Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Unohda Wi-Fi. Florida-hotelli lisää yksityisen 5G:n palveluiden luetteloonsa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Unohda Wi-Fi. Florida-hotelli lisää yksityisen 5G:n palveluiden luetteloonsa

Yksityiset 5G-verkot muuttavat dramaattisesti tapaa, jolla monet teollisuudenalat toimivat, ja nyt 5G muuttaa myös ravintola-alaa. Floridassa sijaitseva hotelli on juuri yksi ensimmäisistä Yhdysvalloissa, joka ottaa käyttöön yksityisen 5G-teknologian tarjotakseen asiakkailleen nopean langattoman yhteyden ja yhdistää kaikki sen mukavuudet.

Gale South Beach on yhteistyössä yksityisen varainhoidon neuvontayrityksen GFO Investmentsin ja AirSpan Networksin kanssa ottamassa käyttöön yksityisen 5G-verkkoratkaisun, jonka se toivoo toimivan mallina muulle ravintola-alalle.

Hilton

Hotelli, Curio Collection by Hilton -kiinteistö Miami Beachissä, tarjoaa jo lukuisia innovatiivisia huipputeknisiä mukavuuksia vierailleen. Esimerkiksi jokaisessa huoneessa oleva Google Nest Hub mahdollistaa huonepalvelun tilaamisen yksinkertaisella “Hei Google” -pyynnöllä.

Uusi yksityinen 5G-verkko parantaa entisestään vieraskokemusta tarjoamalla saumattoman verkon peiton koko laitoksen alueella, sekä sisällä että ulkona.

Tämä tarkoittaa, että asiakkaat pääsevät käyttämään hotellin verkkoa ja digitaalisia mukavuuksia riippumatta siitä, ovatko he huoneessaan, vierailevat jossakin ruokapaikasta tai viettävät aikaa kattouima-altaalla.

Hilton

Yksityistä 5G-verkkoa käytetään myös yhdistämään hotellin integroitu tekniikka, mukaan lukien jokaisen vieraan huoneessa oleva Google Nest Hub. He voivat käyttää hotellin tarjoamaa sovellusta valvoakseen ja ohjatakseen, mitä heidän huoneessaan tapahtuu riippumatta siitä, missä he ovat kiinteistössä.

“Tämä uusi teknologia tarjoaa hotellivieraille nopeimman ja reagoivimman digitaalisen liitettävyyden, mikä vaikuttaa sekä vieraiden sitoutumiseen että hotellitoimintoihin”, sanoi Russell Galbut, GFO Investmentsin puheenjohtaja. “Aloitus Gale South Beachillä avaa uusia ovia hotellinpitäjille, jolloin operaattorit voivat mullistaa tarjontansa uudella teknologialla sekä huoneessa että hotellikampuksilla.”

Yksityistä 5G-verkkoa käyttävät myös hotellien henkilökunta pitääkseen heidät yhteydessä puhe- ja datasovelluksiin, jotka toimivat riippumatta siitä, missä ne sattuvat olemaan. Tämä sisältää intranet- ja Internet-käyttösovellukset sekä Push to Talk (PTT) -palvelut.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada lisää markkinointiin kelpaavia liidejä (MQL) viidessä helpossa vaiheessa

5G:n etu vieraanvaraisuudelle

Suuret hotellit ja lomakeskukset kohtaavat monia samoja ongelmia kuin yliopisto- ja teollisuuskampukset. Niillä on liian paljon aluetta, jotta ne voidaan peittää tehokkaasti ja luotettavasti perinteisillä Wi-Fi-verkoilla.

Nämä haasteet kuitenkin korostuvat ravintola-alalla. Hotellien odotetaan tarjoavan asiakkailleen luokkansa parasta palvelua lähtöselvitystiskistä huoneiden mukavuuksiin ja hotellipalveluihin.

Hilton

Suuren lomakeskuksen kiireisen ympäristön hoitaminen on asia, johon 5G-teknologia sopii ihanteellisesti. Laaja kantama, pienempi viive ja kyky käsitellä monia muita laitteita tarkoittavat, että hotellioperaattoreiden ei tarvitse huolehtia verkon ruuhkautumisesta, viivästyneistä yhteyksistä tai umpikujasta, jotka ovat tyypillisempiä Wi-Fi-verkoille.

5G:n avulla hotellijärjestelmät voivat kommunikoida keskenään nopeasti langattomasti, mikä mahdollistaa nopeammat automaattiset sisään- ja uloskirjautumisprosessit, parannetut huonepalvelut ja lyhyemmät odotusajat.

Gale South Beach odottaa myös, että sen nopea 5G-verkko vastaa moniin haasteisiin, joita vierailla on aiemmin ollut yrittäessään järjestää videoneuvotteluja ja virtuaalisia kokouksia.

Table of Contents