Google Pixel Fold. Ja ennen myöhemmin tänään pidettävää I/O-puheenvuoroa Google on vahingossa paljastanut uuden taitettavansa.

Kuten 9to5Google havaitsi, Google on ladannut piilotetun videon YouTube-kanavalleen nimeltä “Google Pixel x NBA: The Greatest Watch Party”. Videolla näkyy useita NBA-pelaajia Pixel Foldia käyttävinä ja lukuisia tuotekuvia puhelimesta. Lisäksi Google Pixel Twitter -tili jakoi (nyt poistetun) twiitin myöhään eilen illalla.

Twiitissä näytettiin videosta neljä still-kuvaa tekstillä “Check in huomenna”. Google todennäköisesti aikoi lopettaa twiitin tähän, mutta se sisälsi myös linkin koko, listaamattomaan YouTube-videoon. Ja koska video on nyt asetettu yksityiseksi, se on vain vahvistettu, että se jaettiin etuajassa.

Onneksi internetin käyttäjät nappasivat nopeasti kuvakaappauksia videosta ennen kuin se muutettiin yksityiseksi. Näin saimme todella tarkan kuvan Pixel Foldista.

Näistä kuvakaappauksista näemme, että Pixel Foldia pidetään taitettuna ja avattuna, se on tuettu pöydälle handsfree-käyttöä varten ja joku käyttää kansinäyttöä ottaakseen valokuvan takakameroilla.

YouTube-video ei täsmennä Pixel Foldin teknisiä tietoja, mutta se tarjoaa varhaisen katsauksen siitä, millaista älypuhelimen käyttäminen tulee olemaan. Päänäytön kehykset näyttävät melko paksulta, mutta näyttää myös siltä, ​​että ne tekevät puhelimen pitämisestä mukavampaa kuin Galaxy Z Fold 4. Lyhyempi ja leveämpi kansi näyttää myös mukavalta ja voisi olla yksi Pixel Foldin suurimmista. myyntipisteet.

Google I/O 2023 alkaa virallisesti tänään iltapäivällä klo 10 PT/13 ET, ja voit suoratoistaa sitä ilmaiseksi.

🔥 Empfohlen:  Tästä syystä sinun on päivitettävä Google Chromesi juuri nyt